artık tam stabil ,düşmeyen endeksimiz var.
tebrik ederim,bunu başardılar..
Printable View
artık tam stabil ,düşmeyen endeksimiz var.
tebrik ederim,bunu başardılar..
bu keşif ,türk spk dan tüm global piyasalara hediye olsun..
arkadaş şimdi NTV den izliyorum normalde izinde olmayınca
endekse satiş yada aliş geldiğini endeks değerinden anniyorum
şimdi nasil anlicem ben
takribi birkaç saat sonra mı farkına varacağim gelen satiş yada alişi ?
hareketler slow motion duruma geçti
yaw dalga geçiyorlar gerçekten
hacim de çok düştü bu uygulama ile sanırım
bugün hacim yok gibi
short devam. 96600 aşağı kırılmasını bekliyorum.:D
ülen ihtiyar dedenin;
ısıt suyu hatunnn
olursa olur olmazsa çay içeriz mevzuu var ya
aha onun gibi bişiy oldu bu yeni yapi
her yer taksim her yer direniş.diren ŞHORT. devletin 600 milyar dolar döviz borcu var. sıcak para parmağını oynatsa piyasalar çöküyor. diren ŞHORT.:D
[quote=altay;452781]ülen ihtiyar dedenin;
ısıt suyu hatunnn
olursa olur olmazsa çay içeriz mevzuu var ya
aha onun gibi bişiy oldu bu yeni yapi[/quote]
güzel benzetme olmuş.:D:dü:
daha sinyal kesinleşmedi..bar kapanmadı..ama alt boll banda dikkat açılıyor...yararsa pis yarar...dikkat sadece..tavsiye değildir...hem de hiç değildir..every koyun kendi bacağından asılır..biliyosnuz
aslında bi güzide arkadaş, mtx datasından eski usul endeks hesaplayıp, bir websitesinden online yayınlasa süper olur..reklamdan filan da pis kazanır çünkü çok ziyaretçisi olur
Kurt abi yavru ayılar büyüyor mu, sagliklari nasıl:)
[quote=Astatin;452784]daha sinyal kesinleşmedi..bar kapanmadı..ama alt boll banda dikkat açılıyor...yararsa pis yarar...dikkat sadece..tavsiye değildir...hem de hiç değildir..every koyun kendi bacağından asılır..biliyosnuz[/quote]
bu da Vix08 grafı.. ben 725 den şortları arttırdım..yatay da gelen sinyal olduğu için çarpılma ihtimali var..neyse falimiz çıksın halimiz
endeks 76500 77000 üzerine atamadığı sürece bence piyasa shorttur. üzerinde kalırsa longtur
gel bakalım, al bakalım, gontratları al bakalım, fiyatı sür, şortları ye, delikanlı kim bakalım
(bu uğurlu bir totemdi. ne zaman yazsak graştı piyasa...bakalım yiyecek mi..Çarşı Longa Karşı..heheh)
az sonra bir yöne sert dalga gelecek
inşaallah aşaği yönlü olsun
hemen poz azaltip ONS larımı 122x den yerine koyma derdine düşeceğim inşaallah
valla taktın apsd ye diyeceksiniz ama, mevcut +5400 apsd nin böyük kısmı 92800 üseri yerede şetti gördüğüm kadarıyla..yani cumadan gelen gapinski rtı bugünün yükselişi sonmras bölgede nerdeyse..ivviiitt..şimdi 10 puanlık uzman sorusu: Pala bu senaryoda bu aps nin şort tarafındamıdır lonkk tarafındamıdır? bu sorunun yanıtını doğru tahmin edenler yarışmada 10 puan ama vob da en az 1000 puan daha alırlar sanırım..bence şort taraf...ama tabelayı görmeden kesini yok bu işlerin
yaw bu arada enteresan bir sonucu olacak, eğer bu ao endeks olayı denildiği gibiyse..misal seans açıldı...2 inci saatin sonunda spot hisseler taban oldu..ama endeks %5 civarı düşmüş görünecek he...amma biliyozki vob kendini ayarlar...vob %10 u koyar cebe... çıkacak sonuç şu: görece büyük hareketlerde, VOB un ivmesi spota göre çok yüksek olacak...aynı örnek tavan içinde geçerli tabeee...
genel takas yorumum cuma akşamı sonucunda
değer verdiğim kurumlar açisindan eccük long idi
bakalım bu akşam ne çikacak tabeladan
[quote=Astatin;452792]valla taktın apsd ye diyeceksiniz ama, mevcut +5400 apsd nin böyük kısmı 92800 üseri yerede şetti gördüğüm kadarıyla..yani cumadan gelen gapinski rtı bugünün yükselişi sonmras bölgede nerdeyse..ivviiitt..şimdi 10 puanlık uzman sorusu: Pala bu senaryoda bu aps nin şort tarafındamıdır lonkk tarafındamıdır? bu sorunun yanıtını doğru tahmin edenler yarışmada 10 puan ama vob da en az 1000 puan daha alırlar sanırım..bence şort taraf...ama tabelayı görmeden kesini yok bu işlerin[/quote]
ben bilimsel yanıtı yazayımda yanıltıcı olmuş olmayalım:
PALA eğer day trader olaydı, kesinlikle şort taraftadır diyebilirdik...ama malum ipnurun poz ayarlamaya olanak sağlayan büyük parası ve bunu yaparken overallunun gördüğü fiktif kayıp olabilir ama günden uzun vadelerde haşırdatır...
