[quote=fXci;155638]savol yavızhan abeyim emme temkine temkine yemenin pırt diye şeysi olur derler...[/quote]
tahtaya vur fx çi kardeş ;)
41 kere maşallah +.
Printable View
[quote=fXci;155638]savol yavızhan abeyim emme temkine temkine yemenin pırt diye şeysi olur derler...[/quote]
tahtaya vur fx çi kardeş ;)
41 kere maşallah +.
geceye flat kesinleşti .. sabahada işim çıktı zaten ..
ekranımı kaparım bu gece long yatarım :::
cümleten iyi akşamlar,kapanış süpriz olsun bakalım..
üst bandı kırdık görünüyor.. dow da bu gece çoşarsa sabah açılış can yakar..üüü
[quote=jerfin;155650]üst bandı kırdık görünüyor.. dow da bu gece çoşarsa sabah açılış can yakar..üüü[/quote]
Cumadan kalan karın ağrısı şortların maliyetini 550 pıvan kadar düzeltmiş olma ile avunarak ve fakat bu halde bile şu anki fiyatla 650 pıvan zararda olarak dan geceye şortüüüüüüüüüüüü
PALA ya kuduz aşısı yaptırcam gayrı...
heyvan PALA :::
Geceye short kalmaktansa flat kalmak daha makul.
12 ekim'de dow en yükseğini görecek diye birşey dolanıyordu günlerdir forumlarda.. belkim tutar..:)
[QUOTE=Astatin;155651]Cumadan kalan karın ağrısı şortların maliyetini 550 pıvan kadar düzeltmiş olma ile avunarak ve fakat bu halde bile şu anki fiyatla 650 pıvan zararda olarak dan geceye şortüüüüüüüüüüüü[/QUOTE]
astatin patron .. canın sağolsun alırız intikamını paladan ..ama gece işi sakat bence .. hayırlısı olsun ..
[QUOTE=jerfin;155654]12 ekim'de dow en yükseğini görecek diye birşey dolanıyordu günlerdir forumlarda.. belkim tutar..:)[/QUOTE]
o zaman çöker bence jerfin patron .. :D
[quote=Astatin;155651]Cumadan kalan karın ağrısı şortların maliyetini 550 pıvan kadar düzeltmiş olma ile avunarak ve fakat bu halde bile şu anki fiyatla 650 pıvan zararda olarak dan geceye şortüüüüüüüüüüüü[/quote]
bir seni, bir de Laros u anlayamıyorum...
abi kullanamıyorsanız verin kız gibi sistemleri vetan evlatları faydalansın be.hem paranız cebinizde kalır hemide hayır duası alırsınız.
Laros yine iyi trende karşı poz açmıyor (1-2 kez yaptı ama) bazen erken atlıyor ama fekat sen fecisin looo...
nedir bu kontr trend aşkı :oüüü:(
ah multimilyoner pass bende olcaktı ahhha ahhh...
[quote=Astatin;155651]Cumadan kalan karın ağrısı şortların maliyetini 550 pıvan kadar düzeltmiş olma ile avunarak ve fakat bu halde bile şu anki fiyatla 650 pıvan zararda olarak dan geceye şortüüüüüüüüüüüü[/quote]
Yarın üwww lemede.:..::..:
Seans bitti.
Grafik çalışmama rağmen toparlayamadım hafta sonu. Vob için 65.2XX ler çıkmıştı hesaplarda. Dji ise şu an 9.930 civarında. 10.000 öyle pat diye geçilir mi? geçilse de bir tepki gelmez mi? peki sıkı bir düzeltme de biz ne oluruz? falan filan... Pozisyonum yoktu fakat uzun da olsaydım flat girerdim. Flat kalmak lazımdı.(Dı diyerek sanki kesinmiş gibi konuştuğumun farkına vardım.Kesinlik olmaz elbet..) Sembolik kısa açtım son dakika tabi ki...
Bol şanslar hepimize...
dow 9917 üzerinde kalıra 9972 drenç.
cümleten geçmiş olsun
herkese iyi akşamlar
cümleten iyi akşamlar .. yarın akşama görüşürüz ..
[quote=SEYYAH;155657]bir seni, bir de Laros u anlayamıyorum...
abi kullanamıyorsanız verin kız gibi sistemleri vetan evlatları faydalansın be.hem paranız cebinizde kalır hemide hayır duası alırsınız.
