[QUOTE=catedral;65937]Vadelide..[/QUOTE]
adam napsın baktı herkes korkuyor.:..:
bayram yüzünden 3 gündür en az %3-4 hak yendi bence.
Printable View
[QUOTE=catedral;65937]Vadelide..[/QUOTE]
adam napsın baktı herkes korkuyor.:..:
bayram yüzünden 3 gündür en az %3-4 hak yendi bence.
gelişmemiş borsa daxta
biz gelişmişiz.
nerde kaldı beta?
hep bu olmayan imf ayağı bu.
GBPJPY ler kapatılır...280 pips...
ağalar nasıl durum şimdi geldim stop oldum 800 puan öpüldüm:)
[QUOTE=Vob Trader;65942]ağalar nasıl durum şimdi geldim stop oldum 800 puan öpüldüm:)[/QUOTE]30875i görüp yükslemeye başladık. 32150yi gördük 31950-31975 şimdi.
Bütün göstergeler SAT vermiş.
Yanında da Kat vermiş. Hatta bir de Yat vermiş :))
Ben bu yükselişin adını koydum .. SHORT çu silkeleme yükselişi galiba :)
FORD 'çulara ve GM cılara allah kolaylık versin :)
[QUOTE=BORSACIOZGUR;65944]Bütün göstergeler SAT vermiş.
Yanında da Kat vermiş. Hatta bir de Yat vermiş :))[/QUOTE]
Bakıaln göstergelerin peryoduna ve parametresine göre değişir. Kimine göre bütün göstergeler AL vermiş hatta KAL vermiş olabilir. Azılı ayu olan ben bile bu kadar şartlanmayı doğru bulmuyorum. 31,850den işlem olacak. Kafamdaki net olan tek şey şimdilik bu. Çok emin olursam görecek yaapcak derim der görür yapar ama emin olmadığımdan olabilirler içindeyim.
saatlik fdow uyumsuzluk potasında... aşagı...
uzunları verip az bişe kısaya geçtim.. 32050 den..
numunelik..sisteme ters gitmek hoşuma gitmiyor diye..
stopum aldıgım yer....vadelinin ne yapacagı belli olmaz...
dow 2 aylık taban oluşumunda pozitif uyumsuzluk var..bizde de aynısı...takaslar son 4 aydır ilk defa %1 den fazla artmış..5 dak. ve 15 dak sistem al da..bayrama kısa girmeyeceğim kesin..ya uzun ya flat olurum..
dolarda günlükler sat iken birde tepede kocaman negatif uyumsuzluk oluşmuş...kanımca dolar 1,480 kıracak ve 1340 da dip yapacak..vadesi şubat sonu..imkb-100 de 38-42000 lerde tepe yapacak..sonra altın vuruş gelecek..temmuzda yeni dip oluşacak...sonrası ayı piyasası bitecek...temmuzda dolar kanımca 1,7xx leri aşmış olacak...
32.050 den Başladı mı acaba ?
. 100 ileri 200 geri. 150ileri 400 geri :) Sonrasını düşünmek bile istemiyorum..
Aman allahım dedirtecek, brokerleri çıldırtacak, başkabaka açıklama yaptırtacak, zengin edecek, seneye bayramda Danalar kestirtecek kadar büyük bir düşüş bana : ) (Ben de uyayım dedim :)