sayın mbm yarın ıçın duşuncenızı alabılırmıyız
Printable View
sayın mbm yarın ıçın duşuncenızı alabılırmıyız
[quote=jerfin;65420]DJ keşke toparlasa son dakikalarda da futu5
reler en üst seviyeden kapatsa.. bu paritelerle japonlar hiçbir yere gidemezler.. ımf ve paket beklentisi bizi kurtarabilecek mi bakalım.. analizlerimde çıkan rakamlar korkunç ve yaslan arkaya kısalarla diyor..[/quote]
Analizlerde evet: DJ 6400 Xu30: 19500..... olmasına öylede...%10 bir ters yapar bizim manipülatörler diye hiç sırtımı yaslayamıyorum... :)
vallahi geçenlerde dolar uzundum Dowda aynen böyle aşağılarda idi. sabah bir baktımki futures uçmuş.Dolarları zor kapadık.Onun için sevinmek için erken.
Buradan 8350 üstü kapatırsa bayağı kuvvetli bir çıkış olabilir
[QUOTE=Astatin;65426]Analizlerde evet: DJ 6400 Xu30: 19500..... olmasına öylede...%10 bir ters yapar bizim manipülatörler diye hiç sırtımı yaslayamıyorum... :)[/QUOTE]
Senin dolar analizlerine güvenirim sn Astatin.İMF paket maket diye diye dolar aldırdın bana.:D:D:D
[quote=okansak;65417]yarın sabah eksı açsakda topalayacağız gıbuı gozukuyor usd-try bır mıktar gevşemış
dowa versınlerde yarına bır şey kalmasın[/quote]
durumu sadece dolar=try olarak düşünmek doğru olmayabilir..
dolar euro pariteside şiddetle direniyor düşmemekte
sanırım doların hakimiyetinin sonumu geliyor acaba
[QUOTE=Astatin;65426]Analizlerde evet: DJ 6400 Xu30: 19500..... olmasına öylede...%10 bir ters yapar bizim manipülatörler diye hiç sırtımı yaslayamıyorum... :)[/QUOTE]
ben yaslandım arkaya..endeks kısa, dolar uzun.. ve bayram sonuna kadar da rahatımı bozmaya hiç niyetim yok.. hele hele bayramdan önce dolarları kimse alamaz elimden:..:
87xx üstünde 8800 üstü kapanışın tuzak olacağından bahsedip 8200 hedefle short olmuştum artık flat. yeni pozisyona bakacağım.
sevgiler.
fazla abarttı,uykusuz her gece
buyrun burdan yakın dowda çöküşe rağmen usd-ytl hıç takmadı
tamam goruşlerınıze katılıyorum ama
ılgınç değilmı?
acabba?
Şimdi bu adamlar Cuma'ya kadar düşer, bayram tatili süresince tepkiyi yaşar.
Ben yeniyim galiba
şimdi ne olacak bu tarihler, sabah bahsetmeye çalıştığım buydu, vix böyleyken sürekli abartılı dalgalanma olacaktır, mesela 15 ine kadar düşşek nerde oluruz.
ancak beklentim bu değil 7449 u dip kabul ediyorum, yeni kısa vadeli dip bu noktanın üzerinde olacaktır, şahsi fikrimdir. yükselen dipler göreceğiz yani. Aşırı satım olan yerde de 8800 ü geçmek üzere hareket başlayacaktır.
sevgiler.
Dışarıda şanzıman fena dağılmış. Ayular ihtişamlı bir şekilde dönüş yaptılar. Uzakdoğuya harakiri yapmak yakışır bu durumda.