-
[QUOTE=artanis;155358]yok yahu bu sefer kesin olacağı için müdahale edelim demişlerdir :::[/QUOTE]
Zamanında yazdık manipülasyon var diye ardından bazı tanınmış kişiler de var dedi. Onalr bir şekilde sözlerini geri aldıalr. Bizde değişiklik yok. Bir şey diyorsan arkasında durman lazım demiyorsan konuşmayacaksın. Bu kadar basit...
Uamrım bu sefer ilgililer gereken cezayı alırlar. Hisseci mennun da yitip giden vobcualra ne olacak?
Haa bau rarada IMF söylentileri incelemeye alınmış. BO kardeş sen imzanı değiştir istersen.
-
[QUOTE=SEYYAH;155362]günaydın VOBORSA ahalisi,
hayırlı,bol kazançlı ve güzel bir hafta dilerim herkeşe...
[B][COLOR="Blue"]VINNNNNNN.......[/COLOR][/B][/QUOTE]
İyi para veriyorlarsa bize de bi anlaşma imzlasana. Yoksa [B][COLOR="Red"]Jet[/COLOR][/B]e geçerim bak .dng
-
-
Arkadaşlar Günaydın Kolay gelsin
Gecen gün kulağıma gelen bir şeyi paylaşmak istedim Aracı Kurumdan arayarak artık MATRİKS teki yabancı borsaların bilgilerini 15 dk gecikmeli geeleceği ve bunun icin yabancı borsalara bakarak poz almanın pek doğru olmayacağını söyleiler .Sizlerede bu tür bilgiler geldimi .Haberiniz varmıdır Bu aralar bazı işlerim dolayısıyla piyasa ile ilgilenmiyorum biraz fransız kaldık Bilgisi olan Arkadaşlardaşlar paylaşırsa sevirim
-
pusulu bir hava ;;;;::: çok canlar yanacak gibi
-
Günaydınlar,
Manipülasyon var demek bana "2+2=4" demek gibi geliyor. Tabi ki manipülasyon var. Manipülasyonsuz borsa çiçeksiz bahçeye benzer. Önemli olan manipülasyonu da hesaba katıp one göre para kazanmak. Şartlardan şikayet etmenin anlamı yok, kendimizi şartlara uyduralım.
Bence büyükler piyasadan malı topladılar, ellerinde yüklü long'larla oturuyorlar. 3-4 gün yataya bağlayıp bu malı saf küçük yatırımcılara dağıtmadan düşürmezler bu piyasayı. O yüzden bu çıkış sırasında yataya bağlamadan ani düşüş beklemek anlamsız. Uzun bir trading range oluşana dek long devam...
-
bu hafata heycenlı bir hafta olacak
-
[quote=adalı54;155366]Arkadaşlar Günaydın Kolay gelsin
Gecen gün kulağıma gelen bir şeyi paylaşmak istedim Aracı Kurumdan arayarak artık MATRİKS teki yabancı borsaların bilgilerini 15 dk gecikmeli geeleceği ve bunun icin yabancı borsalara bakarak poz almanın pek doğru olmayacağını söyleiler .Sizlerede bu tür bilgiler geldimi .Haberiniz varmıdır Bu aralar bazı işlerim dolayısıyla piyasa ile ilgilenmiyorum biraz fransız kaldık Bilgisi olan Arkadaşlardaşlar paylaşırsa sevirim[/quote]
Eğer haber doğru ise önce virmanı serbest bıraktılar şimdide MATRİKS yabancı işlemleri 15 dk gecikmeli verecek bizi keklik gibi avlayacaklarmı
-
[QUOTE=adalı54;155370]Eğer haber doğru ise önce virmanı serbest bıraktılar şimdide MATRİKS yabancı işlemleri 15 dk gecikmeli verecek bizi keklik gibi avlayacaklarmı[/QUOTE]
Olmaz sanırım, sonuçta matriks öyle bişey yapsa bile başka yerlerden takip edilir....
-
[quote=sazan;155357]Günaydın,
Sazan Ana sistemde 63.9 maliyetli shortlar ile oturmakta.
Herkese bol kazançlı bir gün dilerim.[/quote]
Günaydın herkese,
Sazan patron hemen yanınızda da ben oturuyorum:)))
uuaaaahhhh..gece 2 de yatılınca sabah kalkmakk hakkat zor oluyormuş..tokoba hep senin yüzünden...
bütün gün yokum muhtemelen..müşteri ziyaretleri ve toplantılar felan feşmekan...stopumu koydum bekliyorum...bol kazançlar
-
64.575 den uzunu kapatıp kısaya geçtim.. stop 64.800...
