endekste kısa dolarda uzun diyorum
Printable View
endekste kısa dolarda uzun diyorum
[QUOTE=parapara;65377]endekste kısa dolarda uzun diyorum[/QUOTE]
Dolar kısa girdim cok az sanki dusecem ben uyumsuzum diyor bana gibi geldi
osman ziya açıkele gündoğdu yine
:) izlemenizi tavsiye ederim
tgrt haber ekonomi kulisi adamın çıktığı gün dow mow kalmıyor
saat 22:00 de iyi akşamlar...
[QUOTE=catedral;65374]Sistemler kısa fakat ben 31250 uzun giriyorum geceye...[/QUOTE]
O nası oluyo? hem sistemler kısa hemde geceye uzun giriyosun?Bilmediğimiz bi beklenti falanmı var sn. catedral?
Yoksa dakikalık sistem yarın açılışı yukarıda yapacağınımı söylüyo?
[QUOTE=traderx;65379]osman ziya açıkele gündoğdu yine
:) izlemenizi tavsiye ederim
tgrt haber ekonomi kulisi adamın çıktığı gün dow mow kalmıyor
saat 22:00 de iyi akşamlar...[/QUOTE]
İlk defa geçen çarşamba günü programın sonuna denk geldim biri maila tmış dow artı diye adam ona canlı yayında laf yetiştirdi. Sanırım aynı adamdan bahsediyoruz.
[QUOTE=catedral;65374]Sistemler kısa fakat ben 31250 uzun giriyorum geceye...[/QUOTE]Bu aralar değişiklik var sende. Bir ara dana resmi gördüm sandım avatarda. Kurban bayramı yaklaşıyor dikkatli ol. (Pozisyondan değil avatardan dolayı.)
:..::..::..::..:
[QUOTE=catedral;65374]Sistemler kısa fakat ben 31250 uzun giriyorum geceye...[/QUOTE]
sende benim korktuyum seyden kortum dimi catedralim bende ondan 33400 malyet shorts realiz etim ama yaptıyın tehlikeli . ben flat girdim :)
[QUOTE=VOBiX;65153]Spot 30 bugün de artı kapatırsa anomeli gereği pazartesi eksi kapatma ihtimali yükske. Bu anomeli haber, beklenti vsden arındırılmış sadece teknik bir anomelidir.[/QUOTE]Bu anomeli halen çalışıyormuş .lelele Eksi dedim ama %6 da beklemiyordum %3-4 arası bir şey yeterliydi.
Birisinin yazısını alıntı yapmadan cevap yazılmıyor ki, gülünmüyorda? kendi kendine gülmüş gibi oluyor, kimseye atıfta bulunmadan yazı yazılmıyor, çok fena eleştiri yedim düzeltmek istiyorum ama çok saçma yaaa, ne biliyim mantığım almıyo..
Deniyorum sadece, görende deli diyecek, korkmaya başladım:), saygılar.
Yurtdışı bizi takibedecek sanırım:) Herkese iyi akşamlar.
[QUOTE=hexen;65384]sende benim korktuyum seyden kortum dimi catedralim bende ondan 33400 malyet shorts realiz etim ama yaptıyın tehlikeli . ben flat girdim :)[/QUOTE]
eyer aynı sey dusyundusek
dow futur aksam 8340 yeresine gelcek sonra yukarya potans accak..
yarın eyer dipte yakalarsa bizi ben ozman long etceyim.. 30800-30500 yeresi olru bura..
amma dow yukarya hareket aksam baslarsa ozman aksam yarın icun detay detay plan yazcayım...