-
[quote=SEYYAH;154560]ama bak şimdi tavuk deyip geçme tanı :::
şindi sen hayvanı kucağında severken (nasıl bir sevgiyse bu :..: ) coort diye sıcak bi yumurta bıraksa mesela kucağına en organiğinden en hormonsuzundan hemen koşarsın mutfağa sıcak sıcak kırarsın tavaya varsa sucukta atarsın baba içine nooldu bak o beğenmediğin gariban tavık karnını doyurdu :..:
karizma mı önemli karnının doyması mı? :..:
ayrıca karnı aç adamın karizması da olmaz abi.dşünsene açlıktan karnın midene geçmiş derin lastik kimi sünüyor.ne karizman olcak lem böyle? deel osmanlı koltuğu tahta çıksan yüzüne bakan olmaz lem :..:[/quote]
Bunların bazı modelleri ALTIN BİLEN YUMURTLUYO. de mi?:p
-
[quote=Larossıan;154561]Yemişim kokareçi susurluk tostu söyledim kendime.::::::[/quote]
LAros hangi arada yedin kokareçi be..Pambıkdanda pisboğazmışsın sen ha (PAMBIK dava açma ha..üwww)..
PS: Susurluk ayranı olcaktı herhalde..AYvalık veya Marmmaris tostu...Bu KUIN marmariste erenlere karıştı herhalde nicedir seyirmez forumda... Laros delikanlı adam geyirmez forumda bak..tikkat et kokareç i kola ile yemişindir şinci
:) :)
-
üstlere pek gidemeyecek gibi görünüyoruz
-
[QUOTE=Larossıan;154561]Yemişim kokareçi susurluk tostu söyledim kendime.::::::[/QUOTE]
Lan ben de döner söyleyeyim bari.
Queeen bize bakmıyor gari üüü
-
[quote=enorton;154575]Lancia...[/quote]
Lança diye okunur TOKOBA..Dadanana rezil olma diye haberin olsun yani
-
[QUOTE=SEYYAH;154560]ama bak şimdi tavuk deyip geçme tanı :::
şindi sen hayvanı kucağında severken (nasıl bir sevgiyse bu :..: ) coort diye sıcak bi yumurta bıraksa mesela kucağına en organiğinden en hormonsuzundan hemen koşarsın mutfağa sıcak sıcak kırarsın tavaya varsa sucukta atarsın baba içine nooldu bak o beğenmediğin gariban tavık karnını doyurdu :..:
karizma mı önemli karnının doyması mı? :..:
ayrıca karnı aç adamın karizması da olmaz abi.dşünsene açlıktan karnın midene geçmiş derin lastik kimi sünüyor.ne karizman olcak lem böyle? deel osmanlı koltuğu tahta çıksan yüzüne bakan olmaz lem :..:[/QUOTE]
İnşallah o tavık ishal olmaz.
Bir de daha koala gribi çıkamdı daha.
Şimdilik kuş, domuz ve at gribi var.
-
içimdeki shrt ayusu gereği 64150ve 64000 den shrtledim,
63400 beklentim var, ancak işaretleri yok henüz,
-
[quote=Astatin;154580]Lança diye okunur TOKOBA..Dadanana rezil olma diye haberin olsun yani[/quote]
:..::..::..:
-
-
[QUOTE=Astatin;154580]Lança diye okunur TOKOBA..Dadanana rezil olma diye haberin olsun yani[/QUOTE]
Kapat telefonu mnesaj atarım dedim zati. Attım. Lanca Damacana imiş dedim. Bihter'de de Jaguar varmış. Ne iş yapıyor bu aile yawf? Beni de işe alsınalr. Hatta bahçıvan bile olur Bihter Behlül ilişkilerini makul sus payı karşılığında sır gibi saklarım. Sonra Adanan Amcaya daha makul bir fiyata satabilirim. Sonra istifa etmem kendimi kovdurur bir de tazmiantımı alır giderim. Bir taşla kuş katliamı olur. .dng
-
[quote=enorton;154564]Bu borsa yeni zirve yapsın halil hoca da forumları dava manyağı yapar valla :D[/quote]
kendisini ciddiye almıyorum.
-
[QUOTE=negrolino;154584]mc kaçta kapanıyor[/QUOTE]
14:30 standart
-
kısa devam 1 satta üstü alda bende hala ..
-
yiter pala umugumuzu sıktıgın .. ne para varmıs sende be .. bu kadar para var hala burda ky peşinde kosuyosun ayıptır be .. yakıstıramadım sana bırak artık şelale olsun gonuller dolsun :::::: stopp loss yiye yiye bi hal oldum :D
bu arada palayı kandırdım 925 ten al verdim :D heueheuh 875 i gordu sırf ben aldım deyu .. auhauh palao olm fake atttım la baska kurumlardan saglı sollu cakıcam sana bu sefer :)
auhauhau gun sonunda bana bı gecırcek ama bu pala hadı hayırlısı ıkı kurumdanda yamulacam galıba :D
-
-
5 dak satış 900 üstünde alışa dönüyor
10 dak satış
30 dak satış sinyal yeni onaylanmadı
60 dak alışta
gün alışta
haf alışta
-
şelalemi fake inişmi anlasılamıyo :D .lelele.lelele.lelele dugunu baslatmıcam temkinli seyir devam..
-
5 likte sat geldi ama dikkate almıyorum.
