-
[quote=Strategist;155096]Adam resmen destek-direnç arası pinpon moduna geçti. Long short farketmez kimi görse çarpıyo... :D[/quote]
Yakında onun tuvalet saatlerini bile tahmin edecem.:::::::::Selçukluyla tuvaletteyken vuracaz darbeyi palaya hahahaaa.
-
[quote=Larossıan;155098]Yakında onun tuvalet saatlerini bile tahmin edecem.:::::::::Selçukluyla tuvaletteyken vuracaz darbeyi palaya hahahaaa.[/quote]
adamı _ _çarken rahat bırakın bari ya :D
-
Pala yok diyen saygıdeğer kardeşlerim ne olur son 3 adet 5dk'lık muma baksınlar.. :)
-
en yüksekten kapatır bence vob ..
-
ya aslında cok güzel aksiyon olmuşta, 63.400 desteğine bakmamıştım ben. yoksa al destekten ver 64binde. at 600 puanı cebe. zaten bir çok kişi yapmış grafikten o belli oluyor :)
-
[quote=Barney;155102]ya aslında cok güzel aksiyon olmuşta, 63.400 desteğine bakmamıştım ben. yoksa al destekten ver 64binde. at 600 puanı cebe. zaten bir çok kişi yapmış grafikten o belli oluyor :)[/quote]
Asıl Nisan'da çok güzel destek vardı. O zaman alsaydım şimdi sizlere Miami'deki villamdan sesleniyor olurdum.... :..:
-
[quote=Strategist;155103]Asıl Nisan'da çok güzel destek vardı. O zaman alsaydım şimdi sizlere Miami'deki villamdan sesleniyor olurdum.... :..:[/quote]
Yok be abi bizdeki bu ky mantığı olduktan sonra haziran kontrata geçerken 43binlerden yeter cok kazandık dahada cıkmaz diyeyip (zekiyiz ya bide shorttan kazanalım diye) short açıp verirdik aldıklarımızın yarısını :)
-
carpacaksa carpsın aga 64025 short .. halep ordaysa arsın burda napalım :))
tamamen histemle actım ıcımdekı ayu sevgisi dolayısıyla... hayırlısı.. selale selale...
64250 flat oluruz artık galıba..
-
Bu gün şu an için dirençler
64006
64258
65179
Destek ise
63613
yani işimiz kolay,64000 kırılırsa tabiki
-
[QUOTE=Barney;155104]Yok be abi bizdeki bu ky mantığı olduktan sonra haziran kontrata geçerken 43binlerden yeter cok kazandık dahada cıkmaz diyeyip (zekiyiz ya bide shorttan kazanalım diye) short açıp verirdik aldıklarımızın yarısını :)[/QUOTE]
yaf iyide 64000 olmusuz daha nereye gidecek :) nasil gidecek ? ula hani kriz vardı daha 5 ay once nakit sıkıntısı deyu deyu yırtınızyodu pıyasa.. hadı abd dagıttı trılyon dolar da bızımkıler bes kurus dagıtmadı nerden bu paranın bollugu ?
burda aga devreye gırıyo ıste.. hanı o yok dedıgımız hayalı kahraman.. hep dedım sozumunde arkasındayım pıyasayı yonlendıren maalesef pıyasa oyuncularından sadece 1 elin parmagıyla sayılabılecek kadar az oyuncu ve bunların kurdukları yuzuk kardeslıgı :D
-
[QUOTE=Strategist;155100]Pala yok diyen saygıdeğer kardeşlerim ne olur son 3 adet 5dk'lık muma baksınlar.. :)[/QUOTE]
Baktım bence onlar stoplarla olmuş olabilir...
-
63600 üstünde kapanış haftasonuna long kalmayı gerektirir bence..
-
Ağa asıl uzun süreli yatırımcıları çarpıyor. Bir arkadaşım son 6 ayda 3 kez portföyünü sıfırladı.
Bana sordu arkadaşım senin için kısa vade, orta vade, uzun vade nedir diye. Dedim:
Kısa vade: 5-15 dk.
Orta vade: 15-120 dk.
Uzun vade: 2-5 saat
Bu mantıkla bugüne kadar batıramadı beni Pala, umarım daha da batıramaz. Tabi batmıyoruz ama çıkamıyoruz da, o da ayrı bir konu... :)))
-
[QUOTE=Barney;155104]Yok be abi bizdeki bu ky mantığı olduktan sonra haziran kontrata geçerken 43binlerden yeter cok kazandık dahada cıkmaz diyeyip (zekiyiz ya bide shorttan kazanalım diye) short açıp verirdik aldıklarımızın yarısını :)[/QUOTE]
İşte algımız bozuk, yüzyılın krizi diye diye buraya geldik...Bu algının bozulmasında sağolsun yaşar erdinç gibi eknomistlerin çok katkısı oldu... Ayrıca forumların da çok etkisi oldu... Askerde geyiğine askerlik uzuyormuş diye dedikodu çıkarırdık sonra laf o kadar dolaşır dururdu ki biz bile inanırdık yalanımıza :)
Forumlarda o kadar çok short konuşulduki, farketmeden birbirimizi etkiledik durduk...
