hocam pivot nasıl hesaplıyorsunuz ve pivot değerini ne için kullanıyorsunuz
Printable View
hocam pivot nasıl hesaplıyorsunuz ve pivot değerini ne için kullanıyorsunuz
bant daralıyor,yön tayini gerekiyor kısa vadede..
[QUOTE=last trader;252584]tebrik ediyorum sizi ben açamadım oralardan short,hala long devam en son aldıklarımı geri verdim sadece 777 ten[/QUOTE]
doğru olan seninkisi last.. benimkisi tepe avcılığı..:o
[quote=jerfin;252590]doğru olan seninkisi last.. benimkisi tepe avcılığı..:o[/quote]
bana da öğret :::
[QUOTE=saraylı;252567]doğru anladıysam:
iki farklı koşul var ve ardışık aynı sinyalleri elimine etmek istiyorsun Kennym,
bu durumda şu ind i tanımla:
[B]q1:=if( bla bla,1,0);[/B]
[B]q2:=if( hopla hopla,-1,0);[/B]
[B]q3:=q1+q2;[/B]
[B]q3[/B]
bu tg ye SAYAC diyelim;BURADA bla bla ve hopla hopla iki farklı koşulundur...
şu experti tanımlarsan ardışık sinyal önlenir:
ALIM KOŞULU:
[B]cross(fml("SAYAC"),0)[/B]
SATIM KOŞULU:
[B]cross(0,fml("SAYAC"))[/B]
:cool:[/QUOTE]
aman allahım ufkum acılır gibi oluyor , yav hakkaten güzel bakış açısı , du bakiim anaaam hakkaten la gene baktım gene gördüm sorun çözülür bunla..
üstad büyüksün saygılar , hörmetler :) aksam gider gitmez uyarlıcam.. mevcut kosullar yukarda yazdıgım kadar basit degıldı ama uyarlamada sorun yasamam :)
ne olursa olsun farklı bi bakıs acısı aldım sizden baslı basına bunu algılamam bile benım ıcın gunun en guzel kazancı oldu tekrar tskler...
bolinger orta bant 71675..
üstüne atarsa sabah görülen seviyeler bi kez daha test edilebilir..
aşağı tarafta bi kez daha 300 lerin görülmesi sıkıntı yaratır kısa vadede longlar için..
[QUOTE=unlimitted;252591]bana da öğret :::[/QUOTE]
de get.. .kom.dng
[quote=aerdogan11;252587]hocam pivot nasıl hesaplıyorsunuz ve pivot değerini ne için kullanıyorsunuz[/quote]
pivot günlük olarak hesaplandığında;
güniçi en yüksek ,güniçi en düşük ve o anki kapanışın toplamının 3 e bölünmesiyle elde edilir(=aritmetik ortalama)...
kapanış dinamik olduğundan ve tabi yüksek ve düşük te değişebileceğinden,bu pivot sürekli değişir...
önemli destek ya da dirnç olarak çalışır...
dtc ve tde ler de mink bir düzeltme olmakla beraber,ov li al sinyali devam ediyor...
[IMG]http://i46.tinypic.com/ndpis3.jpg[/IMG]
Bence 71400 e bi kere daha vurması lazım sonra yukarı gidebilir VAZ GEÇTİ GALİBA :) ORAYA GİTMEKTEN OKUYORMU BURAYI NE YA
[quote=jerfin;252594]de get.. .kom.dng[/quote]
üvvvvvvvvvv üüü :D:D
STR Sistemi son görünüm::)
[IMG]http://i45.tinypic.com/vyv6ut.jpg[/IMG]