-
[quote=adalı54;155366]Arkadaşlar Günaydın Kolay gelsin
Gecen gün kulağıma gelen bir şeyi paylaşmak istedim Aracı Kurumdan arayarak artık MATRİKS teki yabancı borsaların bilgilerini 15 dk gecikmeli geeleceği ve bunun icin yabancı borsalara bakarak poz almanın pek doğru olmayacağını söyleiler .Sizlerede bu tür bilgiler geldimi .Haberiniz varmıdır Bu aralar bazı işlerim dolayısıyla piyasa ile ilgilenmiyorum biraz fransız kaldık Bilgisi olan Arkadaşlardaşlar paylaşırsa sevirim[/quote]
Ben duymadım ama öyle birşey varsa olay çıkartırım. Benim gün içi oyun tarzım için DAX, FDOW ve DOW'un hareketleri çok önemli. Elimden alırlarsa Pala çarpım çarpım çarpar beni... Pala Matriks'i satın mı aldı nedir? :D
-
[QUOTE=adalı54;155370]Eğer haber doğru ise önce virmanı serbest bıraktılar şimdide MATRİKS yabancı işlemleri 15 dk gecikmeli verecek bizi keklik gibi avlayacaklarmı[/QUOTE]
ben bakmıyorum yabancı pıyasaya sızde bakıp avlanmayın ::::::::::::
-
stop olmazsam eger haftasonu koyduğum grafların hatrına geceye taşırım bu kısaları..
-
[quote=enorton;155371]Olmaz sanırım, sonuçta matriks öyle bişey yapsa bile başka yerlerden takip edilir....[/quote]
Sevgili Enorton onlarda biliyor başka yerleredn takip edileceğini mesele kafa karıştırmak olsunda ne olursa olsun böylemi düşünüyorlar
Sizlerin böyle duyumları var mı ?
-
-
Pala gene numara çekiyor.
-
piff sabah sabah 550 kısaları 475 de bozdurup ne diye uzarsın be adam :D
10 dkkda ne hale gelmiş.. neyse .. 300 puan zararla gune baslayalım ...
-
64100 den long lara ilave..
63800 stop !
-
[quote=Strategist;155374]Ben duymadım ama öyle birşey varsa olay çıkartırım. Benim gün içi oyun tarzım için DAX, FDOW ve DOW'un hareketleri çok önemli. Elimden alırlarsa Pala çarpım çarpım çarpar beni... Pala Matriks'i satın mı aldı nedir? :D[/quote]
çokta tınn yani, forex firmalarının bazıları realtime ve de ücretsiz zaten veriyor mt4 platformunda, yemişim matriksini
-
[QUOTE=Kennym;155380]piff sabah sabah 550 kısaları 475 de bozdurup ne diye uzarsın be adam :D
10 dkkda ne hale gelmiş.. neyse .. 300 puan zararla gune baslayalım ...[/QUOTE]
açılıştan belliydi geri çekileceği kennym.. dolar kontratlarının açılışına hiç bakmadın mı..üüü
-
firma kıbrıs rum kesiminde hesap açılışı için önermem ama yurtdışı için buyrun link
[url]https://www.fxpro.com/[/url]
demo hesabı açabilirsiniz
-
mevcut şortlara 475-375 den ettiğim takviyeleri 125 den kapattım..ordan gelen karı cuma dan devir şortların stop seviyesine ekledim..umarım bugün başka işlem yapmmaı gerektirecek durum olmaz.hepinizi hasretle kucaklar işlerime kaçarım..
cerfo kız: tikkatimden kaçmadı son 2 haftadır süper trade var sende..amma nazarım değiyo diye çok bariz takdir etmiyorum artık kimseyi :)
-
vay beee.. akbnk 10 un üzerine atacak bu gidişle..
-
[quote=jerfin;155386]vay beee.. akbnk 10 un üzerine atacak bu gidişle..[/quote]
Geçen gün Ahmet Mergen hersene kriz olsa keşke diyordu haklı adam.:..::..:
-
[QUOTE=jerfin;155383]açılıştan belliydi geri çekileceği kennym.. dolar kontratlarının açılışına hiç bakmadın mı..üüü[/QUOTE]
yok yaf ekran yok bende :D kor gozune kursun trade yapıyorum..
benım sorunum bu zaten .. 550 den kısaları 475 ten oylesıne verdım .. 375 e ınınce dedım bıraz uzayayım o da 64050 de kapandı.. nasıl bi iş anlamak mumkun degil.. üüüvvvv pala taş ol emi ::::::::: ulen geri cıkmıs 275 e .. pifff neyse bugun kotu basladık umarım duzeltırız..
heueheuh gecen gun bı arakdasın yazısı geldı aklıma day trade ıle ılgılı heueheuhe
ky olmaz zor zanaat :)
-
[quote=Kennym;155380]piff sabah sabah 550 kısaları 475 de bozdurup ne diye uzarsın be adam :D
10 dkkda ne hale gelmiş.. neyse .. 300 puan zararla gune baslayalım ...[/quote]
işlem yapma periyodu olarak süre mi yoksa puan mı kullanıyorsunuz?
hangisi olursa olsun, zararkes/kar al rakamlarınız orantılı olmalı.
eğer 300 puana zararkes yapıp 75 puana kar al yaparsanız, 10 işlem sonra paranız işlem yaptığınız kontrat sayısına yetmez, ve bir süre sonra da erir, biter.
buna dikkat edin derim.
herkese günaydınlar, bol kazançlar...
