dünden beri flatim..
Printable View
dünden beri flatim..
[quote=Astatin;65580]Sn. Sazan, geceye kısa giren bir sen bir de ben varız görüldüğü kadarıyla...ki..bu iyi birşey..[/quote]
Hit..fine hit..Bende sembolik 5 kısayı sabah kapattım (yeni geldim ilk mesajım)..
aralık vade dolar 1,600 dan beri nakavt..sat da..13;15 de dolarda sat olduğunu yazmştım..
FX ciler: NZ'de bu akşam min 100 bp, ortlama 150 bp MB faiz düşürmesi beklentisi var.. 100 fiyatların içinde ama 250 bile olabilir denmekte..NZDJPY kısalanabilir..Ben motivasyonluk miktarda kısayım
Öncelikler herkese selamlar. Bu forumda yeniyim..
Yaklaşık 2 yıldır al sat VOB oynuyorum..
Fikir alışverişiniz çok güzel..
Ben de bütün göstergelere baktım ,SAT dediğine göre bayramdan önce Son 3 iş günü. çarş, perş.cuma , fazla al sat yapmadan SHORT da kalmak faydalı olur diye düşünüyorum..
Saygılar..
31.300-31.500 aralığı short için çok güzel fiyat. 3 gün içinde 28 binlerden kapatma ihtimaliniz olabilir diye düşünüyorum.
[QUOTE=abka;65715]aralık vade dolar 1,600 dan beri nakavt..sat da..13;15 de dolarda sat olduğunu yazmştım..[/QUOTE]
Aralık vadeli dolar 1,5780 yolculuğunda görülüyor, fakat Aralık vadeli 30 henüz belli etmedi, spota bakar, saygılar.
[QUOTE=BORSACIOZGUR;65718]31.300-31.500 aralığı short için çok güzel fiyat. 3 gün içinde 28 binlerden kapatma ihtimaliniz olabilir diye düşünüyorum.[/QUOTE]
Hoşgeldin.
Evet evet, o 28000 e bende bekliyorum, oraya inerse uzuna geçicem:) çarşamba perşembe diyordum ya, cuma olursa kapanışı yukarı çeker yaparlar heralde, saygılar.
arkadaşlar FX2000 kullanmayı bırakıp matrikse geçtim..yanlız formül yazarken herhangi bir indikatörde şu değeri geçerse al ya da sat şeklinde ki kodu nasıl yazmam gerekiyor? bilgisi olan cvplarsa çok sevinirim.
arkadaşlar !sanko sadece foreks veriyor değil mi..matriks veriyor mu..
[quote=lwarrior;65722]arkadaşlar FX2000 kullanmayı bırakıp matrikse geçtim..yanlız formül yazarken herhangi bir indikatörde şu değeri geçerse al ya da sat şeklinde ki kodu nasıl yazmam gerekiyor? bilgisi olan cvplarsa çok sevinirim.[/quote]
Exper Advisor/Yeni Sistem e girip, sembollere giiryosun. AL Diye bir sembol tanımlayıp, ok ve renk ve okun çıkacağı yer (barın altı veya üstü) seçiyorsun. Örnek Formül
Cross(rsi(14),60) (14 günlük rsi 60 i yukarı keserse
SAT içnde aynı şeyleri yapıp şu formülü koyuyosaun
Cross (60,rsi(14) (14 günük rsi 60 i aşağı keserse demek oluyor..
sistemin tek bir indiktöre dayanıyorsa batıyosun :)
bu memleket şu andaki vob bile fazla bence neden dersek,,
biz daha 20küsür senelik imkb yi adam akıllı edemedik, 3 kağıtçı maniplerden arındıramadıkki,
vobda hisse future ye geçemedik yeterince derinlik yok bizim memlektte
hisse future, çok gelir bizim memlekete, 3 kağıtçılara gün doğar....