dayanamadım 675 den kısa :) yaf gene yyiyecek bizi pala :)) uahauhauh
Printable View
dayanamadım 675 den kısa :) yaf gene yyiyecek bizi pala :)) uahauhauh
cerfin o ne;
15 dklıkda yine bir cerfin tobo su mu var ne
[quote=Astatin;154410]49392 akşamamı bitiyo sende..makineni yenileemmişmiydin sen pambık..sana yeni diye 486sx işlemcili PC ve hatta sinclair veya commodore pc falanmı kakaladılar::::::[/quote]
benkim mi? benim PC mi?
hadi oradan benkim en son teknoloji bi kere.4 kabak çekirdekli,2 ayçiçeği çekirdekli, masaüstü ama 8 hücreli duracell pilli, ayrıca işlemcisi en son nano teknolojili DOS bi kerem...
ben böyle kalbur üstü PC kullanırım arkadaşım.benim SONY VAIO,TOSHIBA XPS ile falan işim olmaz.:::
[QUOTE=Kennym;154409]benim gibi azılı bi shortcuyu bile tırsıttılarya flat flat beklıyorum halimiz nice olur bilmem :)) [COLOR="Red"]herkes long[/COLOR] kim karlı cıkacak bu ısten ? benim bildigim aga hep bana hep bana der ama genede tikkatli olmak lazım
::::::::::::
yyfd[/QUOTE]
Kısasız uzun nasıl oluyor?
hedef belli oldu 64000
[quote=martoniki;154407]benim satmamı beklemişler.. way a* .. üüü üüü üüü[/quote]
Kıpraşmıyacan yön yukarı akıntıya bırakacan kendini.:)))
5 saat bekledı pozisyon aldık cektıler yaf 1000 lotu :S auhauah
bugun gene pala benden nasiplenecek.. oynamıyom pala kendı kendıne yukselt.. 850 den flatlendı.. ehueheuheue
shortcularla kan davan mı var ne bu ızdırap ne bu keder aga..
shortcuların fon muziği olarak "" ben yetiiim ben oksuuuzzzz""
istop .. oynamıyom a* .. hehe :)
[QUOTE=hilm;154414]Kısasız uzun nasıl oluyor?[/QUOTE]
uzun mu ? tobe uzun yok ortada..
yorum yok flat devam o
65000 olsun hemen geldik 64000 e :)
durdurun dünyayı inecek var........
nere gidiyor bu vadeli?
70 e ne kaldıki...krizi sıfırlıyoruz...teğet bile geçmemiş demekki...
[quote=selçuklu;154418]istop .. oynamıyom a* .. hehe :)[/quote]
patron bu işlemleri nazarlık olsun diye yapıyosun bence :..:
baskı belli,hemde çok belli :)
belli olduki bugün hareket 64 bin üstünede sıçrayacak..
tutunur tutunmaz onu bekleyip göreceğiz..
yyld :)
heleki dünden uzun kalanlar hiç yorum yapmasın :)
[QUOTE=YAVUZHAN;154423]baskı belli,hemde çok belli :)
belli olduki bugün hareket 64 bin üstünede sıçrayacak..
tutunur tutunmaz onu bekleyip göreceğiz..
yyld :)
heleki dünden uzun kalanlar hiç yorum yapmasın :)[/QUOTE]
Evet ya uzun vadeli trend yatırımcısıyım diyorum yine dayanamayıp içimdeki şelale aşkına yenik düşüyorum :(
[quote=enorton;154424]Evet ya uzun vadeli trend yatırımcısıyım diyorum yine dayanamayıp içimdeki şelale aşkına yenik düşüyorum :([/quote]
senin sistem satmı vermişti enorton kısaya geçtin.
[QUOTE=SEYYAH;154421]durdurun dünyayı inecek var........
nere gidiyor bu vadeli?
70 e ne kaldıki...krizi sıfırlıyoruz...teğet bile geçmemiş demekki...[/QUOTE]
hocam cok saglam adam topluyolar borsaya , bızım arkadas bıle dun borsaya gırecem cok kazanıyomus hısseler dedı :) uheuh saglam propaganda yapmıslar ky için arkadas hic ilgilenmez normalde.. kriz ne kelime bu gzla 100000 bulursa şaşmam..
hakkaten 100000 bulsada agız tadıykla bi şhortlasam :D
[QUOTE=YAVUZHAN;154422]patron bu işlemleri nazarlık olsun diye yapıyosun bence :..:[/QUOTE]
yok abi nasıl batılır onu deniyorum .. :):):) .. full kısa tekrardan ..
Sazan Long'ların yarısını verir.
Dün de dikkat çektigim 64.000 seviyesi kritik direnç...Bu seviyenin üzerine çıkar ve tutunabilirse 66.000'e kadar yükselebilir...Dolayısıyla Short'ta olanların ve yeni Short açmayı düşünenlerin 64.000'in üzerinde çok dikkatli olmaları gerekir diye düşünüyorum...Sevgiler ve bol kazançlar...
