[quote=enorton;153684]Evde internetim gitti... Ben bu telekomun vereceği hizmetin *.*[/quote]
eee nirdesin sen o zaman şindi?
Printable View
[quote=enorton;153684]Evde internetim gitti... Ben bu telekomun vereceği hizmetin *.*[/quote]
eee nirdesin sen o zaman şindi?
[quote=security;153678]60 lık st snyali alert[/quote]
[quote=security;153681]5 shrt
10 shrt
30 shrt bayaadır bööle
60 shrt denge fiyatını söyleyecem[/quote]
son drm
5 sat
10 sat
30 sat
60 sat ala dönüş 750 ve üstü
gün al
haf al
sonuç realize gelebilir veya şu anki seviye (275 )ağaya yeterlidir?
[quote=tırtıl;153566]Vadeli bugün eksilerde kaparsa herhalde tesadüfen hariç bir tane ky kalmaz ..[/quote]
bEN kalırım ::):):):
gece short kalırım diyen varmı arkadaşlar ?
düzelltme 60 lık ta 500 ve üstü ala dönüş
[QUOTE=SEYYAH;153685]eee nirdesin sen o zaman şindi?[/QUOTE]
En yakın alışveriş merkezine geldim burger da oturuyorum.. Ama trafik berbattı bu saatte... Ne güzel evimden takip ediyordum... Paraya kıyıp bi tane vınn almak lazım ne olur ne olmaz diye...
[QUOTE=YAVUZHAN;153688]gece short kalırım diyen varmı arkadaşlar ?[/QUOTE]
herzmnkü gibin flat....
bugun hedeflenen kazanca ulasamadım gayri nezar deydi nezar
[QUOTE=fXci;153691]herzmnkü gibin flat....
bugun hedeflenen kazanca ulasamadım gayri nezar deydi nezar[/QUOTE]
canın sağolsun patron . daha bitmedi seans .. belkide 2 katı kazanacaksın .. hayılrlısı olsun
fxci patron 63300 yeresi hala potansta bence ..
62575 den kısaldım..[B]sistem 62.400 den sat verdi..[/B]ama tecrübe derki,sistemin al-sat verdiğiğinden 20-30 dak içinde 200 puana kadar tepki oluyor..
[URL=http://img7.imageshack.us/i/ansz.jpg/][IMG]http://img7.imageshack.us/img7/7701/ansz.jpg[/IMG][/URL]
Bugün böyle kapanacak da...yarın nassıl kapanır... Oyy Oyyyy Oyyyy....
başka sistemi sat veren var mı
anlaşıldı..birazdan çarpılacagım..üüü
güniçi en yüksekten kapanış bekliyorum .. hayırlısı artık ..
asti nerdesin..
multibass ne diyo..
astatin patron . mbm patron .. neresiniz ya ..
Hiç kıpraşmadan oturuym flatingo.:DYok bir aşağı bir yukarı işim yok zamanı gelsin çkarım.
60 lık yeni barında 625 ve üstüne alını sürdürmekte
bu piyasada diğerlerine bakan yok herhalde
[QUOTE=selçuklu;153693]fxci patron 63300 yeresi hala potansta bence ..[/QUOTE]
abi biraz zora girdi ::: 62800 üstesi olmassa birazdan 61700 üçün hücum boruları çalceyk
dimedi dimeyin peynir ekmek yimeyin selçuklu helvalarından yiyin gayri :::
[U]sabah kar temimatla aldığımız 62450 ek uzunlar [B]62625[/B] verildi.[/U]
Hiç trade yapmadan Gün bazı 2175 puan kar... eski uzunlarla durmak yok yola devam )
[QUOTE=abka;153699]asti nerdesin..
[B]multibass [/B]ne diyo..[/QUOTE]
benim zistem astetonunkünden daa iyi [B]drumbass [/B]:::
Sistemli olanlar sistemlerine göre davranmalı, fakat çok yükseldi diye buralardan kısa açanlar yeni zirve görülürse stop yapmalı...
100 endeksin 48 500 üstü kapatması yükselişin devam etme ihtimalinin yüksek olduğunu gösterir...
[QUOTE=fXci;153703]abi biraz zora girdi ::: 62800 üstesi olmassa birazdan 61700 üçün hücum boruları çalceyk
dimedi dimeyin peynir ekmek yimeyin selçuklu helvalarından yiyin gayri :::[/QUOTE]
olacak gibi patron .. ha gayret diyelim .. hehhe :D
saatlik vadeli flama olabilir dikkat edelim .. arkadaşlar ..
5 lik çarpma yerindeyiz şimdi.
[IMG]http://i35.tinypic.com/iejac3.gif[/IMG]
bakmadım fezaya dogru yol almıs anlasılan :) yeter aga bızden alacagını aldı daha ustelemeye gerek yok diiicem ama diyemiyorum nasıl bi kaşıntı bu allahım ::::::::::::
3 kuruş aldıysan 5 kuruş geri almak için uğraşır namıssız pala.:D
cort diyen zistemler şindi lönk dimeye başlar bir bir::: herkeş lönklemeye başladımmı inşallah bunnar 61700e gitmez :::
korkayorum ve uyarıyorum... yiyin gayri emme 62800 üstesi 63400 yeresine kadder cort olmak adamı yer bitirir gayri
[QUOTE=selçuklu;153698]güniçi en yüksekten kapanış bekliyorum .. hayırlısı artık ..[/QUOTE]
aynı beklentiyi koruyorum ...
ben yazarken 900 yanmış .. :)
fx çi senin potans çalışıp hedef tutacak gibi ?
Agamı kızdırmayın. Gider 64 bine kadar alır valla. Nasıl çizdi yukarı yurtdışı düşerken..
Nasıl olsa burası ucuzzz.. Malın 70 binden alıcısı hazır..
[quote=Kennym;153711]bakmadım fezaya dogru yol almıs anlasılan :) yeter aga bızden alacagını aldı daha ustelemeye gerek yok diiicem ama diyemiyorum nasıl bi kaşıntı bu allahım ::::::::::::[/quote]
o bizi iyi tanıyor
En tepeden kapatırlarmı acaba?
[QUOTE=YAVUZHAN;153718]fx çi senin potans çalışıp hedef tutacak gibi ?[/QUOTE]
bugun sönkrünize olamadım palaynan :::
geçen gün bahsettiğim şeyi yapıyorlar arkadaşlar, dikkat.
satış baskısı.
birden fırlarsa hiç şaşırmam...
alım çılgınlığı mal kalmadı..:..::..:
şimdi eğer futbol oynuyorsan sana kimse demeden defansa geçiyorsan shrt yönün ağır basmakta,
tersi forvete geçiyorsun o zaman long yön ağır basmakta,
middle field sen iyibir trader sin
alın size analiz
(burada kendiliğinden kelimesi önemli!)
Ula bu mnaykalr uçup kaçacaksa spotu d alamaları gerektiğini bilmiyor mu yoksa sabah hazır kademler boşken boşluklu mu alacak?