oğuzhan abi birazdan yazar, bir daha yukarı yaparlarsa çok sağlam bir küfür sallıycam diye. :)))
hakkıdır da...
Printable View
oğuzhan abi birazdan yazar, bir daha yukarı yaparlarsa çok sağlam bir küfür sallıycam diye. :)))
hakkıdır da...
mondiyo .. üvvv ..
göstergeler 650den düşüşü onaylamadı.
325ten long... stop 250.
testere vol-3
powered by pala
elimde geçmişte 4000 puan aylık ortalama kar yazan sistemlere bakıyorumda son 1 haftada ort. 5000 puan zarar yazmışlar. yani sermayeyi sıfırlamışlar
[QUOTE=kitaro;266892]testere vol-3
powered by pala[/QUOTE]
histem ne diyor kitaro patron .. üvvv ..
[quote=selçuklu;266894]histem ne diyor kitaro patron .. üvvv ..[/quote]
patron yelken balığı avatarın hayırlı olsun tam sana göre.lelele
[URL="http://tr.wikipedia.org/wiki/Yelkenbal%C4%B1klar%C4%B1"]http://tr.wikipedia.org/wiki/Yelkenbal%C4%B1klar%C4%B1[/URL]
buradan her yöne sert hareket bekliyorum ama
i am on the tatil mode:..:
+ 6000 kontrat APSD var ama piyasa patinaj yapıyor..
şahsen 74 bin üstü kapanış bekliyordum..
[QUOTE=unlimitted;266887]oğuzhan abi birazdan yazar, bir daha yukarı yaparlarsa çok sağlam bir küfür sallıycam diye. :)))
hakkıdır da...[/QUOTE]
Patron hiç ses çıkarma cuma kısaydım acısını çıkarmam lazım
onun için pala seni çok sevyom acil 1000 puana ihtiyacım var yani 800 de olabilir
72500 altı nere olurs** kabulüm
dow eksiye geçti ama vob yine iyi idare ediyor..
benim zero işlem x devam dediğim bir gün olacak mı acaba :::
göstergeler yarınki gap'i + gösteriyorlar. bakalım neetçekler...
aman ha, kafasına 2.000 pıvan yemiş göstergelerden bahsediyoruz, bua göre işlem neyin yapılmaz.
ha bugüne kadar pıvan kaybı olmuş mu? aha koca forum şahittir, yoh olmamış.
emme herşeyin bi ilki vardır. o da kesin baaa denk gelir gayri. ::::..:
herkese iyi akşamlar.
sistem satta kapatıyor
iyi akşamlar herkese...:)))
iğrenç bi gündü benim için .. cümleten iyi akşamlar ...
[quote=The Tatar;266899]+ 6000 kontrat APSD var ama piyasa patinaj yapıyor..
şahsen 74 bin üstü kapanış bekliyordum..[/quote]
patron, ben de yeni zirve bekliyordum bugün.
yalnız benim göstergelere ek olarak güvendiğim bi de şu var:
bugün neredeyse tüm 5-15 hatta saatlik sinyal üreten sistemler satta kapatmıştır.
kaçtan sata geçmişlerdir? takriben 73,700-500 arası.
kaçtan kapattık? 73,400
abi tam terse yatırma havası gibi geldi bana...
tamamen pozisyonel bi yorum da olabilir. :)
hherkese iyi akşamlar 800 kısaların %30 ile devam.
emeği geçenlere tşkler.
Cümleten iyi aksamlar
benim için zor bi gündü aç gözlülüğümün kurbanı oldum
genede fazla zaiat olmadan atlattım buna da şükür.
geceye kısa.
flat ama bugün olması gereken yüksek oktanlı - gap yarına kaldı sanırım bugün güçlü bi piyasa izlenimi verdiler ve yarın mevta olacak endeks kısa vd de tabi ki..orta vd de bi bozulma şimdilik görünmüyor.
iyi akşamlar,piyasa kuvvetli bence..
ama 5 dk lıklar sat ta kapadı..
yarın ola hayrola..
