-
[quote=selçuklu;266767]ahanda astatin ptron gelmiş hoşgelmiş ... teprik eder saygı ve hörmetlerimi sunarım ... moralim düzeldi .. .lelele.lelele[/quote]
şş döneli 3 hafta oluyo bize de bi ojgeldin yoh mu ayıp oluyo beni sevmüürmüsün yoksa üvvvvvüüü
-
[quote=unlimitted;266769]oohoo atmayalım arkadaş 725 dedin, heç çevirme şimdi.
hatta nasıldı o, hah bi ekstre yapıştır da görelim boyunu! :::::::::
ulem ne geyikler dönerdi bir ara bea..ehuehueue :..:[/quote]
ula aslında 725 de değil 700 dne kapadım..amma mesajı yazdığım anki fiyatı yazdım:..::..::..: at bi kontrat (mimkinse şort)..son 6 aylık ekstremi iadeli taahütlü postalayam sana...:::::: isteyene dağıtırsaın foruma yapıştırırsın felan
-
pivot............73.475
ema55..........73.758
73.475 destegi aşağı kırılırsa,yine 71.850 gündeme gelir,
74.175 yukarı kırılırsa yukarılar...:)))
-
şşşşşş KİTARO ne işin var lo forumda..tatilde deelmiydin sen..hişşşşş...histem var mı histem, ucuza :) ehu
-
[QUOTE=unlimitted;266771]şş döneli 3 hafta oluyo bize de bi ojgeldin yoh mu ayıp oluyo beni sevmüürmüsün yoksa üvvvvvüüü[/QUOTE]
geldinmi abi .. ne zaman geldin ya .. hoşgeldin abi ... ::::::
-
[quote=saraylı;266773]pivot............73.475
ema55..........73.758
[COLOR=red]73.475 destegi aşağı kırılırsa,yine 71.850 gündeme gelir[/COLOR],
74.175 yukarı kırılırsa yukarılar...:)))[/quote]
Deep Threat :cool: scenario live..:cool:
-
[QUOTE=Astatin;266772]ula aslında 725 de değil 700 dne kapadım..amma mesajı yazdığım anki fiyatı yazdım:..::..::..: at bi kontrat (mimkinse şort)..son 6 aylık ekstremi iadeli taahütlü postalayam sana...:::::: isteyene dağıtırsaın foruma yapıştırırsın felan[/QUOTE]
Geçen hafta Brüksel'de senin avatardaki işeyen çocuk heykelinin önünde resim çektirdim, becerebilirsem yapıştırırım. O gün tesadüfen festival gibi bir şey vardı, heykeli giydirmişlerdi.
-
[quote=selçuklu;266770]bence gol olur ....[/quote]
şş patron şu tependeki yelken ne işe yariir.
rüzhar almiin ki. yohusam aliiin mi :::
[COLOR=white]şş bakam asteton patroms o yelkenin ne işe yaradığını bilecek mi. eyle ya, miyendis adam, bilmesi lazım. dünyanın en ızlı yüzen balığının tepesindeki yelkenin tesadüf olamayacağını bilmesi lazım demi.[/COLOR]
[COLOR=white]ben miyendize miyendiz dimem miyendiz adam o yelkenin ne işe yaradığını bilmeyince[/COLOR] :D
-
[quote=Astatin;266772]ula aslında 725 de değil 700 dne kapadım..amma mesajı yazdığım anki fiyatı yazdım:..::..::..: at bi kontrat (mimkinse şort)..son 6 aylık ekstremi iadeli taahütlü postalayam sana...:::::: isteyene dağıtırsaın foruma yapıştırırsın felan[/quote]
dabi dabi, inandıh biz de. ::::..::..:
-
Deepen Küskü on the way..Florence şortingale felan feşmekean
-
[quote=unlimitted;266780]dabi dabi, inandıh biz de. ::::..::..:[/quote]
ula paritenin koniştiğina inanisin de, iadeli taahhütlü postaya mı inanmiisinn..
-
flaş bilgi...
yeni zirve ihtimali zayıfladı.
gelişme olursa haber etçez... (zaten yeni gelişme olursa, %90 yeni zirve gerçekleşir)
göstergeler yine harikalar yaratıyor maaşallah tütüütütütüüt....kom
-
[quote=mur@t;266778]Geçen hafta Brüksel'de senin avatardaki işeyen çocuk heykelinin önünde resim çektirdim, becerebilirsem yapıştırırım. O gün tesadüfen festival gibi bir şey vardı, heykeli giydirmişlerdi.[/quote]
yor felkam
-
[quote=Astatin;266785]ula paritenin koniştiğina inanisin de, iadeli taahhütlü postaya mı inanmiisinn..[/quote]
konuşan parite değil ki. güstergeler....lelele.lelele
-
-
[quote=unlimitted;266789]konuşan parite değil ki. güstergeler....lelele.lelele[/quote]
o zaman mesajlarına "sevgili GBPUSD" diye deeel, "Sevgili Gösterge" diye başla..
