-
dünkü coşkunun sindirmesi oluyor gibi.... meşhur 63333 değerinin etrafında vede üstünde kaldıkça yükseliş potansiyeli var... şimdilik tüm sistemmler alda.... pala ise ters uşağdır.. bakalım kimi doğrayacak.. longcu zafer sarhoşlarınımı.. nesli tükenmek üzere olan kolsuz bacaksız şortcuları mı?
-
pala adi pala shortken bin puan makas longa dönünce 150-200 puan makas
adi pala
-
Alış ve satış taraflarında kontrat sayısı o kadar düşük ki her iki tarafada ta tek kalemde mal verip alıyorlar bir de bu kadar küçük sayıdaki lotların emir sayısına bakıyorsunuz emir sayısı tam tersi çok. Benim aklıma gelen şu an piyasada küçük oyuncular var ve büyükler sadece mal veriyor ve piyasanın yönünü belirleyen işlemler yapıyorlar ve gün sonuna kadar bu böyle devam eder. Bu benim teorimdir.
-
flat flama olabilir 5 dk . .dikkat edelim .. gevçemeyelim ..
-
[quote=ordi;154032]BU DÜZELTME HİSSİ Mİ?:confused:[/quote]
Yok kardeş his mis yok. ümit sadece. fukaranın ekmeği ümit.
-
Farkettim ki şu an uzun süredir ilk kez tüm portföyüm flat. Elimde bir tane bile sözleşme yok. Kendimi kuş gibi hafif hissediyorum. Ne güzel bir hismiş ya....
:..:
-
-
Bugün açıldığı gibi kaparsa şaşırmam :) Küskü şow gün içi değilde ersei gün olsa açılışta şöle :)
-
[quote=Strategist;154038]Farkettim ki şu an uzun süredir ilk kez tüm portföyüm flat. Elimde bir tane bile sözleşme yok. Kendimi kuş gibi hafif hissediyorum. Ne güzel bir hismiş ya....
:..:[/quote]
sakın bozma 3-5 gün tadını çıkar..
-
long dewam bin puanda bu pozdan yeriz tamam oluruz
-
[quote=tırtıl;154042]long dewam bin puanda bu pozdan yeriz tamam oluruz[/quote]
Long sakat buralardan flat kalsan daha iyi ama sen bilirsin genede.
-
63250 den [B]sistem sat [/B]dedi...kısaldım..en fazla çarpılırım..
-
:)))[quote=abka;154044]63250 den [B]sistem sat [/B]dedi...kısaldım..en fazla çarpılırım..[/quote]
Aşağı çakacaklar hazırlık yapıyorlar.:)))
-
[QUOTE=BORSACIOZGUR;154018][B]Geri kalan longlar 63475 şimdi satıldı[/B]. Sıfır kontrat..
No short never. Shortun çok tehlikeli olduğunu düşünüyorum.. Bi haber anında tahtayı tek kalemde çizerler ve [COLOR="Blue"][B]stop bile çalışmaz.[/B][/COLOR]..[/QUOTE]
Emir fiyatını Piyasa seç. Şartlı Emirden de stop yeri için şart fiyatını yaz. O stop çalışmazsa git aracı kurumu bombala....boks.
-
imf anlaşması gibi [B]olaganüstü marj meydana getirecek [/B]hareketi sistemlerden gizleyemezsiniz...
tüm büyük hareketlerde sistemler haklı çıkar..
27 nisan muhturası,akp kapatılmama davası vs...
-
günün ilk işlemi..
sinyal geldi.. 63200'den 1/7 kısa.. şelale.. üvvvvvv.. :..:
-
küskübarlarında kaybettim yolumu .yalıda oturan 35 harfli kurumun yöneticisi ... duy sesimi .. hehehe:D:D
-
[quote=selçuklu;154049]küskübarlarında kaybettim yolumu .yalıda oturan 35 harfli kurumun yöneticisi ... duy sesimi .. hehehe:D:D[/quote]
35 harfmi o ne be ya .:)
-
evettt dun longa bındrıdıklerını kesıyolar bugun ... demekkı bıraz dusurup longcuları sılkeleyecekler. akabınde bır o.* (sozum meclısten dısarı) acıklama yapacak ımf ıle anlasmaya cok yakınız hepımız ıstegı bu yonde dıye.. bu acıklamayı ılk kım yaparsa bılınkı satılmıstır bu .. kımden gelecegınız bılmıyorum ama bırılerı tarafından yonetıldıgıne daır dusuncelerım olucak eger boyle bı acıklama gelırse bu kısı hakkında.. bakalım kım dicek :)
-
bugun hedefledııım kazancı savladım kenara cekılıyorum gayrı
-
herkese selamlar,
dow çıkıyor, bizimkiler satıyor.
pala yine aynı numara peşinde olabilir. uyanık olmak lazım. dünkü hareketi çekerlerse tekrar çıkabiliriz.
iz süren stop mantıklı hareket olacaktır...
-
2 . si düzenlenecek küskübar şenlikleri hazırlıkları başladı .. yakında .. heheheeh :D
-
makas tamamen saçmalık...
1.000 eksi makasla çok şelale yaşadık..
1.000 artı makaslada çok ralli oldu..
bundan hiçbirşey çıkmaz..