[quote=The Tatar;266922]iyi akşamlar,piyasa kuvvetli bence..
ama 5 dk lıklar sat ta kapadı..
yarın ola hayrola..[/quote]
bugün yuro bölü capon yeni pelasını hemi de 1'e 60 kaldıraçnan öyle bi dövdüm ki, yarın 1.000 puan aşağıdan açsa komaz patron :::
hoba..sürpriz toplantı sonu.... bugün histemle 5 de 5 yaptım..bugün histem iş yaptığına göre yarın kesin çarpılır...şimdi sistemi dinleyek..shehehe..geceye 2/5 bayat şortlarla devam...long live şortcular organize yağma örgütü..
işim nedeniyle pek bakamıyorum. msnin sinyal geldiğinde email atma ve telefon arama özelliğini kullanan varmı arkadaşlar.. yorumu olan..
vob sinyallerini sms ile ileten bir sistem dusundum gecen gün. kullanıcılarına 15" 20" dk lık sinyalleri sms atacak. kullanıcı mesajı alınca aracı kurumu arayıp emri verecek...
daha da önemlisi para yönetimi analizi yapabilecek. 50 kont short sonra 25 kapa 25 ile devam gibi yapılabilirmi acep böyle birşey . spk kızmasın sonra..
[IMG]http://i32.tinypic.com/4r5i68.jpg[/IMG]
2006 dan 2008 e kadar olan 3 parçalı çıkış ,2009 da başlayan 3 parçalıya benziyor.
cümleten iyi akşamlar.
işlerden piyasayı izleyemedim. flat devam.
bu arada forumun maşallahı var
batı yakası bildiğiniz gibi değişiklik yok.
diğer sistemler tekrar çarpılma modunda.
[IMG]http://www.resimkoy.net/images/fxj5nimf0i.png[/IMG]
[B][I][SIZE=3]1.)Trend Takibi[/SIZE][/I][/B]
[B]ETR: :dü:[/B]
[B]----------------------------------------------[/B]
[B][I][SIZE=3]2.) Günsonu Yüksek/Düşük /Kapanış[/SIZE][/I][/B]
[B]GY: 74.175[/B]
[B]GD: 72.550[/B]
[B]GK: 73.400[/B]
[B]---------------------------------------------- [/B]
[B][I][SIZE=3]3.)Kırılma Noktaları[/SIZE][/I][/B]
[B]SRB:[/B]
[B]73.600 :yü:[/B]
[B]73.300 :dü:[/B]
[B]----------------------------------------------[/B]
[B][I][SIZE=3]4.) Pivot ,Destek ve Dirençler[/SIZE][/I][/B]
[B]4.Direnç : 78.250[/B]
[B]3.Direnç : 76.625[/B]
[B]2.Direnç : 75.000[/B]
[B]1.Direnç : 74.200[/B]
[B]Pivot : 73.375[/B]
[B]1.Destek : 72.575[/B]
[B]2.Destek : 71.750[/B]
[B]3.Destek : 70.125[/B]
[B]4.Destek : 68.500[/B]
[B][I][SIZE=3]5.) Fibonacci Denklemleri[/SIZE][/I][/B]
[B]4.Direnç : 75.525[/B]
[B]3.Direnç : 74.775[/B]
[B]2.Direnç : 74.275[/B]
[B]1.Direnç : 73.925[/B]
[B]1.Destek : 72.875[/B]
[B]2.Destek : 72.525[/B]
[B]3.Destek : 72.025[/B]
[B]4.Destek : 71.275[/B]
[quote=yusuf_alp;266933]işim nedeniyle pek bakamıyorum. msnin sinyal geldiğinde email atma ve telefon arama özelliğini kullanan varmı arkadaşlar.. yorumu olan..
vob sinyallerini sms ile ileten bir sistem dusundum gecen gün. kullanıcılarına 15" 20" dk lık sinyalleri sms atacak. kullanıcı mesajı alınca aracı kurumu arayıp emri verecek...
daha da önemlisi para yönetimi analizi yapabilecek. 50 kont short sonra 25 kapa 25 ile devam gibi yapılabilirmi acep böyle birşey . spk kızmasın sonra..[/quote]
yok, hatta cok guzel kaburga dolmasi yapsin, aksamlari da masaj yapsin falan:::::::::
[QUOTE=nunu;266938]yok, hatta cok guzel kaburga dolmasi yapsin, aksamlari da masaj yapsin falan:::::::::[/QUOTE]
apla borsalar düşecekmi çıkacakmı boşver şimdi kaburgayı masajı falan .... amerikada durum nasıl .. üvvvv .... çökmeyecekmi wallstreet falan .. üvvv ...
