[QUOTE=parapara;65735]vadeli hissede işlem yakında başlayacakmış . imkb de işlem görecekmiş. kaldıraç oranıda 1.e 5 olacakmış.[/QUOTE]
Üstadım kozad da da vade olacakmı????:..: 5 dakida tavan 4 dk taban olur da
Ondan sonra.lelele
Printable View
[QUOTE=parapara;65735]vadeli hissede işlem yakında başlayacakmış . imkb de işlem görecekmiş. kaldıraç oranıda 1.e 5 olacakmış.[/QUOTE]
Üstadım kozad da da vade olacakmı????:..: 5 dakida tavan 4 dk taban olur da
Ondan sonra.lelele
[quote=Astatin;65733]beddua lazım mı :)
Şaka bir yana, bende 15-20-30 dakıkalılar flat duruyor.Ama zayıflığa işaret ediyor..60 dakikalık ise satta...dolayısıyla 15 dk lığın aşağı vereceği ilk sat sinyali çöküşe işaret olabilir..
Bu arada DJ tekniğide zayıflıyor..8800 üzerine atamayan DJI da geçen hafta 8200 lerde al veren MACD tehlike sinyalleri vermeye başlar..ve eğer 7800 aşağı kırılırsa hedef çok hızl 7100 ve 6450 olur..1-2 haftalık vadede..[/quote]
15 ve 20 dk sata geçti 375 ve 275 den
şööle içimde bir his var... DJ %5 den az olmayan bir hareket yapacak sanki... yani baya baya kıpır kıpır, kızgın kumlardan serin sulara atlar gibi, ya şön vundebar tarzı bişey yani... :)
7800 DJ, 1.2525 EURUSD gibi bir manzara yani
2 yıldır aynı hikaye. Bazı aracı kurumlar kayıt dışı oalrak kredili işlmelerle o kaldıraca sağlıyor zaten.
py iş başında hareket yakındır
[QUOTE=Astatin;65738]"Son derece ahlaksız, iğrençlik derecesinde terbiyesiz, fütursuzca ve hatta akıllara ziyan derecede bir düşüş istiyorum DJI da....7950 altındaki her kapanış bu tanıma uyar
Diğer yandan, bu beddua dan sonra DJ düşmeyip çıkmış bile olsa, ertesi gün bizimki düşüyor..Acaba duanın adını şort duası yapıp, DJI yerine de VOB30 mu desem...:)
CC: Sn. Sazan[/QUOTE]
A M İ N
[QUOTE=Astatin;65738]"Son derece ahlaksız, iğrençlik derecesinde terbiyesiz, fütursuzca ve hatta akıllara ziyan derecede bir düşüş istiyorum DJI da....7950 altındaki her kapanış bu tanıma uyar
Diğer yandan, bu beddua dan sonra DJ düşmeyip çıkmış bile olsa, ertesi gün bizimki düşüyor..Acaba duanın adını şort duası yapıp, DJI yerine de VOB30 mu desem...:)
CC: Sn. Sazan[/QUOTE]
Ben ciddi ciddi bugün 7700 seviyelerine sarkma bekliyorum, 7950 ye inen dow oralarada iner diye düşünüyorum, bakalım, duaların kabul olsun inşallah, saygılar.
[quote=VOBiX;65742]2 yıldır aynı hikaye. Bazı aracı kurumlar kayıt dışı oalrak kredili işlmelerle o kaldıraca sağlıyor zaten.[/quote]
dogru ama açığa satış yok.
Dow açılırken bizim 31000 altına sarkmış olmamız lazım..
[QUOTE=parapara;65746]dogru ama açığa satış yok.[/QUOTE]
Açığa satış sözleşmesi ile açığa satış yapabiliyorsun, saygılar.
ebroker eski ye göre ayagı yavaş . sizdede öylemi
[QUOTE=bull market;65748]Açığa satış sözleşmesi ile açığa satış yapabiliyorsun, saygılar.[/QUOTE]
cogu aracı kurumdan Hisse senedi kiralayıp acıga satabiliyorsun yıllardır