-
yaz yaz yaz sonra biri ciksin insanlari aptal yerine koyma desin,yemin ediyorum iyilik yaramiyor
vobtrader arkadasim beni yasaklilar listenize almadan tekrar yazmiyorum burada
YONETIMDEN RICAM VOBTRADER TARAFINDAN YASAKLILAR LISTESINE ALINDIGIMIN TEYID EDILMESINI ISTIYORUM
-
Bu kadar agresif olmayalım
Yazıların bir kısmı gerçekten ilkokul çocuklarının yaptıkları gibi diğeri ile dalga geçen tarzda. Burada VOB'u öğrenmeye gelen de var profesyonel işlem yapan da.
Arkadaş genel nezaket kuralları içinde olmamız gerektiğini yazdı o kadar.
Yani sanal değilde bir arada olsak kavga mı yapacağız?
-
[color=#FF0000][b] 03.12.2008 10:58:04 UBS, 2009 YILINDA S&P 500 ENDEKSİNİN YÜZDE 53 ARTMASINI BEKLİYOR [/b][/color]
UBS, 2009 yılında ABD ve Avrupa'da hisse senetlerinin global resesyon rüzgarlarına direnmesini ve yükseliş göstermesini beklediğini bildirdi.
UBS stratejisti Davin Bianco dün yayınladığı raporda, 2009 yılı sonunda S&P 500 Endeksi'nin yüzde 53 yüklereke 1.300 puana yükseleceğini tahmin ettiklerini bildirdi.
UBS'in Londra'daki stratejisti Nick Nelson ise, Londra'da FTSE 100 Endeksi'nin gelecek yıl yüzde 41 artışla 5.800 puana çıkacağını tahmin ettiğini belirtti. Foreks Haber Merkezi
-
[QUOTE=bonnie;65674]Bu kadar agresif olmayalım
Yazıların bir kısmı gerçekten ilkokul çocuklarının yaptıkları gibi diğeri ile dalga geçen tarzda. Burada VOB'u öğrenmeye gelen de var profesyonel işlem yapan da.
Arkadaş genel nezaket kuralları içinde olmamız gerektiğini yazdı o kadar.
Yani sanal değilde bir arada olsak kavga mı yapacağız?[/QUOTE]
bir arada olsak zaten muhatap almam
sikintimiz sanalda olmamizda
o sebepten dolayi muhatap olmamak icin yasaklilar listesine alinmayi rica ettim
en dogal hakkim bu benim herkese saygim var.
-
herkese kolay gelsin
geri gelmekle hata yaptigimi birkez daha anlamis bulunuyorum
herkese bol kazanclar
kimseyi aptal yerine koymayalim
-
herkes bi artis olmuş 2 kuruş para kazanınca kendini bi halt sanıyor ya. töbe yarabbim. yönetim alın bu adamı benim yasak listeme. nasıl yapılıor ben bilmiyorum. sanki bu forumun ahalisi geri zekalı da nasıl işlem yapcanı bilmior. follow efendinin uyanın demesiyle dsi alıomuş almayın satıomuş satmayın demesiyle işlem yapacak. ben de iq testi istiyorum yönetimden herkes iq testi sonucunu bildirsin. iq su düşük olanlar follow efeyi yasaklamasın iq su yüksek olanlar yasaklasın. hey allahım ya.nerde var böle saçmalık. korkan çekinen adam kaçar. demekki sen follow efendi ben den çekiniosun ki yazılarını okumamdan gocunuosun. ilginç. yapsın yönetim gereğini
-
Follw dostum gitme, geri gelmekle çok iyi yaptın çünkü..
