ağustos vade şortlar 91375 filat hacılar..şimdilik
Printable View
ağustos vade şortlar 91375 filat hacılar..şimdilik
long devam long. kapanışa kadar longlardan kazanmalıyım. duruma göre flat kalabilirim. şimdilik long .:D
[quote=tutku;452602]long devam long. kapanışa kadar longlardan kazanmalıyım. duruma göre flat kalabilirim. şimdilik long .:D[/quote]
kapanışa kadar 92000 üzerine atarsak pazartesiyede long girerim. ağustosvade
92000 üzerinde kapanmalı. longlar rahatlar.:D
[quote=Astatin;452599]Haci Altay,
Abi sırf bu yüzden tercihan 1 gün önce, zaruri olunca son günün öğlenine kadar yenivadeye taşınıyorum:::[/quote]
ben çarşambadan KISA kaldım
Ağustos KISA ola idim
38,2 den mutlakkk kısa kapar üstüne de LONG olurdum
yön nere olursa olsun geliyor 38,2 den mutlak bir dönüyor yeni/tepe/dip
yada düzeltme için
düzeltme de en az 38,2 aliyor
[quote=altay;452591]GOLD da 118X yaktilar ABD li traderlar .
:(
emmmeee TR piyasalari açikken en düşüğünü görmüş olabilir önümüzdeki birkaç sene için
:)
1206 ... 1187 düşüşü nefis bir düzeltmenin c si oldu .
inşaallah 1187.15 dip kalir TR piyasaları açikken
1192 den full LONG um
bu yaziyi önümüzdeki gün/haftalarda alintilamak dileği ile[/quote]
yarım saat önce idi yaw topu topu
dakikalik barlara kadar saydim mereti
1214 ışıl ışıl yanıyor mübarekteeeeee
dedim ya bu yazi alintilanacak yazi diye
2 senedir TEPE den inişi haftalik/günlük/satlik/dakikalik bar bar sayiyorum
.lelele
115x halen gündemde emmeee sorun değil...
şu siçrayiş yeter bana
30 dolarlik saatlik yeşil bari atali en son ne zaman diye baktim göremedim/bulamadım son aylarda
[quote=Astatin;452601]ağustos vade şortlar 91375 filat hacılar..şimdilik[/quote]
ulan tam hayvanat bahçesi herif...91575 e boş kademeye reşortları yazdım.. 1lot aldı yoklama çekti, sonra verdi tak tak 91025 e kadar..yemezler güselim...gel gele gelmem...575 de bekleyen satışları da iptal ettim:D
[quote=Astatin;452607]ulan tam hayvanat bahçesi herif...91575 e boş kademeye reşortları yazdım.. 1lot aldı yoklama çekti, sonra verdi tak tak 91025 e kadar..yemezler güselim...gel gele gelmem...575 de bekleyen satışları da iptal ettim:D[/quote]
aha da beyle işte..şimdi istersen 91600 ü de al 92000 de al...:D ama bilki kavgaya davet edersen geleceğim..yaparım bilirsin
haydeeeee :D.lelele hafta sonuna long giriyorum.
[quote=Astatin;452609]aha da beyle işte..şimdi istersen 91600 ü de al 92000 de al...:D ama bilki kavgaya davet edersen geleceğim..yaparım bilirsin[/quote]
boşta olsa idim 38,2 den long açardim dedimdi Haci.