ha bu arada bu AOF olayı en çok sistemlere yazar...salınımların boyu küçüleceği için (normal dalgalı piyasada), sistemler çarpım çarpım çarpılacaktır
spot 60 dakikalık..evet burada NU falan yok ama sonuçta para çıkışı var:o motivasyon olsun diye...kırmızı pivot mevcut barda 92452 den geçiyor..altı şort üstü long::: ama pivota yeni endeks hesaplamsı ile bulaşmamak lazım..etrafına on kere gidip gelebilir...
trend short. piyasa 92750 93435 üzerine yükselmediği sürece piyasa short olarak algılanmalı bence.:..: sadece bence yanlış anlaşılmasın.:D
[quote=tutku;452799][B]trend short[/B]. piyasa 92750 93435 üzerine yükselmediği sürece piyasa short olarak algılanmalı bence.:..: sadece bence yanlış anlaşılmasın.:D[/quote]
yok patron..açık açıok demişsin işte..özdeyiş gibi duruyo orda..trend şort..kesin demişsin yani..anlamam ben "bence " falan..çıkarsa seni suçlarım :::
sert dalga hazirlanıyorrr
offf kapamakta zorlanırım ters yönde kalirsamda lanet olsun
yuhhh hemen de 93200 e aldilar derhall
:(
[quote=Astatin;452793]yaw bu arada enteresan bir sonucu olacak, eğer bu ao endeks olayı denildiği gibiyse..misal seans açıldı...2 inci saatin sonunda spot hisseler taban oldu..ama endeks %5 civarı düşmüş görünecek he...amma biliyozki vob kendini ayarlar...vob %10 u koyar cebe... çıkacak sonuç şu: görece büyük hareketlerde, VOB un ivmesi spota göre çok yüksek olacak...aynı örnek tavan içinde geçerli tabeee...[/quote]
şinci bir şey daha geldi aklıma...misal şu ana kadar GARAN da hacim 1 milyon lot ve amcam hacimsiz bir iki kademe aldı...Endekse yansıması çok az olur.. Ama amca hacimsşz çıkardığı kademeden fiktif bir ton işlem yaptı...misal 5m lot..Cari Fiyat değişmediği halde, spot endeks yükselmeye devam edecek...çünkü aof değişiyor..peeeee..sıçtı batırdıya la bu aof
ben annamadım arkadaaş bu işi gerçekten
+8xy makas yandi yaw
933xy olabildi günnük KISA maliyetim de
gipreşmem
garın ağritir ama sağlam puan verir bu KISA lar
yeni tepeden yada direk 89000 ler yanmali spotta
spotta sabaha göre yeni tepe yok
VOB da 825 salla SL ile oldu dede 935xy
spotta karşiliği yokk
manyak manyak işler
biri dedi idi sistem oturmadan işlem geçmem birkaç gün diye hakli imiş
vaybe 93200 den anca long olabildim. üvvvv çok zarar yazdı..dng
bende ONS kalmadi
hesabım bu değildi ama son mini yeni TEPE den sonra sağlam gömmeliler buraya
ben bekleyemem 375 den full oldum
nereye çikarsa çiksin artik
kurt Ağabey ile aynı yöndeyim ya gam yemem
yannızzz şu 38,2 ler halen ürkütmüyor değil beni
Altay goldda hala 122x bekliyor musun. Bizim piyasa açıkken zor sanki
[quote=Astatin;452708]her ikisi de olti..thanx pala... 200+650+200+200=1250 puan..nayyss be haciiii:p[/quote]
-850 koyalım diyor toplama..red ediyorum:D:o:(
[quote=polo;452811]Altay goldda hala 122x bekliyor musun. Bizim piyasa açıkken zor sanki[/quote]
bilmiyorum Ağbi
ama gelse iyi olur
yoksa bizim piyasada spotçu biri olarak telef olacak yoksa
spota göre işlem geçerim spot vob karişti hatlar yaw
dax biz hep 38,2 den geri döndük
38,2 ler sert hareket lerin geri alişi yukari gidişlerde tirsyomm
gurt başkannn gurtar bizii
:)
ve çikiş 5 imiş öğle dibi de 5.4 imiş
canın saolsun pala efendii
tek kalem short diyorum benn
ABD de 3kwik yukari dalgasını tamamlar giibn
[quote=Astatin;452812]-850 koyalım diyor toplama..red ediyorum:D:o:([/quote]
-1050 koyallım diyor..hala red
92950 long lar 93575 ten kısa
Ben yavruları bu seviyelerden sevmeye başladım. 1/4 oranında.
Ilk hedef 94800. Sevgimin bir kısmını da o seviyelerde gösterecem.
[quote=kurt;452818]Ben yavruları bu seviyelerden sevmeye başladım. 1/4 oranında.
Ilk hedef 94800. Sevgimin bir kısmını da o seviyelerde gösterecem.[/quote]
hııı
Ağbi 94800 ve yavru?
kafam karişti
sanırım ilk KISA açildi
2. parti 94800 de açilcek bu durumda ?