Yaw brak şu burnunu sürtüştürmeyi atla yaw..kaşıntı yaptı valla
-
[quote=Astatin;266793]o zaman mesajlarına "sevgili GBPUSD" diye deeel, "Sevgili Gösterge" diye başla..
Yaw brak şu burnunu sürtüştürmeyi atla yaw..kaşıntı yaptı valla[/quote]
lem o mektubu ben yazıyorum. yani teorik olarak konuşan benim. karşı taraf cevap verdi diye bir mesajım olmadı. nerden çıkardın paritenin konuştuğunu. ::::::
ha konuşmayan bişey ile konuştuğumu belirt, deli de, canımı ye. .kom
zati çohusu öyle deyü
ehi:D
ama yalan dime gayri. .dng
(ben de çok konuştum.saraylı abi atçek fırçayı şimdi. biraz mola)
-
asti hocam geçici SAT gelmesi lazım demi 700 den falan
-
kısa kapandı..200 puana..neyse istirahat edem...başım döndü.
-
[quote=unlimitted;266797]lem o mektubu ben yazıyorum. yani teorik olarak konuşan benim. karşı taraf cevap verdi diye bir mesajım olmadı. nerden çıkardın paritenin konuştuğunu. ::::::
ha konuşmayan bişey ile konuştuğumu belirt, deli de, canımı ye. .kom
zati çohusu öyle deyü
ehi:D
ama yalan dime gayri. .dng
(ben de çok konuştum.saraylı abi atçek fırçayı şimdi. biraz mola)[/quote]
Sayntific normallerinde konuşmak multileytırıl bir eylemdir...Ve fekat "normallerinde":::::::::
deli deli kulkları küpeli....:::
üww he ya mesajları istop edeyim bende..çok abartmışşım..pazartesi günü psikolojisi herhalda..üwwww..
ha bu arad deepn küskü may be on the way
-
ETR çok sıkıştı saraylı hocam patlayacak bi tarafa ama nereye bakalım :confused:
-
[QUOTE=a.kaya;266804]ETR çok sıkıştı saraylı hocam patşayacak bi tarafa ama nereye bakalım :confused:[/QUOTE]
800 den fulledik kısaları.
hay. artıkkk.975 stop.
-
[quote=a.kaya;266804]ETR çok sıkıştı saraylı hocam patşayacak bi tarafa ama nereye bakalım :confused:[/quote]
evet yaa kaya,
bakalım...:confused:
-
str satta .. üvvv ... hadi artk ya .. ne tarafa gidecekse gitsin .. üvvv ..
-
hala cuma günkü dow un -2,52 lik düşüşü aklıma geliyor onu yaşatacaklar bize ama bugün herkes düşüş beklediği için yukarı yaptılar bence sat gelir diyecektim ahada geldi geçici sat
-
ula nnooliii..habermi var..ne güzel florence şortıngale o eyle
-
[quote=Astatin;266811]ula nnooliii..habermi var..ne güzel florence şortıngale o eyle[/quote]
sinyal geliyimi :confused:
-
650 long, 325 SL seviyem. kapanış 74525 olur tahminimce::: bari beni SL yapmadan olsa:::
-
[quote=a.kaya;266815]sinyal geliyimi :confused:[/quote]
nayır...ve fekat her şey şak şak şak 0 a vurdi..bir dene yön filtresi direniyi..oda kğskğ derse gelecek işşallah
-
bende ki 725 de gidiyi geçici gelen sat
-
700 de çıkıyi 725 de kayboliyi ne diyi bu sistem yahu :..:
-
ula yinemi hepimiz şortci oldik he
-
bu 16:15 de onaylamassa 350 den açılan ve 900 den kapatılan longları tekrar acarım
-
[quote=Astatin;266824]ula yinemi hepimiz şortci oldik he[/quote]
yoooooo :..::..:
-
[quote=unlimitted;266827]yoooooo :..::..:[/quote]
bencede yoooooo :..:
-
[quote=Astatin;266824]ula yinemi hepimiz şortci oldik he[/quote]
yoh ben bulaşmam :::
sabaha kadar trade yassah baaa :p
-
ben longum .. şimdilik ..
-
[quote=selçuklu;266830]ben longum .. şimdilik ..[/quote]
birazdan asti'den gelecek soru:
ula hepimiz long muyuk şimdi ::::..::..:
-
bakalım 775 den tekrar long denedik inşallah yanılmam bu sefer sat onaylamadı bu da long devam demek diye düşnüyorum
-
birisi şu pela'ya garanti'nin de iş bankası kadar para ettiğini söyleyebilir mi acaba....dng