-
valla bu memlekette gözönünde ne iş yapıyorsan eleştirilirsin,doğruların fazlada olsa en ufak hatanda millet üstüne çöküverir..
analistlerin durumunada rijkaard ın 2 haftada düştüğü durumda çok güzel örnek..
her koyun kendi bacağından asılır sözü para kazanmak için uğraştığımız piyasalarda akıldan çıkarılmaması gereken bir sözdür bence.dileyen istediğini takip eder,beğenmediğini okumaz,dikkate almaz.ama borsada işlem yaparken kendine klavuz aramak bence baştan kaybetmektir ve amatörce bir davranıştır..
-
yeni geldim..sistem 63.950 den..(2-3 bar önce) kısa vermiş.kısaldım..
-
[quote=Kennym;154593]şelalemi fake inişmi anlasılamıyo :D .lelele.lelele.lelele dugunu baslatmıcam temkinli seyir devam..[/quote]
şelaleden bahsetmek için çok erken bence.hatta çok çok erken :)
-
benimki henüz vermedi satı..ama bağırsakları kasılıyor..:)
-
şimdilik dax ve fdji tutuyor
onlar 60 lıkta al verdi ama onaysız
bunlardaki küçük gerilem bile see getirebilir
-
[QUOTE=Astatin;154598]benimki henüz vermedi satı..ama bağırsakları kasılıyor..:)[/QUOTE]
spotda aslanlar gibi nu var..
-
63900 den sistemli kısa devam..spotdaki olumsuz görüntü (NU VAR) de cesaret veriyor..
-
[QUOTE=YAVUZHAN;154597]şelaleden bahsetmek için çok erken bence.hatta çok çok erken :)[/QUOTE]
Evet şimdi sadece [COLOR="Green"][B]lale[/B][/COLOR] devrindeyiz.
-
[quote=abka;154601]spotda aslanlar gibi nu var..[/quote]
dişi dökük o aslanların patron...7 aydır yemediği sopa kalmadı o NU ların:..::..: a şort olmasına şortumda...
-
olmaz diye birşey yok kimselerin beklemediği bir anda baskı kurulabilir aşağı yada yukarı :)
bence aşağı baskı çok güzel olur heryer kırmızı :)
-
[quote=security;154592]5 dak satış 900 üstünde alışa dönüyor
10 dak satış
30 dak satış sinyal yeni onaylanmadı
60 dak alışta
gün alışta
haf alışta[/quote]
5 dak sat 875 ve üstünde al oluyor
10 dak sat
30 dak sat yeni onaylandı
60 dak al
gün al
haf al
-
[quote=abka;154601]spotda aslanlar gibi nu var..[/quote]
45.000'den bu yana NU vere vere çıktı 64.000'e geldi. Bu nu'yu ters indikatör olarak kullansak daha çok kazanırdık... :(
-
[quote=VOBiX;154603]Evet şimdi sadece [COLOR=green][B]lale[/B][/COLOR] devrindeyiz.[/quote]
bir gün arayla son tepelerinin üstüne çıkan bir piyasa var sonuçta..
-
Şöyle bir bakayım dedim ağalar patronlar napıyor diye....
Borsacı Özgür arkadaşımız hakkında yaşar hoca dava açacakmış.Kendini her ne kadar çok eleştirmiş, uyarmış olsakda ,ne yalan söyleyeyim o şahsın adına çok üzüldüm.
Ama enerton arkadaşımızın dediği gibi internet kimseye özgürce çamur atma karalama yeri değildir ve ne olursa olsun kibarlığı efendiliği elden bırakmamak lazım.
Ha bu arada bazı arkadaşlar nickimizi karıştırıyor Borsacı özgürle ..aman diiim... Umarım yaşar hocada karıştırmaz :D
-
[QUOTE=Strategist;154607]45.000'den bu yana NU vere vere çıktı 64.000'e geldi. Bu nu'yu ters indikatör olarak kullansak daha çok kazanırdık... :([/QUOTE]
nu işin magazini.:).[B]sistem esastır[/B]..ama nu olucada psikolojikmen daha rahat oluyorum..
-
dava olayına bende üzüldüm .. hayırlısı olsun ... ne diyelim .. keşke olmasaydı ..
-
bı yukselısı daha kalbım kaldırmaz :p kuserım toptan agaya :D
-
stop ve uzun oldum .. çok zor bir dönemdeyiz bence ..
-
[quote=abka;154610]nu işin magazini.:).[B]sistem esastır[/B]..ama nu olucada psikolojikmen daha rahat oluyorum..[/quote]
Ben çok sistem denedim, uzun vadeli tamam ama gün içi faydalı birşey bulamadım. Güniçi hareketler haberler ve dış piyasalar güdümünde dönüyor. MACD'ymiş RSI'miş hikaye. Şimdi 14:45'te ECB faiz kararı gelcek. Bir sürpriz gelsin de görün hareketi. Sistem bunu nereden bilecek? Ben sistemin sinyalini görüp de uygulayana kadar 300 puan hareket ediyor zaten...
Çok güvenilir bir sistem bulana kadar histem + yazı tura ile devam... :..:
-
[quote=Kennym;154612]bı yukselısı daha kalbım kaldırmaz :p kuserım toptan agaya :D[/quote]
küsmekle kurutlursan iyi.musalla taşına koymasında seni ağa mıdır paşa mıdır pala mıdır her ne zıkkımsa...
-
Trend gibisi yok bekle en güzeli 5 likte 1000 puan alsan 15 dakikada çarpa çarpa elinden alıyor.
-
:D:D[quote=selçuklu;154613]stop ve uzun oldum .. çok zor bir dönemdeyiz bence ..[/quote]
70 mi 74 mi patron :üwwwww ben hala kısayım üwwwwww..
unutmadan; selçuklu patron, şu manalı manalı bakan sekreterin kafasında kırdınmı kül tablasını merak ettim:D:D