-
[quote=erkan.;154037]Yok kardeş his mis yok. ümit sadece. fukaranın ekmeği ümit.[/quote]
ümitsizlikten iyidir o zaman
-
[QUOTE=selçuklu;154049]küskübarlarında kaybettim yolumu .yalıda oturan 35 harfli kurumun yöneticisi ... duy sesimi .. hehehe:D:D[/QUOTE]
küskübar şenlikleri .. ana sponsoru kocaoğlan sistem .. misafir sanatçı astatin patron .. :D
-
[URL="http://urlal.com/bn]"][url=http://urlal.com/bn][/URL][img]http://i0910.hizliresim.com/2009/10/7/997.jpg[/img][/url]
Bak nereye geldi bir değsin bak düşecekmi düşmeyecekmi görürüz.:)
-
[quote=Larossıan;154059][URL="http://urlal.com/bn%5D"][IMG]http://i0910.hizliresim.com/2009/10/7/997.jpg[/IMG][/URL]
Bak nereye geldi bir değsin bak düşecekmi düşmeyecekmi görürüz.:)[/quote]
abi manuel olarak değdirsen şunu. çok beklemesek :)
-
[quote=BORSACIOZGUR;154060]Zten öyle oluyor genelde...
Saçmalık değil. py yı böyle kandırıyorlar. Çok güzel bir oyun..
+1000 puan makasla çok ralli olur zaten .. Adam makası orada tutuyorsa senden pahalı mal alıyorsa. İşini bilir.
-1000 puan makası tutup sana ucuz mal satıyorsa zaten. nokta nokta.
[B]Ha bir de şu önemli ; yurtdışı düşerken [/B][U][B]aga tahtayı tutuyor , düşürmüyor, kademelere sürekli alış giriyorsa 48 saat içinde ertesi gün mutlaka yukarı götürüyor[/B]..[/U]
[U]İstisnalar genellemeyi bozmaz. [B]Benim nacizane görüşümdür bu..[/B][/U]
Şu anki görüntü ne ? Aga piyasayı tutuyor.... O zaman ? Yavaş yavaş longa geçiyoruz. Hiç acelemiz yok. [U]Anlaşma haberinin bugün açıklanacağını zannetmiyorum.[/U].. Bir 300-500 puan daha aşağı gelebilir. [B]Belki....Belki. [/B]
[B]Gelirse anlaşma imzalanmadan önce ucuza mal.. çok ucuza mal alırız..[/B][/quote]
Özgür abisi takma boşver biraz fazla kaptırmışsın kendini yemişim vobu,palayı.:(
-
[quote=selçuklu;154058]küskübar şenlikleri .. ana sponsoru kocaoğlan sistem .. misafir sanatçı astatin patron .. :D[/quote]
patron şenlikler iptalmi ? :)
-
[QUOTE=YAVUZHAN;154063]patron şenlikler iptalmi ? :)[/QUOTE]
abi hava kötüleşti biraz iptal edebiliriz .. millet ıslanmasın . .hehhe
-
Seç beğen al...Akış hızı düşüş yükseliği hertürü var...
[IMG]http://img203.imageshack.us/img203/1034/selale.png[/IMG]
-
[quote=fikrisent;154065]Seç beğen al...Akış hızı düşüş yükseliği hertürü var...
[IMG]http://img203.imageshack.us/img203/1034/selale.png[/IMG][/quote]
modeller güzel ama henüz çok erken bence..
realize devam edebilir o ayrı tabi.ancak short olmak için uygun hava olmaz bi süre daha diye tahmin ediyorum..
-
Modellerden seçip uygulamayabilir Pala...ama olsun :)
Önümüzdeki dakikalara bakcez...artık'ım...
Lâkin amma velâkin burnuma acayip piss kokular geliyor :)
-
wayyy patronajlar....toplantıdaydım geldim...+500 brakmışsın benim tarafa patron :) bu araad sistemde toplantıdan dönüşümü kutlamak için bu barda sat veriyor..12:15 de kesinleşir...ver küsküyü..iyi, kötü, küskü
-
[QUOTE=Strategist;154024]Ne güçlü ekonomimiz varmış değil mi? Uzaydan biri gelip bu verilere baksa Türkiye bu gezegenin en güçlü ekonomilerinden biri herhalde diye düşünür. İçinde bulunduğumuz balon bu boyutta işte. Gel gör ki bizler kısa vade yatırımcıyız, balon patlayacak diye bekleyemeyiz. Yükselirse long, düşerse short. Bukalemunluktan ayrılan margin call'u yer...[/QUOTE]
[IMG]http://www.komikaze.net/banman/banners/pengbanner.jpg[/IMG]
-
toplantılar sona ermiş..
yine kaldık başbaşa :)
toplantıların istanbulda olması imf beklentisini epey sıcak tutmuştu.
bakalım takip eden günlerde son açıklamaların devamı gelecekmi yoksa yine 2 tarafta soğumayamı bırakacak ?
-
şenlik başlasın .. astatin patron açacak şenlikleri .. türkü söyleyecek .. küskübarlarında kaybettim yolumu ... heheheh:D
-
[quote=selçuklu;154072]şenlik başlasın .. astatin patron açacak şenlikleri .. türkü söyleyecek .. küskübarlarında kaybettim yolumu ... heheheh:D[/quote]
9 harfli kurumdan (multipass :))haber bekliyorum patron şenlikleri açmak için.. bu araad 3/5 şortlar oldu 5/5=1 şortlar...::::::ortalamalar 425 yeresinde...çok hınç doluyum :)
-
[QUOTE=selçuklu;154049]küskübarlarında kaybettim yolumu .yalıda oturan 35 harfli kurumun yöneticisi ... duy sesimi .. hehehe:D:D[/QUOTE]
Abi yalıda oturmak da iş mi yawf. Allah korusun tanker manker girer. Pisi pisine geberirsin. Sonra kim bakacak bebe ayılara .kom Sahi jani nerede yawf.
-
ciddi bir uğraş var 63 bini terketmemek için..
5 dk lık periyot satışa geçmeye çok yakın..