[quote=MMO;154780]Geceye kısa düşünen var mı?[/quote]
tahmin et
Printable View
tahmin et
yarın izleyemeyeceğimden flat.İyi akşamlar.
[quote=Astatin;154782]tahmin et[/quote]
Kısassss
ula 400 puan krda fena değil kapasak mı **
[quote=Astatin;154785]ula 400 puan krda fena değil kapasak mı **[/quote]
Sabah gene üwwwlemeede ne edersen et.:)))
dow gapını biz kapanmadan önce doldurması güzel
[quote=selçuklu;154777]ben çıkıyorum .. moral = 0,00 ... dow kapanış tahminim yok .. vob açılış tahminimde yok .. belli olan hiçbirşey yok şuan bence .. hayırlısı .. cümleten iyi akşamlar ..üüüüüü[/quote]
bu vob denen meret gerçekten insanları bitirir en iyisi balık tutmak üüü
[QUOTE=Astatin;154773]hahahahahah..ben sana daha kötüsünü diyeyim..kısayım diyenlerin çoğuda zaten kısa değil uzun..:)::::::::: herkes birbirini yemek peşinde..nereye düştün keniimmmmmm farkındamısın...[/QUOTE]
kenny için farketmez :) cartmanla ahbap olan adam hersey ı kabul etmıs demektır ::::::::: her bolum ölüyo zate korkusu yok bu konuda .lelele.lelele.lelele.lelele
sistem 950 den satda..geceye kısa..
geceye flat giriyorum..
yarın 63500 altına sarkarsak kısalırız..
daha aşağıda 62500 de saatlik ortalama varki kısa vadede korunmasını bekliyorum..
bugün sabah gab inin etkisi hissedildi ve güç toplandı diye bakabiliriz..zaten son tepenin 500 puan altındayız sadece..
[quote=Larossıan;154786]Sabah gene üwwwlemeede ne edersen et.:)))[/quote]
Kapamıyorum ula...Artı GAP yersek senin inadına Üwwlemek için.dng.dng eksi GAP olurs zaten sorun yok::::::
Haşema devamm ...
[quote=Astatin;154792]Kapamıyorum ula...Artı GAP yersek senin inadına Üwwlemek için.dng.dng eksi GAP olurs zaten sorun yok::::::[/quote]
Ana sistemler alda.:)
kısa devam hayırlı akşamlar herkese.
ben korktum ve kaçtım.uyk
cümleten iyi akşamlar !
sabah ola hayrola..
entrikalarla dolu bir gün daha geride kaldı.gerek PALA nın gerekse forumun entrikaları bugün voborsa.com u bence unutlmazlar arasına soktu...
yakında BEST OF umuz çıkacakmış :::
A yüzü
1.İFTİRA
2.PALA
3.KOALA
4.TAVIK
5.TOKOBAŞKAN
6.IMF :::
B yüzü henüz tamamlanmadı :..:
Yaktım seni Laross...Hellim Fairgirl den rica ettim, artı GAP olursa, mp3 e aldığım zırlama sesini, web sitesine bg sound olarak ekleyecek :) dinlersin artık..üwww üww diye...
Bu arada Hellim, 2 gündür adının geçtiği mesajlara pek bir tepkisiz..Acaba Diskçalara 12 dene CD yi koyup peşpeşe çalan ama arazi olan DJ ler kibinmi yaptı Hellime hanım :)
Hellim pabucu yarım, PAMBIK'ı yasaklada eğlenelim. :)
Geceye short kaldım ben de, kendi sistemimden çok Astinin sistemine güvenerek :)
iyi akşamlar..63700 maliyetli şortlar aynı yerden lönkk!! bol kazançlar!
[QUOTE=enorton;154800]Geceye short kaldım ben de, kendi sistemimden çok Astinin sistemine güvenerek :)[/QUOTE]
güzel orta vadeli sistemin vardı..
[quote=enorton;154800]Geceye short kaldım ben de, kendi sistemimden çok [COLOR=red]Astinin sistemine güvenerek[/COLOR] :)[/quote]
şakadır dimi...şakadır de
[quote=Astatin;154799] Hellim pabucu yarım,[B] PAMBIK'ı yasaklada eğlenelim[/B]. :)[/quote]
la tikkat et kendi kazdığın kuyuya düşme sonna...ansızın faili meçhul olun...:::
dün akşamda çoğu kişi ya flat ya şorttu..
k/v sistemleri fena yıprattılar
neyse herkese iyi akşamlar
[quote=Larossıan;154794]Ana sistemler alda.:)[/quote]
Ana, baba, aslı, imitasyonu v.b. bilmem patronaj :) :) Multipass sat dedi satta..Artık ne ise halimiz çıksın falimiz
--sistem sat da(en önemlisi)
-- ccı sat da(ekside)
--macd(30 daklık) sat da..hemde nu ile birlikte..
onun için rahatım...
ama tüm bu şartlar varken ters yönde gap yediğim günlerde var:::
yani vob da ''emin olmak''olmaz...
