bu denyo sistemlerinde ne zaman çalışıp ne zaman çarpılacağı belli olmuyo..aslında oluyo..ona uyarsak çarpılıyo, uymazsak çalışıyo
Printable View
bu denyo sistemlerinde ne zaman çalışıp ne zaman çarpılacağı belli olmuyo..aslında oluyo..ona uyarsak çarpılıyo, uymazsak çalışıyo
[quote=Astatin;452718]bu denyo sistemlerinde ne zaman çalışıp ne zaman çarpılacağı belli olmuyo..aslında oluyo..ona uyarsak çarpılıyo, uymazsak çalışıyo[/quote]
spotu ne der elemanın
heleki vade geçisinde eccük sapitmasi normal bence
hacı ben 200e yazdım şort kavırmaları..ya nasip ya gısmet
[quote=altay;452719]spotu ne der elemanın
heleki vade geçisinde eccük sapitmasi normal bence[/quote]
yok başgan..graf x30yvade değil..ben vadenin son iki gününden başlayarak, yeni vadenin ilk 2-3 günü bitene kadar kendi kodunun grafına bakıyorum..vix08 olan
[quote=Astatin;452720]hacı ben 200e yazdım şort kavırmaları..ya nasip ya gısmet[/quote]
orası ii di yaw
ben 200/525 tekrar 200/350 mini poz gappe/aç yaptım bilem
emmee 1/3 ü geçmez o işlemler
ama onbinde 2 yüksek geliyor en komisyonlusundan
düşürmem lazım
[quote=Astatin;452720]hacı ben 200e yazdım şort kavırmaları..ya nasip ya gısmet[/quote]
300 e çekip kapattım..gısmet bugün 200 puan 200 puan demek
yannız çok kritik yerelerde...indikler uyumsuzlaştı..5-15 dk satta..ne taraf giderse pis gidecek...bi kırılımı görek..kazananın yanınd agirerik olaya yine
[quote=Astatin;452721]yok başgan..graf x30yvade değil..ben vadenin son iki gününden başlayarak, yeni vadenin ilk 2-3 günü bitene kadar kendi kodunun grafına bakıyorum..vix08 olan[/quote]
ben spot30 ve bankaciliğa komuşum sistemi
vob da bu 2 enstriman ne derse onu yaparım
aslolan spot
VOB da heyecan felan çok oluyor
heleki büyük portföy yöneten gençler türedi heyecan iyice artti
short devam short.:) 92100 altına gelmeli.çok kazandırmalı çokkk.:D
[quote=Astatin;452725]yannız çok kritik yerelerde...indikler uyumsuzlaştı..5-15 dk satta..ne taraf giderse pis gidecek...bi kırılımı görek..kazananın yanınd agirerik olaya yine[/quote]
öğle araliğina girdiği yönde öğle arasi abartiyor çakalos
ben dediğim gibi kurt Ağabey/Avci streatejisinden vazcaymicam
çok puan gaçirdim şuradan döner buradan döner diye
kapadiğim pozlari bile 1 mn sto slow tepelerken aynen iade ediyorum
ula hayvanata bak..dax geçmiş %0.15 artıya gidip veriyo 250 ye kadar..yedimmi..hayır..bi 92700 filan yapta bakarık manzaraya reşortmu lonkmu
[quote=Astatin;452723]300 e çekip kapattım..gısmet bugün 200 puan 200 puan demek[/quote]
[quote=Astatin;452725]yannız çok kritik yerelerde...indikler uyumsuzlaştı..5-15 dk satta..ne taraf giderse pis gidecek...bi kırılımı görek..kazananın yanınd agirerik olaya yine[/quote]
aşağıda 90650 89950 89100 sırasıyla bu hedeflere yönelse iyi olacak.:)
işte beyle sıkıştı..aşağıda 92075 den geçen çift dikiş destek..yukarı 92425 ve 92700 de tek dikiş dirençç..az filat duram
ahada 550..yok valla pala..açmam burdan..700 filan hadi 675 filan belki ama..burdan olmazz..geell geell geeell geeelll
sözümüz söz hacı..675 şort olduk..yannız müsterih değilim
Şöyle bir proceksiyon öneriyorum pala..mis gibi üçgen testere...kıy kıyabildiğin kadar camiaya...bu forumun takipçileri hariç..hee? olur mu?
[quote=Astatin;452734]sözümüz söz hacı..675 şort olduk..yannız müsterih değilim[/quote]
tamam proceksiyon şekiller güzel ama..bugün uğurlu sayımız 200..ben bu şortları 475 e kavırma yazayım..nolur nolmaz...hatta kıllanma diye aktif satışa düşmesini bekliim...:p
son bir 200 vardı oda 700 den getti.