-
64.300'den kısa girecektim, yine içimden bir ses dur dedi, gitti 300 puanlık fırsat.
Psikoloji çok önemli bu oyunda. Bir şey görünce çekinmeden girmek şart. Hafta sonu formdan düşmüşüm. Şimdi toparlarım kendimi... Bir sonraki fırsatta balıklama atlayacağım.... (<= Pala'nın en sevdiği trader tipi :..: )
-
[QUOTE=unlimitted;155389]işlem yapma periyodu olarak süre mi yoksa puan mı kullanıyorsunuz?
hangisi olursa olsun, zararkes/kar al rakamlarınız orantılı olmalı.
eğer 300 puana zararkes yapıp 75 puana kar al yaparsanız, 10 işlem sonra paranız işlem yaptığınız kontrat sayısına yetmez, ve bir süre sonra da erir, biter.
buna dikkat edin derim.
herkese günaydınlar, bol kazançlar...[/QUOTE]
puana gore bakıyorum ,
haklısınız ben goz kararı yapıyorum al gulum ve gulum hesabı hep verıyorum ama :D
bugun frekansını tuttururum diye baslamıstım ama ılk hamleden sonra erkenden kapattık pozısyonu.. tamamen yanlıs bı harekettı
-
ula nerde kaldı bu araba...
aha da 60 dklık graf..Sazan patron yine Z- yapıştırabilir ama oda kısa olduğu için yapıştırmayabiirde...düşmesi lazım hem de pis :)bollingerin üstbandına bak kafayı nassı çevirmiş aşağı..selçuklu patron....
[IMG]http://i38.tinypic.com/w7d1sh.jpg[/IMG]
Emortım;
60 daklık sonuçları
kar;%3225
opt edince 3400 falan oluyor
K/Z=2.4
60 bana ağır patronlar 15 veya 20 iyi..
-
5 dk lık 64100 den flat !
-
hopppaaala..buyur işte sana reel ekonomi...ilk toplantımızı yapacağımız müşteri yapmaya çalışacağımız firma topu atmış...:(...üwwwwwwwww...bu durumda en az 12 ye kadar bana katlanacaksınız sayın Forum
-
dax ın grafı hiç hoşuma gitmedi.. sanki direncini geçecek gibi..üüü
-
perşembe günü PPK bu kez faizleri düşürmezse, derin küskü olurmu acep :)..bu arada bana mı öyle geliyor yoksa aslında 2 gündür DJ in yükselişlerini badem mi ediyor bizim piyasa
-
64.000'e üç kez dokundu delemedi. Dördüncü kezde delip sağlam küskü yapar gibime geliyor. Grafikte üçgen oluştu zaten. Bu demektir ki ağa 63.975'e düşürüp benmim gibilere kısa açtırıp oradan ralli yapacak.... :..:
-
[quote=jerfin;155395]dax ın grafı hiç hoşuma gitmedi.. sanki direncini geçecek gibi..üüü[/quote]
benim portfoyun grafıda benim hoşuma gitmedi..önemli bir desteğini kırabilirher an :( 500 puan terse bakar :(
-
apsd ye ne diyosunuz arkadaşlar ?
vade sonuna yaklaştıkça yükseliyor ap sayısı ?
-
dax ın grafından dolayı kısaları 64.100 den kapattım.. biraz izlemeyelim bakalım..
-
Pala yapma bana numara.:..::..:
-
[QUOTE=adalı54;155366]Arkadaşlar Günaydın Kolay gelsin
Gecen gün kulağıma gelen bir şeyi paylaşmak istedim Aracı Kurumdan arayarak artık MATRİKS teki yabancı borsaların bilgilerini 15 dk gecikmeli geeleceği ve bunun icin yabancı borsalara bakarak poz almanın pek doğru olmayacağını söyleiler .Sizlerede bu tür bilgiler geldimi .Haberiniz varmıdır Bu aralar bazı işlerim dolayısıyla piyasa ile ilgilenmiyorum biraz fransız kaldık Bilgisi olan Arkadaşlardaşlar paylaşırsa sevirim[/QUOTE]
Yabancı borsa endeksleri anlık gelir 15:30daki veri hareketlerine bakarsanız daha net anlaşılır. Fakat Petrol verisi gibi bazı veriler 15 dk gecikmelidir. Bunlar da lisans kısmında Delayed şeklinde gösteirlir. Anlık olanalrı baya pahalı imiş.