tempo düşüyor,700 üstünde kalamadı..
71 bine doğru realize ön plana çıkacak bu gidişle..
Printable View
tempo düşüyor,700 üstünde kalamadı..
71 bine doğru realize ön plana çıkacak bu gidişle..
[quote=Kennym;252592]aman allahım ufkum acılır gibi oluyor , yav hakkaten güzel bakış açısı , du bakiim anaaam hakkaten la gene baktım gene gördüm sorun çözülür bunla..
üstad büyüksün saygılar , hörmetler :) aksam gider gitmez uyarlıcam.. mevcut kosullar yukarda yazdıgım kadar basit degıldı ama uyarlamada sorun yasamam :)
ne olursa olsun farklı bi bakıs acısı aldım sizden baslı basına bunu algılamam bile benım ıcın gunun en guzel kazancı oldu tekrar tskler...[/quote]
rica ederim svg.Kennym,
:)
650 cover ve short !
stop 72 bin :)
tek artı banka garan.. demek ki bu günler için almıyorlarmış onu..:D
garantiden ziyade işbankasına bakılmalı potansiyel onda cok daha fazla
buradan aşağı yapmadan toparlaması zor artık..
biraz realize lazım..
şip-şak 5 satışa çok yakın..
Dalga Teorisi açısından şu anda 2 adet DBS var:
1.) evvelsi günkü 69.450 dibi;burası aşağı geçilirse iş değişir...
2.) dün saat 15.00 te oluşan 70.600 dibi;burası da önem kazandı artık yukarı açılışla ve aşağı geçilirse ,değerlendirmek gerek...:)
70.600 üstünde piyasa kaldıkça,yukarıları denemek isteyebilir...:cool:bu durumda 73.500 potansiyel hedeftir...:confused:
amaaa ;unutmayalım daytrade ediyorsak,yukardaki yorumla trade etmemeli,sadece bir vizyon vermeli,burası önemli,...:eek::D:p:rolleyes:;)
melaba,
mavi destek çalışıyor..500 ün altına inilmedikçe yukarıyı zorlarlar kibim
[IMG]http://i48.tinypic.com/2h7mjwz.png[/IMG]
hoçikal
ema 55 71465..
[QUOTE=YAVUZHAN;252607]tempo düşüyor,700 üstünde kalamadı..
71 bine doğru realize ön plana çıkacak bu gidişle..[/QUOTE]
bendeki daytrade sistem bunu teyitli olarak sabahtan beri koruyor.. 71700 sat sartı halen stoplanmadı.. hedef 71000 .. ya hedefe gidecek ya stoplayacak reverse olucak :))
bar kapanışıyla sat gelecek şip-şak 5 ten..
saat 15.30'da ABD ÜFE verisi var.. o saate kadar bi aksiyon olmaz sanırım..