Laros yine iyi trende karşı poz açmıyor (1-2 kez yaptı ama) bazen erken atlıyor ama fekat sen fecisin looo...
nedir bu kontr trend aşkı :oüüü:(
ah multimilyoner pass bende olcaktı ahhha ahhh...[/quote]
dram yapma pambık.kom.kom hasta etme adamı:::::::::doğru diyon bi tarfdandaüüüüüüüüü ağustos sonu zirve yenileyen portfoy yine zirvenin %13 altına düştü ** ..... ama ben ce bu gece şort gecesi :).boks..boks..boks.
hasta etme adamı.dngya bi tuhaf bi şey bu pambık..misal 4 kaldıraçla simüle ediyorum sistemi %900 kar gösteriyo..peki niye uymuyorum acaba...4 ayda..benim de SAZAN gibi acil bio-mekanik birini bulmam lazım:rolleyes::rolleyes::rolleyes:disiplinli..itaatkar..
[quote=mavi;155659]Seans bitti.
Grafik çalışmama rağmen toparlayamadım hafta sonu. Vob için 65.2XX ler çıkmıştı hesaplarda. Dji ise şu an 9.930 civarında. 10.000 öyle pat diye geçilir mi? geçilse de bir tepki gelmez mi? peki sıkı bir düzeltme de biz ne oluruz? falan filan... Pozisyonum yoktu fakat uzun da olsaydım flat girerdim. Flat kalmak lazımdı. Sembolik kısa açtım son dakika tabi ki...
Bol şanslar hepimize...[/quote]
Mavi patron nerdesin yaw...Şu son tad son temas bir dokunuş ne zaman bitecek yaw..:cool:
Bendende hayırlı geceler short için herhengi bir işaret olmadan kapandı.
5 dk manuel sistem kapanış barından sat verdi. Herkes gidecek derken bi düzeltme düşüşü yapıp bizi düzeltmesin de yoksa ağlarım üww:::((((
[quote=ordi;155666]5 dk manuel sistem kapanış barından sat verdi. Herkes gidecek derken bi düzeltme düşüşü yapıp bizi düzeltmesin de yoksa ağlarım üww:::(((([/quote]
ağla ordi patron..ağlamak iyidir:..::..::..::..: ya bişi soracağım..bu "manuel sistem" ne demek yahu?
Pala şimdiye kadar beni hiç kırmadı 69950 değdirmeden döndürürse çok üzülürüm.:..::..:
en zirvedeyiz...sistem nasıl sat verebilir ki..
[quote=Larossıan;155668]Pala şimdiye kadar beni hiç kırmadı 69950 değdirmeden döndürürse çok üzülürüm.:..::..:[/quote]
Seni sevmeyen ölsün laros:):):) amma pala seni değil de Aslı yı kırmıştı bir kere galiba.kom.kom.kom.dng
[QUOTE=jerfin;155650]üst bandı kırdık görünüyor.. dow da bu gece çoşarsa sabah açılış can yakar..üüü[/QUOTE]
astatin patron yazmadan ben yazayım ve çıkayım :)... ne kırıyon jerfin patron .. tavukmu kırıyon .. ne can yakıyon tavuk canımı .. heheheh :):)
[QUOTE=Astatin;155670]Seni sevmeyen ölsün laros:):):) amma pala seni değil de Aslı yı kırmıştı bir kere galiba.kom.kom.kom.dng[/QUOTE]
aslı kim patron .. ben niye tanımıyorum .. heeheh :o:o
[quote=selçuklu;155672]aslı kim patron .. ben niye tanımıyorum .. heeheh :o:o[/quote]
Aslı laros'un gizli metresi:rolleyes::rolleyes: onu boşverde nasılsa flatsin..Bizim için duaya yat..istiareye falan.brv.brv
[QUOTE=Astatin;155673]Aslı laros'un gizli metresi:rolleyes::rolleyes: onu boşverde nasılsa flatsin..Bizim için duaya yat..istiareye falan.brv.brv[/QUOTE]
aslı aplaya hörmetler ...
dow % 61,8 düşsün patron fibo düzeltmesini yapsın ... daha ne diyim . .. hehehe :D:D
sistemli hareketler..
cuma 64100 den uzunla...
bugün 64600 den kısal..
sonra kılsarı 64800 den uzunlayacakken(oradan sistem) ,tam bar kapanmışken,tam alacagım, 65000 oldu..sadece kısa kapattım..
[B]komisyon çıkarsa neredeyse kar yok..[/B]canım çok sıkıldı..
[quote=selçuklu;155608]65000 full flat .. Geceye pozda girmeyecem .. Bu kadar trade yeter bugünlük .. şükür .. Isterse tavan veya taban olsun .. Umrumda değil ... Full flat arkaya yaslandım ... .uyk[/quote]
aynen... Iyi akşamlar
[quote=abka;155675]sistemli hareketler..
cuma 64100 den uzunla...
bugün 64600 den kısal..
sonra kılsarı 64800 den uzunlayacakken(oradan sistem) ,tam bar kapanmışken,tam alacagım, 65000 oldu..sadece kısa kapattım..