Sabah dün gece düşündüğümü telefonla yaptım, kısa pozdayım, açılış yukardan olmadı ama dedim biraz kısa yapayım, sonra tekrar telefon baktım fiyat düşmüş tekrar kısa poz artır pozisyonları tamamla şeklinde, şimdi ancak pc başına geçebildim, saygılar
-
[QUOTE=serkanyurttas;65672]Piyasa Iyice Karıstı Yön Kalmadı Y[COLOR="Red"][B]arın Avrupada Faiz Indirim Günü Yukarı Yapmaları Lazım[/B][/COLOR] Abd De Hangi Faiz Indiriminde Piyasalar Asağı Gitti Indirimden Sonra Belki Olabilir çok Volatiliz Bu Ara 26800 33500 Yükselişinin Yüzde 50 Seviyelerinden Döndük 29750 32100 Yükselişinin Yüzde 38,2 31000 Lerden Geçiyor 30400 Altı Yeni Düşüş Dalgası Baslatır Kısa Devam Ama Pek Rahat Değilim Bej Book Adp Izlenecek Bej Book Kötü şeylerde Olsa Doğruyu Söylüyor Bej Bookdan Sonra Bazen Yukarı Bazen Asağı Gidiyor Hiç Belli Değil Neyse Slmlr[/QUOTE]Kendiznizi şartlamayın indirimler yatersiz kalırsa aşağı yapar.
-
Dün Biz Yüzde 5 Düşülerdeydik Dax Yüzde 1,70 Lerden Fazla Düşmedi Dönüş Oldu önceki Gün Dax Bizden Fazla Düşüyordu Dahada Düştük Bugün Dax Daha Fazla Düşüyor Yorumsuz Ilk 3 Günlük De 6200 Satmıs Efg Tgb Ykb Ilk 3 3500 Almıs Akm Dsı Sky Dolar Zaten Baskı Altında Bilmem Nedendir Iym De 48000 Short Olduğundan Mı Dolarda
-
[QUOTE=VOBiX;65680]Kendiznizi şartlamayın indirimler yatersiz kalırsa aşağı yapar.[/QUOTE]
faiz indirim günlerinde avrupanın arttığını hiç görmedim daha.
-
[QUOTE=VOBiX;65675][color=#FF0000][b] 03.12.2008 10:58:04 UBS, 2009 YILINDA S&P 500 ENDEKSİNİN YÜZDE 53 ARTMASINI BEKLİYOR [/b][/color]
UBS, 2009 yılında ABD ve Avrupa'da hisse senetlerinin global resesyon rüzgarlarına direnmesini ve yükseliş göstermesini beklediğini bildirdi.
UBS stratejisti Davin Bianco dün yayınladığı raporda, 2009 yılı sonunda S&P 500 Endeksi'nin yüzde 53 yüklereke 1.300 puana yükseleceğini tahmin ettiklerini bildirdi.
UBS'in Londra'daki stratejisti Nick Nelson ise, Londra'da FTSE 100 Endeksi'nin gelecek yıl yüzde 41 artışla 5.800 puana çıkacağını tahmin ettiğini belirtti. Foreks Haber Merkezi[/QUOTE]
bunu düşünmelerinin sebebi gelecek sene 9 uncu aydan sonra ekonomilerin düzeleceği beklentisi.
borsalar 6-9 ay önce fiyatlar teziyle mantıklı.
benim düşünceye uygun. şimdi 3-4 ay ayı rallisi (yeni dip yok), sonra çöküş (yeni dip var) ve ayı piyasası bitiş. ralli ve güzel bir 2009 kapanışı.
sevgiler.
-
[QUOTE=jelibon;65683]bunu düşünmelerinin sebebi gelecek sene 9 uncu aydan sonra ekonomilerin düzeleceği beklentisi.
borsalar 6-9 ay önce fiyatlar teziyle mantıklı.
benim düşünceye uygun. şimdi 3-4 ay ayı rallisi (yeni dip yok), sonra çöküş (yeni dip var) ve ayı piyasası bitiş. ralli ve güzel bir 2009 kapanışı.
sevgiler.[/QUOTE] benim senaryoma da çok uyuyor.. 3 ay yani şubatın sonuna kadar ralli bekliyorum...sonra 4-5 ay katliam olacak...temmuzda ise en dibi göreceğimize inanıyorum...sonra ise 2009 sonuna kadar ralli...şubat da garantiyi satıp..temmuza kadar hisse almadan bekleyip...temmuzda; [B]garantibnk,işc,akbnk ve tebbnk [/B]almayı düşünüyorum..