tilki lik yaptık ama bakalım kapana yakalanacakmıyım :..: yoksa kümesten bir kaç tavuk daha alabilecekmiyim görcez kısmet artık
Printable View
tilki lik yaptık ama bakalım kapana yakalanacakmıyım :..: yoksa kümesten bir kaç tavuk daha alabilecekmiyim görcez kısmet artık
[quote=unlimitted;266827]yoooooo :..::..:[/quote]
[quote=trader38;266828]bencede yoooooo :..:[/quote]
[quote=TÜRKOĞLU;266829]yoh ben bulaşmam :::
sabaha kadar trade yassah baaa :p[/quote]
[quote=unlimitted;266831]birazdan asti'den gelecek soru:
ula hepimiz long muyuk şimdi ::::..::..:[/quote]
teprik ederim..ta da bu 15 dklıkda manyak bir TOBOMU oluyor ne diyecektim:::::: histem longa dönüyor. mu ne.üww..ehehehe
ula hepimiz lonk mu olacaz şimdi.dng.dng(aha da demedim aynısını unlipat..hehe)
[quote=trader38;266819]650 long, 325 SL seviyem. kapanış 74525 olur tahminimce::: bari beni SL yapmadan olsa:::[/quote]
daxı pis alıcaklar hissettim:::
yyld:::
[quote=unlimitted;266833]birisi şu pela'ya garanti'nin de iş bankası kadar para ettiğini söyleyebilir mi acaba....dng[/quote]
cıkkk benim gözümde etmiyo.
Garanti bankasını sevmiyorum yıllar önce daha bıyıklarım terlememişken beni kapılarından kovmuşlardı şimdide ben onları görmezden geliyorum :::::::::
[quote=pala.;266839]cıkkk benim gözümde etmiyo.
Garanti bankasını sevmiyorum yıllar önce daha bıyıklarım terlememişken beni kapılarından kovmuşlardı şimdide ben onları görmezden geliyorum :::::::::[/quote]
hocam yannış oldu. sen pala'sın.
biraz dikkat edersen, benim hitap ettiğim kişi farklı. .lelele.lelele
kolay gele,bi türlü oturamadık ekran başına..
[quote=unlimitted;266840]hocam yannış oldu. sen pala'sın.
biraz dikkat edersen, benim hitap ettiğim kişi farklı. .lelele.lelele[/quote]
Bıktım bu fakelerimden :D
işine geldimi 700 puan olur spotla vob makası işine geldimi arayı kapar sıfırlar bu adamı hasta eder yahu :mad:
55 ema kevgir oldu vay anasını .. üvvvv
akkız 2,50 artıda utanın be garan ve işc tahtasına baskı yapanlar :::
Hadi be yürü koçum kim tutar seni
2010 YILININ EN YÜKSEK KAZANDIRAN BORSASI IMKB OLACAKMIŞŞŞŞŞ .lelele .lelele .lelele .lelele .lelele .lelele .lelele
NAZAR DEĞDİRMDİM GALİBA
850 den Ş takviye
Eee ne oldu şimdi yahu üüü
forekle ,sanko arasında 3 kademe fark var.2 si farklı telden çalıyor.
ooww mondiyööööö
625 den flat tilkilik de iyi değilmiş yedirmiyorlar
sistem hala kısada.............long gelmedi gitti.
ohaaaaaa..mondiooooooo....dubra tepişka
Iyide şimdi de sat gelmiyi :::
[QUOTE=Astatin;266856]ohaaaaaa..mondiooooooo....dubra tepişka[/QUOTE]
asti aslına dönmüşsün..:)
850 taze kısalar 600 filat...diğerleri ile devam..yyşd..dubra
[quote=abka;266859]asti aslına dönmüşsün..:)[/quote]
aslı ya değil abi başak'a döndüm..aslı ile bir daha zor...da sen nerden biliyon:confused::confused::confused::::::::::
Asti sende varmı kardeş sat geçici falan filan
Hopp 2 dk kala yaktı bende 500 de sinyali 525 de gidiy şimdi de ufff ya madem düşecen 700 de ne diye onaylamadın beeeeeeeee ::: ::: :::
şş aste, şu 1 kademe mevzusu takıntımdan dolayı beni bi kınar mısın abi sana zahmet.
üvvvvvvvvvvv üüü
[quote=a.kaya;266863]hopp 2 dk kala yaktı bende 500 de sinyali 525 de gidiy şimdi de ufff ya madem düşecen 700 de ne diye onaylamadın beeeeeeeee ::: ::: :::[/quote]
gene onaylamadı ufff ya bu pis gidecek yukarı galiba 2 kere geçici sat geldi kapyboldu
[QUOTE=a.kaya;266844]işine geldimi 700 puan olur spotla vob makası işine geldimi arayı kapar sıfırlar bu adamı hasta eder yahu :mad:[/QUOTE]
işine geldiginde olur tabi , ne ka para o ka makas :) dedık o kadar..
aynı degerdekı 30 endexe istinaden - makasta + makasta yapabiliyorlar.. ki gorunmus bır olay pıyasada..
adam kafadan + - 1000 puanı kendı baslarına yapabılıyolar .. kucuk yatırımcıların tutunması zaten cok zor.. 300 -500 puanda nevrımız donuyor zaten...
zor işler vesselam... bunlar kapana attıkları yemı bıle bonkorluklerı sanıyorlar dusun o derece ...
bugunden sonra artik shortu dugmeler arasinda cikardim:)bugun eksi olmayan piyasaya guclu piyasa derim ben ve her zaman guclunun yaninda olmak iyidir ....75500 ustunde ufaktan belirir bende sat dugmesi
Aa şimdi de 600 de yanıyi deli eder bu adamı heee GENE KAYBOLDU BU 3 OLDU
[quote=unlimitted;266864]şş aste, şu 1 kademe mevzusu takıntımdan dolayı beni bi kınar mısın abi sana zahmet.
üvvvvvvvvvvv üüü[/quote]
hay hay kınadım...ben 350 e yazdıydım şort kvırları..4 kademe yani..bu durumda kınanmak senin hakkın..kınadım..hatta ağır kınadım..bu arada pasifkavır emride iptal ettim...kin yaptım..daha aşağıdan kapataceğim
ETR sat a geçti demi Saraylı hocam
çok karmaşık oldu piyasa..
[quote=Astatin;266870]hay hay kınadım...ben 350 e yazdıydım şort kvırları..4 kademe yani..bu durumda kınanmak senin hakkın..kınadım..hatta ağır kınadım..bu arada pasifkavır emride iptal ettim...kin yaptım..daha aşağıdan kapataceğim[/quote]
ben long cover'ları 900e yazmıştım, gelmedi.
sonra ek longları 73,425'e yazmıştım, o da gelmedi.
pela yine benle uğraşıyo.::: (pala, sen şimdi buna da "yok ben uğraşmıyorum" diye mesaj atarsın. atma abi, dikkatli oku. .dng)
[quote=a.kaya;266873]ETR sat a geçti demi Saraylı hocam[/quote]
73725 ten satışta..
str de durum karışık :)
[quote=a.kaya;266873]ETR sat a geçti demi Saraylı hocam[/quote]
evet kaya.:)
575 de yandı gene sat geçici bu 4 oldu
550 den şort onayladı sonunda bakalım feyk mi değil mi
etr de strde satta
tuhaf bir gün..
herkese iyi akşamlar...