250 ye kadar düşer bence ordan tepebilir .. .. 250 günün düşüğü olarak kalır tahminim . ..
Printable View
250 ye kadar düşer bence ordan tepebilir .. .. 250 günün düşüğü olarak kalır tahminim . ..
Endeks tam küskü öncesi son hazırlık moduna girdi ama VOB'u tutuyo Pala...
sabah şant manukyan(iş yat. yurdışı işlemler müdürü) cnbc ye çıktı..[B]eger düzeltme olursa çok sert olacak diyordu...ve derin olacak diyor..[/B]
herzaman yaptıkları gibi..en diplere kadar insafsızca sat.....veya arşa kadar delice alım yap...ortası yok..biz ha buradan yukarı dönecek derken basacaklarda basacaklar...
dax iyice bozdu bizi hala tutuyorlar.. 63.000 e vurdurmayacak mı bunlar.. belkide 15.30 daki veriye saklıyorlar.. ee beklerizzz..:)
[QUOTE=abka;155060]sabah şant manukyan(iş yat. yurdışı işlemler müdürü) cnbc ye çıktı..eger düzeltme olursa çok sert olacak diyordu...ve derin olacak diyor..[/QUOTE]
İş Yatırım bugün 2007 kontrat longta.
[quote=abka;155060]sabah şant manukyan(iş yat. yurdışı işlemler müdürü) cnbc ye çıktı..eger düzeltme olursa çok sert olacak diyordu...ve derin olacak diyor..[/quote]
Eylül'ün ikinci yarısını ve Ekim'in başını düzeltme bekleyerek geçirdim, her ralliyi kaçırdım. Sonuçta piyasa beni düzeltti. Ben artık hiçbir güne beklentiyle girmiyorum. Grafikte ne görürsem onu uygularım... Bir de arada sırada yazı tura atarım.. :..:
[quote=SEYYAH;155017]1 dk ile trade eden kimse yok mu yuaw?
yani bu periyotla günde NET 250/300 pıvan filan kazanılır mı?
kafamı kurcalıyor bu 1 dk.yani acaba diyorum hiç bu sabah GAP lerini, gece DOW un hallerini v.s. düşünmeden güniçi unumuzu elesek akşamda eleğimizi asıp eve gitsek nasıl olur?[/quote]
Ben trade yapıyorum 1 dk.lıkta. Ama çok zor 1. dk.lık ve dediğiniz gibi günlük sürekli kazanç çok zor. İstikrar kesinlikle sağlanmıyor 1 dk.lıkta. Alışıyorsunuz 1dk.lık grafiklere sonra 200-300 kar yapınca waav iyi kar diyorsunuz hemen kapatıyorsunuz. 1 dkikalıga göre 150-200 puan kar cok zor yapıylıyor, çünkü stopunuzu uzun koyamassınız stopta kısa olmak zorunda kar da. sonra diyelim ufak bi trend oluşuyor siz 200 puana fit oldugunuz için arkasından izliyorsunuz. Asıl kullanım zorluğu hiç bir düzgün çalışan sistem 1 likte çalışmaz. 10binde 1 komisyon bile çok büyük meblağlara ulaşır. Ne trend kanallarından faydalanırsınız ne kanllardan ne aşırı alım satımlar dan faydalanabilirsiniz o periyotta. Oransal olarak daha çok doğru yönde olursunuz ama gün sonundaki hesabınız hep şu şekilde oluyor, 75 kar 100 kar 125 zarar 50 kar 25 kar 50 zarar 150 kar 100 zarar vs diye gidiyor. Komisyonlarıda ekleyince geriye son derece stressli bir gün geçirmiş olarak kalıyorsunuz. Biri cok değil 200-300 kontrat stop olur siz aha hareket başladı diye girersiniz stop emrinizide girene kadar zaten stop olmuş olursunuz falan filan.. bence en iyisi 15 dk ka bizim vob için. Hareketler destek dirençler daha net görünüyor. sistemler daha düzgün çalışıyor indikatör ve osilatorler daha güzel yorumlanabiliyor.
şant manukyan; düzeltme olacak demedi..[B]eger olursa dedi[/B]..çok sert olacak..çünkü alımlar [B]korku alımı dedi..[/B]
aldığım 670 pointin hepsini koyup sürkonturladım, ağayada, paşayada shrt, stop 800
[quote=security;155066]aldığım 670 pointin hepsini koyup sürkonturladım, ağayada, paşayada shrt, stop 800[/quote]
Karışmak gibi olmasında destekten verip shortlayacaksan yukardan gene shortlasan daha iyi değilmi.:rolleyes:
Haber saldım palaya bıyıklarına üzüm kurusu sürsün bal kaymak :)
500 1/2 alış yaptım... haftasonuna uzun gireceğim..
[quote=Larossıan;155067]Karışmak gibi olmasında destekten verip shortlayacaksan yukardan gene shortlasan daha iyi değilmi.:rolleyes:[/quote]
Bu kadar yatay piyasada destekler pek sağlam durmuyor,
sonuçta py bir yönü seçecek, seçemez ise dowu bekleyecek,
çizik aşağıya düştü bu pala bırakmaz daha.60 lık çizikte düzeltti kendini, yiyecek pala gene shortcuları.
kolay gelsin !
