[quote=strategist;154197]abi senin parayı pala kendi hileli parasıyla değiştirmiş dikkat et... :)))[/quote]
palanın elimizdeki bozuk paradada gözümü var bu kadar adi olabileceğini unutmuşum valla en son 62900 den long geldi oyuna geldik desene
Printable View
[quote=strategist;154197]abi senin parayı pala kendi hileli parasıyla değiştirmiş dikkat et... :)))[/quote]
palanın elimizdeki bozuk paradada gözümü var bu kadar adi olabileceğini unutmuşum valla en son 62900 den long geldi oyuna geldik desene
ne inatcı palaymıs arkadas cokert ulen artır :D
acıklama yapmayan kaldı mı ? imf hakkında ? muhalefetten filan adam mı arıyolar hukumet anlasırsa destekleriz filan demesi icin..
histem+sistem+zisd bot no piramit.. velakin, USDTRY ye dikkatinizi çekerim. EURUSD deki düşüş nispetinden daha yüksek bir nispette (nispet ne **, oran oran) artıda..Sanki AKP kapatılmama günündeki iyimserlik zirvesi gibi bir zirve bu...mu..acaba..mı..tuyo lazım tuyo :)
Hakikaten zirve galiba, Volume max yapmış bugün :)
Konuyu Toplam 144 Üye okuyor. (71 Kayıtlı üye ve 73 Misafir) [SIZE=2]Astatin[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]martoniki[/SIZE][SIZE=2]+, [/SIZE][SIZE=2]sovalye[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]raymonda[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]borsacim[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]kartal1[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]hilm[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]artanis[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]megaforce77[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]kyaka[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]temese[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]ttcetinkaya[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Kennym[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]security[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]küçük_k[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Barney[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]YAVUZHAN[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]thracian[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Strategist[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]tırtıl[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]poyraz[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]erkmen[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]enorton[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]optra[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]SEYYAH[/SIZE][SIZE=2]+, [/SIZE][SIZE=2]suhay[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]goldmund[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]uufuk[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]apash[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]delix[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Na_Du[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]VOBiX[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Larossıan[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]özdenil[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]liti[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]onur[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]suprad[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]fikrisent[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]gökyüzü[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]aslan[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Demirci[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]safedanger[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]jerfin[/SIZE][SIZE=2]+, [/SIZE][SIZE=2]Altan[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]cetdem[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]negrolino[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]unlimitted[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]abka[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]mgudul[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]SaNCaKTaR[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]ayyu12[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Adrianinho[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]mur@t[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]oguzhan[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]anonimm[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Javacheff![/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]juliano[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]BORSACIOZGUR[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]teoman85307[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]MASTER[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]daylight[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]erkan.[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]ordi[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]htkemal[/SIZE]
[quote=Kennym;154202]ne inatcı palaymıs arkadas cokert ulen artır :D
acıklama yapmayan kaldı mı ? imf hakkında ? muhalefetten filan adam mı arıyolar hukumet anlasırsa destekleriz filan demesi icin..[/quote]
Bu adamlar şu an için organize birbirlerine düşştüklerinde, bizim günlerimiz başlayacak.......
astatin forumda benden başka longta kalan varmıdır?
ben pek iyimserlik zirvesi olduğunu düşünmüyorum...
Bu arada en beğendiğim daha doğrusu kulağıma hoş gelen nickler;
fikricent, tokoba, cencuz, thracian (trakyan olarak)....
[quote=sovalye;154206]astatin forumda benden başka longta kalan varmıdır?
nerede kaldı iyimserlik zirvesi allahaşkına:)[/quote]
bugün değil, dündü o şövalye patron...şimdi çoğunluk şorttadır doğru...eğer zirve ise bol dalga yapacaklardır dökmek için, zirve değilse zaten sorun yok:::
[quote=security;154205]Bu adamlar şu an için organize birbirlerine düşştüklerinde, bizim günlerimiz başlayacak.......[/quote]
Bu piyasanın dax ve fspx in bu haline normalde cidi eşlik etmesi gerekir,
kılı kırk yarıyoruz arife var bayram yok......
