-
[QUOTE=SEYYAH;154937]ne bileyim ya madem bu VERGİ işi bu doğanın defterini dürecek neden hala yükselebiliyor bunun tahtaları?
bende anlamadım.normal şartlarda milletin arkasına bakmadan kaçması lazım değil mi?
:rolleyes::confused:[/QUOTE]
Geçen kaçtılar da noldu? Taban taban indiler. Şimdi adamalr yıkılmadık ayaktayız havası verip önce malı yedirecekelr. ki vergi olayındna bir şey çıkmaz havası doğsun. Hatta ulan koskoca Aydın Doğan vardır bir bildiği kaldır kademeyi diyenelr bile vardır.
-
[QUOTE=Astatin;154954]bugün sistemleri öpüş günü herhalde...ama sistem longda...sinyale 225 puan ucuza takılmış ollaım..750 az pilav lonkkkkkkkkk[/QUOTE]
Senin gibi sistem takip eden de yoktur :::
-
VOP kapanış tahminim 75000...bu tahminim için kendimi teprik etmek istiyorum..selçulu patronu artık teprik etmeyeceğim :( çok teprik ettiğim için nazarım değdi herhalde..üwwwwww..üzgünüm selçuklu patron üwwwwwwww
-
Emortım ve Apka..Bunlar hassas konular..Çıngara vesile olabilir.. Başka bir topikde devam etmek daha iyi olmaz mı
-
825 flat..long bu bedeni rahatsız ediyor..bir sonraki VOP kapanış tahminimi bir sonraki pozisyonumdan sonra yazacağım..55000 de olabilir 75000 de..sorun değil
-
[QUOTE=Astatin;154964]Emortım ve Apka..Bunlar hassas konular..Çıngara vesile olabilir.. Başka bir topikde devam etmek daha iyi olmaz mı[/QUOTE]
Neyse ben kapatıyorum abi, ama abka konuyu farklı yere çekti benim demek istediklerim anlaşılmıştır sanırım...
-
long pozu kapattım... 63.000 e geri çekilirse yerine koymak üzere.. şimdilik flat...
-
"İşime gelire demokratım..İşime gelirse dindarım...İşime gelirse başkalarının inançlarına saygı duyarım...İşime gelen mahkeme kararını adalet yerini buldu diye selamlarım, İşime gelmeyen kararı veren hakimler ya rüşvet yemiştir ya bilmem ne örgütündendir, işime gelince batıyı gelmezse doğuyu oda gelmezse uzayı referans alırım, ihaleler işime gelir, işime gelen yasadışı dinleme hukukidir, gelmeyen yasadışıdır, benim sevmediğim adamlara soruşturma açan savcı kahramandır, benim taraftarlarıma karşı soruşturma açan savcıyı açığa almak lazımdır v.b. v.b." ille de VOB dışı ve Geyik dışı bir şeyler konuşacaksak yukarıdaki bakış açısını konuşalım değilmi..
Dini mevzular hassas konular..Çıngar çıkar dedim..Yavaş yavaş da oraya gidiyor sanırım..
Ben kaçarım..herkese bol kazançlar ve vaazlar
-
Off-topic konular bana ters. Kendi topic'inde tartışmak lazım derim.
Asıl konumuz VOB'la ilgili tek hareket umudum 15:30'da açıklanacak ABD Ağustos Dış Ticaret Dengesi (beklenti -33 Mlr $)
Bu açıklamaya kadar uyuz uyuz yataya bağlar herhalde.
-
engin kardeş vardı.nöördü acep?
nasıl gidiyor engin kardeş? ödüyon mu krediyi çabık çabık? sistem ne alemde?ekim ayı iyi gidiyor olmalı.benim tırı vırı sistem bile kazandırdığına göre :::
ses ver, görüntü ver, rapor ver...ver işte bişeyler...:::
-
neyse arkadaşlar kestim.. demek istediğim kimsenin yaşantısını sorgulamak değil..ama dini hüküm kararlarının çoktan verildiği..[COLOR="RoyalBlue"]uyulur,uyulmaz..herkesin kendi canı ister.[/COLOR]..[B]ama uygulamamak bizi rahatsız ettiğinden dolayı,hükümleri tartışmak dogru değildir..[/B]bende de altın yüzük var..
bu memlekette herkesin; ateist olma hakkı var..herkesin herşeye hakkı var(hakaret yok)
hristiyan,yahudi olma hakkı var...ama hükümleri ,yaşantısına uygun hale getirmek için sulandıranlara çok kızıyorum..
-
[QUOTE=Strategist;154979]Off-topic konular bana ters. Kendi topic'inde tartışmak lazım derim.
