-
[quote=catedral;65954]Geçmişolsun :([/quote]
sayın süt danası ayan..39 dedin 40 dedin dengemibozdun, şortlayamıyorum...ııgghh olmuyor... neyse..
şaka bir yana, bayram bende fitflat giriyorum VOB30 da..Ama 9 gün ara adamı bozar..Konsantrasyonumu FX e yönlendiriyorum..GBPJPY ve EURJPY de, malum faiz indirimlerinden sonra gelecek beklenti bitti tepkisinden sonra şort için fırsat kolluyorm... nede olsa ikisinde e yaklaşık 400-600 pips potansiyel olabilir...ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞş süt danası..sakın çıkıp şimdi GBPJPY 150 olacak falan deme...hasta etme adamı :..::..::..::..:
İmza: Kamçatka ayısı
-
[QUOTE=catedral;65954]Geçmişolsun :([/QUOTE]
bi haftadır yokum zaten:) bayadır işlemde yapmıodum 800 puan okşadılar:)
-
bu gece sabaha kdr analiz yapcam malum 1 haftadır uzağım ve uzun gircem bayrama analizlerim sonucu:) madem uzun gircen analizi nie yapıon derseniz. tamamen psikolojik:)
-
bedava verdik malları :(
bekliyoruz şimdide :(
-
[color=#FF0000][b] 04.12.2008 13:30:37 AVRO BÖLGESİ VE AB EKONOMİSİ ÜÇÜNCÜ ÇEYREKTE BİNDE 2 KÜÇÜLDÜ [/b][/color]
Avro Bölgesi ve AB, yılın üçüncü çeyreğinde binde 2 küçülerek ekonominin durgunluğa girdiğini doğruladı.
Resmi istatistik kurumu Eurostat'ın verilerine göre, ilk çeyreğe kıyasla 2008'in ikinci çeyreğinde Avro Bölgesi binde 2 küçülürken 27 üyeli AB ekonomisi sıfır büyüme gerçekleştirmişti.
Üçüncü çeyrek sonunda yıllık büyüme oranları ise Avro Bölgesi'nde binde 6 ve AB'de binde 8 düzeyinde gerçekleşti.
Temmuz-Eylül döneminde ekonomik büyüklüğü oluşturan alt kalemlerden yatırımlar Avro Bölgesi'nde binde 6 ve AB'de binde 8 azalırken, ihracat Avro Bölgesi'nde binde 4 ve AB'de binde 3 arttı.
Aynı dönemde ithalat avro ülkelerinde yüzde 1,7 ve AB'de yüzde 1,3 yükselirken nihai tüketim Avro Bölgesi'nde sabit kaldı, AB'de binde 1 de arttı.
Üçüncü çeyrekte Estonya yüzde 1, Almanya, İngiltere, İtalya ve Danimarka binde 5, İspanya binde 2, Macaristan ve İsveç binde 1 küçüldü.
Aynı dönemde AB'nin en önemli ekonomik rakiplerinden ABD ve Japonya da binde 1 daralmıştı. AA
-
[QUOTE=Vob Trader;65965]bu gece sabaha kdr analiz yapcam malum 1 haftadır uzağım ve uzun gircem bayrama analizlerim sonucu:) madem uzun gircen analizi nie yapıon derseniz. tamamen psikolojik:)[/QUOTE]
Ben de analizin sonucu yapılmadan mı çıktı diye soracaktım. .dng
-
[QUOTE=mbm;65960]gülme bacım niye gülüyorsun...:D heee hee[/QUOTE]
Hmmm bu başbakanın az evvel yaptığı açıklama hiç hoş kaçmadı. Bunu piyasa sevmez. Tutamadı dilini yine eplektik.
-
[QUOTE=catedral;65969]Hmmm bu başbakanın az evvel yaptığı açıklama hiç hoş kaçmadı. Bunu piyasa sevmez. Tutamadı dilini yine eplektik.[/QUOTE]
Dua et "Hamdolsun bayramımız çok çok keyifli geçecek" demedi.
-
Yaşasın. LONG çular ya da fitçiler çoğaldı. Biz de iki gündür neden Short ta kazanamıyoruz diyorduk. Hatta dünkü bir yazımızda bunu belirtmiştik..
Bütün küçük yatırımcı Shorttayken kazanmak mümkün değil. Şimdi riske girmek istemeyenler felan duyuyoruz.. Demek ki artık kazanabiliriz.. Borsanın altın kuralı bir kez daha tekerrür etti.
Büyük Balık Küçük Balığı yutar. Hiç Küçük balığın büyüğü yuttuğu görülmemiştir.
Ve Piyasa yapıcılar karar vericiler büüyk balıklardır. Ortada bir yem var ise.
-
[QUOTE=BORSACIOZGUR;65971]Yaşasın. LONG çular ya da fitçiler çoğaldı. Biz de iki gündür neden Short ta kazanamıyoruz diyorduk. Hatta dünkü bir yazımızda bunu belirtmiştik..
Bütün küçük yatırımcı Shorttayken kazanmak mümkün değil. Şimdi riske girmek istemeyenler felan duyuyoruz.. Demek ki artık kazanabiliriz.. Borsanın altın kuralı bir kez daha tekerrür etti.
Büyük Balık Küçük Balığı yutar. Hiç Küçük balığın büyüğü yuttuğu görülmemiştir.
Ve Piyasa yapıcılar karar vericiler büüyk balıklardır. Ortada bir yem var ise.[/QUOTE]
Siz ORKİNOS mu KEFAL misiniz:..:
-
[quote=catedral;65972]Siz ORKİNOS mu KEFAL misiniz:..:[/quote]
misina gibi sanki .kom
-
[QUOTE=BORSACIOZGUR;65959]Bayramda gelebilecek piyasayı zıplatabilecek pek yeni olumlu bir haber yok.
Gelebilek bütün destek iyi haberleri hükümet büyükleri sağolsun açıkladılar.
Ama ya bizim piyasalar kapalıyken ya bi de gelebilecek bir kötü haber..ABD de yeni bir iflas. Bir bankanın daha likidite sorunu..Bizim piyasalar kapalıyken üstüste Beklenenden daha kötü gelen datalar, ki gelmeye devam ediyor.
Aman allahım..Biz kurban kavurma pilav yerken Bir bakmışız dow 7050 )
Aksini düşününce zaten zirvesi 15000 olan dow un bu saatten sonra 9000 hatta 10000 görmesi pek inandırıcı değil..[/QUOTE]
bayrama short girecekmisiniz?