Açiklamam da Deutche/İŞYAT vade sonuna pozlari lehine mutlak müdahale ediyorlar
Ahaa işte gördün yaptilar gene yapacaklarını
SPOT ta sistemim 90404 yakar, 903xy yakmişiz
38,2 yaresi işte
[quote=Astatin;452609]aha da beyle işte..şimdi istersen 91600 ü de al 92000 de al...:D ama bilki kavgaya davet edersen geleceğim..yaparım bilirsin[/quote]
92475 ağustos vade kavga davetine icap ediyorum
PY paldir küldür vererek LONG toplamiş olsa gerek en uygun fiyatlisindan
a-ha..spotla yvade arasında -1600 makas mı var benim verilermi yannış..o ne lem
[quote=Astatin;452612]92475 ağustos vade kavga davetine icap ediyorum[/quote]
Çoookk şık gün oldu.. -700 puanla başladığım günü, +2000 puana çevirdim...haftasonuna da ağustos vade 92475 den şort...dow bir **nelik yapmazsa iyiydiii
[quote=Astatin;452614]a-ha..spotla yvade arasında -1600 makas mı var benim verilermi yannış..o ne lem[/quote]
92705.75 spot
92250 VOB kapanişlari
bende GOLD dan gelen kar ile sembolik 92425 short oluverdim alelacele
analizimi sonra yaparım doğrumu yannış mi yapmişim
91300 den longa çvirdim. 92000 üzerinde kapatınca yazdığım gibi pazartesiyede long girdiım.herkese iyi hafta sonları.:)
Şimdi günsonu itibariyle grafa bakınca; bir önceki büyük tepkide yataya dönemyip kol gibi aşşa olan alt boll. band artık yatay dönmüş..yani günlükte ben öyle çok büyük graş modunda olmayabilirinm diyor..ancak göstergeler de hala çok güçlü değil...eğer dışarıda/içerde çok marjinal bir şey olmazsa 89500 ler (kırmızı pivot) görülebilir diyorum...görülürse ben filatos olurum...
yaw şöyle bir erken seçim haberi gelse, dow %5 falan düşsede, bir eksi gap alsak şurulup diye... son 1 aydaki eksi gaplar bağımlılık yaptı da..özledim..o açıdan..yannız bu dow bir **nelik yapmayaydı iyiydi
[quote=altay;452616]92705.75 spot
[B]92250[/B] VOB kapanişlari
bende GOLD dan gelen kar ile sembolik 92425 short oluverdim alelacele
analizimi sonra yaparım doğrumu yannış mi yapmişim[/quote]
yvade uzlaşma 91200 görünüyor? 92250 ağusos vade
[QUOTE=Astatin;452619]Şimdi günsonu itibariyle grafa bakınca; bir önceki büyük tepkide yataya dönemyip kol gibi aşşa olan alt boll. band artık yatay dönmüş..yani günlükte ben öyle çok büyük graş modunda olmayabilirinm diyor..ancak göstergeler de hala çok güçlü değil...eğer dışarıda/içerde çok marjinal bir şey olmazsa 89500 ler (kırmızı pivot) görülebilir diyorum...görülürse ben filatos olurum...
yaw şöyle bir erken seçim haberi gelse, dow %5 falan düşsede, bir eksi gap alsak şurulup diye... son 1 aydaki eksi gaplar bağımlılık yaptı da..özledim..o açıdan..yannız bu dow bir **nelik yapmayaydı iyiydi[/QUOTE]
uzaya çıkar..
116,900 belki 300 500 puan satış gelir..
[quote=seagate;452623]uzaya çıkar..
116,900 belki 300 500 puan satış gelir..[/quote]
yani zört diye 116,900 olur ve ordan mı 500 puan satış gelir diyon..:cool:aybediyon hacı...pazartesi bi eksi 500 gap yapaydın en azından..üwkğ
[QUOTE=Astatin;452624]yani zört diye 116,900 olur ve ordan mı 500 puan satış gelir diyon..:cool:aybediyon hacı...pazartesi bi eksi 500 gap yapaydın en azından..üwkğ[/QUOTE]
göçsün abi direk -10 açsın senden çok ben istiyorum :::
selçuklu kralı bekliyorum topiğini karaladım :)
kral ne derse o. onun trendi takip ettim mesela.. trendi geçti d dedim satış geldi. trendde karşılandı. e olma şansı var kısa mısa
geçen rallide de e için endeks düşmemişti pek.. ordan aklımda kalmış
Sn astatin son yarim saatmidi sorum ondandi.
Sanirim 15.30 yada 2. Seans spot oryalamasi alinoyor vade sonu uzlasmasi icin. O yuzden zport ort 912xy de Alman idtir.
Haa diyecen zpot ne is.
Varant falan filan.
