[quote=Vob Trader;65458]astatin bo devammış:)[/quote]
:)..... Hem de a-boooooooo :)
Printable View
[quote=Vob Trader;65458]astatin bo devammış:)[/quote]
:)..... Hem de a-boooooooo :)
Baybars Sezen cnbce de
[quote=Astatin;65456]Bir de ben beddua etsem ... düşünmek bile istemiyorum :) Dedim ya niyetini yapmıştım beddua nın ama iş yoğunluğundan kazaya braktım :)... Bir başka akşama... Uzun pozisyonda olmadığınızı ümit ediyorum.
Bu arada 30.7 hedefiniz beni biraz üzdü. Onca risk alarak 31700 den açılmış kısaları, %7.5 DJI düşüşü ertesinde sadece 1000 puan kara vermek biraz iç burkar :).. Gani kazançlar
Son olarak: Acaba sizle başka bir mail gurubundan tanışıyor muyuz...[/quote]
Ben de yaklaşık 32.7'lerden beri shortum. Yalnız dün bir başka hesabımdan da shortların yarısı kadar 31.4 'de long yaptım. (EW harici takip ettiğim hıtırık .dngsistemim al dedi) 30.7 bence izlenmesi gereken değer (hedef değil) altına gidersek 28'e düşeriz. Zamanında tradelerimi real zamanlı gönderdiğim bir mail grubu yaratmıştım. Eski forumdaki HayaletSürücü arkadaşın EW ile para kazanılmaz felsefefinin dogru olmadığını göstermek için. O mail grubu üyesi değildiyseniz, tanışmıyoruz.
Size de bol kazançlar.
[quote=sazan;65461]Ben de yaklaşık 32.7'lerden beri shortum. Yalnız dün bir başka hesabımdan da shortların yarısı kadar 31.4 'de long yaptım. (EW harici takip ettiğim hıtırık .dngsistemim al dedi) 30.7 bence izlenmesi gereken değer (hedef değil) altına gidersek 28'e düşeriz. Zamanında tradelerimi real zamanlı gönderdiğim bir mail grubu yaratmıştım. Eski forumdaki HayaletSürücü arkadaşın EW ile para kazanılmaz felsefefinin dogru olmadığını göstermek için. O mail grubu üyesi değildiyseniz, tanışmıyoruz.
Size de bol kazançlar.[/quote]
Hımmm. Demekki tanışmıyoruz..
Bu arada USDZAR ve USDHUF gibi USDYTL ye eküri pariteler düşerken USDYTL artıyor. Bu da benim içimi bir süredir gıpraştıran ve hatta dün sabahtan itibaren "ürperten" hissiyata temas ediyor yani IMF anlaşmasının, dışkıya saracağı ihtimali...
Bedua edemiyorum, çünkü USDYTL, Borsa gibi değil. Borsada toplasanız 1000-2000 oyuncu yada kumarcıyız. Ama USDYTL deki değişim 75 milyonu doğrudan ilgilendiriyor. O yüzden beddua edemiyorum. Ama her şey olacağına varır.
CC: SAZAN ....akacak kan damarda durmaz :)
30400 den kapadım..bereket versin 1300 puan
bizim vob sat da..fdow da sat da(flat durumu bile yok)..yani kısaya devam..fdow da kısa kapat sinyali gelse yükseliş için ilk emareler derdim..ama oda yok..
[QUOTE=Astatin;65409]Bir soru : 31700 un daha altında maliyeti olan şortcu var mı bugün aramızda !!!!!!![/QUOTE]
28000 maliyetli shortu olup aracı kurumla kavga edeni tanıyorum. Siz beni MC gelmedikçe aramayın diyormuş.
Dolar long kapattım düşük maliyetten açabilirim..
Çünkü 30700 altı 25000 hedef yöresi potans var(sn Hexen)
İMF olayı olursa diye dolarsız kalmamak lazım (sn Astatın)
[QUOTE=bonnie;65440]Pozisyonum kısa olmasına rağmen;
DJI'nin hareketlerini fazla ciddi bulmuyorum.
Sabah açılış sırasında FDJI ve asya borsaları özellikle Nikkei, bir de Avrupa future daha etkili oluyor.
Bir akşam DJI %5-6 civarında eksi kapatmışken ertesi gün VOB'un gaplı yukarıya açmasını ve benim zararı düzeltmek için o gün defalarca takla attığımı unutmuyorum.[/QUOTE]
O zaman düşüş trendiydekdik ve piyasa dip arıyordu, şimdiki yükseliş trendi vardı piyasa dönecek yer arıyordu. Arada fark var.
dow da günlüklerde poz. uyumsuzluk var..hala günlükler al da..kanımca bu geceki hareket düzeltme olarak kalacaktır..
29800 30200 arasında kalacağız yatay
Bu sabah TV de Baybars Sezen i dinledim, otomotivcileri kurtarıp kurtarmayacakları bugün belli olacakmış, sanırım Dow bu gece ona göre şekillenir...