[B]herkese iyi akşamlar..[/B]
[quote=selçuklu;154777]ben çıkıyorum .. moral = 0,00 ... dow kapanış tahminim yok .. vob açılış tahminimde yok .. belli olan hiçbirşey yok şuan bence .. hayırlısı .. cümleten iyi akşamlar ..üüüüüü[/quote]
yaw nazarlara mı geldin Selçuklu, çok takip edemedim ama heralde öyle...
nazarı değdirenlerden birisi de benim üüü
[quote=Astatin;154806]Ana, baba, aslı, imitasyonu v.b. bilmem patronaj :) :) Multipass sat dedi satta..Artık ne ise halimiz çıksın falimiz[/quote]
üwwwww üwwwww:..::..::D:D
[quote=abka;154802]güzel orta vadeli sistemin vardı..[/quote]
Ya sahi neden vazgeçtin gayette memnunudun.:(Astiyemi uydun yoksa:rolleyes:
[QUOTE=unlimitted;154808]yaw nazarlara mı geldin Selçuklu, çok takip edemedim ama heralde öyle...
nazarı değdirenlerden birisi de benim üüü[/QUOTE]
yok abi ya .. tradede sıkıntı yaşamaya başladım .. son iki gündür ..berbat tradeler yaptım dün ve bugün ... ne diyelim vardır bir hayır .. :o
[quote=Larossıan;154809]üwwwww üwwwww:..::..::D:D[/quote]
:eek::cool::rolleyes::):..::D.boks..boks..boks..boks...
PAMBIK da iyi zırlar ha...bide onunkini duy..Ama onda üwww dışında sesler de var..misal "Bu şortlar para etmeeycek, ühüh ühühü ühühü" gibi
[QUOTE=Astatin;154803]şakadır dimi...şakadır de[/QUOTE]
Asti yandın sen. Eğer yarın yuakrı açılırsak zararı ödersin. Aşağıya açılırsak kar kadar payı sana güvendiği için teşekkür anlamında verirsin. .dng
[QUOTE=abka;154802]güzel orta vadeli sistemin vardı..[/QUOTE]
Evet bu ara güzel çünkü sürekli yükselen piyasa var... Vobixin verdiği verilerden MS de test yaptım mesela geçen yıl eylül ekim dökülmüş... Tam puanları hatırlamıyorum ama ciddi zarar var...
[QUOTE=Astatin;154803]şakadır dimi...şakadır de[/QUOTE]
Şaka değil asti hatta tüm sistemlerim alda idi ama seninki satta diye geceye kısa girdim... :::
Gece Flat uyku Rahat.:..:
Palayı rüyamda görmek istemem huriler varken...:):)
[QUOTE=Astatin;154812]:eek::cool::rolleyes::):..::D.boks..boks..boks..boks...
PAMBIK da iyi zırlar ha...bide onunkini duy..Ama onda üwww dışında sesler de var..misal "Bu şortlar para etmeeycek, ühüh ühühü ühühü" gibi[/QUOTE]
Düşüş için bir şey eksik üwwwwwwww
şeklinde de nakaratı var
[quote=selçuklu;154811]yok abi ya .. tradede sıkıntı yaşamaya başladım .. son iki gündür ..berbat tradeler yaptım dün ve bugün ... ne diyelim vardır bir hayır .. :o[/quote]
altın kural 211
kendine en çok güvendiğin an, hata yapmaya en yakın olduğun andır...
sağlık olsun. palada senin yolacağın çok tüy vardır daha...:..:
saatlik sisteme geçeyim diyorum .. 1 dk ağır geldi :D .. larossian abi saatlik sistem varmı fazla ..hehehe :):)
[quote=Larossıan;154810]Ya sahi neden vazgeçtin gayette memnunudun.:(Astiyemi uydun yoksa:rolleyes:[/quote]
evet emortım...başkasının ipiyle kuyuya inilmez gibi laflar bu durumlar için..kendi sisteminle oyna emortım..kaybetsende kendim ettim kendim buldum dersin..aman ha:cool::cool::cool: Şeytana, Astiye ve Aslı'ya uyma (:..:)
[QUOTE=sovalye;154805]dün akşamda çoğu kişi ya flat ya şorttu..
k/v sistemleri fena yıprattılar
neyse herkese iyi akşamlar[/QUOTE]
Sadece kv sistemler değil psikolojileri de fena yıprattılar... Örn selcuklu and me... :(