yeni moda pazartesi dibi...
Printable View
yeni moda pazartesi dibi...
1717 de benim gibi hissi davranıp erken shortlayanlar tekrar 1717 üstüne çıkıldığında stoplamalıydı . gösterge ise zaten hiç sat vermemişti .
1721 DEKİ İLK TEPENİN ÜSTÜNE ÇIKINCA DA FİBOLAR DEVREYE GİRDİ VE 1.62 MESAFE YÜKSEKLİĞE ULAŞINCA KAFAYA TOKMAĞI YEDİ . . .
Yalnız bir süredir hep geceleri düşürüyorlar.
[quote=cozbek83;420064]üstadım bu sizin kendi sisteminizmi, yoksa metada bir indikmi?
Matriksi bıraktım, birkaç sistem vardı, uğraştık falan ama tam kıvama bir türlü getiremedik. Metada neler yapabilirim?[/quote]
valla meta da hiç çalışmadım . Bu matrıks de ama kendi yaptığım .
[quote=gnome;420060]yeşil altta kırmızı üstte sat . Tam tersi al .
02 kasım 2012 05.00'de 1711.99 sat - 1685.06 al
06 kasım 2012 06.00'de 1685.06 al - 1717.00 sat
ve hissi davranıp satsaydık
gösterge şu an da alda ama böyle sert bir yükseliş sonrası bazen hissi davranması gerekebiliyor insanın .
1717 aşağı geçildiğinde shortlamak gerekirdi .
Vay bee . . . Bütün bu tatlı karı usuf usuf sesleri eşliğinde sadece 1 lotla yaptım maalesef !!! :)
şu anda long kapat 1708'de (short değil) ...[/quote]
hakikaten de 1708 gelip oradan dönmüş :)
Ya coco abi bırak kırk yılda bir tutturmuşusuz burnumuzdan getirme .
Altın palası bana kıyak yapmış . Nasılsa bir yerden döneceğim bari bu şeker kardeşin dediği yerden döneyim demiş :..:
Günün sorusu;
Şimdi ne olacak?
1728 lerden tekrar aşağıya mı ?
yukarıya mı?
Yoksa yatayda tokatlama operasyonu mu?
[QUOTE=jelibon;420013]altın
uzun vade=öküzsel - yıllık ana direnç zeytinyağcı yeresi 1767-1804 ve 1840 kapanış bazında geçilmeliki uzun vade öküzsellik devam edilebilsin.
orta vade=öküzsel - 1625 altı nötrale çevirir. bu değerin altı tüm longların stopudur.
yakın orta vade= ayusal – [COLOR="red"]1730[/COLOR] üzeri nötrale döner.
kısa vade= ayusal - destek – 1642-1672– nötral ancak [COLOR="Red"]1717[/COLOR] üzerinde olur.
jelibon.[/QUOTE]
[QUOTE=jelibon;420053]Tek nokta 1717.
Jelibon.[/QUOTE]
çatır çatır Maaşallah.
Jelibon.
[quote=cozbek83;420095]Günün sorusu;
Şimdi ne olacak?
1728 lerden tekrar aşağıya mı ?
yukarıya mı?
Yoksa yatayda tokatlama operasyonu mu?[/quote]
sistem alda daha inşallah 20 -30 puanlık bir düzeltme yapar öle çıkar yoksa seyredecez özellikle yarın ecbnin yunan hikayesi var ordan yukarı salabilirler
25 ekim papatyası c düşüş b düşüşün c düşüşüdüdr.
Aşağıya borusal tarihte konulan etiketten beri d yukarıdayız.
Bitince e aşağı gelecek 1400 e veya hafif altına.
31 aralık yolunda oluşacak bu dipin tarihini bradley ve ay dönümlerinde arayacağız yani bilinmeyene gelecek.
Ardından 31 aralığa son ralli gelecek ve çöküş başlayacak.
Dün sp orta vadede flate çıkmıştır. d yukarıda olduğumuz için %0.8 ile gelebilecek olan al ewe göre fake olarak kalabilir.
Jelibon.
Sp ala geçerse bu ala atlamayacağım.
Jelibon.
Eğer 25 ekim papatyası dip olarak kalırsa c düşüş tamamen bitmiş ve poz kaçmış olur ama sağlık olsun hala daha papatyaya karşı ew tutumum devam ediyor ve belki hatalıyım zaman gösterir.
Jelibon.