Bilanco vs iste.
Pazartesivoturur piyasa.
Bende 85475 dip.
38.2 yemezse 61.8 den bir yukari dalga daha gelir bence.
altındada sanki bi dip oldu 40 dolar çıktı dipten..
[quote=Astatin;452619]Şimdi günsonu itibariyle grafa bakınca; bir önceki büyük tepkide yataya dönemyip kol gibi aşşa olan alt boll. band artık yatay dönmüş..yani günlükte ben öyle çok büyük graş modunda olmayabilirinm diyor..ancak göstergeler de hala çok güçlü değil...eğer dışarıda/içerde çok marjinal bir şey olmazsa 89500 ler (kırmızı pivot) görülebilir diyorum...görülürse ben filatos olurum...
yaw şöyle bir erken seçim haberi gelse, dow %5 falan düşsede, bir eksi gap alsak şurulup diye... son 1 aydaki eksi gaplar bağımlılık yaptı da..özledim..o açıdan..yannız bu dow bir **nelik yapmayaydı iyiydi[/quote]
Ortalamalar 8/233 araliğinda olanlar 90000/90500 araliğinda birikmiş destek olarak
Eh üstüne birde TOBO sallaşması da daha bir LONG latmiş görüntüyü bende
wxyxxz kalibinda bir düzeltme olsa en kötü
z için yeni TEPE yapmali.
ben mini pozda olacağim için sörf yaparım bolca, hatta 1 mn barlara göre bile belki
yannız 93700 üzeri görülmeden/spot bu tepki yükselişinin bittiğini düşünmem
885000/89000 araliğina gelirsede spotta LONG lar
üstüne yatarım gibin
tam TOBO olcek oraya gelirse
Yuhunuz
1218 yanarken spotta, bizim VOB da 1231 den 382 kontrat işlem geçmiş
nolcek TR piyasası ancek bu işte
Ya tüü ben yazaydım desem mesela
Sattiğim mali yerine koyamazdım kesin.
parite ve ons ta o yüzden çok dikkatli olmak lazım bizim piyasada
trade için değilde taşimak için alınacak ise mal alınmalı
altın burdan 2000 dolar yaparmış kralın dediği gibi.. 1180 dibi buldu..
heh
[QUOTE=kurt;452498]Yavruların bir kısmı belirttiğim gibi plan için parçalandı. Kalan yavrular artık güvendeler ve büyüyorlar.
KIZGIN BİR ANNE AYIDA :mad::mad: var unutulmaması gereken.
Artık intikam için hareket edecek,yavrularda erişkin olunca..lelele.lelele.lelele[/QUOTE]
İNTİKAM VE İLK PENÇE. :):)YAVRULARIN KALANLARI ARTIK GÜVENDE DEMİŞTİK ZATEN. GAYET NET BİR MESAJDI SANIRIM. STOP BELLİ OLSUN, HIZLI TRADE EDENLERE EKMEK ÇIKSIN.
BEN YAŞLIYIM HIZA KALBİM DAYANMAZ.:)
ASIL DARBE YAVRULAR BÜYÜDÜĞÜ ZAMAN OLACAK. LAKİN SON KEZ 92.000 LERİ GÖRMEK ZORUNDA. ÜZERİNDE KALMASI LAZIM Kİ KAN KOKUSU TAM YAYILSIN.
RAKAMLAR HAFTAYA VERİLECEK LAKİN SANIRIM PEKTE ÖNEMİ YOK GİBİ. HERKES ZATEN İŞLEMDE SÜREKLİ. BOŞA YANİ SUYA YAZIYORUZ GİBİ OLUYOR.
BU ARADA BİR ARKADAŞ SORMUŞ,SİSTEMLE İLGİLİ,
ilk sorulan kısım zaten işin matematik boyutu. Bir defter bir kalem olayı ise bu işin gerçekten göründüğünden basit olduğunu anlatmak içindir. Taki ki defter kalem elimde pozisyonları mı ayarlamıyorum.