Asıl konumuz VOB'la ilgili tek hareket umudum 15:30'da açıklanacak ABD Ağustos Dış Ticaret Dengesi (beklenti -33 Mlr $)
Bu açıklamaya kadar uyuz uyuz yataya bağlar herhalde.[/QUOTE]
Piyasada hareket azaldı mı buradaki oof-topic muhabbet artıyor... :)
-
Tartışma yazılarını farklı konuya taşıdım.
[url]http://www.voborsa.com/forum/seviyeli-tartisma-p154973.html#post154973[/url]
-
Sİstem yine sata geçti..Pala bugün Athena takılıyor..öpücem öpücem dedim sana artık yapma yapma..........
-
übeee LAERTTT......Sattlik sistem sat sinyali çıktı..14:00 da kesinleşecekmi bakalım..Selçuklu patron, Laross nerdesiniz yaw..şşşşşşşş
-
60 dakika olyı
[IMG]http://i35.tinypic.com/2j4f0ut.jpg[/IMG]
-
*ERDOĞAN,"EKONOMİK ANLAMDA IMF'DEN YARAR SAĞLAMAYIZ DEMEK DOĞRU OLMAZ"-CNBC-E Haberin devamı...
*ERDOĞAN,"DOĞAN GRUBUNA VERİLEN VERGİ CEZASI KESİNLİKLE SİYASİ KARAR DEĞİLDİR"-CNBC-E Haberin devamı...
-
Eczacıbaşı Menkul Değerler ( [url]www.emdas.com.tr[/url] ) Şef Ekonomist
Erkin Şahinöz Tarafından Hazırlanan ABD Verileri Analizi:
"Pazartesi günü beklentilerden iyi gelen eylül ayı ISM hizmetler
endeksi ve çarşamba günü zarar beklenirken kar açıklayan Alcoa
bilançosunun etkisiyle piyasalardaki yükseliş eğilimi (haftalık bakış
raporunda belirttiğimiz gibi) hafta boyunca devam etti. Endeksler
kritik direnç düzeylerine tırmandılar.
Yükseliş eğiliminin devam edebilmesi için "yükseliş gerekçesi"
olarak kullanılabilecek "yeni malzemeler"e ihtiyaç var.
Peki önümüzdeki hafta yükselişin devamını sağlayabilecek veri veya
bilanço çıkabilir mi?
Üçüncü çeyrek bilanço dönemi Alcoa ile bu hafta başladı. Ancak
asıl bilanço yoğunluğu önümüzdeki haftayla birlikte başlıyor.
Aşağıdaki tabloya "piyasa değeri" olan bilançoların bugün itibarıyla
açıklanma tarihlerini ve hisse başı kar/zarar tahminlerini koyduk.
Özellikle banka ve teknoloji hisselerinin bilanço açıklayacağı bir
hafta olacak.
Hem teknoloji hem de bankacılık sektörleriının genelde piyasa beklentisinden iyi gelmesini
beklemekteyiz.
Önümüzdeki hafta piyasalar açısından oldukça kritik veriler de
açıklanıyor olacak.
Kalabalık içinde 14 ekim çarşamba günü açıklanacak olan eylül
perakende satışları, 16 ekimde açıklanacak eylül sanayi üretimi ve
ekim ayı University of Michigan tüketici güven endeksleri öne
çıkıyorlar.
Bu hafta beklenenden iyi gelen zincir mağaza satışlarını göz
önünde bulundurarak perakende satışların piyasa beklentisinden daha
iyi geleceğini tahmin ediyoruz.
Diğer verilere yönelik tahminlerimizi veri açıklanma günlerinde
paylaşacağız.
Perakende satış verisi ve açıklanacak bilançolara yönelik
tahminlerimiz piyasalardaki genel olumlu havanın devam edeceğine
işaret etmekte.
Açıklama Şirket Kar tahmini Zaman
Tarihi
13 Ekim Intel 0.272 Saati belli değil
13 Ekim Johnson & Johnson 1.132 Saati belli değil
14 Ekim JP Morgan 0.490 14:00
14 Ekim Morgan Stanley 0.342 Saati belli değil
15 Ekim Goldman Sachs 4.176 14:30
15 Ekim Citigroup -0.225 15:00
15 Ekim Google 5.391 ABD piyasaları kapandıktan
sonra
16 Ekim General Electric 0.201 ABD piyasaları açılmadan önce
16 Ekim Mattell 0.635 13:00
16 Ekim Halliburton 0.257 Saati belli değil
16 Ekim CIT -1.142 Saati belli değil
16 Ekim Bank of America -0.110 Saati belli değil "
-
[QUOTE=Astatin;154990]60 dakika olyı
[/QUOTE]
Getirisi nasıl 60 lığın?
