[quote=ordi;155693]17.35 ten bu yana dax'a veriyorlar küsküyü. Dow da 60 dklarda saat 18.05 itibariyle sat verdi bakalım kim kime ne verecek[/quote]
ben de ben söylemiştim geyiği veya maralı yapayım.heyk
Printable View
[quote=ordi;155693]17.35 ten bu yana dax'a veriyorlar küsküyü. Dow da 60 dklarda saat 18.05 itibariyle sat verdi bakalım kim kime ne verecek[/quote]
ben de ben söylemiştim geyiği veya maralı yapayım.heyk
[quote=jerfin;155732]şimdi dow buralardan biraz tepsin.. sonra dönsün günün en düşüğünden kapatsın..
sonra mı ?..:..: ee sonra sabah fdow da eksi olsun tabiki..:::[/quote]
kapanış kaç olur bilmiyorum ama 9840 tan aşagıya gitme olasılıgı çok az şimdiki yerinden daha yukarılarda bir yerde kapatması lazım:..::..:
Bi numara olmaz Asti yat uyu ü[URL="http://www.:..::..::..:"]www.:..::..::..:[/URL]
[url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i0910.hizliresim.com/2009/10/12/5092.jpg[/img][/url]
sevgili forumdaşlar yaptıgım gün sayımlarına göre 14 ekim çarşamba dahil yukarı atak olması lazım spotta muhtemelen 52 bin civarına 15ekim 20ekim arasımuhtemelen bir alçalan takoz yaparak ufak ufak satışlarla tekrar spotta50bin civarına geri çekilme 21 ekimden 4 kasıma kadar agresif alımlarla spotun 55bin bölgesine yönelmesi 5 kasım çok önemli bir tarih 12 mart dibinin tam olarak 233 gün sonrası fibo teknigine göre mutlaka burdan öyle böyle sert bir satış gelecektir bütün kasım ayını kapsayan süreçte yüzde on ile yüzde yirmi arasında birsatış kuvvetli olasılık çokönemali trend dönüş tarihi bana göre 5kasım bu tarihe kadar longlar rahatlıkla arkasına yaslanabilirler 4kasıma kadar beklemek kaydıyla
valla gün ve gün vererek bayağı iddaalı bi sayım ve tahmin yapmışsın merakla takip edeceğim. Bunu H.R. bile yapamaz:::))))
[QUOTE=ordi;155734]ben de ben söylemiştim geyiği veya maralı yapayım.heyk[/QUOTE]
senin şu sistemi harbi merak ettim ordi.. sisteminin mantığı hakkında biraz ipucu versen..
bende dow'un kapanışları hakkında kendimce bi sistem geliştirmeye çalışıyorum.. ve bu gece bebiş sistemime göre dow eksi kapatmalıydı.. zaten bizi kapanışta deli gibi almalarına rağmen sistemim için kısa girmeye istekliydim... ama 1 kontrata cesaret edebildim..:))) asti gibi cesuryürek olamadım..:..:
bugün dowun kapanışından sonra açıklanacak bilanço yok mu..:)
[quote=jerfin;155738]senin şu sistemi harbi merak ettim ordi.. sisteminin mantığı hakkında biraz ipucu versen..
bende dow'un kapanışları hakkında kendimce bi sistem geliştirmeye çalışıyorum.. ve bu gece bebiş sistemime göre dow eksi kapatmalıydı.. zaten bizi kapanışta deli gibi almalarına rağmen sistemim için kısa girmeye istekliydim... ama 1 kontrata cesaret edebildim..:))) asti gibi cesuryürek olamadım..:..:[/quote]
sizin gibi vob üstadına benim sistem yetmez be jerfin:::
diğer arkadaşların ne yaptığını bilmiyorum ama benim sistemim indikatör ve osilatörlerden oluşuyor. sabırla takip edersem 60 dk dow-dax çok iyi sonuçlar veriyor ama ben klasik Türk kafasıyla çabuk para kazanayım derken kaybeden tarafta yer alıyorum üüüüwwwwww.dng
sayın jerfi topiklerde milli voleybolcu olduğuna dair söylentiler vardı doğruluk payı nedir? yoksa ben mi geyiğin boynuzlarına takılmışım oy oy ::.))))
dj 9862 nin üzerinde kapattığı sürece yukarı üstelik benim sistemime göre yarın bi ters haber gelmez ise bugünden daha iyi bir trend yakalayacak gibime geliyor
[QUOTE=ordi;155741]sayın jerfi topiklerde milli voleybolcu olduğuna dair söylentiler vardı doğruluk payı nedir? yoksa ben mi geyiğin boynuzlarına takılmışım oy oy ::.))))[/QUOTE]
jerfin deel o Queen .dng
[QUOTE=ordi;155741]sayın jerfi topiklerde milli voleybolcu olduğuna dair söylentiler vardı doğruluk payı nedir? yoksa ben mi geyiğin boynuzlarına takılmışım oy oy ::.))))[/QUOTE]
milli voleybolcumuz queen, ben değilim.:))). ama bende dow'a iyi smaç vururum.. dimi selçuklu..:..:
mozkan patron kısalmadan glabal trend dönmez .. .. ben kısalmadan vop düşmez ..kocaoğlan sat vermeden küskübar olmaz .. astatin patron küskübarları türküsünü söylemeden 1. şelale küskübar şenlikleri başlamaz ..