DEMEK İSTEDİĞİM OLAY ÇOK BASİT GÖRMEK İSTEYEN İÇİN. LAKİN AÇIKLAMA KISMI SÖZ KONUSU ZATEN OLAMAZ. FİYATI DA OLAMAZ.
KISACA KİMSE ÇALIŞANI SATMAZ. Kİ BU PİYASADA ZATEN BUNA DEĞER BİÇİLEMEZ.
ONDAN SEBEP SİSTEMCİLERDEN UZAK DURUN.AKILLI OLUN VE EN ÖNEMLİSİ SABIRLI OLUN.
86-92 ÇIKIŞINI YAZDIM VE BİLDİM LAKİN POZİSYON ALMADIM. ALDIRDIKLARIM TABİ Kİ OLDU(O AYRI MEVZU).
NEDEN POZİSYON ALMADIM?
1. BEN ZATEN YILLIK KOTAMI DOLDURDUM.
2. YÜKLÜ POZİSYON TEK KALEMDE OLMUYOR.
3. BEN EĞER POZİSYON ALSAM Kİ BELLİ İNASANLARDA ALACAK O ZAMAN BU RAKAMLAR OLMAYACAK.
YOKSA BEN BURADA SANALDAN YAZSAM ADINA KURT SİSTEMİ DESEM ÇOK SATARIM BEEEEE.:):):):):):)
Sen ne dersen o Kurt abi. Sanal değil dibine kadar gerçek:)
[quote=Astatin;451893]21.06.13, 13:37 saçma sapan bir karalama..PU hakkında..amma birileri dediydiki düşüş trendinde pu lar, yükseliş trendinde nu lar çalışmaz
[IMG]http://i39.tinypic.com/2vach37.png[/IMG][/quote]
bunu öne almam lazımdı...:o
Her cepheden baktım kahraman endeksimize de
Aşaği vurdukça TOBO lar oluşcek
Yeni DİP ler gündeme gelirsede PU lar günlüklere kadar çikçek.
KISA dan vurup kaçmak kar cebe atmak, elden geldiğince LONG toplamak daha mantikli olcek gibi kısa süreli sert vuruşlarda
[QUOTE=kurt;452637]İNTİKAM VE İLK PENÇE. :):)YAVRULARIN KALANLARI ARTIK GÜVENDE DEMİŞTİK ZATEN. GAYET NET BİR MESAJDI SANIRIM. STOP BELLİ OLSUN, HIZLI TRADE EDENLERE EKMEK ÇIKSIN.
BEN YAŞLIYIM HIZA KALBİM DAYANMAZ.:)
ASIL DARBE YAVRULAR BÜYÜDÜĞÜ ZAMAN OLACAK. LAKİN SON KEZ 92.000 LERİ GÖRMEK ZORUNDA. ÜZERİNDE KALMASI LAZIM Kİ KAN KOKUSU TAM YAYILSIN.
[COLOR="Red"]RAKAMLAR HAFTAYA VERİLECEK LAKİN SANIRIM PEKTE ÖNEMİ YOK GİBİ. HERKES ZATEN İŞLEMDE SÜREKLİ. BOŞA YANİ SUYA YAZIYORUZ GİBİ OLUYOR.
[/COLOR]
BU ARADA BİR ARKADAŞ SORMUŞ,SİSTEMLE İLGİLİ,
ilk sorulan kısım zaten işin matematik boyutu. Bir defter bir kalem olayı ise bu işin gerçekten göründüğünden basit olduğunu anlatmak içindir. Taki ki defter kalem elimde pozisyonları mı ayarlamıyorum.
DEMEK İSTEDİĞİM OLAY ÇOK BASİT GÖRMEK İSTEYEN İÇİN. LAKİN AÇIKLAMA KISMI SÖZ KONUSU ZATEN OLAMAZ. FİYATI DA OLAMAZ.
KISACA KİMSE ÇALIŞANI SATMAZ. Kİ BU PİYASADA ZATEN BUNA DEĞER BİÇİLEMEZ.
ONDAN SEBEP SİSTEMCİLERDEN UZAK DURUN.AKILLI OLUN VE EN ÖNEMLİSİ SABIRLI OLUN.
