ne savas oluyo bea :D bogalar ayu katlıamı yaptılar.. sabah benı katlettıklerı ıcın daha ılk bolumde mefta olmustum o yuzden sımdılık ızlıyorum :)
Printable View
ne savas oluyo bea :D bogalar ayu katlıamı yaptılar.. sabah benı katlettıklerı ıcın daha ılk bolumde mefta olmustum o yuzden sımdılık ızlıyorum :)
65000 full flat .. geceye pozda girmeyecem .. bu kadar trade yeter bugünlük .. şükür .. isterse tavan veya taban olsun .. umrumda değil ... full flat arkaya yaslandım ... .uyk
64.650'den long
64.950'den flat.
300 puanımı ben bir garanti edeyim de, geceye long girerim zaten. Pala'dan ne tırtıklasam kardır.... :..:
kısa çok riskli hale geldi..
tüm periyotlar aynı anda toparlandı ve + duruma geçti..
aman dikkat !!!!!!
[quote=jerfin;155606]geceye kısa girecek var mı:)[/quote]
775 stop long..975 flat ve şort..geceyede şort:..:
kısalsam olurmuş flatlediğim yerden .. hehehhe :D:D
[quote=jerfin;155606]geceye kısa girecek var mı:)[/quote]
ben numunelik çok az sort yapacagım ana pozisyonum long olmasına ragmen trade amaçlı 64500 64700 civarına gelirse ful long olmak kaydıyla
üst banda geldik, geceye kısa girmek için inanılmaz bi istek var içimde..
djı 9917 drenç.
ha şeyle yuaw accuk hareket et
adammısan hoşmusan ....dolumusan boşmusan..... ayakların yan basiy yokhsa sen palamısan
Kapanışa bakmak lazım kısa için.
Dow'un bu gece 11.000'e kadar yolu var... :..:
[QUOTE=jerfin;155615]üst banda geldik, geceye kısa girmek için inanılmaz bi istek var içimde..[/QUOTE]
o hatayı yapmadım gayri tam 65000de lönkten atladım ben ::: emme cort etmeycem yukarı kırılırsa longa bınceym ....
kırılmazsa yarın dusunuruk cvaresını cerphinim
[quote=jerfin;155615]üst banda geldik, geceye kısa girmek için inanılmaz bi istek var içimde..[/quote]
he be cerfo..acsip hayvanlara benziirler ama yinede şort...:D
gece pozu almayacam .. son kararım .. flat devam .. yatay gitsin .. birazda .. heehehe :D:D
[QUOTE=Astatin;155611]775 stop long..975 flat ve şort..geceyede şort:..:[/QUOTE]
hadi seni yalnız bırakmayayım, belki ağlayacak bi omuz arasın..:..: 1 konrtrat short geceye 65.000 den..:)))
[quote=selçuklu;155621]gece pozu almayacam .. son kararım .. flat devam .. yatay gitsin .. birazda .. heehehe :D:D[/quote]
Geceye flat girmek zor geliyor di mi patron? Bünyen alışkın değil... :..::..::..:
[QUOTE=jerfin;155622]hadi seni yalnız bırakmayayım, belki ağlayacak bi omuz arasın..:..: 1 konrtrat short geceye 65.000 den..:)))[/QUOTE]
cerphin nanakımdan bi öpcük alırsan cort acarım yoksam beni kismeler corta bindiremez :::
[quote=fXci;155619]o hatayı yapmadım gayri tam 65000de lönkten atladım ben ::: emme cort etmeycem yukarı kırılırsa longa bınceym ....
kırılmazsa yarın dusunuruk cvaresını cerphinim[/quote]
fx çi çok temkinli trade etmeye başladın sen aradan sonra.
maşallah ! .brv
[QUOTE=Astatin;155620]he be cerfo..acsip hayvanlara benziirler ama yinede şort...:D[/QUOTE]
astatin patron .. geceye pozu almak doğru değil bence .. ama sen bilirsin tabi .. hayırlısı .. :o
[quote=fXci;155624]cerphin nanakımdan bi öpcük alırsan cort acarım yoksam beni kismeler corta bindiremez :::[/quote]
ayıp ayıp...insan forumdaşına eyle şey dermi.dngyanağından öpücük almak nasıl oluyo hem...sen milleti yanağınlamı öpüyon.dng.dng
tek kontratlada olsa kısa kalmam..
çok iyimser oldum ya allah hayıra çıkarsın bu arada :)
Shortluk bir numara yok şimdilik geceye flat.
[quote=sovalye;155255]ilk hedef 65 bin demiştim oraya az kaldı.
o noktada biraz dinlenme olabilir. yada çok sert hareketler olabilir.