-
[quote=enorton;154993]Getirisi nasıl 60 lığın?[/quote]
Şöyel diyeyim;
Multipass 15 dakika için yazıldı. Yani başlarken 60 dakikalığa özgü düzenlemeler veya optler yapmadım. Yani sadece grafiği değiştiriyorum bunu alırken..AMa 60 dakıkalıkda bu haliylede gayet iyi performansı var. Detay istersen akşama yapıştırırım ilgili topiğe..
-
5 dk lıklarda bir ÜÇGEN oluştu...çarpılma onnan kaynaklanıyore...
-
ne oldu..yine mi sistem çarpma dönemine girdik..64050 den uzunladı sistem..en yüksek bardanüüüüüüüüü
-
yuaw HeLLim hanım,
şu forumda diyelim mesajımı düzenledik ya hemen altında şu saatte değiştirilmiştir falan diye bir mesaj çıkıyor.bunu ötelemenin yolu yok mu?
yani diyelim ben mesaj yazdım 3-5 dk sonra bir yazım hatası veya eksik bişey gördüm değiştirince hemen altta değiştirildi yazıyor.
bunun süresini uzatmak mümkün değil mi? mesela 1-2 saat içinde değiştirilen mesajlarda bu yazılmasın.böyle bir özellik olmalı diye biliyorum.
göze hoş gelmiyor o bakımdan.yaralı bereli bir hal alıyor mesaj.üzülüyom valla...
-
[QUOTE=Astatin;154994]Şöyel diyeyim;
Multipass 15 dakika için yazıldı. Yani başlarken 60 dakikalığa özgü düzenlemeler veya optler yapmadım. Yani sadece grafiği değiştiriyorum bunu alırken..AMa 60 dakıkalıkda bu haliylede gayet iyi performansı var. Detay istersen akşama yapıştırırım ilgili topiğe..[/QUOTE]
Sana zahmet çok iyi olur... 2006 başından itibaren bakılabiliyıor şuanda matrikste... Kendi sistmelerimle kıyaslamış olurum...
-
[quote=enorton;154999]Sana zahmet çok iyi olur... 2006 başından itibaren bakılabiliyıor şuanda matrikste... Kendi sistmelerimle kıyaslamış olurum...[/quote],
ok. mtx de 60 dk default veri aralığı hatırlamıyorsam başından bu yana %3700 gibi bir getirisi vardı.(MTX hesabı).Ama dediğim gibi 60 dakıkalığa bir uyarlama yapmadım bu 15 dakikalık sistemin 60 daki hali..Yani seninki bundan iyi çıkarsa aha benimki iyi bir sistem diye düşünme..seninki kötü benimki en kötü olabilir yani:..:
-
Dolar değer kazanıyor, petrol düşüyor. FDOW da desteği delme denemeleri yapıyor. 14:00'den sonra şelale gelebilir. Son zamanlarda piyasa beni komple ödlek formata çevirdiği için şimdiden short giremiyorum, aşağı doğru breakout bekleyeceğim...
-
[QUOTE=Astatin;155001],
ok. mtx de 60 dk default veri aralığı hatırlamıyorsam başından bu yana %3700 gibi bir getirisi vardı.(MTX hesabı).Ama dediğim gibi 60 dakıkalığa bir uyarlama yapmadım bu 15 dakikalık sistemin 60 daki hali..Yani seninki bundan iyi çıkarsa aha benimki iyi bir sistem diye düşünme..seninki kötü benimki en kötü olabilir yani:..:[/QUOTE]
%3700 çok iyi rakam, bendeki %2700 lerde geziyor...
-
[quote=SEYYAH;154998]yuaw HeLLim hanım,
şu forumda diyelim mesajımı düzenledik ya hemen altında şu saatte değiştirilmiştir falan diye bir mesaj çıkıyor.bunu ötelemenin yolu yok mu?
yani diyelim ben mesaj yazdım 3-5 dk sonra bir yazım hatası veya eksik bişey gördüm değiştirince hemen altta değiştirildi yazıyor.
bunun süresini uzatmak mümkün değil mi? mesela 1-2 saat içinde değiştirilen mesajlarda bu yazılmasın.böyle bir özellik olmalı diye biliyorum.
göze hoş gelmiyor o bakımdan.yaralı bereli bir hal alıyor mesaj.üzülüyom valla...[/quote]
hadi hadi aklında nasıl bie hesap va rkimbilir..bence o güncelleme mesajlarının hepsi dursun.. hatta "bu kullanıcı leyladır sık sık mesajlarını günceller" diye bir kırmızı uyarı yazııs çıksın nicklerin üzerinde.dng.dng
-
[quote=enorton;155003]%3700 çok iyi rakam, bendeki %2700 lerde geziyor...[/quote]
O zaman benimki kötü, seninki en kötü olabilir:::::::::
bakarım akşam
-
[quote=Astatin;155004]hadi hadi aklında nasıl bie hesap va rkimbilir..bence o güncelleme mesajlarının hepsi dursun.. hatta "bu kullanıcı leyladır sık sık mesajlarını günceller" diye bir kırmızı uyarı yazııs çıksın nicklerin üzerinde.dng.dng[/quote]
ne hesabım olcak koalasever seni :::
bende kolaseverim :::
-
Endeksin hali içler acısı aslında ama DOHOL ve DYHOL ile tutuyorlar...
-
saatlikdeki sat kesinleşti..
-
62.500 altında basarım SHORT u....
o gader...
-
[quote=SEYYAH;155009]62.500 altında basarım SHORT u....
o gader...[/quote]
63.500 yani değil mi? Oraya gelse ben de ne kadar mal varlığım varsa hepsiyle short basarım. Bir sonraki hedef 62.500'deki gap başlangıcı olur.
-
yuaw bişey sorcam...
içinizde 1 dk ile trade eden var mı? yazan çizenlerden kimsede yok bildiğim kadarıyla ama yazmayan sessiz kitle içinde varsa bi ses versin.
nasıldır? işe yarıyor mu 1 dk? para bırakıyor mu?
bir ara fXci yapıyordu sanırım.yanlış mı hatırladım bilmiyorum.
ben merak etmeye başladım bu VOB ta 1 dk ile trade işini.
-
15 satta, 60 satta...beklemey devam
-
senaryo 1
aga bugun son kursunlarını atıyor temız bı cokertme ıle bı sure eger gelecekse ımf haberı gelene kadar pıyasayı guzel bı yamultur.. trene long bınenler bu yolla cok buyuk zarara ugratılır.. ımf haberı gelıncede o zamana kadar herkesce acılmıs shortlara saglam bı kıyak gecıp ıkı uc seans tepe yaptırır ordada ustunden baya bı ky atmıs olur.. evt orta vade planı bu olabılır buyukllerın.. zaten tas atıp kolları yorulmuyokı uygun zamanda oynayacakları tıyatroyu belırlıyolar onceden.. yoksa ekonomık gostergelermıs ulke durumuymus acıklamalarmıs onlar ıcın sadece bu tıyatroda kesılen rollerın acıklaması olarak bızlere yansıtılan bahaneler..
-
[quote=Strategist;155010][B]63.500 yani değil mi?[/B] Oraya gelse ben de ne kadar mal varlığım varsa hepsiyle short basarım. Bir sonraki hedef 62.500'deki gap başlangıcı olur.[/quote]
yoh değil...
62.500......bana göre bu seviyenin üstünde SHORT açmak akıl ve ruh sağlığına zararlı olabilir.
haa belki tepe dünkü 64.200 dür iş bitmiştir.o zaman buralardan SHORT yapan nokta atışı yapmış olur.ama bu tamamen şans işi.
bence şu an SHORT için sebep yok.63.500 olsa da yok...
-
[QUOTE=SEYYAH;155011]yuaw bişey sorcam...
içinizde 1 dk ile trade eden var mı? yazan çizenlerden kimsede yok bildiğim kadarıyla ama yazmayan sessiz kitle içinde varsa bi ses versin.
nasıldır? işe yarıyor mu 1 dk? para bırakıyor mu?
bir ara fXci yapıyordu sanırım.yanlış mı hatırladım bilmiyorum.
ben merak etmeye başladım bu VOB ta 1 dk ile trade işini.[/QUOTE]
hocam benım ınceledıgım kadarıyla gun ıcı kazanc ısteyenler ıcın 1 dk cok daha mantıklı gelıyor.. yoksa 5 dk 10 dk zaten temel hareketlerı kacıran sıstemler.. yanı en azından buyuk mıktarını.. orta ve uzun vadelı takıpler ıcın demıyorum ama gun ıcı cok daha mantıklı gelıyor bana 1 dk lık sıstem takıbı..
-
ağır bir küskü baskısı var vob da...15-60 satta, histem de satta...3 ü birden yanılırsa pis ceza keser..ama ya yanılmazsa..üüşşşşşşşş