[QUOTE=Larossıan;154425]senin sistem satmı vermişti enorton kısaya geçtin.[/QUOTE]
Vermedi abi .dng Ben adam olmam :(
Arkadaşlar gırafik yapıştırabilecek varmı söyle önümüzü görsek.
Desdek direnç neresi imiş
yyLD....
yaf gene bızı yolmaya basladılar.. bende olmasam pıyasanın yukselecegı yok.. elımı attıgım an fırlıyo .. 925 kısa...
[QUOTE=selçuklu;154428]yok abi nasıl batılır onu deniyorum .. :):):) .. full kısa tekrardan ..[/QUOTE]
bugun cok ızdıraplı gececek bızım ıcın patron :)
64 000 den uzun kapandı...spootta 30 daklıklarda olan NU dan dolayı..ama kısa için sistemi beklerim..
[quote=sazan;154427]Sazan Long'ların yarısını verir.[/quote]
63.2'lere daha fazla gitmeden düşerse, verdiği yarım longları geri alacaktır.
64.000'in üzerinde hiçbir belirgin direnç göremiyorum ben. Ondan sonra üçlü kanal ortasındaki direnci desteğe dönüştürüp fezaya seyahat formasyonu çıkartıyor. Short giren arkadaşlar noolur dikkatli olun....
66000 iyidir yaf memleketin plaka kodu oraya cıksın gene sohrtlarım merak etmeyın:) dua edin bizim gibi shortcular var pala yakıtsız kalmıyo :) heuheueh
64100 den kaparım aga bu shortları bas yukarı basssssss uleeennn
Xu100'deki psikolojik ::: .dng 50.000 direcinin çok kolay geçilebileceğini sanmıyorum.
[URL="http://urlal.com/bn]"][IMG]http://i0910.hizliresim.com/2009/10/8/1203.jpg[/IMG][/URL]
Şunu gördükçe tüylerim diken diken oluyor inşallah gitmez temennisiyle.:confused::confused:Zira bende başka drenç kalmadı üwwwww.
yuaw 60 dk lıkta çok pis NU var...RSI da aşağıda kaldı 2.tepede EWO da (1.tepe dünkü 63.750)...emme ben NU ya NU demem NU bana para kazandırmadıkça...
64050 hayırlı uğurlu olsun cümleten geçmiş olsun ..
gene 100 er 100 er almaya basladı IYM napacaksa bu kadar longu ?
ulan bugun sızın gununuzde bızımkısı baska zaman... ben genede sızebıraz yakıt vereyım yoksa kullıyen batacaksınız.. yukselsın bıraz daha shortlayalım..
histem histem deyu deyu vuruldum benım sadık yarım kara topraktııırrrr.....lelele.lelele
[QUOTE=Strategist;154437]64.000'in üzerinde hiçbir belirgin direnç göremiyorum ben. Ondan sonra üçlü kanal ortasındaki direnci desteğe dönüştürüp fezaya seyahat formasyonu çıkartıyor. Short giren arkadaşlar noolur dikkatli olun....[/QUOTE]
direnc yokta alanda yok :) kım napacka o fıyatın ustundekı nı ? kendı kendıne alıp satarak yukseltebılır :)
Eğer bu piyasa 16:30'a kadar buralarda tutunabilirse DOW açıldıktan sonra roket takar Neptün'e kadar gider bu...
MS syst.tester OPT etmiyor.al başına iş.bu bi kere daha geldi başıma HAD ERRORS diyor.ama hata nerde onu vermiyor.opt değerleri yerine rast gele değerler yazıyorum.şak test ediyor.ama OPT et deyince yapmıyor.
danagalak MS
Dikkatli olmak lazım sistemsiz takılmamak lazım yoksa pala ayakta don bile bırakmaz.
Türkiye'nin sanayi üretimi ağustos ayında, 2008 yılının aynı ayına kıyasla yüzde 6,3 oranında azaldı.
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2009 Ağustos Ayı Sanayi Üretim Endeksi sonuçlarını açıkladı.
Sanayinin alt sektörleri incelendiğinde, 2009 yılı ağustos ayında, bir önceki yılın aynı ayına göre Madencilik ve Taşocakçılığı sektörü endeksi yüzde 0,6 arttı. İmalat Sanayi sektörü endeksinde yüzde 7,2, Elektrik, Gaz ve Su sektörü endeksinde yüzde 3,6 azalış gözlendi.
alın alın krız hic olmamıs gıbı alın :) coluga cocuga hisse bırakmak ıcın alın ..
[quote=SEYYAH;154446]MS syst.tester OPT etmiyor.al başına iş.bu bi kere daha geldi başıma HAD ERRORS diyor.ama hata nerde onu vermiyor.opt değerleri yerine rast gele değerler yazıyorum.şak test ediyor.ama OPT et deyince yapmıyor.
danagalak MS[/quote]
Pala oraya da el attı galiba abi. Dikkat et demek ki çok önemli birşey bulmak üzeresin, herif korkuyor... Akşam seans bittikten sonra gizlice dene... :)))
histrade devam..925-950 parçalı şort..küskü baskısı olabilir :) PAMIKKK bitmedimi optun