[QUOTE=security;154205]Bu adamlar şu an için organize birbirlerine düşştüklerinde, bizim günlerimiz başlayacak.......[/QUOTE]
yok aga saglam bı anlasma yapmıslar frekansı koruyolar.. al gulum ver gulum..
belkıde ımf anlasmasının busekılde uzatılması ımfnın verecegı paradan daha fazla fayda saglamıstır hukumete :)
tabı faızlerde dusuyo o kısmı daha bı guzel :)
sistemin bağırsakalrından gördüğüm kadarıyla 350 gibi sat gelebilir..velakin, 15 dklıkda indikler toparlamaya başladı...üwwwwww...ZİSD
bugunku piyasa cok zor arkdeşlar
[quote=Astatin;154208]bugün değil, dündü o şövalye patron...şimdi çoğunluk şorttadır doğru...eğer zirve ise bol dalga yapacaklardır dökmek için, zirve değilse zaten sorun yok:::[/quote]
eğer dün rusya ve yunanistanında bizim gibi ralli yapmamış olduğunu bilseydim dünkü yükselişi zirve diye düşünürdüm çünkü bu olayın sebebinin imf olduğunu düşünürdüm.
ama diğer ülkelerde aynı şekilde ralli yaptı. yani imf muhabbetlerini
bizim tüyocu özgürden başka kimsenin kale aldığını zannetmiyorum
[QUOTE=sovalye;154206]astatin forumda benden başka longta kalan varmıdır?
ben pek iyimserlik zirvesi olduğunu düşünmüyorum...[/QUOTE]
Yok galiba borsacı özgür bile adam sabahtan hepsini verdi gitti... Halil reçberle sen kaldın abi :)
Sazan tüm sistemler flat.
750 altı 2 kapanış olduğundan, Geçerli senaryo, B bitti, Aşağı C dalgası başlıyor. (SW'ye göre)
[quote=fXci;154212]bugunku piyasa cok zor arkdeşlar[/quote]
trene atlamaya çalışanlarla tren durdu diye inmeye çalışanlar
kapıda kafa kafaya çarpışıyor:..:
sistem 700 den kısa kapat dedi...550 puan iyi kardır..
[quote=Astatin;154207]Bu arada en beğendiğim daha doğrusu kulağıma hoş gelen nickler;
fikricent, tokoba, cencuz, thracian (trakyan olarak)....[/quote]
da o fikri[B][COLOR=darkorchid]s[/COLOR][/B]ent kaptan be ya :..: :)
[QUOTE=sovalye;154216]trene atlamaya çalışanlarla tren durdu diye inenler kapıda kafa kafaya çarpışıyor:..:[/QUOTE]
Günlük treyd edenler arada ezildi gayri fena hemide:::
[QUOTE=enorton;154214]Yok galiba borsacı özgür bile adam sabahtan hepsini verdi gitti... Halil reçberle sen kaldın abi :)[/QUOTE]
bende varım abi .. şivalye patronla beraberim .. şövalye patron .. golü atacaz nerak etme ... bu film burda bitmez .. .boks.
[quote=Kennym;154210]yok aga saglam bı anlasma yapmıslar frekansı koruyolar.. al gulum ver gulum..
belkıde ımf anlasmasının busekılde uzatılması ımfnın verecegı paradan daha fazla fayda saglamıstır hukumete :)
tabı faızlerde dusuyo o kısmı daha bı guzel :)[/quote]
am bizim günlerimizde gelecek.........
göstergesi milleti soydular para kalmadı,
bankacılık 15,17 kar bekliyormuş ya yarıdan fazlası admların
amuduyla götürülüyor, daha götürmekten bıkmadılar biraz daha verelim (IMF) donunuzuda alalım diyorlar,
[quote=Astatin;154207]Bu arada en beğendiğim daha doğrusu kulağıma hoş gelen nickler;
fikricent, tokoba, cencuz, thracian (trakyan olarak)....[/quote]
üüüüüüüüüüüüüüü
[quote=sovalye;154206]astatin forumda benden başka longta kalan varmıdır?
ben pek iyimserlik zirvesi olduğunu düşünmüyorum...[/quote]
war war şövalye patron.. 62800'de flatlayabilirim ama :D
Mavi, MAviii...Nerdesin...
Bitti mi bitmedi mi? Hala son bir dat son bir dokunuş mu diyorsun yoksa bitrdin mi o ilişkiyi... :)
[quote=security;154221]am bizim günlerimizde gelecek.........
göstergesi milleti soydular para kalmadı,
bankacılık 15,17 kar bekliyormuş ya yarıdan fazlası admların
amuduyla götürülüyor, daha götürmekten bıkmadılar biraz daha verelim (IMF) donunuzuda alalım diyorlar,[/quote]
Bir bayrağımız birde donumuz kaldı ikisinide bırakmam........