heveslenmeyin boşa .. heheeh :D:D:D
klasik dönüş günü kriterleri
- trend yönünde yüksek pointli bir gapli açılış
- açılış sonrasında gap yönünde hareket.. spotun açılmasıyla hareketin devamı (alım veya satım çılgınlığı haber falan gelebilir bu sırada)
- bazen öğleden sonra spot 2 seansın açılmasıyla bazende dowun açılmasıyla .. sabahki gapin 3-4 tane 5 dklık barla bütün oalrak yutulması .. ... kapanışa kadar günlük tepeden veya dipten %3-%4 farkla kapanış .. heheeh .:o:o:o
yaşasın tepe - dip avcılığı .. :o:o::: .boks..boks.
[quote=jerfin;155739]bugün dowun kapanışından sonra açıklanacak bilanço yok mu..:)[/quote]
var..TOKOBA nın hayat bilançosu açıklanacak::::::
[quote=VOBiX;155743]jerfin deel o Queen .dng[/quote]
doğru söylüyorsun kendime ben de vurayım bari.dng
kendime yuh diyorum başka bişey demiyorum yuh.dng
[quote=selçuklu;155745]mozkan patron kısalmadan glabal trend dönmez .. .. ben kısalmadan vop düşmez ..kocaoğlan sat vermeden küskübar olmaz .. astatin patron küskübarları türküsünü söylemeden 1. şelale küskübar şenlikleri başlamaz ..
heveslenmeyin boşa .. heheeh :D:D:D
klasik dönüş günü kriterleri
- trend yönünde yüksek pointli bir gapli açılış
- açılış sonrasında gap yönünde hareket.. spotun açılmasıyla hareketin devamı (alım veya satım çılgınlığı haber falan gelebilir bu sırada)
- bazen öğleden sonra spot 2 seansın açılmasıyla bazende dowun açılmasıyla .. sabahki gapin 3-4 tane 5 dklık barla bütün oalrak yutulması .. ... kapanışa kadar günlük tepeden veya dipten %3-%4 farkla kapanış .. heheeh .:o:o:o
yaşasın tepe - dip avcılığı .. :o:o::: .boks..boks.[/quote]
sen noktayı koymuşsun virgüle bile gerek yok senin sistemde.brv
doğru söze sadece.brvgerekir, bu hareketin dışında kalanlara da.uyk
[QUOTE=jerfin;155738]senin şu sistemi harbi merak ettim ordi.. sisteminin mantığı hakkında biraz ipucu versen..
bende dow'un kapanışları hakkında kendimce bi sistem geliştirmeye çalışıyorum.. ve bu gece bebiş sistemime göre dow eksi kapatmalıydı.. zaten bizi kapanışta deli gibi almalarına rağmen sistemim için kısa girmeye istekliydim... ama 1 kontrata cesaret edebildim..:))) asti gibi cesuryürek olamadım..:..:[/QUOTE]
ındıkator osılator gosterge neyim bilmem.. asti bastan kaybetti ben geceye kısa girdim son 10 dakıkada.. acıkcası su saate kadar ımf haberının acıklanmasını beklıyodum ama acıklanmadı elı kulagındadır sabah ezanından sonra acıklayabılırler...
o degıl de işi gücü bırakıp gosterge olsam sınyal basına 10 dolardan koseyı donerdım :D
[quote=Kennym;155750]ındıkator osılator gosterge neyim bilmem.. asti bastan kaybetti ben geceye kısa girdim son 10 dakıkada.. acıkcası su saate kadar ımf haberının acıklanmasını beklıyodum ama acıklanmadı elı kulagındadır sabah ezanından sonra acıklayabılırler...