(Buradan bu borsa çökmez anlaşılmasın lütfen)
-
bugün kapanışı yukarıdan yapmak için akbnk ı kullanabilirler !!!
-
[quote=jerfin;155114]bugün kapanışı yukarıdan yapmak için akbnk ı kullanabilirler !!![/quote]
Şu an için en yüksekten kapanış yapacaklarını sanmıyorum.Çünki çizik yukarda aşağı gelirse olabilir.
-
[quote=Strategist;155112]Ağa asıl uzun süreli yatırımcıları çarpıyor. Bir arkadaşım son 6 ayda 3 kez portföyünü sıfırladı.
Bana sordu arkadaşım senin için kısa vade, orta vade, uzun vade nedir diye. Dedim:
Kısa vade: 5-15 dk.
Orta vade: 15-120 dk.
Uzun vade: 2-5 saat
Bu mantıkla bugüne kadar batıramadı beni Pala, umarım daha da batıramaz. Tabi batmıyoruz ama çıkamıyoruz da, o da ayrı bir konu... :)))[/quote]
arkadaşınız ew ci, nu cu, pu cu falandır
yoksa bu 6 ayda sıfırlanmayı bırakın orta ve uzun vadeci trader portföyünü en az 5 katına çıkarmış olması gerekirdi. gördüğüm en kolay trend bu trenddi
-
Bilgisayar ve internet buldum yazayım bari... :) 63.975'ten verdigim LONG'ları 63.800'den yerine koydum...Kısa vadeli sistemler AL'a geçmiş tekrardan...Herkese bol kazançlar dilerim...
-
64025 shortların bi kısmını iteledim aganın kucagına 825 ten dıgerlerını tutayım ust ıcın emnıyet subabı olustursun :)
-
[quote=sovalye;155116]arkadaşınız ew ci, nu cu, pu cu falandır
yoksa bu 6 ayda sıfırlanmayı bırakın orta ve uzun vadeci trader portföyünü en az 5 katına çıkarmış olması gerekirdi. gördüğüm en kolay trend bu trenddi[/quote]
Arkadaş "Bu çıkış balon, düşecez" diyenlerin gazına geldi. Tabi bir de stop-loss kullanmaya alıştıramadık....
-
Kürdistan diye bir yer vardı da ben mi bilmiyorum?? Haber7.com çoktan kurmuş da tanımış bile... Bi de burada yaşayanlara Kürtmen demiş...
[url]http://www.haber7.com/foto-galeri.php?s=1&cID=442978[/url]
-
Dow'da da Pala var galiba. Sıkı aksiyon yaptı 6 dakikada...
-
bu ne kardeşim tabanda yatay zirvede yatay,
ağaya bugün NY den mail gelmemiş galiba
-
[QUOTE=sovalye;155116]arkadaşınız ew ci, nu cu, pu cu falandır
yoksa bu 6 ayda sıfırlanmayı bırakın orta ve uzun vadeci trader portföyünü en az 5 katına çıkarmış olması gerekirdi. gördüğüm en kolay trend bu trenddi[/QUOTE]
Bence 1999-2000 çıkışı daha süperdi abi... O zaman vob yoktu da hisseler vobu aratmmıyordu... Ne alsan çıkıyordu... Şimdi bizim pederde ttkom var 6 aydır aynı seviyede... Sadece bankalar gitti... O zaman öylemiydi ne olsa gidiyordu...
-
[quote=Strategist;155119]Arkadaş "Bu çıkış balon, düşecez" diyenlerin gazına geldi. Tabi bir de stop-loss kullanmaya alıştıramadık....[/quote]
o zaman sorun vadede değil arkadaşınızdaymış...
-
Küsküyü çok bekledik gelmedi...Bu saate çoktan gelmeliydi..Şelale başka bahara artık...
Rallli ralli...Ver çoşkuyu...
Yeni trend hayırlı olsun :)...
-
[QUOTE=sovalye;155116]arkadaşınız ew ci, nu cu, pu cu falandır
yoksa bu 6 ayda sıfırlanmayı bırakın orta ve uzun vadeci trader portföyünü en az 5 katına çıkarmış olması gerekirdi. gördüğüm en kolay trend bu trenddi[/QUOTE]
ocak gibi aklıma geldi vob a girebilecegim ama acıkcası arastırmadım daha tr de cok aktif olmadıgı gıbı bı fıkır vardı kafamda (hay kafama edeyim) zaten hisse senetleri de yamulmus vaziyetteydi portfoyumdeki .. agustosta aklıma geldi du bi bakayım piyasa ne durumdaymıs dıye bı baktım anah o ne millet en keyifli oyunu bulmus haberimiz yok ..
o vakit vobu bilsem sımdı aganın kapı komsusuyduk :D işe filan da girmezdim peehh..
