seansı xu100 ü çok kritik bi yerde kapatacaklar..
Printable View
seansı xu100 ü çok kritik bi yerde kapatacaklar..
Patron,
Aşağıda 9 harfli kurumun fotografı var :) Şu %1.7 ters yediği bir yer varya.. sistemler için kabul edilebilir bir ters ama, olurda o bug'ı çözersem, bu 9 harfli kurumu, harf sayısının önemli olmadığı bir kuruma 2 milyon dolara satıp (misal IYM) :) bir yalı satın alayım diyorum...:..::..::..:
[IMG]http://i34.tinypic.com/2mq6f5d.jpg[/IMG]
[quote=YAVUZHAN;154075]ciddi bir uğraş var 63 bini terketmemek için..
5 dk lık periyot satışa geçmeye çok yakın..[/quote]
Terkederse başına ne geleceği .dngtahmin ettiğinden tutunmaya çalışıyor ama uzakttıkça uzatıyor ama yakıtı tükeniyor ne kadar rölantide olsa ...
e yakıt tükenince ne olur :) :::.lelele:dü:
GLDTR 48TL olmuş.
Geçenlerde komşuyu çevirmiştim sarraf yolundan 46,40tan almıştı. Şimdi satsa kazancı var ama sarraftan alsa %10 alım satım farkı ödeyecekti. Kendinizin eşinizin dostunuzun yatırım amaçlı altınlarını sarraflardan GLDTR fonuna çkerseniz %10luk alım satı ödemezsiniz.
[QUOTE=fikrisent;154079]Terkederse başına ne geleceği .dngtahmin ettiğinden tutunmaya çalışıyor ama uzakttıkça uzatıyor ama yakıtı tükeniyor ne kadar rölantide olsa ...
e yakıt tükenince ne olur :) :::.lelele:dü:[/QUOTE]
en yakın akaryakıt istasyonundan en az 100TLlik yakıt alır kampanyaya katılır. .dng
Way Canına patronajlar,
Günlük sistem getiri eğrisinde ççooookkk net bir obo VAR.. ÜSTELİK OMUZLARI FİYATLA nu...LA BU SEFER SONMU? SONMU SARUMAN DE BANA? yapacağının hepsi bumuydu....
Konu dışı: EFG batsın 1 milyon çiçek açsın
Sistem SAT verdi mi Asti?
Buarada dün de fake yemiş galiba sistemin, benim eski sistem de dün 200 puan kaptırdı...
5 dk lık sat verdi..
son işlemde 3550 puan kazandırdı ki böyle bir performansın hemen arkasından gelen sinyalin çarpma ihtimali yüksek..
[IMG]http://i38.tinypic.com/euk39l.gif[/IMG]
[quote=enorton;154084]Sistem SAT verdi mi Asti?[/quote]
yes 12:15 bar kapanışı ile sistem küskü dedi..
[quote=VOBiX;154081]en yakın akaryakıt istasyonundan en az 100TLlik yakıt alır kampanyaya katılır. .dng[/quote]
Yawf şoförü demeyi unuttum o da sarhoş...hafiften...bir de araban gelen geçen hatunları kesiyor...
E Vobix kaptan sence bu şoför en yakın istasyonu bulabilir mi? .lelele
larossian abi kocaoğlan ne durumda ?
bu arada heyetlerin ülkeyi terk etmesinin ardından imf ile ilgili hükümet kanadından yine şartlarımız kabul edilirse türünden açıklama gelirse burası çarşamba pazarına döner..
[quote=YAVUZHAN;154089]larossian abi kocaoğlan ne durumda ?[/quote]
longda daha.
[quote=enorton;154084]Sistem SAT verdi mi Asti?
Buarada dün de fake yemiş galiba sistemin, benim eski sistem de dün 200 puan kaptırdı...[/quote]
Onun adı fake değil sigorta... :) Akşam o sinyal yeresini inceledin..İşlemlerden tut, envay çeşit indiklerine kadar baktım.. O sinyal olması gereken bir sinyal:..::..::..: Sistemin fake yemesi diye bir kavramda doğru değil bence:::::: sistem dediğin kıllandığı an çıkacak emin olunca girecek..ben çooookkk uzun pozisyon tutmasından ziyade, max veya minlere yakın yerelerde pozisyona girip çıkmasını tercih ediyorum patron..ufak zararlar benim psikolojimi bozmuyor..ama büyük hareketlere ters yönde ve tepkisiz kalınca sistem psikolojim bozuluyor.. :) beyle iyi.. prensip basit, çarpışmayı kaybedebilirsin önemli olan tüm savaşı kazanmamn.....sistem de ona göre yazıldı..yoksa değiştir iki parametresini o sinyalleri vermesin noolacak :)...
o bug ı çözmem lazım o bug ı çözmem lazım.. o bug ı çözmem lazım..:..:
[B]Kör Göze Parmak.[/B]
[U]Sazan Waves[/U]..! (with the help of Elliott)
Sadece 2 olasılık var ve her biri 10.000 puandan fazlasını vaat ediyor.
1. Sol alt köşedeki :3'den başlayan yükselişin her bir dalgası 3 parçalı. 5 adet şekildeki gibi üçlü yapı, Expanding Triangle. Şu anda e (son dalgasındayız). Tüm Triangle ise bir B dalgası. Aşağı C geliyor. ( feci aşağı.)
2. :5'ler impulse kabul edersek, ilk 5 1. dalga, sonraki 3 adet :3'lü yapı expanded flat, son :5'li yapı ise ya C dalgası (az olasılık) yada üçün biri. Sonrası feci yukarı. Bu üçün biri ise üçün üçü nasıl olur acaba ?
Eh be güzel Sazan'ım, bir aşağı bir de yukarı dedin, nasıl trade edeceğiz derseniz. Grafikteki yatay kırmızı çizgi altında isek 1. senaryo, üstünde isek 2. senaryoya oynayarak.
Bu kırmızı yatay seviye çok önemli (Tam degeri 62.746). 1 yada 2 fake yenebilir ancak sonrasında ciddi kazanç gelir diye düşünüyorum. Grafik Saatlik, dolayısıyla kırmızı altı yada üstü saatlik kapanışlar temel alınmalıdır. (İdealde üstünde yada altında ardışık iki kapanış) Şu an itibariyle hakim senaryo 2.'si.
BOL Kazançlar.
[URL="http://img8.imageshack.us/i/vob601u.png/"][IMG]http://img8.imageshack.us/img8/7640/vob601u.png[/IMG][/URL]
[quote=YAVUZHAN;154090]bu arada heyetlerin ülkeyi terk etmesinin ardından imf ile ilgili hükümet kanadından yine şartlarımız kabul edilirse türünden açıklama gelirse burası çarşamba pazarına döner..[/quote]
onu boşvere..hükümet ülkeyi terk edere ne düşeriz beeeee:D:D
[quote=sazan;154093]........ yada üçün biri. Sonrası feci yukarı. Bu üçün biri ise üçün üçü nasıl olur acaba ?......[/quote]
yaklaşık 5.000 pıvanlıktı bu hareket kabaca 2,618 giderse 13.000 pıvan gibin bişey olur 3.iii...
4,23 gitmez herhalde utanması vardır diye düşünüyorum biraz PALA nın.4,23 giderse 21.000 pıvan daha çıkış hemide soluksuz...eyle mıy mıy deel...niye? çünkü senaryoda 3.iii var...
oha demek geliyor içimden...oha :eek:
[QUOTE=Astatin;154092]Onun adı fake değil sigorta... :) Akşam o sinyal yeresini inceledin..İşlemlerden tut, envay çeşit indiklerine kadar baktım.. O sinyal olması gereken bir sinyal:..::..::..: Sistemin fake yemesi diye bir kavramda doğru değil bence:::::: sistem dediğin kıllandığı an çıkacak emin olunca girecek..ben çooookkk uzun pozisyon tutmasından ziyade, max veya minlere yakın yerelerde pozisyona girip çıkmasını tercih ediyorum patron..ufak zararlar benim psikolojimi bozmuyor..ama büyük hareketlere ters yönde ve tepkisiz kalınca sistem psikolojim bozuluyor.. :) beyle iyi.. prensip basit, çarpışmayı kaybedebilirsin önemli olan tüm savaşı kazanmamn.....sistem de ona göre yazıldı..yoksa değiştir iki parametresini o sinyalleri vermesin noolacak :)...
o bug ı çözmem lazım o bug ı çözmem lazım.. o bug ı çözmem lazım..:..:[/QUOTE]
Evet haklısın aslında biz olaya sonradan baktığımız için fake diyoruz ama o sat sanyalinden sonra küskü gelseydi sistem haklıydı diyecektik... :D Bug dan kastın 2 ekim günü sistemin SAT a geçmemesi mi?
Benim 10 dk da seninkiyle hemen hemen aynı yerlerde sinyal vermiş ama benim ki arada başka işlemler de var :D Yani çok çarpılıyor bunu azaltmam lazım ama başaramadım... Örnek işlem benim sistem de cuma kapanış da AL verdi ama Pazartesi ilk geri gelişte tekrar SAT verdi... 2 bar sonra tekrar al verdi... Aslında hareketi kaçırmadı ama arada çarpıldı... Senin sistem ise pazartesi düşüşte sat vermemiş...
Yine yataya bağladılar işi.. 63000'den shortlar filatus..
Yeni sinyaller için çalı arkasında beklemece..
Eneeee, Demirci patron sen de mi sotedesin? :..:
Doğan'a mahkemeden kötü haber
Doğan Grubu'nun vergi cezasına karşılık alınan ihtiyati tedbir ve ihtiyati haciz kararlarına itirazı reddedildi. Doğan binlerce yatırımcıyı ilgilendiren bu kararı henüz borsaya bildirmedi
07 Ekim 2009 Çarşamba, 11:42
habertürk internet sitesinden..
borsaya bildirilmedi diye not düşmeleri enteresan..
2.cnbc-e geliyor..
BloombergHT yıl sonunda yayında!BLOOMBERG TELEVISION® VE CİNER MEDYA GRUBU TÜRKİYE'DE YENİ BİR TV KANALI KURUYOR
07.10.2009 11:20[IMG]http://www.haberturk.com/2009/10/07/kuturesim/meddidiaa.jpg[/IMG][B]BloombergHT İş Dünyası Haberlerini 7 Gün 24 Saat Türkçe Yayınlayacak[/B]
Küresel iş dünyası haber ağı olan BLOOMBERG TELEVISION® ve Türkiye'nin önde gelen basın ve yayıncılık grubu CİNER MEDYA, kablolu yayın ve uydu üzerinden Türkiye ile Türkî Cumhuriyetlere yayın yapacak ve 7 gün 24 saat gerçek zamanlı finansal verilere, iş ve finans dünyası ile ilgili güncel haberlere
yer verecek BloombergHT'yi (Habertürk) kurmak üzere anlaştılar.
paritelerle ilgili çok işlem yapmasa da,önemli paritelere biraz bakan herkes, düşüş başlayalı çok olması gerekirdi der.
aslında çoğu kişi gibi benim de düşünce şeklim, petrol ve dow'un dünyanın lokomotif metaları olduğu yönünde.
yalnız, dünyada bunu bu şekilde olduğu gibi kabullenmiş o kadar çok trader var ki, çok ama çok büyük (trilyon dolarlardan bahsediyorum) marjlı terse getirme hareketlerini resmen çocuk oyuncağı haline dönüşüyor.
al dowu yukarı, bu sırada diğer metalarda gelene geçene mal vererek şortla.
sonra sal aşağı dowu, iş bitsin.
kısaca, pariteler der ki; biz çoktaaaaan düşüşe hazırlandık. en azından benim gördüğüm şey budur.
ciddi bir düşüş olursa, Seyyah'ın deyimi ile, millet birbirini ezer. ve altta kalanın kesinlikle canı çıkar...
pala da dökülen olmuşları toplar...
yükselişte de aynısı oldu. dow 7.500 cıvarında dolaşırken, önemli paritelerin hareket şekillerini inceleyin, ne demek istediğimi anlarsınız.
bu senaryonun tek handikapı IMF olayı.
lanet olay olumlu ya da olumsuz gerçekleşseydi de, yorumlarımızı adam gibi şeylere dayandırabilseydik.
075 long son pozum .. 1-5 alda .. ralli olabilir .. longlar gol olabilir .
DOĞAN İÇİN 'KIYAMET' GÜNÜ: 9 EKİM
DOĞAN'IN 5 MİLYARLIK İHTİYATİ HACİZDEN KURTULMAK İÇİN SON HAMLELERİ
07 Ekim 2009 Çarşamba, 11:41
[IMG]http://www.haberturk.com/2009/10/07/resim/manset_ic_177623.jpg[/IMG]
İstanbul 1. Vergi Mahkemesi, Vergi Dairesi’ne yürütmeyi durdurma talebine karşı savunmalarını bildirmeleri için 5 günlük süre verdi. İdari yargı usül yasasına göre, 30 günlük savunma süresi varken, mahkemenin bu süreyi
5 güne indirmesi dikkat çekti.
Doğan Grubu’nun 3.7 milyarlık vergi cezası karşılığında 4.8 milyar liralık teminat göstermesi için süre 9 Ekim’de doluyor. 9 Ekim’e kadar yürütmeyi durdurma kararı alınmadığı takdirde, vergi idaresinin ihtiyati haciz kararı alma yetkisi var. Bu yüzden, Doğan Grubu tüm yöneticileriyle ayın 9’undan önce yürütmeyi durdurma kararı alınmasına odaklanmış durumda. Bu amaçla, grubun hukukçularının ve maliyecilerinin yanı sıra hukukçu kökenli eski bir bakan ve bir çok profesörden oluşan yeni bir ekip kurulduğu bildiriliyor. Tüm “kulaklar” bu ekiplerden gelen haberleri takip ediyor.
HABERTURK.COM’un dünkü haberinde de belirttiği gibi, 826.3 milyon liralık ilk ihtiyati haciz ve ihtiyati teminat kararlarına karşı, Doğan Grubu’nun yaptığı yürütmeyi durdurma talebi başvurusu, İstanbul 8’inci vergi mahkemesi tarafından reddedilmişti. Grubun yeni vergi cezasıyla ilgili başvurusu, İstanbul 1. Vergi Mahkemesi, 6. Vergi Mahkemesi, 9. Vergi Mahkemesi ve 11. Vergi Mahkemesi'ne düştü. Davalar bu dört mahkemede görülecek.
İlk seans 63.150'den short girdim, 62.900'den çıktım. Uzun vadeli yön belli olana dek böyle tırtık modundayım artık... 150 puan senin, 200 puan benim... Sıfıra yakın risk, ufak ama garanti getiriler... Başka türlü yaparsam çarpılıyorum bu aralar, tecrübeyle sabittir... :)))
İlk seans hareketsiz geçti ama hacim oldukça yüksek. Pala'nın sıkıntıdan uyutma taktiğine düşmeyelim, 14:00'den sonra her an patlama gelebilir....
[B][COLOR=Magenta]Greed_Fear[/COLOR] 60 dk.lıklar (n=3 ve n=12) 05.10-14:00'ten beri LONG..
Semboller de Greed_Fear'la aynı zamandan beri AL'da..[/B]
[B][COLOR=Green]
[COLOR=RoyalBlue][U]Semboller[/U][/COLOR]
A (Al)[/COLOR][/B] sembolü : [B][I]Cross(c,mov(C,15,S))[/I][/B]
[B][COLOR=Red]S (Sat) [/COLOR][/B]sembolü : [I][B]Cross(mov(C,15,S),c)[/B][/I]
[quote=selçuklu;154102]075 long son pozum .. 1-5 alda .. ralli olabilir .. longlar gol olabilir .[/quote]
Kimin kaleye selçuklu kaptan :) ::: Kendi kalene değil ise kaleye gecek de gol yemeyelim... .boks.
kolay gelsin bir fatura yatıramdık kodumunun iosbsinde
[quote=BORSACIOZGUR;154108]Benim dışarı çıkmam gerekiyor. Mal almak için gprs ten [B]takip edeceğim[/B] bekleyeceğim.. [U]Py ya okuyun üfleyin ne çok insin ne çok çıksın[/U]..
[B]Buralarda daha fazla GÜÇ toplasın[/B].. Hatta biraz aşağıya gelsin ki ucuz mal alalım. Şu anki yüzde 20 long kesmiyor. Yarın görüşürüz.
Herkese bol kazançlar. Şanslı bir gün dileği ile.[/quote]
Peki patron..kom.kom.kom.kom
[QUOTE=BORSACIOZGUR;154108]Benim dışarı çıkmam gerekiyor. Mal almak için gprs ten [B]takip edeceğim[/B] bekleyeceğim.. [U]Py ya okuyun üfleyin ne çok insin ne çok çıksın[/U]..
[B]Buralarda daha fazla GÜÇ toplasın[/B].. Hatta biraz aşağıya gelsin ki ucuz mal alalım. Şu anki yüzde 20 long kesmiyor. Yarın görüşürüz.
Herkese bol kazançlar. Şanslı bir gün dileği ile.[/QUOTE]
hadi selametle ..yöneticilere selam söyle..heheheh :D:D
[quote=selçuklu;154111]hadi selametle ..yöneticilere selam söyle..heheheh :D:D[/quote]
Bilmem kaç harfli kurum dimi..lelele.lelele
63050 den 2/10 short hayırlısı
hadi asteton patron .. millet seni bekliyor .. başlasın şenlik ..
Pala hafiften hafiften düşürüp mal topluyor. 14:00'den sonra fezaya seyahat mi var acep????
[quote=V.O.B;154112]Bilmem kaç harfli kurum dimi..lelele.lelele[/quote]
Ben yeniyim ya espiriyi kaçırıyorum hep fransız kalıyorum... Özgür Borsacı bu bilmem kaç harfli kurumda mı çalışıyormuş... .kom
[quote=fikrisent;154116]Ben yeniyim ya espiriyi kaçırıyorum hep fransız kalıyorum... Özgür Borsacı bu bilmem kaç harfli kurumda mı çalışıyormuş... .kom[/quote]
Yok o kurumdaki yalı sakini bilmem kaç yüz bin dolar maaş alan bir beyefendi arkadaşımızı yemeğe çıkarıp tüyo veriyormuş... Maaşallah....
62350/500 aralığına gevşeyecekmi ne ?
[quote=Strategist;154117]Yok o kurumdaki yalı sakini bilmem kaç yüz bin dolar maaş alan bir beyefendi arkadaşımızı yemeğe çıkarıp tüyo veriyormuş... Maaşallah....[/quote]
Eğer para kazanırsam o kurumun sülalesini satın alacam.::::::::::::
[QUOTE=YAVUZHAN;154103]DOĞAN İÇİN 'KIYAMET' GÜNÜ: 9 EKİM
DOĞAN'IN 5 MİLYARLIK İHTİYATİ HACİZDEN KURTULMAK İÇİN SON HAMLELERİ
07 Ekim 2009 Çarşamba, 11:41
[IMG]http://www.haberturk.com/2009/10/07/resim/manset_ic_177623.jpg[/IMG]
[/QUOTE]
İskender kafasıan silahı dayamış zaten.