30700 üstesinde olmadıyı ıcun ben long etmyorum.. amma 29400.29700 yeresine gelir eyer 1/2 malyet long etceyim..
Printable View
30700 üstesinde olmadıyı ıcun ben long etmyorum.. amma 29400.29700 yeresine gelir eyer 1/2 malyet long etceyim..
Aşırı düşük başladık gerçektende, yine aşırı satış baskısı devam ediyor, işlem hacmi o kadar değil ama sonuçta uzun denemek tehlikeli, düşüş bugün devam edebilir diye düşünüyorum, kısalara devam, saygılar
[quote=Astatin;65463]30400 den kapadım..bereket versin 1300 puan[/quote]
işyerindeki sabah toplantılarından nefret ediyorum!!!! neden: açılışta poz. kapatıyorum kardaysam toplantıya girmeden önce...
bugün daha da düşeceğini bile bile kapattım..her şey müsaitti
- DJ %7. düşmüştü
- Forumlarda düşüş sınırlı kalır deniyordu
- Aracı kurum raporları 600-700 puan düşüşle açılır diyordu ..
yani 1000 üstü düşüş garanti idi..am ah bi izleme şansımız olaydı..neyse buna da şükür
Endeks 100 spotun bile kısa periyodları bolinger dışından gidiyor, atletlerimizde kulavar dışı atak var:) saygılar
[QUOTE=abka;65464]bizim vob sat da..fdow da sat da(flat durumu bile yok)..yani kısaya devam..fdow da kısa kapat sinyali gelse yükseliş için ilk emareler derdim..ama oda yok..[/QUOTE]kaşınmadan arkaya yaslanma zamanı...düşünmeyide bırakmak lazım..
[QUOTE=hilm;65470]Bu sabah TV de Baybars Sezen i dinledim, otomotivcileri kurtarıp kurtarmayacakları bugün belli olacakmış, sanırım Dow bu gece ona göre şekillenir...[/QUOTE]25 milyar doları alırsa pek işine yaramaz ama almazsa çok kötü olur da dedi.
TOBO cu arkadaşların az hasarla atlatığını umarım bu hareketi :(
Sayın Vobix
Baybars sizin kurumda yanılmıyorsam.
Onun yayınladığı periyodik bir bülten vs. var mı, müşteri olmayanlar da :) ulaşabiliyor mu?
[quote=VOBiX;65476]25 milyar doları alırsa pek işine yaramaz ama almazsa çok kötü olur da dedi.[/quote]
25 milyar dolar, 6-8 ay daha çekip çevirir onu diyorlar..o kadar...
[QUOTE=VOBiX;64994]Şu TOBOnun grafiğini yollamanız mümkün mü? Ben göremiyorum.[/QUOTE][QUOTE=VOBiX;65068]O TOBO hedefe varamaz. Çok yamalanmış.[/QUOTE]Bazen herkesin gördüğünü görememek iyi oluyormuş. :..:
[QUOTE=abilag;65478]Sayın Vobix
Baybars sizin kurumda yanılmıyorsam.
Onun yayınladığı periyodik bir bülten vs. var mı, müşteri olmayanlar da :) ulaşabiliyor mu?[/QUOTE]
Ben şu an askerlik görevimi istirahatli olarak yapıyorum. Mayıs 2008de işimden ayrıldım ve hiçbir kurumal bağlantım yok. Baybars SEZEN ekincilerde. MAil ile gönderiyorlar günlük yorumlarını.
CITI AND CO...
>
> Maalesef Mr Slim CITI konusunda alimlari buraya kadarmis : dün shortcular
> tekrar devreye girip CITI hisse senetlerine tekrar dügmeye basinça, CITI
> 23% deger kaybetti (6.40)...... Yani Mr Slim 8 den sattiysa iyi bir kar
> yazmistir...... Tabi CITI hakkinda endiseler tekrar gelince (hala net
> strateji ortada yok- Asya dan çekiliyor- kredi kart portföyü endise
> verici......)
Baybarsın son yorumu!