[QUOTE=unlimitted;153723]geçen gün bahsettiğim şeyi yapıyorlar arkadaşlar, dikkat.
satış baskısı.
birden fırlarsa hiç şaşırmam...[/QUOTE]
teprik ederim patron ..palanın oyunları diye kitap yaz bence .. .brv.brv
Printable View
[QUOTE=unlimitted;153723]geçen gün bahsettiğim şeyi yapıyorlar arkadaşlar, dikkat.
satış baskısı.
birden fırlarsa hiç şaşırmam...[/QUOTE]
teprik ederim patron ..palanın oyunları diye kitap yaz bence .. .brv.brv
[quote=security;153725]şimdi eğer futbol oynuyorsan sana kimse demeden defansa geçiyorsan shrt yönün ağır basmakta,
tersi forvete geçiyorsun o zaman long yön ağır basmakta,
middle field sen iyibir trader sin
alın size analiz
[B](burada kendiliğinden kelimesi önemli!)[/B][/quote]
abi bulamadım yukarıda yazmıyor [B][COLOR=red]kendiliğinden[/COLOR][/B] kelimesi :::
:confused:
[QUOTE=VOBiX;153726]Ula bu mnaykalr uçup kaçacaksa spotu d alamaları gerektiğini bilmiyor mu yoksa sabah hazır kademler boşken boşluklu mu alacak?[/QUOTE]
güzel tespit patron .. bence satış baskısı süsü verilmiş .. shortor açtırma avı .. hayırlısı olsun ..
[quote=security;153725]şimdi eğer futbol oynuyorsan sana kimse demeden defansa geçiyorsan shrt yönün ağır basmakta,
tersi forvete geçiyorsun o zaman long yön ağır basmakta,
middle field sen iyibir trader sin
alın size analiz
(burada kendiliğinden kelimesi önemli!)[/quote]
ben forvet arkasıyım :::
nedir karşılığı :confused:
değdir 63400 rahatla.
Birisi çüş desin. Duracak gibi değil boğalar.
dayanamıyoruuummmmmm shortlıcam :D
bunlar ımfden gelecek parayı dırek borsaya gomduler herhalde erkenden.. nasıl bi duzen bu aga :D bak el şeyiyle gerdeğe girilmez bu ımf parasının bide ödemesi var.. ümüğümüzü sıktırmayın üleleee :::::::::::::::
ne olmuş piyasa böyle yaa yuhhh diyorum... şaşkınım valla ne oldu bi haber falan mı var?
vay be ..
piyasa delirdi. Para akıyor. Galiba 45 milyar dolar geliyor.. 50.000 görebiliriz belki..belki..
Yes Sign ozgur, sign ...:)
[quote=jerfin;153734]ne olmuş piyasa böyle yaa yuhhh diyorum... şaşkınım valla ne oldu bi haber falan mı var?[/quote]
Kapattınmı kısaları jerfin.
Vay beee...!!! Başka ne denirki?
63400 final
sabah elektrikler kesildi, izleyemiyorum diye 50 puan zararına telefonla pozu kapattırıp dışarı çıkmıştım.. elektiriklerin kesilip zarar etmediğime mi sevineyim yoksa yeni zirveye o kadar inanmışken puanların uçup gittiğine mi üzüleyim..üüüüüü
[quote=Kennym;153733]dayanamıyoruuummmmmm shortlıcam :D
bunlar ımfden gelecek parayı dırek borsaya gomduler herhalde erkenden.. nasıl bi duzen bu aga :D bak el şeyiyle gerdeğe girilmez bu ımf parasının bide ödemesi var.. ümüğümüzü sıktırmayın üleleee :::::::::::::::[/quote]
dayanamıyorsan daha yol var demektir dostum :..:
ben dayanamayınca öyle oluyorda :::
altın kural 109 ( içinden bi ses çok yükseldik kısal diyorsa yukarıya daha yol var demektir ) :)
[QUOTE=Larossıan;153737]Kapattınmı kısaları jerfin.[/QUOTE]
sabah elektirikler kesilince broker den kapatmıştım 50 puan zararına.. 1 saat bekledim elektirik gelmeyince sinirlendim çıktım dışarı..
hala şaşkınım biri beni dürtsün..:confused::confused:
[QUOTE=Larossıan;153739]63400 final[/QUOTE]
tam orda cort emirlerimin diyer yarısı var lanoliysın abeyim :::
geceye kısa girecem gibi ..daha kesin değil ama ..
