-
[QUOTE=QUEEN;65326]benimki çok amatör o yüzden tatil filan hesap edemiyorum şimdilik çok güvenilir bulmuyorum kendimi fikir olarak alınabilir[/QUOTE]
Bir sayım da 8 aralık düşüş sonlanıyor görünüyor kafanızı karıştımayım sistemlerinize bakınız hata olasılığım yüksek sadece deniyorum sizinlede paylaşıyorum saygılar
-
[QUOTE=otobus;65323]sn Teo; doların 1,6 geçmesi gerekmez mi?Trend değişimi için[/QUOTE]
dolar şu an flate geç dedi, geri de gelebilir, ileride gidebilir.
-
[color=#FF0000][b] 01.12.2008 13:12:44 VOB'DA KASIMDA İŞLEM HACMİNİN YÜZDE 86,14’Ü YERLİ, YÜZDE 13,86’SI YABANCI YATIRIMCILAR TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLDİ [/b][/color]
Vadeli İşlem ve Opsiyon Borsası'nda kasımda toplam işlem hacminin yüzde 86,14’ü yerli yatırımcılar, yüzde 13,86’sı ise yabancı yatırımcılar tarafından gerçekleştirildi.
VOB'un konu ile ilgili duyurusunda, bu hesaplamada, İMKB Takas ve Saklama Bankası A.Ş.’deki kimlik bilgilerine göre, TC vatandaşı olmayan gerçek kişiler ve yurtdışı merkezli tüzel kişilerin 'yabancı yatırımcı', bunların dışında kalanların da 'yerli yatırımcı' olarak kabul edildiği kaydedildi. Foreks Haber Merkezi
-
[QUOTE=VOBiX;65324]İk ifarklı yorum var ama ortak sonuç çıkartmak gerekirse 15 Aralıka kadar 8000-8200 arasına gelecek denilebilir mi? Bu arada önümüzdeki haftanın tatil olması nedeniyle bizim içerisi mevcut harekti kaçırabilir ya da önceden fiyatlayabilir. Fiboyla sayımları tatilleri hesap ederek mi yapıyorsunuz?[/QUOTE]
tatiller ve cumartesi pazar etkilemez.
tarihlerimiz 23 aralık ve 29 aralık.
bence deyip yazayım.
Ayı piyasasının ilk A düşüş süreci bitmiştir.
23-29 civarında veya arasında B yükseliş dalgasının ilk aşaması sonlanacaktır.
buradan şu çıkartılabilir o tarihlerde dow bugünkünden daha yüksekte olacaktır, ancak öncesinde kar satışlarıyla yeni bir alım verecektir, vixin yüksekliği nedeniyle B yükseliş içindeki ufak dalgalanmalara gün söylemek biraz imkansız.
ama aşağı dönecektir. orada B yükselişinin ilk mühim düzeltmesi gelecek olup sonrasında 2 inci yükselişiyle B yükseliş sona erecektir. (takriben 3 ay sürecek bütün bunlar)
sonrasında asıl büyük düşüş olan C düşüş gelecektir. mutlaka 6700 e değmelidir.
sevgiler.
-
[quote=jelibon;65331]tatiller ve cumartesi pazar etkilemez.
bence deyip yazayım.
buradan şu çıkartılabilir o tarihlerde dow bugünkünden daha yüksekte olacaktır, ancak öncesinde kar satışlarıyla yeni bir alım verecektir, vixin yüksekliği nedeniyle B yükseliş içindeki ufak dalgalanmalara gün söylemek biraz imkansız.
ama aşağı dönecektir. orada B yükselişinin ilk mühim düzeltmesi gelecek olup sonrasında 2 inci yükselişiyle B yükseliş sona erecektir. (takriben 3 ay sürecek bütün bunlar)
sevgiler.[/quote]
6450 dir benim beklentim... Bir de şu IMF anlaşması işinde, içimdeki kıpırtı güçlü bir ürpertiye dönüştü... USDYTL deki hareket de bu ürpertiyi destekliyor. Acaba bir dua da USDYTL ye mi yazsam diye düşünüyorum
-
Vobda şu an flate geç vermiştir, yukarıda gider, aşağada...
-
[QUOTE=jelibon;65305]bir kez daha tebrikler Sayın Hexen, he he.[/QUOTE]
saol jelibonum yeni gordm
-
[QUOTE=teo;65329]dolar şu an flate geç dedi, geri de gelebilir, ileride gidebilir.[/QUOTE] 21 kasımdan beri ilk defa dolara al geldi(vadeli dolarına 1610 dan) .......arada kısa kapatlar oldu..ama[B] uzun aç [/B]ilk defa bugün geldi...
-
[quote=jelibon;65331][B]tatiller ve cumartesi pazar etkilemez.[/B]
bence deyip yazayım.
sevgiler.[/quote]
külliyen yanlıştır düşünceniz, fiyatları oluşturan kitlelerin ruh halidir, ruh hali veya psikoloji hafta sonu ve tatillerde aynen devam eder. dolayısıyla çoğu analist trade günü yerine takvim gününü referans alır, örnek gann, miner ,krausz, bazen pretcher vd.
-
31875 realiz ettiyim 1/2 terkar 32000 short etim beklyrom
-
[QUOTE=mozkan;65336]külliyen yanlıştır düşünceniz, fiyatları oluşturan kitlelerin ruh halidir, ruh hali veya psikoloji hafta sonu ve tatillerde aynen devam eder. dolayısıyla çoğu analist trade günü yerine takvim gününü referans alır, örnek gann, miner ,krausz, bazen pretcher vd.[/QUOTE]
jelibon da aynısını söylemiş. Cuamrtesi, Pazar ve tatilleri çıakrtmadan sayıyorum demiş zaten. O da takvim gününe göre bakıyor.
-
[QUOTE=mozkan;65336]külliyen yanlıştır düşünceniz, fiyatları oluşturan kitlelerin ruh halidir, ruh hali veya psikoloji hafta sonu ve tatillerde aynen devam eder. dolayısıyla çoğu analist trade günü yerine takvim gününü referans alır, örnek gann, miner ,krausz, bazen pretcher vd.[/QUOTE]
Sevgili Mozkan,
dediğim bu zaten benim. Siz yanlış anladınız.
sevgiler.