[SIZE="7"][B][COLOR="Red"]1isd...[/COLOR][/B][/SIZE]
Printable View
[SIZE="7"][B][COLOR="Red"]1isd...[/COLOR][/B][/SIZE]
[quote=Strategist;155565]Yaw 1 saat kalkmıştım masanın başından kaçırmışım şelaleyi. :( @##$#½##>!!!!
Ne oldu, haber falan mı var?[/quote]
yok haber kaynaklı bir düşüş olmadı.
Pala düzeltti yukarı yapacak gene...Bilginize.
[QUOTE=Larossıan;155568]Pala düzeltti yukarı yapacak gene...Bilginize.[/QUOTE]
yuaw tekrar yukarı yapmaycak gibi gelyor baa sanki
emme 64250de tutunursa yukarı gıdebılır 64250 altında bırden 300 pıvan duser gayri
[QUOTE=Strategist;155565]Yaw 1 saat kalkmıştım masanın başından kaçırmışım şelaleyi. :( @##$#½##>!!!!
Ne oldu, haber falan mı var?[/QUOTE]
Selçuklu patron geldi beyzbol sopasıyla vobun kafasına kafasına vurdu. aha böyle .dng
63500 - 65000 aralığına bi süre sıkışabilir piyasa..
[quote=VOBiX;155570]Selçuklu patron geldi beyzbol sopasıyla vobun kafasına kafasına vurdu. aha böyle .dng[/quote]
Önce haber verseymiş keşkem... Insider trading'e girerdi tabii..... :..:
[QUOTE=Strategist;155565]Yaw 1 saat kalkmıştım masanın başından kaçırmışım şelaleyi. :( @##$#½##>!!!!
Ne oldu, haber falan mı var?[/QUOTE]
yok be benı bezdırdı stopp los yaptırdıya .. allah ne verdiyse dustu sonra..
Daha önce yazdım ama buraya mı yoksa başka bir yerde başka birinemi bilmiyorum
Baba kağıtların gidecek yeri kalmadığı zaman dandik kağıtlar kalkmaya başlar bu kağılardanda en tercih edileni yatorım ortaklıklarıdır bu gün ekside olan YO yok alayı artı hele bazıları %15 üstünde
vob un üzerine ölü toprağı serildi ne aşağı ne yukarı
[quote=ÖZGÜR EFE;155574]Daha önce yazdım ama buraya mı yoksa başka bir yerde başka birinemi bilmiyorum
Baba kağıtların gidecek yeri kalmadığı zaman dandik kağıtlar kalkmaya başlar bu kağılardanda en tercih edileni yatorım ortaklıklarıdır bu gün ekside olan YO yok alayı artı hele bazıları %15 üstünde[/quote]
evet özgür patron..borsada hareketler yo hareketi ile biterdi hep..
300 cover ve uzun ralli...
ÇİŞD...(çok işlem şort devam)
[quote=enorton;155559]Benim bankada da olmuştu aynısı 600 milyar batırdı ve yine bayandı :) Yaşlı bir kadının hesabından oynamıştı...[/quote]
kaybetmek çok kolay kazanmak ise çok çok zor bence kolay olmuştır kaybetmesi bi de psikoloji kaybetti mi kendi bile inanamamıştır.
Kisalari kapadim ve uzun 325
Saatlik SAT verdi sattık YYSD :)
üvv alış baskısı .. oldu . küskü baskısı kayboldu .. histem agresif . uzun diyor ...
iyi çalkalıyor pala.. şimdide huoppp 65.000 yapmasın bunlar..:)
[QUOTE=selçuklu;155582]üvv alış baskısı .. oldu . küskü baskısı kayboldu .. histem agresif . uzun diyor ...[/QUOTE]
5 lik ala geçti.. 400 den yanındayım patrom.. ralli ralli raliiii:::
hedef 65bin... yanlız nazlanıyor... heralde longcu fazla oldu... dökmeye çalışıyor..
Yine psikopat hareketler yapmaya başladı Pala. Neyse, yatay gitmesin de ne olursa olsun. Çarpılmaya razıyım. En fazla stop-loss'um kadar çarpılıyorum, sonra dönüp ters yönde giriyorum. Yeter ki yatay gitmesin vob, yeter ki onursuz olmasın aşk....
çok kritik yereler..çok pis tred geliyo...
[IMG]http://i33.tinypic.com/20jmekn.jpg[/IMG]
vob kapanış tahminim 65775.. kayıtlara geçsin ... önceki tahmiinm kayıtlardan silinsin .. üvvv:D:D
burdan longlayan 4 kasıma kadar 4 ile 5000 bin puan arasında bir kar yazar gibi geliyor
500`den flat...