65.000 i görüür bu piyasa... dün niye indim trenden üwwwwüüüüüü
[quote=fXci;153743]tam orda cort emirlerimin diyer yarısı var lanoliysın abeyim :::[/quote]
Ben tamamını yazdım ama gelirmi bugün acep.üüüüüüKlepir bu mallar sudan ucuz desek biraz faydası olur belki..
[QUOTE=Larossıan;153746]Ben tamamını yazdım ama gelirmi bugün acep.üüüüüüKlepir bu mallar sudan ucuz desek biraz faydası olur belki..[/QUOTE]
gelir gelir hetta overshooting olceyk
61400 den sat veren sistem..61800 den al verdi..gitti puanlar..geceye uzun...bu ay sisteme uyayaım diyom..
[quote=jerfin;153745]65.000 i görüür bu piyasa... dün niye indim trenden üwwwwüüüüüü[/quote]
Ben de aynı yeri görüyorum. Yükselen kanalın üst direnci.
fdow dirence çarpmış, biraz düzeltme yapması lazım gibi gibi..
[QUOTE=YAVUZHAN;153741]dayanamıyorsan daha yol var demektir dostum :..:
ben dayanamayınca öyle oluyorda :::
altın kural 109 ( içinden bi ses çok yükseldik kısal diyorsa yukarıya daha yol var demektir ) :)[/QUOTE]
250 den satıs .. demedi ddemeyin piyasa fezaya dogru yol aldı... ben burda sttıysam 75000 goruruz yarın :D bende bu ters ındıkatorluk imfdede bu kredi olduktan sonra ohooo daha cok feza yaptıracaklar bıze..
fx çi ne biçim analiz ediyosun,1 tikle yanıldın :)
Uyarem yine bakın arkdeşlar
63450 barajı aşılmadan cortingale tehlikeli deel yeni cortlar avantaşlı
emme
UYARIYA BAKIN
63500 üstesi cort tehlikeli 65xxx e gidiverir birden
Demedi demeyin gari......
hala uzunum .. ama kısa girecem gibi. . net değil daha
"63400 tepesi hayırlı olsun şelale şelale" kimin sözüdür?
genelde imf açıklanacagı akşamın ,senası %5-7 artı olur..açıklanıncada spot 2 tavan..hacim 3 katr ..dikkat.
58825 - 63400=4575 puan :)
375 ten de short bakalım ne kadar yukseltecek :) hueheueh
[quote=anonimm;153749]Ben de aynı yeri görüyorum. Yükselen kanalın üst direnci.[/quote]
[URL=http://img340.imageshack.us/i/sonk.png/][IMG]http://img340.imageshack.us/img340/8469/sonk.png[/IMG][/URL]
[quote=selçuklu;153754]hala uzunum .. ama kısa girecem gibi. . net değil daha[/quote]
ver artık patron,alanda kazansın :)
IMF hafta sonundan önce açıklanmaz diye tahmin ediyorum....
1000 puan yukarı aç.. sonra 2000 puan daha götür.. yuhh diyorum artık.. yarında götürür yukarı bunlar.. tren yavaşlamadan dönmez..:(
ilk defa gece pozunda bu kadar kararsız kalıyorum ... abka ne zaman açıklanır bu imf haber i akşamlarımı genelde
63400 gördü 63350 kısa açtım.
[QUOTE=selçuklu;153764]ilk defa gece pozunda bu kadar kararsız kalıyorum ... abka ne zaman açıklanır bu imf haber i akşamlarımı genelde[/QUOTE]
genelde saat 21 de ..kesinliklle senans kapalı iken oluyor..
uzun giriyorum .. tükeniş boşlukları oluşabilir sabah gapiyle .. adacık formasyonda olabilir .. uzun giriyorum artık .. kararım kesin ..