yedik gapı binaenaleyh derken FDOW a çaktılar 70 puan birden..nooldi..Nuni nooldi...neettin orda..pilançomu geldi
ılıcada denıze gırerken ohhh ne gozel dalgalanıyor. Cesmede olan kimse var mi.
bırak ılıca ya mılıcayı memü..fdj çökiiiirrr..ehiiiii :)
[QUOTE=seagate;266969]ılıcada denıze gırerken ohhh ne gozel dalgalanıyor. Cesmede olan kimse var mi.[/QUOTE]
Cumartesi oradaydım.
sabaha FDOW 9950 olsun 1 milyon çiçek açsın
biz kapanırken 10042 idi şu an 10027 fdow.şu anki görüntüyle yatay açılırız.sonrası palaya kalmış.
[QUOTE=TÜRKOĞLU;266997]biz kapanırken 10042 idi şu an 10027 fdow.şu anki görüntüyle yatay açılırız.sonrası palaya kalmış.[/QUOTE]
pamık -33 gözün görüyomu..yoksa açlıktan görmüyomu..forumda topikler çoğalmış yaw..delikanlılar harman olmuş:..::..:..bi orda bi burda yazıyosunuz nere bakcamı şaşırdım:o
[quote=QUEEN;266998]pamık -33 gözün görüyomu..yoksa açlıktan görmüyomu..forumda topikler çoğalmış yaw..delikanlılar harman olmuş:..::..:..bi orda bi burda yazıyosunuz nere bakcamı şaşırdım:o[/quote]
gıs valla bugün aklıma geldin ister inan ister inanma.dedim ne yaptı acaba? klimaları aldı vobu bıraktı mı dedim :D:D:D
evet doğru görüyorsun -33 ama bir önemi yok.açılış her zaman bizim 17:35 kapanışımıza göre oluyor.yani fdow sabah bu civarda olursa bugünkü kapanış civarında açılırız.
niye açsın gıs? yaz geldi rejim mi? git hemen bir ekmek arası ekmek yap ödüllendir kendini.veya ekmeğin içine soğuk su serp biraz o da fena olmaz sanıyorum yaz günü :D:D:D
fazla izleyemesemde piyasa bugün kuvvetli geldi bana..
future lar biraz toparlarsa yine + başlar bence..
[QUOTE=TÜRKOĞLU;266999]gıs valla bugün aklıma geldin ister inan ister inanma.dedim ne yaptı acaba? klimaları aldı vobu bıraktı mı dedim :D:D:D
evet doğru görüyorsun -33 ama bir önemi yok.açılış her zaman bizim 17:35 kapanışımıza göre oluyor.yani fdow sabah bu civarda olursa bugünkü kapanış civarında açılırız.
niye açsın gıs? yaz geldi rejim mi? git hemen bir ekmek arası ekmek yap ödüllendir kendini.veya ekmeğin içine soğuk su serp biraz o da fena olmaz sanıyorum yaz günü :D:D:D[/QUOTE]
düşecek lem vob..şu hareketlerine bi bak..dow 14000 iken aynı şekli hatırlattı bana..böle şekil yapıyodu dowda biz gibi:D
nası önemi yok gız..eksi açarız..az daa zorlasak artı açtırcan he..
bugünkü dip dipmiydi yani..ya tamam rakam öle olabilir...ama yüzde artı eksisi bin kaplan gücündedir f dowun..:D
beni sorarsan..iyiyim..çocuklar ellerinden öperler..hastane işlerim vardı..babam hastaladı..tatile gittim falan ..halada işim var...arada bakıyorum..işte beyle..:o
ekmek arası su..yarın bebelere alternatif soğuk sandövüç yapayım bakalım..iyi fikir:D
fdow sallan yuvarlan modunda asti çiçekleri açtıracak ..10017 vah vah..heeheeh
geçmiş olsun Queen..
[QUOTE=The Tatar;267005]geçmiş olsun Queen..[/QUOTE]
yavızanım senmisin.lelele..dı tatar görünce bu kim dedim:D..imzanda yazmışsın..sağolasın..hepinizi çok özledim..:)