-
Tekrar selamlar. Saat 21:29 dow 8443 . 8300 den yukarı butun kıvırdı . Ama GM den iyi haber gelse dahi 8550 yi geçeceğini sanmıyorum. Bunu satın aldı zaten piyasa
Bizim piyasaya gelince bayramdan önce son satış günü olmasına ragmen nispeten az bir düşüşle kapatmamız ve
yurtdışındaki düşüşlere daha sınırlı tepki vermemiz SHORT da kalanları tedirgin etmeye devam ediyor. Dikkatli olmak gerektiğini düşünüyorum.
Bütün göstergeler SAT. Bütün küçük yatırımcılar da SHORT ta.. Tehlikeli olan da bu..
Küçük yatırımcılar asla para kazanamayacağına göre Ulusal 100 ve 30 endeksi yarın sürpriz bir kapanış yapabilir..
-
[QUOTE=Astatin;65840]sen uyusana yine :)[/QUOTE]
hadi yatayımda düşük açsın.
sonra gün boyu artsın.
-
[QUOTE=Astatin;65818]hah..bende neyi unuttum diyodum :..::..::..:
du bakalım..daha 3 saat var....
ama hile var..benim denyo aracı kurma bu akşam GM felan felan bişi varmı dedim..yok dediler..oysaki önceki senato sunumunda şirketlerden istenen aksiyon planının sunumu varmış...bu kötü haber...iyi haber de şu: Pelosi abla, çin seddinden geçer benden geçmez diyomuş... neyse... duaya devam :)[/QUOTE]
Git bi daha abdest al..
Çok güldüm sabah.. Salaklar HİBRİD arabalarla gitmişler bu sefer:)
Onların sunumları yarın öbür gün de var.. Ford falanda sunum yapcakmış. Esas senatodaki oylama haftaya imiş:) Biz kapalıyken ...
-
dua -1.6 yaptı...ama o kadardı galiba :(
-
[QUOTE=jelibon;65835]bu arada uyumuşum, taze boğa kanı olarak döndüm bakalım.
sp kapanış tahminim ilk dirençte 860.
sevgiler.[/QUOTE]
git bi daha uyu.. Bende alışverişe gitmiştim. Geldim eksideydi.. Bi baktım artıda. Ben yine alışverişe gidiim bari:)
-
[B]Günlük al satlardan vazgeçip olaya makro olarak baktığımızda
Ülkemizde duyduğumuz işten çıkarmalar hızlanmaya başladı. .
Önümüzdeki 2 ay içinde özel bankaların yüklü sendikasyon kredi geri ödemeleri olacak. Bu kısa vadede dolara hızlı değer kazandıarabilir..
- Hala sert eğimli düşen bir kanal içindeyiz. Bugün bu sert düşüşlü kanalın üst direnç noktasına değdik yani kritik noktadayız... ..
[U]Düşen kanallar içinde LONG kalarak, yükselen kanallarda ise SHORT kalarak para kazanmak oldukça zordur..[/U]
Son bir söz daha. Son 100 yılın en büyük krizini yaşadığını düşünürsek
- 1939 buhranında amerikada dow jones endeksine bağlı hisselerin 3 te biri bankadaki nakit parasının bile altında ucuz bir değere satılıyordu. Ve kimse yüzüne bakmıyordu.. Hisseler daha henüz o kadar ucuzlamadı..
Bir yıl içinde dow un 5000-5500 imkb nin de 1 USD sınırının altına gelmesi işten bile değil..
Bunları düşününce LONG kalmak biraz daha kalbi sıkıştırıyor..
SAYGILAR. Bol kazançlar
[/B]
-
dow son yarım saat show yapacak gıbı gozukuyor,
açılışta uuzleceğım gıbı duruyor
acaba erkenmı konuştum
-
[QUOTE=BORSACIOZGUR;65846][B]Günlük al satlardan vazgeçip olaya makro olarak baktığımızda
Ülkemizde duyduğumuz işten çıkarmalar hızlanmaya başladı. .
Önümüzdeki 2 ay içinde özel bankaların yüklü sendikasyon kredi geri ödemeleri olacak. Bu kısa vadede dolara hızlı değer kazandıarabilir..
- Hala sert eğimli düşen bir kanal içindeyiz. Bugün bu sert düşüşlü kanalın üst direnç noktasına değdik yani kritik noktadayız... ..
[U]Düşen kanallar içinde LONG kalarak, yükselen kanallarda ise SHORT kalarak para kazanmak oldukça zordur..[/U]
Son bir söz daha. Son 100 yılın en büyük krizini yaşadığını düşünürsek
- 1939 buhranında amerikada dow jones endeksine bağlı hisselerin 3 te biri bankadaki nakit parasının bile altında ucuz bir değere satılıyordu. Ve kimse yüzüne bakmıyordu.. Hisseler daha henüz o kadar ucuzlamadı..
Bir yıl içinde dow un 5000-5500 imkb nin de 1 USD sınırının altına gelmesi işten bile değil..
Bunları düşününce LONG kalmak biraz daha kalbi sıkıştırıyor..
SAYGILAR. Bol kazançlar
[/B][/QUOTE]
bu yılın dibi görüldü bence.
normalde haklısın ancak, bu adamlar piyasa müdaheleleriyle bunu engelliyorlar.
fakat ters tepip süreci uzatıyor bu. buhrandan farkı bu.
-
Son derece ahlaksız, iğrençlik derecesinde terbiyesiz, fütursuzca ve hatta akıllara ziyan derecede bir düşüş istiyorum DJI da....7950 altındaki her kapanış bu tanıma uyar..Püüffff.Allahumme Rabbena Günden güne daha fena püfffff.. Off be ne ciğer kaldı ne gırtlak:D:D:D
-
[quote=jelibon;65848]bu yılın dibi görüldü bence.
normalde haklısın ancak, bu adamlar piyasa müdaheleleriyle bunu engelliyorlar.
fakat ters tepip süreci uzatıyor bu. buhrandan farkı bu.[/quote]
uyuyamamışız :)
-
Kitapçının verileri geldimi bunlara:)
Manyak bunlar yaaa. Biz de bizim borsamıza laf ediyo millet. Bunun yanında acaip karakterli bi borsamız var:)
-
[QUOTE=Astatin;65849]Son derece ahlaksız, iğrençlik derecesinde terbiyesiz, fütursuzca ve hatta akıllara ziyan derecede bir düşüş istiyorum DJI da....7950 altındaki her kapanış bu tanıma uyar..Püüffff.Allahumme Rabbena Günden güne daha fena püfffff.. Off be ne ciğer kaldı ne gırtlak:D:D:D[/QUOTE]
Son yarım saat ve sabah 8:30 da da dua isterim:)