bu arada dolar fx de 1,5643
Printable View
bu arada dolar fx de 1,5643
Catedral Vobix nerdesiniz tutun şu dowu gerçi catedral süt danasıydı ya
[QUOTE=Astatin;65782]KISALAR: Sazan, Abka, Astatin, Bull Market
Hiç mi uzun yok ?[/QUOTE]
geç oldu ama geceye uzun.....
bu arada selam arkadaşlar......
gündüz giremeyince koptuk forumdan....
[QUOTE=mbm;65802]geç oldu ama geceye uzun.....
bu arada selam arkadaşlar......
gündüz giremeyince koptuk forumdan....[/QUOTE]
Sendemi Brütüs bak moralim bozuldu şimdi
bana göre sebep petrol, tam teknik dönüş yerinde, aylar önce yazdığım hedef 45 noktası noktasına görüldü. burdan tepecek enerjiler coşacak.
Ancak sp 880 kritik nokta üstü trendi değiştirir. oradan aşağı salınır yine. kırıp atarsa coşar bence yine hemen olmayacak.
Olana kadar yeni bir üçgen göreceğiz. sonrası karar yeri.
sevgiler.
[QUOTE=teo;65689]Dünden beri soruyorum, bu uzlaşma nasıl hesaplanıyor diye, hiç mi bileniz yok arkadaşlar, [B]dow artacakmı[/B] diye sorsak, 50 kişi cevap verir,Yok düşecek sonra çıkacak, endek göndek :)
Müneccimlik oldumu, herkes hazır cevaba, matematik sorunca pıss...
[B]Bu uzlaşma nasıl hesaplanır net olarak soruyorum.
Mesela Garanti hissesine uzlaşma yapmak istiyorum, vob gibi, hesap tarzı nasıldır[/B]?[/QUOTE]
[url]http://www.riskcenter.com.tr/kredirisk/index2.php?m=r&a=93[/url]
eski bir yazı ama senin sorularına sanırım cevaplar var.. Hisse uzlaşması için:)
[QUOTE=Astatin;65798]püffff püfffff...hadi nefese kuvvet :)[/QUOTE]
ben sana dün dedim önce 8500 görülecek diye, bana şşş şşş dedin PY duymasın dedin ama sende duymmamışşın.:..:
şimcik buradan 8500 üstü short açılacağını belirtmiştim ancak açmayacağız, dalga küçülecek burada, 8600-8300 arası gel git sonrasında yukarı kopuş öngörümdür. duysun PY zaten kafasına göre takılyor. sonra gap.
sevgiler.
[QUOTE=QUEEN;65803]Sendemi Brütüs bak moralim bozuldu şimdi[/QUOTE]
sorma.. benim moralim bozuk zaten.
geceden kısa başladım güne...nasıl yaptıysak az bir eksi kapatmışız.....1000 puan alacakken
yatayda çuvalladık.....
yarın telafi etmemiz lazım.....
[QUOTE=parapara;65746]dogru ama açığa satış yok.[/QUOTE]
Olmazmııı:) Piyasada suyunun suyundan para kazanılyo merak etme:) Mesela diplerde alıyolar malı.. Yada elinde tonla hisse var. Kiralıyo birine. Kiraladığı adam açığa basacak tabii ki.. Aşağıdan yerine koyuyo v.b... daha ne dolaplar vaarr:)
[QUOTE=Astatin;65778]Evet,
Beyler ayanlar..geceye pozisyonlarınız nasıl?[/QUOTE]
Ben ayanlar kısmından oluyom herelde.. Son anda 5 dakkalık sistem alda kapattı ama... Ben yarım kısayım:) Yarısını 30950 den kapatmıştım:)
[QUOTE=mbm;65807]sorma.. benim moralim bozuk zaten.
geceden kısa başladım güne...nasıl yaptıysak az bir eksi kapatmışız.....1000 puan alacakken
yatayda çuvalladık.....
yarın telafi etmemiz lazım.....[/QUOTE]
aynısını dün yaptım.
+2500 ytl ile başlayıp -3000 ytl kapadım.
bugün hayvan terli hiç ellemedim kısalara veridede uzadım.
sevgiler.
[QUOTE=QUEEN;65801]Catedral Vobix nerdesiniz tutun şu dowu gerçi catedral süt danasıydı ya[/QUOTE]
Yok bugün döndüm. Yarın bakacam danalara artık:)