oki doki sorry
Printable View
oki doki sorry
EFG'ye nolduki ortalarda yok.
[QUOTE=abka;65335]21 kasımdan beri ilk defa dolara al geldi(vadeli dolarına 1610 dan) .......arada kısa kapatlar oldu..ama[B] uzun aç [/B]ilk defa bugün geldi...[/QUOTE]
ben gunluk oynadıgım ıcın sınyallerım bu sekılde, sız geceye gırıyorsunuz, ben uzun vade sınyale bakmadım
Eee şeyyy gak guk..USDYTL de longum :) 1.6130 maalesef... IMF işinden huylanıyorum
[QUOTE=Astatin;65344]Eee şeyyy gak guk..USDYTL de longum :) 1.6130 maalesef... IMF işinden huylanıyorum[/QUOTE]
imf olayı en azından ilk anda % 8 e yakın (artı veya eksi)hareket oluşturur..bu kadar byk hareket fiyatlara ters yansıtılamaz..yani sistem ne derse o..
32,350 long tutmadı... dandikaksak sistemim Short dedi shortayım 32.150.. imf işini sürüncemeye bırakacaklar. piyasa iyi olmasına güveniyorlar sanırım...
[quote=abka;65345]imf olayı en azından ilk anda % 8 e yakın (artı veya eksi)hareket oluşturur..bu kadar byk hareket fiyatlara ters yansıtılamaz..yani sistem ne derse o..[/quote]
:) Fiyat ne derse sistem onu der, sistem ne derse bizlerde onu deriz :) Tüm sistemler trendi minimum (t-x) x: Kullandığınız periyot, gecikmeyle yakalar.. :) Yani fiyat ne derse o :)
doların ateşi çıktı..
[QUOTE=abka;65348]doların ateşi çıktı..[/QUOTE]
1,6 yı 3.kez deniyor
Galiba kıracak
[quote=otobus;65349]1,6 yı 3.kez deniyor
Galiba kıracak[/quote]
şşşşşşşşş.....uyk...bu IMF işi ..ka saracak ürpertim doğru çıkacak sanki.. yoksa dün akşam izlediğim SİS filminin gerilimi etkisi altındamıyım.. Yok yok değil..Üstelik daha dolara dua bile medim..Velakin sistem abi 1.6250 spotu pek mümkün der...Samico nerdesin..Okuyorsan hasretle kucaklarım seni...ve dolarları :)
[QUOTE=Astatin;65350]şşşşşşşşş.....uyk...bu IMF işi ..ka saracak ürpertim doğru çıkacak sanki.. yoksa dün akşam izlediğim SİS filminin gerilimi etkisi altındamıyım.. Yok yok değil..Üstelik daha dolara dua bile medim..Velakin sistem abi 1.6250 spotu pek mümkün der...Samico nerdesin..Okuyorsan hasretle kucaklarım seni...ve dolarları :)[/QUOTE]
1,6 kırsın bakalım.Ufak bir kısa denemem stop oldu bugünkü karın yarısını verdik.
Flatım
pıh pıh HELLİM... bu forum yine arada gdip heliyor haberin olsun..Bu arad USDYTL longlar 7 kademe kara depildi..fitflat