[QUOTE=sentinus;65437]Dışarıda şanzıman fena dağılmış. Ayular ihtişamlı bir şekilde dönüş yaptılar. Uzakdoğuya harakiri yapmak yakışır bu durumda.[/QUOTE]
8340 tutcayını sanyordum amma tutma olmamıs yarın sabah icun plan baska plan yazma icab etcek
Printable View
[QUOTE=sentinus;65437]Dışarıda şanzıman fena dağılmış. Ayular ihtişamlı bir şekilde dönüş yaptılar. Uzakdoğuya harakiri yapmak yakışır bu durumda.[/QUOTE]
8340 tutcayını sanyordum amma tutma olmamıs yarın sabah icun plan baska plan yazma icab etcek
Pozisyonum kısa olmasına rağmen;
DJI'nin hareketlerini fazla ciddi bulmuyorum.
Sabah açılış sırasında FDJI ve asya borsaları özellikle Nikkei, bir de Avrupa future daha etkili oluyor.
Bir akşam DJI %5-6 civarında eksi kapatmışken ertesi gün VOB'un gaplı yukarıya açmasını ve benim zararı düzeltmek için o gün defalarca takla attığımı unutmuyorum.
U100 23500 ün altına gitmedigi sürece hiç bir tehlike yoktur,
23500 e gelip oranın çalışması gerekmekte,
Çokta güzel bir T-O-B-O oluşacak o zaman,
Dönüşü saglıklı ve güvenilir olacak,
Eveeet, şimdiden yazayım dedim, bu hafta diplere doğru yolculuk edersek hem hisseden, hemde vobdan yüklü uzun olmak lazım:)
Çarşamba, bilemediniz Perşembe, ben 28000 i gözüme kestirdim, buradan uzuna geçilir gibi görülüyor ama bakalım, oraya gelecekmi, yoksa biraz daha aşağıya gelecekmi, belkide biraz daha üstünden yukarı döner, göreceğiz bakalım:)
Yanlış anlaşılmasın, paçaları erken sıvamak değil, maksat vakti geldiğinde uzaktaki derenin suyunu görünce çağlayan sanıp korkmamak için hazırlık, psikolojik hazırlık, yoksa yarına hala ne kısalar nede uzunlar şanslı, açılışta belkide uzunlar daha şanslı, veyahutta açılışta düşerek açıldıktan sonra uzunlar şanslı, ne zamana kadar bu böyle, salı bitene kadar bence, sonuçta yarın bizde beklentiyle alınan mallar nasıl hareket edecek ona bakıcaz diyorum.
Sadece tahmindir, hani daha evvelden alıştıra alıştıra söylesek daa iyi oluyomuş ya o yüzden uzakları şimdiden hafiften yazıktırayım dedim:), belki o vakte kadar yarın kırk kere poz değiştireceğim ,kim bilir:) saygılar.
[quote=mavi;65392]Sayın hexen,
Dji için 8.350 lerde bir destek var.Tepecektir biraz fakat;
İdeali 7.950 lerden dönmesi ve oluşacak TOBO yu kırması.
Bol şanslar hepimize...[/quote]
Kırıldığına göre resim ekleyebilirim.Olasılık devreye girdiği için...
[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img88.imageshack.us/img88/5129/tobotk5.jpg[/IMG][/URL]
[QUOTE=mavi;65451]Kırıldığına göre resim ekleyebilirim.Olasılık devreye girdiği için...
[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img88.imageshack.us/img88/5129/tobotk5.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]
maviim yeni gordum mesaj.. +.
yarın icun vob icun yarım plan kurcayım
yarn 30700 yeresi önem yeresi ora acar eyer.. ordan long etceyim..
amma 30700 asayasında long tutmaycayım..
acılma 30700 asayasında olur eyer flat kalcayım yeni malyet icun seyans icte karar verceyim..
30700 asayasnda long kalma yanlıs cunki 25000 yeresine potans acılan kapı ora..
amma 30700 üstesinde minimum 32600 yeresine yukselme potans olur..
[QUOTE=hexen;65180]5 dakk 15 dakk gun system long signalde
amma benim system dışta baktıyım tade icun kullandıyım teknik graf hedef deyerde ondan 33500 asayasında düsme potansı net olan yer olyor..
bundan direnc yeresinden short etmem gerekyor ....
33500 yeresinin önem nedeni ne ?
33500 yeresi 38xxx yeresi potans accak kapı
amma kırılmasa nolur ?
kırılmassa min 30800 yeresi max 25000 yeresi potans kapı acar..
bu graf sevyesi sevyesine uyarsa ona gore harket etceyim
ondan haftasona 33400 yeresinden malyet short yattım[/QUOTE]
[img]http://resimekle.gen.tr/uploads/kb889809.jpg[/img]
Yükselişin EW sayımı. (xu030, 60 dk grafik)
Beyaz ok ile gösterilen (4) altına gidilmediği sürece, trend aşağı dönmez. (4)'ün aşağı geçilmesi ise (1)-(2) fiyat aralığını hedef haline getirir. VOB içinse spottaki (4)'e karşı gelen değer 30.7'dir. Dolayısıyla büyük bir gap'lı düşüş günü bekliyenler, hayal kırıklığına ugrayabilir. Amman dikkat.
Bu arada Sn Astatin, bir de beddua etseydiniz, ne olurdu acaba ?
Bol Kazançlar.
[quote=sazan;65455]Yükselişin EW sayımı. (xu030, 60 dk grafik)
Beyaz ok ile gösterilen (4) altına gidilmediği sürece, trend aşağı dönmez. (4)'ün aşağı geçilmesi ise (1)-(2) fiyat aralığını hedef haline getirir. VOB içinse spottaki (4)'e karşı gelen değer 30.7'dir. Dolayısıyla büyük bir gap'lı düşüş günü bekliyenler, hayal kırıklığına ugrayabilir. Amman dikkat.
Bu arada Sn Astatin, bir de beddua etseydiniz, ne olurdu acaba ?
Bol Kazançlar.[/quote]
Bir de ben beddua etsem ... düşünmek bile istemiyorum :) Dedim ya niyetini yapmıştım beddua nın ama iş yoğunluğundan kazaya braktım :)... Bir başka akşama... Uzun pozisyonda olmadığınızı ümit ediyorum.
Bu arada 30.7 hedefiniz beni biraz üzdü. Onca risk alarak 31700 den açılmış kısaları, %7.5 DJI düşüşü ertesinde sadece 1000 puan kara vermek biraz iç burkar :).. Gani kazançlar
Son olarak: Acaba sizle başka bir mail gurubundan tanışıyor muyuz...
GN HERKESE çok acil il dışına çıkmam gerekti. uğrayamıorum iki gündür. cepden de yazılmıor. dün hiç bakamadım. 33400 den kısa kalmışdım gecen cuma mesajımı da yazdım işlemi yapar yapmaz eski seyfalar da mevcut. dün piasaya bakamadığı için o poz hala duruor. bugün saat 14.00-14.30 arası kapayacağım o pozu. negrolino senin sistemi yazamadım şehir dışına çıkmam gerektiğinden acil. en kısa zamanda yazıcam. sözüm senettir.kusuRa bakmayasın
astatin bo devammış:)