2. hedefte orta vadede 75bin beklentim var.
ama tüm yukarıdaki senaryo 61500 altında kapanış yaparsak iptal olur. ben şorta dönerim orda
plan basit
iyi geceler...[/quote]
Z.İ.L.D.
1.hedefe vardık. bundan sonra aşağı ve yukarıya 2000 puana kadar çok sert hareket olabilir. normal karşılarım.
yarın gün içi 62.000
gün sonu 62.500 kırıldığını görürsem shorta geçerim.
eskiden bu kadar marj koymazdım ama dalga boyları çok değişti tabi çelikte değişti:)
[QUOTE=Strategist;155623]Geceye flat girmek zor geliyor di mi patron? Bünyen alışkın değil... :..::..::..:[/QUOTE]
valla şu imf belirsizliği bitmeden .. geceye flat veya numunelik poz doğru benim için .. speedy trader için bu böyle .. ama slowtrader için hiç önemi yok tabi bence .. :)
ben speedy spontane histem trade yapıyorum ... hehehe :D
[QUOTE=Astatin;155627]ayıp ayıp...insan forumdaşına eyle şey dermi.dngyanağından öpücük almak nasıl oluyo hem...sen milleti yanağınlamı öpüyon.dng.dng[/QUOTE]
yuaw ben bebekim be ::: alla alla.... hem ona bitene dombidik nanakimdan öpcük borcum vardı hevatarımı değiştirecemde ondan deyorum şon sanşı ... yeni hevatarımın nanakını beyenmeyebilir gayri:::
Dow Bull Flag çekiyor, az sonra yükselişe devam etmesi lazım. Ama biz kapanmış oluyoruz. Şu VOB çalışma saatlerini uzatsalar 2-3 saat de bu tür hareketlerden daha efektif faydalansak....
bu iş yatırım bugün çok feci trade etti.
sağ gösterip sol vurdu resmen.hala daha 100 er kontrat alış emirleri geçiyor..
lönkınşayneyım ben gayri ::: geceye lönk yatar
[QUOTE=sovalye;155630]Z.İ.L.D.
1.hedefe vardık. bundan sonra aşağı ve yukarıya 2000 puana kadar çok sert hareket olabilir. normal karşılarım. ama 2500 puan dan fazla düşüş olursa shorta geçerim.
yani
yarın gün içi 62.000
gün sonu 62.500 kırıldığını görürsem shorta geçerim.
eskiden bu kadar marj koymazdım ama dalga boyları çok değişti tabi çelikte değişti:)[/QUOTE]
ahanda mesela slowtrader clup başkanı şövalye patron sabah ters gap yese nlur yemese nolur .. dimi şövalye patron .. :)
[QUOTE=fXci;155624]cerphin nanakımdan bi öpcük alırsan cort acarım yoksam beni kismeler corta bindiremez :::[/QUOTE]
o şirin tonton nanaklar öpülmez mi efikscim.. gel gel yanımıza gel.. amma dow bu napacağı belli olmaz, 1 kontrattan fazla kısa açma..:..:
[QUOTE=YAVUZHAN;155625]fx çi çok temkinli trade etmeye başladın sen aradan sonra.
maşallah ! .brv[/QUOTE]
savol yavızhan abeyim emme temkine temkine yemenin pırt diye şeysi olur derler...
[QUOTE=fXci;155638]savol yavızhan abeyim emme temkine temkine yemenin pırt diye şeysi olur derler...[/QUOTE]
fxci patron .. .. teprik ederim .. devamı gelir inşallah ..
65125 shortladım yandıgınızın resmidir shortcular.. ters indikator olarka aganın vergısını fazla fazla vereyım dedım..
Fena çarpıldı benim sistem geceye lönk :(
yuaw 600 pıvan ıcın lonk durmaya deyermı gayri....
65600 yeresine potans göreyorum.. fazlasında gozum yok sındıkı pozda
[quote=selçuklu;155636]ahanda mesela slowtrader clup başkanı şövalye patron sabah ters gap yese nlur yemese nolur .. dimi şövalye patron .. :)[/quote]
burası borsa herşeye hazırlıklı olmak lazım patron:)
sabah gaplarının %70 i silkelemek içindir:..:
[quote=Kennym;155640]65125 shortladım yandıgınızın resmidir shortcular.. ters indikator olarka aganın vergısını fazla fazla vereyım dedım..[/quote]
Kardeş çarpılmazsın umarım. Bu Dow'un grafiği bana roket formasyonu gösteriyor....
65600 felan olursa lönklerı fleyt ederim artıkın yarınkü fırsatlara bakarım gayri.... geceye fleyt gırerım eyle lönk gırymee cesaretım penk yonk
dow da yeni yüksek geldi....
kimbilir bu gidişin dönüşü olacak mı?
kimbilir?
kimbilir?
kimbilir?
:::::::::