86-92 ÇIKIŞINI YAZDIM VE BİLDİM LAKİN POZİSYON ALMADIM. ALDIRDIKLARIM TABİ Kİ OLDU(O AYRI MEVZU).
NEDEN POZİSYON ALMADIM?
1. BEN ZATEN YILLIK KOTAMI DOLDURDUM.
2. YÜKLÜ POZİSYON TEK KALEMDE OLMUYOR.
3. BEN EĞER POZİSYON ALSAM Kİ BELLİ İNASANLARDA ALACAK O ZAMAN BU RAKAMLAR OLMAYACAK.
YOKSA BEN BURADA SANALDAN YAZSAM ADINA KURT SİSTEMİ DESEM ÇOK SATARIM BEEEEE.:):):):):):)[/QUOTE]
Sn. Kurt siz yazın, inanın boşa değil. Paylaşımınız için çok teşekkürler.
Pis hafta olacak. Önce şortcuları öpecek ama hafta kapanışında haftabaşına göre öpülmüş olan longcular olacak... bu bi onu bi bunu öpme işini bir güne mi sığdırır haftayamı yayar bilemiyorum.. slow trader kenarda fırsat kollar...fast trader son derece dikkatli surf
şortlar 92325 den take profit..150 puan 150 puandır haci
ben ONS tan gelen/gelecek olanlar ile short trade edeceğim 2. bir emre kadar
a inip b çikip bir c dalgası için inmesini bekliyorum
olmadi 5. dalga için çikar ise AVCI olup orada ONS ları bozup full short olurum gaarriii
mesela 94000/95000 ler spotta yandiği zaman
93100 üzerinde hedefleri büyütüyorum.:).lelele
[quote=Astatin;452662]şortlar 92325 den take profit..150 puan 150 puandır haci[/quote]
hay skilachi..350 den long açtım..baktım 93000 çalışıyo, yazdım pivot seviye 93475 e kavırmaları...93200 gördü geri döndü ipnur..breh be..kaldı lonklar elde:p fiyat 375 e geri geldiy ala...du bakalım..surf traderın bu kadar aç gözlü olmaması lazımdı..neyse..du bakalım..tekniği itibariyle feritos başgandan sıkı birhareket bekliyorum...93475 den almayan belki 94000 den alır...yada istoplarız..üğwk
yukari b bitti ise aşaği c inmeliyiz en düzeltmesel kalipta
ben de biraz ONS desteği de verdim yaw
az değil her yer ONS göçüyor derken nerede ise DİP ten long olunan mallar var eccük daha alip 122X yakmali
eyle olursa verilenler yavrulari ile yerine konar olar biter
[quote=Astatin;452671]hay skilachi..350 den long açtım..baktım 93000 çalışıyo, yazdım pivot seviye 93475 e kavırmaları...93200 gördü geri döndü ipnur..breh be..kaldı lonklar elde:p fiyat 375 e geri geldiy ala...du bakalım..surf traderın bu kadar aç gözlü olmaması lazımdı..neyse..du bakalım..tekniği itibariyle feritos başgandan sıkı birhareket bekliyorum...93475 den almayan belki 94000 den alır...yada istoplarız..üğwk[/quote]
daha gidecek ama 93000 filat...650 pian bereket versin
[quote=Astatin;452673]daha gidecek ama 93000 filat...650 pian bereket versin[/quote]
çift enstüman sıkıntılı
ONS kapadim ekranı satilan satildi
alinmak için bekler
bendede maliyet yarım poz 930xy oldu
yurtdişina dikkat korele gitmeliyiz yurtdişi ile
[quote=Astatin;452673]daha gidecek ama 93000 filat...650 pian bereket versin[/quote]
uzun devam. 97000 lere giden yolaydınlanmaya başladı. :D.lelele
[quote=tutku;452675]uzun devam. 97000 lere giden yolaydınlanmaya başladı. :D.lelele[/quote]
Algım LONG
aklım Kurt Ağabeyden ayrılmak avlanmak olur der
de hadi yukari b bitti ise şimdi c lemeyiz