[QUOTE=fXci;154324]Heüyet çekhilin ben geldim yeni hevatarımnan[/QUOTE]
ayyy çok şeker olmuşsun.. tombiş yanaklarını mıncıklayabilir miyim..:..::..:
Printable View
[QUOTE=fXci;154324]Heüyet çekhilin ben geldim yeni hevatarımnan[/QUOTE]
ayyy çok şeker olmuşsun.. tombiş yanaklarını mıncıklayabilir miyim..:..::..:
yarın tüm gün seans izleyemeyeceğimden şartlı emir girdim.. umarım stop olmam yarın..üüü
[quote=fXci;154326]YUuaw okadderde manitanın gözlükünü taktımdı gayri ........ nerden annadın :::[/quote]
photography + bebiş mimikleri... deeermişimmm... :::
[QUOTE=jerfin;154327]ayyy çok şeker olmuşsun.. tombiş yanaklarını mıncıklayabilir miyim..:..::..:[/QUOTE]
ni demek hepsi senin gayri :::
yuaw bugun beni fena çarptılar he
[QUOTE=fXci;154330]ni demek hepsi senin gayri :::
yuaw bugun beni fena çarptılar he[/QUOTE]
ben kadar çarpılmamışsındır..:::
bende sabah az bişey long olayım derken düştükçe ala ala 1/2 longa çıktım..:..: biliyorum yaptığım çok yanlış..:o:o stop emrimizi girdik bakalım, yarın il dışında olacağım için izleyemeyeceğim de seansı..üüü
ALCOA son yarım saatte iyi roketledi.. :eek:
Bilanço beklentiden iyi gelecek sanırım.. :rolleyes:
Az sooora... :..:
ALCOA'nın kârı iyi ama satışları düşmüş..
Bir etkisi olmadı gibi..
6973'ten açılan FDOW şuan 10 points artışla 6983.. [I](demiştim ki birden 12 points daha zıplayıp 9692 oldu :D ) [/I]
Sabah ola hayrola, çekik gözlüler de gaza gele..
Açılış tahminim 63050 civarı..
İyi geceler bu saatte forumu takip edenlere..
.uyk
[IMG]http://sc.webmessenger.msn.com/10.1.0323.0/session/images/emoticons/smile_regular.gif[/IMG]
bi arkadaş yeni bi oda açsın IMKB gibi 2658 sayfa olmuşuz maşallah
sabah olumlu başlayacakmışız gibi durum var şimdilik..
iyi geceler arkadaşlar dj future nerden takip edebilirim ?
[QUOTE=cakartalı;154336]iyi geceler arkadaşlar dj future nerden takip edebilirim ?[/QUOTE]
anasayfada var gayri
[url]http://www.voborsa.com/[/url]
[QUOTE=fXci;154337]anasayfada var gayri
[url]http://www.voborsa.com/[/url][/QUOTE]
bilmiyordum +.
[quote=cakartalı;154336]iyi geceler arkadaşlar dj future nerden takip edebilirim ?[/quote]
[url]www.adblue.de[/url]
[quote=fXci;154337]anasayfada var gayri
[URL]http://www.voborsa.com/[/URL][/quote]
bizde link attık iyimi :..:
Kaybettiğim avatarımı, insanlık namına, bulmamda yardımlarını esirgemeyen değerli Voborsa'cılara teşekkür'ü bir borç bilirim. (Bir pixel'i bile kaybolmamış.) Ahanda yerleştirdim. :..:
+.
Gurt taburları (dolunay adam) grafiğini de koyacağım ama, ayda 1-2 pozisyon değişimi içeren bu felsefenin, gün içinde 1500 kere ::: pozisyon değiştiren buranın ahalisine ne faydası olacak, bunu çözemedim.
[B]Günaydın,
[U]8 Ekim Perşembe [COLOR="blue"]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar
Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/U][/B]
[U] GER Sanayi Üretimi (a/a) (Ağu) 13:00 %1,8 -%0,9 Yüksek [/U]
[B] GBP Merkez Bankası Faiz Kararı 14:00 %0,5 %0,5 Yüksek [/B]
GBP Merkez Bankası Varlık Alım Hedefi (Eki) 14:00 £175Mlyr £175Mlyr Düşük
[B]EUR Merkez Bankası Faiz Kararı 14:45 %1,0 %1,0 Yüksek [/B]
[COLOR="Red"] [B]EUR Merkez Bankası Başkanı Trichet'in Basın Konferansındaki Konuşması 15:30 Yüksek [/COLOR]
USD İşsizlik Sigortası Başvuruları (3 Eki) 15:30 540K 551K Orta
USD Devam Eden İşsizlik Sigortası Başvuruları (26 Eyl) 15:30 6133K 6090K Orta [/B]
[B]USD Toptan Satış Stokları (Ağu) 17:00 -%1,0 -%1,4 Düşük[/B]
[B] USD ICSC Zincir Mağaza Satışları (y/y) (Eyl) 18:00 -%2,0 Yüksek [/B]
[U]USD FED-Lacker Konuşması 20:30 Orta
USD FED-Tarullo Konuşması 22:35 Orta [/U]
[B][U]Bazı Bilançolar[/U][/B]
PepsiCo (PEP) 1.03$ (Açılış öncesi)
[B][U][COLOR="Blue"]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
TUİK Sanayi Uretimi-- Ağustos (10:00)
TCMB 1.Beklenti Anketi Ekim (16:00)
Hazine Nakit Dengesi-- Eylül (17:30)
Hazine Faiz Dışı Dengesi --Eylül (17:30)
[B][U]IMKB ve VOB kapanışlarda Dow Future[/U]
IMKB:[COLOR="Seagreen"]9655[/COLOR]
VOB: [COLOR="Seagreen"]9666[/COLOR]
[B][COLOR="Red"]NOT: Çin borsası kapalı.[/COLOR][/B]
Bol Kazançlar..[/B]
[quote=sazan;154341]Kaybettiğim avatarımı, insanlık namına, bulmamda yardımlarını esirgemeyen değerli Voborsa'cılara teşekkür'ü bir borç bilirim. (Bir pixel'i bile kaybolmamış.) Ahanda yerleştirdim. :..:
+.
