Bugün forum pek hareketsiz.. Hadi DJI kapanış tahminlerinizi alayım.. Kaybedeceğiniz bir şey yok..Kaldıraç sıfır -gerçek sıfır- :)..
Benim tahminim 7999...beddua ettik o kadar :)
Printable View
Bugün forum pek hareketsiz.. Hadi DJI kapanış tahminlerinizi alayım.. Kaybedeceğiniz bir şey yok..Kaldıraç sıfır -gerçek sıfır- :)..
Benim tahminim 7999...beddua ettik o kadar :)
arkadaşlar ! geçmiş vadelere ihtiyacım var..5,15,20,30 dak periyotlerına..nereden bulunur ki..
Sistemler alda olduğundan geceye uzun girdim. Otomobil sektörüne de senatonun geçit vereceğini düşünüyorum. Sistemden çok bu beklentim doğrultusunda pozisyonum.
Sabah dünkü uzunları 30.400 civarı kısaya çevirdim.. 28.900 den flattım. 30.500 de sistem al verdiğinden beri uzunum:)
Şimdi mesajları okuycam:) İki gündür fazla ekranda olamıyorum.
TOBO halen geçerli..
dow kanımca dengeleri değiştirmeyecek..yani %2-3 arası artı kapatır.
[QUOTE=Astatin;65582]Bugün forum pek hareketsiz.. Hadi DJI kapanış tahminlerinizi alayım.. Kaybedeceğiniz bir şey yok..Kaldıraç sıfır -gerçek sıfır- :)..
Benim tahminim 7999...beddua ettik o kadar :)[/QUOTE]
Hii hiiiii hani bi laf vardır:..: :..: :..: diycem pozisyonum gereği:..:
[quote=catedral;65586]Hii hiiiii hani bi laf vardır:..: :..: :..: diycem pozisyonum gereği:..:[/quote]
cıssssssssss....ayıp ayıp yakışıyomu sana :..::..: hem o laf beddua lar için değil, dualar için !!!!!!bi laf daha vardır o zaman... thomas..... diye.. :) hani pozisyonu hatır icabı aldığım için kaldıraç 1 bile:..::..: bile olmadığı için...
hem sana uzun girdiğin ve benim beddua ettiğim ve DJI in %5 düştüğü günüde hatılatıyım..:)..
ama gördüğüm kadarıyla thomas iki gündür baya bi iş başında VOB da...volatility de diyor birileri buna:..::..::..::..:
[QUOTE=abka;65583]arkadaşlar ! geçmiş vadelere ihtiyacım var..5,15,20,30 dak periyotlerına..nereden bulunur ki..[/QUOTE] cevap yok..cidden çaresi yok mu bu işin..
dow 8350 geçerse 8500 geçemezse 8000 kapatır diyorum atıyorum Astatin
[QUOTE=Astatin;65582]Bugün forum pek hareketsiz.. Hadi DJI kapanış tahminlerinizi alayım.. Kaybedeceğiniz bir şey yok..Kaldıraç sıfır -gerçek sıfır- :)..
Benim tahminim 7999...beddua ettik o kadar :)[/QUOTE]
7714 olabilir
tutmazsa 7499 diyorum bakalım:D:D
[quote=bull market;65579]Kaldıraçsız long, o nası oluyo bilen biri açabilirmi, yada rica etsem bugün kaldıraçsız long yapan nasıl yaptığını bi tarif etse..
Bilmediğimden soruyorum haa, yanlış anlama olmasın:))), saygılar.[/quote]
Portföy ne kadar o kadar long.
Portföy değerinin fazlası için long yada short pozisyon açsaydım kaldıraç olacaktı anlamında yazdım...
Ayrıca yanlış anladım.
Diğer forumda sayenizde gereksiz bir ceza almıştım ve bugüne kadar bulaşmadım ama görüyorum ki siz bulaşmaya devam ediyorsunuz
[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img254.imageshack.us/img254/5039/screenhunter4lo8.jpg[/IMG][/URL]
[QUOTE=bonnie;65591]Portföy ne kadar o kadar long.
Portföy değerinin fazlası için long yada short pozisyon açsaydım kaldıraç olacaktı anlamında yazdım...
Ayrıca yanlış anladım.
Diğer forumda sayenizde gereksiz bir ceza almıştım ve bugüne kadar bulaşmadım ama görüyorum ki siz bulaşmaya devam ediyorsunuz[/QUOTE]
Yanlış anladıysan kusura bakma o zaman, ben hedge amaçlı poz alan birisi olacağını düşünmemiştim, sadece vob portföyüne göre konuşuluyor genelde, bende buna istinaden anlayamadım ondan , saygılar.