-
[quote=sovalye;155124]o zaman sorun vadede değil arkadaşınızdaymış...[/quote]
Sorun oynama tarzında. Hiç kısa vade harici yatırım yapmadım hayatımda ama yapsaydım ya trend following, ya da swing trading yapardım. Öyle temel analizle falan yatırım olmuyor. Çarpıyor piyasa adamı. Tabi ki patlar bu balon ama 1 gün sonra mı, 1 yıl sonra mı belli değil. 1 yıl boyunca 9567 kez margin call yiyebilecek parası olan varsa short girsin tabi... :)))
-
[quote=enorton;155123]Bence 1999-2000 çıkışı daha süperdi abi... O zaman vob yoktu da hisseler vobu aratmmıyordu... Ne alsan çıkıyordu... Şimdi bizim pederde ttkom var 6 aydır aynı seviyede... Sadece bankalar gitti... O zaman öylemiydi ne olsa gidiyordu...[/quote]
öyle dönemler de gelecektir mutlaka diye düşünüyorum.
belkide öyle bir dönemin içindeyizdir bilemeyiz.
zaman gösterecek...
-
şortlar 2/5 oldu..950 yeresinden
-
[QUOTE=Kennym;155126]ocak gibi aklıma geldi vob a girebilecegim ama acıkcası arastırmadım daha tr de cok aktif olmadıgı gıbı bı fıkır vardı kafamda (hay kafama edeyim) zaten hisse senetleri de yamulmus vaziyetteydi portfoyumdeki .. agustosta aklıma geldi du bi bakayım piyasa ne durumdaymıs dıye bı baktım anah o ne millet en keyifli oyunu bulmus haberimiz yok ..
o vakit vobu bilsem sımdı aganın kapı komsusuyduk :D işe filan da girmezdim peehh..[/QUOTE]
Abi bak kaçtır işe girmezdim falan diyorsun bence yanlış yapıyorsun... Dışardan görüldüğü gibi değil... Sadece vobla uğraşmak çok zor... Sen işinin kıymetini bil... Ne güzel ssk var, ticket var, özel sağlık sigortan vs var :)
-
şimdi yukarı yapacak pala en yüksek olabilir.çizik aşağıda
-
Sazan piyasaya döner. İyi ki bugün bskmsmışım, sıkıntıdan patlardım herhalde. Sazan hala short'ta. (Sistem açısından)
-
[quote=sovalye;155128]öyle dönemler de gelecektir mutlaka diye düşünüyorum.
belkide öyle bir dönemin içindeyizdir bilemeyiz.
zaman gösterecek...[/quote]
Bence de gelecek abi. Bu çıkışın inişi de bundan daha az bir eğimde olamaz. Sabırsızlıkla bekliyorum ki bir sabah yine daytrading modunda full short gireceğim, düşüşün hızını görünce bir daha 2 ay çıkmayacağım. Ağa'ya margin call yedirteceğim... :D
-
kapanış tahminim 64400 kayıtlara geçsin .. haftasonuna flat ... 0 işlem cezamız bitti ... ya pazartesi ya salı işleme başlayacam .. hayırlı olsun ..
-
64 ün üzerin toplam 8 defa denedi ama tam kıramadı bu nedir sizce üstadlar:::))))
-
[quote=enorton;155130]Abi bak kaçtır işe girmezdim falan diyorsun bence yanlış yapıyorsun... Dışardan görüldüğü gibi değil... Sadece vobla uğraşmak çok zor... Sen işinin kıymetini bil... Ne güzel ssk var, ticket var, özel sağlık sigortan vs var :)[/quote]
niye öyle diyorsun yılda 15 gün yaşayabilmek için 11 buçuk ay istemediğin bir işte ayak sürüye sürüye çalışmaktan çok daha iyidir vob.
hatta iş değil bence tutkudur...
-
[QUOTE=enorton;155130]Abi bak kaçtır işe girmezdim falan diyorsun bence yanlış yapıyorsun... Dışardan görüldüğü gibi değil... Sadece vobla uğraşmak çok zor... Sen işinin kıymetini bil... Ne güzel ssk var, ticket var, özel sağlık sigortan vs var :)[/QUOTE]
Hele monitörü işverenden saklamnın verdiği heyecana paha biçilemez .kom
-
[QUOTE=enorton;155130]Abi bak kaçtır işe girmezdim falan diyorsun bence yanlış yapıyorsun... Dışardan görüldüğü gibi değil... Sadece vobla uğraşmak çok zor... Sen işinin kıymetini bil... Ne güzel ssk var, ticket var, özel sağlık sigortan vs var :)[/QUOTE]
hocam işimi çok seviyorum çok ta eğlenceli ama sabah 6,45 te uyanmak bana gore degil.. ben gece 12- 2 arası uyuyan bırıyım :S olmuyo evi filan değiştireyim dedim ama tek basıma bu da maalesef mumkun olmadı:S üüüüüüüüü ayrıca kış geliyo snowboard la birlikte gidecek bi meslek gibi geliyo bu bana :D
-
[quote=ordi;155135]64 ün üzerin toplam 8 defa denedi ama tam kıramadı bu nedir sizce üstadlar:::))))[/quote]
paramparça olacaktır diye anlıyorum şöyleki
bir kale kapısını düşünün ve burayı fethedmiş düşmanlar olsun ellerinde boynuz başıyla kalenin kapısını 8 defa kırmaya çalışıyorlar sonuç sizce nasıl olur?