[B]komisyon çıkarsa neredeyse kar yok..[/B]canım çok sıkıldı..[/quote]
[URL="http://urlal.com/dqqf]"][url=http://urlal.com/dqqf][/URL][img]http://i0910.hizliresim.com/2009/10/12/3173.jpg[/img][/url]
Ben 5 liğe göre işleem yapmıyorum ama fena değil.
hisseler canavar gibi giderken ,bende kar yok...
tebnk 4.5 kat kar yapmış..
netaş 7 kat..
vakıfbnk 4 kat...neredeyse tüm imkb-10 böyle..
bizde ugraşıp duralım..yok sistem,yok dow..baba ,100 bin doların olacak..saklıyacaksın..[B]ekonomistler en büyük krizin içindeyiz dedikleri anda mal alacaksın..[/B][B]hayatında[/B] 4 kere yapsan zengin olursun...
son 10 yıldaki büyük krizler;
1998 uzak doğu..
2001 anayasa kitabı krizi..endeks 4 dip çekti..
2001 11 eylül endeks 3 dip çekti..
2003 ırak savaşı
2007 e muhtura.
2007 doagustos dow krizi...
2009 global kriz..
[B]hayatın boyunca 4 tane yeter...[/B]
[quote=abka;155678]hisseler canavar gibi giderken ,bende kar yok...
tebnk 4.5 kat kar yapmış..
netaş 7 kat..
vakıfbnk 4 kat...neredeyse tüm imkb-10 böyle..
bizde ugraşıp duralım..yok sistem,yok dow..baba ,100 bin doların olacak..saklıyacaksın..[B]ekonomistler en büyük krizin içindeyiz dedikleri anda mal alacaksın..[/B]hayatında 4 kere yapsan zengin olursun...[/quote]
evet..o.95 deb koza, 2.86 dan işc, yine dibe yakın tupras aldıydım...lafta alırken evladiyelik olcaktı..ama %15 karı görünce vermiştim...üwwwww
Bu yemekteyiz programına topişlermi katılıyor hep adam saçı kızıla boyatmış üwwwww.
IMKB30 kağıtlarından birinin :) günlük grafiği...
[IMG]http://img49.imageshack.us/img49/714/25091046.png[/IMG]
Grafikteki çızıklara çok aldırış etmeyin öylesine kodum... Ama sanki'm bir formasyon var mı ne :)?
[quote=fikrisent;155681][IMG]http://img49.imageshack.us/img49/714/25091046.png[/IMG]
Grafikteki çızıklara çok aldırış etmeyin öylesine kodum... Ama sanki2m bir formasyon var mı ne :)?[/quote]
formasyon varsada, senin çizgiler onları göstermemiş saklamış..fikriicenttt:p:p....OBO olabilür
[quote=Larossıan;155680]Bu yemekteyiz programına topişlermi katılıyor hep adam saçı kızıla boyatmış üwwwww.[/quote]
bir bayanınj saçını kızıla boyamasının anlamını biliyordumda, erkeğin saçını kızıla boyamasının bu anlama geldiğini bilmiyordum:..: Ayrıca niye ağlıyosun sen elalelmin topişine
[quote=Astatin;155665]Mavi patron nerdesin yaw...Şu son tad son temas bir dokunuş ne zaman bitecek yaw..:cool:[/quote]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Sayın Astatin,[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana][U]Belki yarın, belki yarından da yakın[/U]...[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana](Sayın PALA, duy sesimiziii!!!..)[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Grafikler bitmeli artık diyor. İndikatörler 5,15,60,120,Gün,Hafta biz doyduk diyorlar. Sadece Aylık, düzeltme olsa da sert veya yumuşak farketmez, benim daha yolum var diyor.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Yoğun tempomdan çıkabilirsem grafik paylaşacağım.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Bol şanslar hepimize...[/FONT][/COLOR]
[quote=mavi;155684][COLOR=black][FONT=Verdana]Sayın Astatin,[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana][U]Belki yarın, belki yarından da yakın[/U]...[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana](Sayın PALA, duy sesimiziii!!!..)[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Grafikler bitmeli artık diyor. İndikatörler 5,15,60,120,Gün,Hafta biz doyduk diyorlar. Sadece Aylık, düzeltme olsa da sert veya yumuşak farketmez, benim daha yolum var diyor.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Yoğun tempomdan çıkabilirsem grafik paylaşacağım.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Bol şanslar hepimize...[/FONT][/COLOR][/quote]
Onlar doymuş doymasına da pala aç :) Aylık da neymiş yemişim aylığı..9 ay bir insanın anne karnında geçirdiği süre...bu kadfar süre boyunca çıkarmı bir borsa yaw...:)))
[quote=Astatin;155685]Onlar doymuş doymasına da pala aç :) Aylık da neymiş yemişim aylığı..9 ay bir insanın anne karnında geçirdiği süre...bu kadfar süre boyunca çıkarmı bir borsa yaw...:)))[/quote]
7 aylık yada düşük yapsaydı iyiydi pala.:..: