-
[quote=selçuklu;154155]internet kesildi terste kaldım .. telefonlaemir vedim gene terste kadım .. internet geldi .. bür sürü alsat falan derken .. kısacası .. içine ettim bugnkü karın . zarara geçtim .. a* ..[/quote]
valla bana internet kesintisi deme.
bu dangalaklar bu ülkeye yaptıkları inşai yatırımın 100'de birisini internet altyapısına ayırsalardı, ay istasyonu ile internet bağlantısı kuran ilk ülke olurlardı.
ama vizyon, beyin, gelecek de bir gün gelecek düşüncesi yok işte. anca vitrin.
ülkemin internet bağlantısına özeneceğim aklımın köşesinden geçmezdi.
bakalım şu hayat bize daha neler gösterecek. :)))
-
[quote=enorton;154159]Abi dün de benim başıma geldi, adamlar tak diye kesiyo... Ne kesiyon tavuk mu kesiyon, internette işi gücü olan var .dng Kesin vınn falan almak lazım yedekte durmalı...[/quote]
benim büro bursanın en işlek 2 caddesinden birinde,2/3 hafta önce net gitti,aradık telekomu,numarayı girdik ve ses bandı girdi devreye ; bulunduğunuz bölgede altyapı iyileştirme çalışmalarından dolayı net hizmeti alamıyorsunuz.tahmini 3 ila 5 saat içerisinde problem çözülecektir.
3 ila 5 saat altıparmakta net gitti abi dahada söze gerek yok..gülermisin ağlarmısın ? o yüzden enertonun dediği gibi vınn şart..
-
son poz 600 uzun ordada tersim a* .. portfoy bi yere gelince büyük bir dirençle karşılaştı ... çökebilir burdan ..:) zirveyi geçerse kopar gider ama .. :)
-
Sazan 62.475'den longları kapar.
-
adamlar damara yavaş yavaş enjekte yapıyor uyuyşturuyor, elbet hızlanacak,
-
full kısa uzlaşmalık .. %10 düşeriz bence ..
-
[QUOTE=enorton;154159]Abi dün de benim başıma geldi, adamlar tak diye kesiyo... Ne kesiyon tavuk mu kesiyon, internette işi gücü olan var .dng Kesin vınn falan almak lazım yedekte durmalı...[/QUOTE]
Geçen de bizim elektrik sayçlarını bakıma götürmek için gelmişler. Biri görmüş o söyledi. Noluyor dedim. Sayaçları değştireceğiz. Bakıma gidecek dedi. Görmesek çat diye eksecek. İşimiz var dedim. Takibi bşaksına devrettim. Çabuk değiştir dedim.
Geçen yıl da komşunun elektrik borcu ödenmediğinden sayacı mühürleyecekelrmiş biizmkini mühürlemiş adam. Bakıyorum her yerde var bizde yok. Yağmurda gittim öteki sayacın borcunu ödeyip bizimkini açtırdım. Önce parayı sayaç sahibinden aldım tabi.
-
[quote=security;154165]adamlar damara yavaş yavaş enjekte yapıyor uyuyşturuyor, elbet hızlanacak,[/quote]
saatlik terso olana kadar shrt devam, dayanın vatan evlatları
-
Alıntı:
[B]Strategist[/B] Nickli Üyeden Alıntı [URL="http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?p=154129#post154129"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I]62.800'e iki kez dokunarak çift dip yaptı. Teknik analiz denen ve kayıplarımın çoğundan sorumlu olan alçak bilim dalı çıkması lazım diyor... :)))[/I]
425 puanlık bir potansiyel oluştu çift diple.
800 altına doğru yada 63225 üstüne doğru..
375 gördü,hedefi vurdu.
teknik analize laf yok :)
-
[quote=martoniki;154124]azıcık geri çekilip ralliye start verecekler gibi..
dax artıya geçsin bi hele 63xxx'leri görürüz.. :..:
olmazsa makası kapatır 62300'lere salınırız..[/quote]
63050'den 62350'ye salındık.. way anasını.. üvvvv... :D
-
[quote=mozkan;154137]rakı balık şiş kebap diyen imf heyeti, fdow 6 puan gevşedi uyumayın aloo bak kime diyorum, alt yazı time az sonra :..:[/quote]
ahanda
SIMSEK:"IMF ILE GORUSME ICIN HENUZ BIR TARIH BELIRLEMEDIK" - CNBCE
-MATRIKS-
:D
-
interneti kestiler kesin palanın işi :) ayda yılda bı yakaladık shortta sımdı kıvrandırmaya calısıyo benı pala uleeeeeeyyn uzlasacam pala 2 gundur ımf dıye dıye aldıklarını gerı alıcam :)
-
alış baskısı var .. full uzun . .bugün batış günüm olabilir .. hayırlısı ..
-
saat 14:00 sonrası 5 dk.lıkta belirgin dipler
625, 475, 350
-
[quote=Kennym;154172]interneti kestiler kesin palanın işi :) ayda yılda bı yakaladık shortta sımdı kıvrandırmaya calısıyo benı pala uleeeeeeyyn uzlasacam pala 2 gundur ımf dıye dıye aldıklarını gerı alıcam :)[/quote]
üzerine vermeyinde gerisi hikaye, bu masal kolay kolay bitmez, a* lafontenleri
-
[quote=selçuklu;154173]alış baskısı var .. full uzun . .bugün batış günüm olabilir .. hayırlısı ..[/quote]
yok yahu 31 harfli kurum tanıdıktır sende olmadı tanışırsınız :..:
-
[QUOTE=mozkan;154171]ahanda
SIMSEK:"IMF ILE GORUSME ICIN HENUZ BIR TARIH BELIRLEMEDIK" - CNBCE
-MATRIKS-
:D[/QUOTE]
sabah demiştim bu acıklamayı ilk kim yapacak diye.. hemen yaptılar..
-
[QUOTE=mozkan;154176]yok yahu 31 harfli kurum tanıdıktır sende olmadı tanışırsınız :..:[/QUOTE]
he abi bi ziyaret edeyim kendisini hal hatır sorarım .. .lelele.lelele
-
[quote=Kennym;154177]sabah demiştim bu acıklamayı ilk kim yapacak diye.. hemen yaptılar..[/quote]
Yaw yazıp durmayın şu haberi. 98 harfli kurum yöneticisi yalısından takip ediypor formu. Kalbine iner falan... Ondan sonra tüyosuz kalır forum...
-
625 den ikiledim korkunun ecele faydası yok, bundan sonra ağnın yüzüne konuşacam,
60 lık terso olana kadar shrt devam..........
-
Pozisyon alamadım bir türlü yaw. 100 puan çıkıyo 100 puan iniyo. Bu ne böyle asansör gibi... Yazı tura atıp girecem, yepyeni bir tekniğe de imza atacam. Yazı=long, tura= short
Ahanda yazı geldi....
-
Adam gibi verse şu pala olacakta daha niyeti yok.
-
[quote=Strategist;154181]Pozisyon alamadım bir türlü yaw. 100 puan çıkıyo 100 puan iniyo. Bu ne böyle asansör gibi... Yazı tura atıp girecem, yepyeni bir tekniğe de imza atacam. Yazı=long, tura= short
Ahanda yazı geldi....[/quote]
aboww o yöntemin adı EW zaten.lelele
-
stc takp edenler var ise düşüşte en iyi ganimeti 50 ile 20 arasında
veriyor 60 lık şu an burada hayırlısı
-
[QUOTE=Strategist;154181]Pozisyon alamadım bir türlü yaw. 100 puan çıkıyo 100 puan iniyo. Bu ne böyle asansör gibi... Yazı tura atıp girecem, yepyeni bir tekniğe de imza atacam. Yazı=long, tura= short
Ahanda yazı geldi....[/QUOTE]
gecen haftalarda bu konuyla ılgılı bı sıstem onermıstım :) patentını aldık onun :)
-
[quote=security;154184]stc takp edenler var ise düşüşte en iyi ganimeti 50 ile 20 arasında
veriyor 60 lık şu an burada hayırlısı[/quote]
% d 50
% k 39
11,5,3
piyasada hız şu anda yok, duruldu
bu anlamda fdjı ve fspx eksiye geçmesi
hız yaratabilir......
-
uzun devam .. kapanış tahminm 65000 kayıtlara geçsin ..
-
[quote=security;154186]% d 50
% k 39
11,5,3
piyasada hız şu anda yok, duruldu
bu anlamda fdjı ve fspx eksiye geçmesi
hız yaratabilir......[/quote]
diğer açıdan 60 lıkta mini OBO var belki çalışır,
-
[quote=Kennym;154185]gecen haftalarda bu konuyla ılgılı bı sıstem onermıstım :) patentını aldık onun :)[/quote]
Bunca zamandır sayısız teknik analiz kitabı okudum, dvd seyrettim, üstüste koysam meşhur yalının boyunu aşar. Öğrendiğim hiçbir metot şu ana kadar yazı turadan daha iyi başarı yüzdesi göstermedi. Nedendir bilmem....
-
Doalr ve tahvilde yön yukaır bugün
-
[quote=VOBiX;154190]Doalr ve tahvilde yön yukaır bugün[/quote]
hep beraber çıkalım o zaman:::
-
[quote=Strategist;154188]Bunca zamandır sayısız teknik analiz kitabı okudum, dvd seyrettim, üstüste koysam meşhur yalının boyunu aşar. Öğrendiğim hiçbir metot şu ana kadar yazı turadan daha iyi başarı yüzdesi göstermedi. Nedendir bilmem....[/quote]
müneccimlik yaptırmıyor da ondan:..:
-
[quote=Strategist;154188]Bunca zamandır sayısız teknik analiz kitabı okudum, dvd seyrettim, üstüste koysam meşhur yalının boyunu aşar. Öğrendiğim hiçbir metot şu ana kadar yazı turadan daha iyi başarı yüzdesi göstermedi. Nedendir bilmem....[/quote]
yalnız bayesyen istatistik derki paranın dik gelme ve havada kalma durumunu da dikkate almalısın, pehh ekonometri okuduğumuz belli oldu:..:
-
Şimdi formasyon mormasyon bir işe yarıyor olsa rounding bottom yapıyo çıkacak derdim ama onlar hikaye. Yazı tura long gösteriyor, asıl önemli olan o. Ralli, ralli, ralliiii....
-
[url]www.millipiyango.gov.tr[/url] sayısal loto oynama için sayaç var. Ona tıkla tek saıalr çoksa ksıa aç çift sayılar çoksa uzun aç. Eşit ise eski pozsiyonu koru ya da nakit kal. Paranın dik gelem havada kalma gibi derdi olmaz. Tek sıkıntısı tek sayıların çift sayılardan bir adet fazla olması.
-
[quote=strategist;154188]bunca zamandır sayısız teknik analiz kitabı okudum, dvd seyrettim, üstüste koysam meşhur yalının boyunu aşar. öğrendiğim hiçbir metot şu ana kadar yazı turadan daha iyi başarı yüzdesi göstermedi. Nedendir bilmem....[/quote]
yok oda tutmuyo bazen ben sabahtan beridir atıyorum hep zarar parayı değiştim bakalım nolcak...:)
-
[quote=tırtıl;154196]yok oda tutmuyo bazen ben sabahtan beridir atıyorum hep zarar parayı değiştim bakalım nolcak...:)[/quote]
Abi senin parayı Pala kendi hileli parasıyla değiştirmiş dikkat et... :)))
-
62350 deki saatlik ortalama destek olarak çalıştı şimdilik..
[IMG]http://i35.tinypic.com/2eb95xg.gif[/IMG]
-
-
Laros abi kocaoğlan ne durumda? Malum çıbık ne diyor :)