[quote=Larossıan;155047][URL="http://urlal.com/bn]"][IMG]http://i0910.hizliresim.com/2009/10/9/1682.jpg[/IMG][/URL]
Evet haklısın yeni geldiğimden şimdi baktım haftalık bayağı kuvvetli destek var tam 63400 de.:)Günlük 63550 desteğimde geçerli[/quote]
haftalık destek nokta atışı gibi oldu :) Spot veriden sonra biraz gevşemesine rağmen destek baya iyi çalıştı .brv
600 filat...vri meri varmı bugün
750 az pilav şort..stop sistem al yeresi
[quote=Astatin;155075]750 az pilav şort..stop sistem al yeresi[/quote]
Birazdan yanına cacıkta sölersin.:..:
20 dk ortalaması altına sarkan hareketler kalıcı olamıyor.
yine 64 bin üstüne bir hareket denenecek gibi..
[IMG]http://i34.tinypic.com/2cdhjeu.gif[/IMG]
güzel alıyolar .. teprik ederim alanları .. böyle flat beklemekte hüç iyi olmyor .. üvvv ığğğ :)
[quote=Astatin;155075]750 az pilav şort..stop sistem al yeresi[/quote]
Short açılacak zaman değil. Ağa zaten bunca yıldan sonra boru gibi deseği göremeyip dibinde short açmamdan sonra kahkahalara boğuldu. Hızını alamayıp seni de çarpacak şimdi galiba... :..:
Benim 60 lık aldaydı bir al daha geliyor.:)))
[QUOTE=Larossıan;155071]çizik aşağıya düştü bu pala bırakmaz daha.60 lık çizikte düzeltti kendini, yiyecek pala gene shortcuları.[/QUOTE]
Abi senin bu çiziğe hastayım yaw, maşallah...
piyasa yine kurt kapanına döndü parmağını uzatan kolunu kaptırıyor :)
düşüş için BİŞEY EKSİK :::
[QUOTE=Strategist;155063]Eylül'ün ikinci yarısını ve Ekim'in başını düzeltme bekleyerek geçirdim, her ralliyi kaçırdım. Sonuçta piyasa beni düzeltti. Ben artık hiçbir güne beklentiyle girmiyorum. Grafikte ne görürsem onu uygularım... Bir de arada sırada yazı tura atarım.. :..:[/QUOTE]
yazınızı okuyunca benı tarıf edıyorsunuz gıbı geldı, aynı durumdayım ben de. uzunca bır suredır forumun sessiz izleyicilerindenim forumu keyifle takip ediyorum herkese selamlar
575 shortlar yalan oldu :S neyse 950 biraz daha sort yaktın bizi pala :D
[quote=SEYYAH;155083]düşüş için BİŞEY EKSİK :::[/quote]
Benim long girmem lazım onu bekliyor. O olmadan düşmez... :D
[quote=Larossıan;155076]Birazdan yanına cacıkta sölersin.:..:[/quote]
Aslı mı, Kocaoğlan mı:..::..::..:
çizik şimdide yukarda gene iyilik düşünüyor gibi ağa.
Bugün tamamen 1lik grafiklerle takıldıgımdan ve hiçbir haber okumadığım için şu son 60400 den başlayan yükselişin nedeni nedir? yurt dışı da değil biri söleyebilir mi ltf?
[quote=SEYYAH;155083]düşüş için BİŞEY EKSİK :::[/quote]
gusubet başladın yine:..::..:
Memlekette güzel işler de oluyor,
[B]Sayin Müsterimiz,
ÜMRANİYE Ilçesi,ARMAĞAN EVLER MAH için BASINÇ DÜŞÜKLÜĞÜ nedeni ile su verilememektedir.
Tahmini olarak 09/10/2009 tarih, saat 15;30 itibariyle ariza giderilerek su verilmesi planlanmaktadir.
Kesintiler hakkindaki son durum için lütfen tiklayiniz.
[url]http://www.iski.gov.tr/web/arizaKesinti.aspx[/url][/B]
Adamlar mail atmış, teşekkür ederim iski...
[url]http://www.komikturk.com/13307-levent-kirca-iski-skeci-olacak-o-kadar.html[/url]
Eski hali böyleydi bu kurumun :)
şimdide vermeyi düşünüyor galiba pala.
[quote=Barney;155089]Bugün tamamen 1lik grafiklerle takıldıgımdan ve hiçbir haber okumadığım için şu son 60400 den başlayan yükselişin nedeni nedir? yurt dışı da değil biri söleyebilir mi ltf?[/quote]
ABD'de veri beklenenden daha az kötü geldi...
[quote=Astatin;155090][B]gusubet[/B] başladın yine:..::..:[/quote]
ben bi duş alıym en iyisi :::
[quote=barney;155089]bugün tamamen 1lik grafiklerle takıldıgımdan ve hiçbir haber okumadığım için şu son 60400 den başlayan yükselişin nedeni nedir? Yurt dışı da değil biri söleyebilir mi ltf?[/quote]
1 dk grafikle işlem için dr bobo öneririrm sana
[quote=Larossıan;155092]şimdide vermeyi düşünüyor galiba pala.[/quote]
Adam resmen destek-direnç arası pinpon moduna geçti. Long short farketmez kimi görse çarpıyo... :D
[quote=Strategist;155093]ABD'de veri beklenenden daha az kötü geldi...[/quote]
hmm o zaman bir pull back beklememiz normal....