şansliyim
1 mn 92600/92740 an iyibariynan
günnük maliyet 932xy oldu
gelse 88/89 araliğina da spot long lasam oradan yafff
Alamanya sert çikişlar gelmiş ABD ye, elçiyi çağiriyor falan filan
ve piyasayi/DAX almişlar Allah Allah
ayıp valla ya...100 puanımı esrgiyon..bak çekerim 600 e ha..
gorkmaya başladım
85xyz den 94xyz ye çikti 38,2 geri aldi
90xyzden 93xyz ye çikti 38,2 geri aldi
gorkarım açikçası 38,2 de kalan geri alişlardan
sağlam trendler öncesi sihirli geri aliş en fibosalından
emme bu kadar sert düşüşün üstüne %10 a yakın geri aliş eyle 38,2 de kalmamali 61,8 hatta 78,6 ya gaddar inmeli
bence tabii
[quote=Astatin;452743]gorkmaya başladım[/quote]
92500 üzerinde korkmak lazım. bende korkoyom ama birazcık izlemeli belkide kalamadan düşer.:) düşmezse gerekeni yapmak lazım.:D
[quote=Astatin;452732]işte beyle sıkıştı..aşağıda 92075 den geçen çift dikiş destek..yukarı 92425 ve 92700 de tek dikiş dirençç..az filat duram[URL="http://www.voborsa.com/forum/attachment.php?attachmentid=9479&d=1372670994"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/attachment.php?attachmentid=9479&stc=1&thumb=1&d=1372670994[/IMG][/URL][/quote]
ohara buhara....92700 çift dikiş dirençler, 92425 çift dikiş desteğe döndü ..gıllıııı...stop kıurşununu sürelim ağzına tapancanın ve bekleyelim
haydi olm bobi....çok şık zemn oldu..dax koreleli çok hacimsiz barla geçici al sinyali yakıyor 15 dklık..tam çarpmalık..ver bi şöyle 300-400 pianda, atlayan sistemcileri ye diyorum..bence yani..yada bizi yiyebilirsin ama benim etim serttir..kaslı filan..
şöyle hafif bir ürperti, hafif meltemimsi bir gorku yokluyor ara ara..sana da geliyor mu tutku patron
[quote=Astatin;452743]gorkmaya başladım[/quote]
[quote=Astatin;452749]şöyle hafif bir ürperti, hafif meltemimsi bir gorku yokluyor ara ara..sana da geliyor mu tutku patron[/quote]
92500 üzerinde kalıcı olursa tekrar longa dönebilirim. altında shortta devam ederim. şimdilik 92900 maliyetli shortlarımla izlemeye devam :D
garanda 60 dak sat veriyor. 120 dak vermek üzere. korkulara tutunmalı şhort devam şhort düşüs seneryosu gerçekleşecek gibi.yoksa pala buralardan almalıydı diye düşünüyorum.
92800 93000 üzerrine gidebilir diyede gorkuyom açıkcası.:D
[quote=tutku;452750]92500 üzerinde kalıcı olursa tekrar longa dönebilirim. altında shortta devam ederim. şimdilik 92900 maliyetli shortlarımla izlemeye devam :D[/quote]
sonuç olarak... 2*3,5=7 atıyoruz şu an he..:p
la yoksa adam kaçak kanal mı kazıyor çaktırmadan..bak demedi demeyim eğer tutarsa ilk ben bildim..yok tutmazsa, hatırlatmanıza gerek yok:p
önce 92600 ardından 92200 kırılmalı. 84000 lere kadar gidecek yol görünmeli.
şhortta olduğumdan olsa bu seneryo gerçekleşirse çok keyifli olacak.:D
tahtada şort kavırma emrim yok... tostumu yedim bekliyorum
bıraktiğim yerde
ev halkının gereksiz emirleri
offf
ahada kolbastıya başladı..flip flop 550-700-750-600-700..
ülen gene 92125 / 92875 in 38,2 si
yeter lem nedir çektiğim 38,2 lerden
gerçi aynı zamanda firsattir tabee de
zaten malı bir şekilde kapatçem ONS ları yerien koymak için
o kadar da önemli değil
asıl pozum ONS ta olcek sanırım artik hep
yannız ONS taki düzeltmede bir yeni tepeden sonra gelip yarın açilişimiz itibari ile bitmiş olmasını dilerim
bu sıkışan ve gerilen bollinger kimleri geriyor...beni geriyor şahsen
yaw bugün mü başliyor idi o lanet olasi endeks ortalamali bişiyler başlicek idi
garan/ak/iş/halk ortalaması %1 kadar eksi hatta daha fazlası
spot30 0,3x eksi
iyice zivanadan çikti bizim piyasa yaw
şimdi %3 lük yükseliş gelse aniden piyasaya yada satiş ortalamalar aşağida kalacak
ee ne annadım ben bu aliş/satiştan
yuhh
endeksteki düşüş birilerini rahatsiz etti sanırım
düşerken düşmemiş çikarken çikmamiş görünen bir endeksimiz var artık
92875 long. gideceği varsa ahanda gitsin.15 dak sistem al verdiği için.:D
[quote=altay;452768]yaw bugün mü başliyor idi o lanet olasi endeks ortalamali bişiyler başlicek idi[/quote]
evette, ben olayı tam anlamadım...şimdi bu AO ya göre hesaplanan endeksi varsın hesaplasınlar yarı bir kodla göstersinler...mevcut (yani eski) olanını gebertiyorlar mı? Yani bizim misal şu an MTX de gördüğümüz eski usul hesaplanan mı yeni usul hesaplanan mı? iki veri nedenbirlikte yaşamıyor...yaşasa iyiydi
nee biliyim benn yaaaa
sanki yurtdişi ağirlikli ortalama gidiyormuş ta biz ortalamasal bir boyuta geçiyoz
gömm lenn
SL felan da yok
gene en az geri aliş bankaciliktan geldi