Gurt taburları (dolunay adam) grafiğini de koyacağım ama, ayda 1-2 pozisyon değişimi içeren bu felsefenin, gün içinde 1500 kere ::: pozisyon değiştiren buranın ahalisine ne faydası olacak, bunu çözemedim.[/quote]
Cümleten Günaydın VoBorsa Ahalisi..
Bereketli bir gün olsun..
Sazan patron sen grafiğini koy yine de..
En azından gidişat ve trend hakkında bize ışık tutar.. :o
Altın 1055 olmus , 1200 e mı gıdıyo ne :) allahtan zamanında cıkmısız 1000 poınts karla.. yogsam kımıl kımıl dogranacaktık :D
yukselsın de sole guzel bı satalım ne bu yaf.. ınsnaın ne almaya ne satmaya elı varmıyo..
o degil de endex 75000 olsa longcu kalan olurmu hala onu merak edıyorum ::: benim şimdi bile gitmiyo acıklan artık imf gibi basına tas dusmeyesice ömrümüzü çürüttün ::::::::: bi süre flat takılmakta fayda var sistemciler icin degil ama histemciler için:::
[quote=Astatin;154314]üwwww...son 10 dakikasını izlemedim seansın...sistem son barda al vermiş..üwwww ama ben kısayım geceye üwwwwww..ş[/quote]
üwwwwwwwwww...üüüwwwwwwwww....günaydın
[quote=Astatin;154346]üwwwwwwwwww...üüüwwwwwwwww....günaydın[/quote]
:..::..:basbas bağırıyoruz shortlanacak bir durum yok diye sistemine bakmıyon bari formu oku.:::::::::Bugünde ben sana takviye yarparım 1 lot 1 lot hehehehe.
[quote=Larossıan;154347]:..::..:basbas bağırıyoruz shortlanacak bir durum yok diye sistemine bakmıyon bari formu oku.:::::::::[/quote]
Hasta etme adamı laross:..::..: foruma bakabilseydim, sisteme de bakardım zati... ne durumu yok tavuk durumumu yok:..::..: gün içi 1300 bilmem kaç puan marjın olduğu yerde şortlanacak da longlanack da durum vardır:..:
PAMBIK sende hasta etme adamı....boks..boks..boks. küsüüü
günaydın,kolay gelsin !
[quote=Astatin;154348]......PAMBIK sende hasta etme adamı....boks..boks..boks. küsüüü[/quote]
de get işine psikolojik deli .dng
63 binin üzerinde başlangıç kesin gibi,future lar uçurtma olmuş mübarek..
herekeşe günaydın,
hayırlı işler,bol kazançlar...
pazartesi mi neydi dow 1 gece evvel +110 yaptı diye sabah +800 GAP falan açıldı.bakalım bugün nöörücek?fdow bizim kapanışa göre +90 puan filan.
görcez gayrı...
Günaydın.Bol kazançlar,iyi şanslar.
Gurt taburlarını yardıma çağırsak mı acaba..gelirler mi...Gelirler mi Bay SAZAN
Kocaoğlan flattan longa dönüyor götürecek bu adamlar belli oldu.
günaydın..
dün 62700 den kısa kapat (flat)diyen sistem ..açılışla al verdi..63250 den long..
Günaydın hayırlı işler arkadaşlar
gene yedik gapı senin gibi dowunda abd ninde.........
Sazan'ın dün flat'a geçen ana sistemi tekrar long'a geçer.
Fdjı 9764 drenç var belki durur durmazsa hak getire.
300 den bende uzadım..
5 dk lık flat durumdan alışa geçti açılışla beraber..
[quote=Larossıan;154360]Fdjı 9764 drenç var belki durur durmazsa hak getire.[/quote]
hak getire formasyonu daha ağır basıyor sanki abi ?
Günaydın herkese,
Alcoa'nın rekor karı ve Avusturalya'dan gelen seri pozitif haberler beni bile long'cu yaptı. Zaten dün ikinci seansta attığım yazı turadan da long çıkmıştı. Guiness rekorlar kitabına geçecek ralli bekliyorum.... :..:
Ahmet Mergen cnbc-e de..
Yönü yukarı olan kontratta 62.250 bugün ana destek konumundadır.Kırıldığı takdirde 61.650 kısa vadeli trend dönüs noktası test edilebilir. [B]Orta vadeli 65.200 hedefinin devam etmesi için 62.400 üzerinde olabilecek haftalık kapanıs gerekmektedir. [/B]
Kısa vadeli trendin asağı dönmesi için 61.650 altında günlük kapanıs , orta vadeli trendin asağı dönmesi için 57.950 altında haftalık kapanıs gerekmektedir.
Dirençler : 63550, 64350
Pivot : 62950
Destekler :62250, 61700
Ula pala ula pala..Son bara brakılırmı bu iş yaw..üwww
[IMG]http://i36.tinypic.com/1zbgew5.jpg[/IMG]
palayla dans en son şans :::
Yaw yine long görüş ağırlık kazandı. Pala bir pislik yapıp şelale formasyonu çıkartmasın.... Az mı gördük....