550`yi gecerse tekrar uzayabilirim
64.500 den flat.. yeter bu kadar ralli:))
Pala bu bir dakikası bir dakikasına uymazki.
[quote=Larossıan;155593]Pala bu bir dakikası bir dakikasına uymazki.[/quote]
Bence de. Şimdi herkes çıkış moduna girdi, verir küskübarı birazdan...
alış baskısı feci .. arkaya yaslandım .. uzun devam .. 1 dk sat verirse bakacam duruma göre .. şimdilik ralli bence ..
:)))[quote=Strategist;155594]Bence de. Şimdi herkes çıkış moduna girdi, verir küskübarı birazdan...[/quote]
Şimdilik küskü bar belirtisi yok.:)5-15 bozuktu ikisinide düzeltti şimdilik.
Abi yine Londra Palladyum sabitlemesi haberi düştü Matriks'e ya. Nedir bu Paladyum. İyi bişey midir? Yenir mi? Niye sabitlerler? Özgür bıraksalar daha iyi değil mi? Yıllardır anlayamadım gitti... .dng
kocaoğlan alttan exıtledi şimdide.
[QUOTE=Strategist;155597]Abi yine Londra Palladyum sabitlemesi haberi düştü Matriks'e ya. Nedir bu Paladyum. İyi bişey midir? Yenir mi? Niye sabitlerler? Özgür bıraksalar daha iyi değil mi? Yıllardır anlayamadım gitti... .dng[/QUOTE]
değerli madenlerden biri.. bildigim kadarıyla.. muhtemelen soy metallerden birisi platin gibi .. bakalım hakkaten peryodik tabloda yeri neymiş..
50.500'ün üzerinde kapatırsa geceye gözü kapalı long girerim...
az daha uğraştılarmı 5 dk lık yine alışa geçecek,az kaldı..
uzun devam .. dowda yeni tepe yapar bence .. ralli :D:)
[QUOTE=Strategist;155597]Abi yine Londra Palladyum sabitlemesi haberi düştü Matriks'e ya. Nedir bu Paladyum. İyi bişey midir? Yenir mi? Niye sabitlerler? Özgür bıraksalar daha iyi değil mi? Yıllardır anlayamadım gitti... .dng[/QUOTE]
ahanda wikipedia açıkllaması ;
1803'te William Hyde Wollaston tarafından bulunan Paladyum metali Platinden sonra bu gruptaki metallerin en önemlisidir. Kıymetli metallerden sayılır. Beyaz altin elde edilmesinde kullanilir. Bugun toz halinde satilan 1 gramlik sisesi yaklasik 300 dolar etmektedir. Gümüş gibi parlaktır. Gayet ince dağılmış bir halde iken, periyotlar sisteminde kendisinin üstünde bulunan Nikelden daha fazla Hidrojen gazını çözer. Paladyumda çözünmüş bulunan Hidrojen Nikelde olduğu gibi çok aktif bir haldedir ve doymamış organik bileşikleri hidrojenlendiribilir. Hiçbir gazı geçirmeyen levha halindeki Paladyum, Hidrojen gazını geçirir. Paladyum, tuzlarında ekseriyetle +2 değerliktedir, bunlar kahverengidirler. Kahverengi ve nem kapıcı billurlardan oluşan karbon monoksit tarafından koloidal şekilde bulunan ve siyah renkte olan Paladyum metaline indirgenir.
[quote=Kennym;155603]ahanda wikipedia açıkllaması ;
1803'te William Hyde Wollaston tarafından bulunan Paladyum metali Platinden sonra bu gruptaki metallerin en önemlisidir. Kıymetli metallerden sayılır. Beyaz altin elde edilmesinde kullanilir. Bugun toz halinde satilan 1 gramlik sisesi yaklasik 300 dolar etmektedir. Gümüş gibi parlaktır. Gayet ince dağılmış bir halde iken, periyotlar sisteminde kendisinin üstünde bulunan Nikelden daha fazla Hidrojen gazını çözer. Paladyumda çözünmüş bulunan Hidrojen Nikelde olduğu gibi çok aktif bir haldedir ve doymamış organik bileşikleri hidrojenlendiribilir. Hiçbir gazı geçirmeyen levha halindeki Paladyum, Hidrojen gazını geçirir. Paladyum, tuzlarında ekseriyetle +2 değerliktedir, bunlar kahverengidirler. Kahverengi ve nem kapıcı billurlardan oluşan karbon monoksit tarafından koloidal şekilde bulunan ve siyah renkte olan Paladyum metaline indirgenir.[/quote]
Haaaa.. Sabitlemekte haklıymışlar o zaman... .dng .dng
5 dk lık yine alışta bu sefer çok kötü tokatladılar..
geceye kısa girecek var mı:)