AZ SONRA, parabolic sar 0.05 ci bir teknikçiye hoş geldin diyebilirler vobda , görülürse 32.050 ye özel dikkat
Printable View
AZ SONRA, parabolic sar 0.05 ci bir teknikçiye hoş geldin diyebilirler vobda , görülürse 32.050 ye özel dikkat
33400 malyet shorts 31800 tamamen realiz etim flat duryorum
yahu ya endeks yanılıyor ya da dolar.2 side aşağı gidiyor.
Hadi dolar spotta 1,6 kıramadı ama endeksin yukarı gitmesi lazım değil mi?:confused:
sindi ılk 31.400 potanstayız eyer ora asaya olur dediyim 30800 yeresine kadar dusme potans halen devam edyor ama ben flat izleceyim.
amma eyer 31400 yeresi salam durur yukarya tepki potansı amma az tepki potansı olur
Bo:4 Tobo :0
size bir sorum. mesela bugün sabahleyin trendin yönünü tahmin ettiniz , shortlama niyetiniz var ama birazdaha beklediniz daha iyi fiyattan shortlayım diye. sonra fiyat indikce indi . shortlamak istediginiz yerden 1000 puan indi .bu durumda ne yaparsınız. kafanızı duvara vurmaktan başka.
Eğer 31000 altında kapatırsa maç 5-0 bitti sayılır
[QUOTE=parapara;65358]size bir sorum. mesela bugün sabahleyin trendin yönünü tahmin ettiniz , shortlama niyetiniz var ama birazdaha beklediniz daha iyi fiyattan shortlayım diye. sonra fiyat indikce indi . shortlamak istediginiz yerden 1000 puan indi .bu durumda ne yaparsınız. kafanızı duvara vurmaktan başka.[/QUOTE]
Su an ben bu duruma yakın bir durumdayım uyku tatlı geldigi icin ogleden sornaya kadar uyudm :) ve sizin bahsettiginiz bu olay oldu (sat sinyali gelmis 1000 puanda dusmus )ve suan kafamı duvara vurup taze sinyal bekliyorum farklı bir uygulaması olan arkadaslar vardır goruslerını ve uygulama sekıllerını bende merak ediyorum
[quote=parapara;65358]size bir sorum. mesela bugün sabahleyin trendin yönünü tahmin ettiniz , shortlama niyetiniz var ama birazdaha beklediniz daha iyi fiyattan shortlayım diye. sonra fiyat indikce indi . shortlamak istediginiz yerden 1000 puan indi .bu durumda ne yaparsınız. kafanızı duvara vurmaktan başka.[/quote]
ben şu an yara bandı arıyorum kafama sarmak için..üstelik bende vardı kısa 3 kaldıraçla..375 puana kapattım..benim yara daha derin :)
[QUOTE=parapara;65358]size bir sorum. mesela bugün sabahleyin trendin yönünü tahmin ettiniz , shortlama niyetiniz var ama birazdaha beklediniz daha iyi fiyattan shortlayım diye. sonra fiyat indikce indi . shortlamak istediginiz yerden 1000 puan indi .bu durumda ne yaparsınız. kafanızı duvara vurmaktan başka.[/QUOTE]
Nasip değilmiş diyip AL sinyalini ya da daha uygun başka bir sat sinyalini de bekleyebilirsiniz. Her gün her hareketi yakalamk zorunda değilsiniz. Örneğin sayın teo'ya bakın asıl fiyat 31,900 ama ama 600 puan bastılar ben burdan satmam diyor ve bekliyor. Başka bir yerden başka bir işelm yapıyor. Tren kaçarsa koşup kovalamak yerine diğer treni bekliyor. O da biliyor ki bu istasyondan geçen tren sayısı birden fazla.
ve dedigim durum bende sürekli oluyor. belki bu yüzü geçti. aylardır sistem aradım son 1 aydırda kendime strateji belirliyorum. bunları yaptıktan sonra trendin dönüşünü bekledim. o dasabah oldu. hafif eksi açılınca bekli döner dedm. shortlamadım. sonra indikçe indi.
01.12.2008 16:36:10 MORGAN STANEY, GLOBAL YATIRIMCILARA POZİSYON ALMAK İÇİN BOĞA PİYASASININ BAŞLAMASINI BEKLEMELERİNİ TAVSİYE ETTİ
Morgan Stanley, bugün yayınladığı raporda yatırımcıların boğa piyasası
başlayana kadar sabırlı davranmalarını tavsiye etti. Morgan Stanley,
boğa piyasasının 2009'un ikinci yarısından önce başlamasını beklemediğini
de vurguladı. Piyasalarda, ABD konut fiyatlarından kanaklı temel
problemler olduğunu ifade eden Morgan Stanley, konut fiyatlarının 2010
yılının ilk yarısında dip yapmasını ve 2009 yılı sonuna kadar şirket
karlarının yüzde 43 azalmasını beklediklerini vurguluyorlar. Analistler,
boğa piyasasının konut fiyatları ve şirket karları dip yapmadan 1 ya da
2 çeyrek önce başlamasını beklediklerini ifade ediyorlar.
Foreks Haber Merkezi