[QUOTE=sovalye;154206]astatin forumda benden başka longta kalan varmıdır?
ben pek iyimserlik zirvesi olduğunu düşünmüyorum...[/QUOTE]
ben varıımm..:..: stopum 48.400 ün kırılması..:o
[QUOTE=martoniki;154223]war war şövalye patron.. 62800'de flatlayabilirim ama :D[/QUOTE]
martoniki patron golü atacaz merak etme .. 65000 üstü kapatırız bence .. ralli .. :)
[quote=sazan;154215]Sazan tüm sistemler flat.
750 altı 2 kapanış olduğundan, Geçerli senaryo, B bitti, Aşağı C dalgası başlıyor. (SW'ye göre)[/quote]
sonra ne olacaktı?
yani c bitince yuharı 3.iii mü gelcekti? :confused:
[QUOTE=SEYYAH;154228]sonra ne olacaktı?
yani c bitince yuharı 3.iii mü gelcekti? :confused:[/QUOTE]
bence abc bitti 2 bitt yukarı 3 başlayacak .. bugün başlar bence ..
Esas oğlan açıldığında 875 stobumdur, o zamana kadar shr devam
baskı belli
[QUOTE=sazan;154222]üüüüüüüüüüüüüüü[/QUOTE]
Sizin yeriniz ayri, ama bir önceki avatar daha güzeldi...
Ayrica Sn. Sazan, eskiden dolunay grafikleri koyardiniz. Malum, 3 gün önce dolunay vardi (yesil dolunay sizin tabirinizle sanirim). Var mi yeni bir analiziniz?
Bi haber düşsede şenlensek
[QUOTE=fikrisent;154218]da o fikri[B][COLOR=darkorchid]s[/COLOR][/B]ent kaptan be ya :..: :)[/QUOTE]
sent Sentürk mü oluyor?
[quote=sazan;154222]üüüüüüüüüüüüüüü[/quote]
:(üüü:(üüü
Eeeee...sonuç nedir arkadaşlar....???
Sistemler falanlar filanlar....pala dayı ne yapacak sizce ?
Yön nedir ?
Bir fikri olan var mı ?
5dk'lıklar Doji çekip duruyor. Dow açılmadan şenlenmez bu piyasa...
[IMG]http://i35.tinypic.com/xyonn.jpg[/IMG]
60 dklık siestem..ÜŞŞŞŞŞ::: Fiyat yukarı teperken TGG zört diye 3 den 1 e düştü.. Bence küskülere alıcı arıyorlar yeni......ama bunu demek için erken olabilir, barın kapanmasına daha 45 dk var**, hatta 46...
Mavi kanal ne derseniz..hiçbirşey..renk katsın diye koydum
[quote=thracian;154233]sent Sentürk mü oluyor?[/quote]
Vallahi detayını bilmiyorum tek bildiğim fifty cent'in Türkçe versiyonu :) olaraktan bir reklam figürü...
Ahan da kıllibi.... [URL]http://www.metacafe.com/watch/1364677/fikrisent_esmerim_bi_im_bi_im/[/URL]
[quote=thracian;154231]Sizin yeriniz ayri, ama bir önceki avatar daha güzeldi...
Ayrica Sn. Sazan, eskiden dolunay grafikleri koyardiniz. Malum, 3 gün önce dolunay vardi (yesil dolunay sizin tabirinizle sanirim). Var mi yeni bir analiziniz?[/quote]
Vardır. Bir ara üstünde düzenleme yapıp koyarız. Ben de eski avatarımı seviyorum. Ancak laptop'u değiştirdim. Avatarımı bulamıyorum. üüü
[quote=SEYYAH;154228]sonra ne olacaktı?
yani c bitince yuharı 3.iii mü gelcekti? :confused:[/quote]
Sen bu konuları unutmuşun. Grafiği görüp bu soruyu soruyorsan, breh breeeh. Otur yafrum. 0 , yazıyla zıfır, pardon sıfır. (Zero yani)
Seyyahım,
Şaka bir yana, ögleye dogru koyduğum grafiği görmedin sanırım. Bir bah istersen. (Bu arada hay ben bu laptopun klavyesini *%!*##%.)