o degıl de işi gücü bırakıp gosterge olsam sınyal basına 10 dolardan koseyı donerdım :D[/quote]
bu benim fantazi sistemim zaten.. türev piyasalarda yatırımcıların %95 i batıyormuş..bu durumda birini tutuyosun o 1 kontratka işlem yapıyo..sen onun 20 katı kontratla ters poz. açıyosun..o gazete dergi cnbc e izliyo, veri izliyo sen sadece onu izliyosun...%95 ihtimalle zengin olursun;)
[quote=selçuklu;155745]mozkan patron kısalmadan glabal trend dönmez .. [/quote]
eyvallah big patron :..:
emme vede lakin global trend dönmeden mozkan kısalmaz, eskiden yapardım
buradan bi çakarsam 10000 puan cepte hesabını az yapmadık :D hesap kitap işinden bıktığım için artık forexteyim, forexteyim dedim de eurusd ye buradan bi çakarsam 1,40 a kadar tutarım, bak gene hesap kitap yaptık benden trader olmaz :..:[LEFT]
[/LEFT]
[B]Günaydın,
[U]13 Ekim Salı [COLOR="blue"]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar
Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/U][/B]
[U] GBP TÜFE (a/a) (Eyl) 11:30 %0,3 %0,4 Yüksek
GBP TÜFE (Çekirdek) (y/y) (Eyl) 11:30 %1,7 %1,8 Yüksek [/U]
GBP Perakende Fiyat Endeksi (a/a) (Eyl) 11:30 %0,3 %0,5 Orta
GBP Perakende Fiyat Endeksi (Eyl) 11:30 215,3 214,4 Orta
[U] GBP DCLG Konut Fiyatları (y/y) (Ağu) 11:30 -%4,9 -%8,3 Yüksek
EUR ZEW Yatırımcı Güven Endeksi (Ekonomik Eğilim) (Eki) 12:00 61,2 59,6 Yüksek
GER ZEW Yatırımcı Güven Endeksi (Ekonomik Eğilim) (Eki) 12:00 58,8 57,7 Yüksek
GER ZEW Yatırımcı Güven Endeksi (Mevcut Durum) (Eki) 12:00 -69 -74 Yüksek [/U]
[B]USD Beyaz Saray-Romer'in Ekonomistlerle Konuşması 15:30 Düşük
USD IBD/TIPP Ekonomik İyimserlik Endeksi (Eki) 17:00 52,5 52,5 Düşük [/B]
USD New York Fed-Dudley'in Uluslararası Bankacılarla Konuşması 20:15 Düşük
[B] USD Fed-Kohn'un Ekonomik Büyüme Hakkındaki Konuşması 20:45 Yüksek
USD Hazine Bütçe Dengesi($) - Eylül 21:00 Yüksek [/B]
[B][U]Bazı Bilançolar[/U][/B]
Johnson & Johnson (JNJ) 1.13$ (Açılış Öncesi)
Intel Corporation (INTC) 0.27$ (Kapanış sonrası)
[B][U]IMKB ve VOB kapanışlarda Dow Future[/U]
IMKB:[COLOR="Red"]9868[/COLOR]
VOB: [COLOR="red"]9865[/COLOR]
Bol Kazançlar..[/B]
cümleten günaydın ,
dün gece msstocktakı tum sıstemlerı ındıkatorlerı ınceledim nerdeyse satıs sınyalı veren yok maalesef ustelık sert yukselıs gelecek gibi.. gonlumuzden şelale geçiyor lakin gorunen koy kılavuz ıstemez bugun bızım ıcın zor bı gun olabılır.. piff allah sonumuzu hayır etsin üvvvvvvv
herkese bol kazanclar..
[quote=Kennym;155755]cümleten günaydın ,
dün gece msstocktakı tum sıstemlerı ındıkatorlerı ınceledim nerdeyse satıs sınyalı veren yok maalesef ustelık sert yukselıs gelecek gibi.. gonlumuzden şelale geçiyor lakin gorunen koy kılavuz ıstemez bugun bızım ıcın zor bı gun olabılır.. piff allah sonumuzu hayır etsin üvvvvvvv
herkese bol kazanclar..[/quote]
Günaydın,
Eylül sonunda ve Ekim başında kısa pozisyon sevdası bana da çok para kaybettirdi. Döndüm ama bu yoldan. Ondan beri uzun pozisyonlarla zararımı çıkartıyorum. Tepe avcılığı adama çok para kaybettiriyor. En mantıklısı yine trend takibiymiş, anladım....
--------Doğan Yayın’ın üç şirketine ihtiyati haciz-----
bugun dogan grubu ıcın kotu bı gun olabilir..
[QUOTE=Strategist;155756]Günaydın,
Eylül sonunda ve Ekim başında kısa pozisyon sevdası bana da çok para kaybettirdi. Döndüm ama bu yoldan. Ondan beri uzun pozisyonlarla zararımı çıkartıyorum. Tepe avcılığı adama çok para kaybettiriyor. En mantıklısı yine trend takibiymiş, anladım....[/QUOTE]
haklısın hocma.. dün dediğim gibi tüm sistemleri inceledim ki msstockun sistemleri normalde cok gereksiz sistemlerdir , bunların bile nerdeyse tamamı gunluk bazda 2 kere al vermısler trend boyunca.. üvvvv bundan sonra uzun soluklu takılcam.. sat gelmedende dediginiz gibi pek mantıklı degil gecelere kısa gırmek..
son 2 haftadır kısa kısa diye ömrümüz çürüdü :) gencligimize yazık yaf :::::::::
tepe yakalıcaz dıye tepelenip duruyoz ama işte heyecanlı oluyo meret :)
[quote=Astatin;155746]var..TOKOBA nın hayat bilançosu açıklanacak::::::[/quote]
TOKOBA nın hayat bilançosu beklendiği gibi gelmiş..etkisi nötr..günaydın ve bol kazançlar...
[QUOTE=Astatin;155759]TOKOBA nın hayat bilançosu beklendiği gibi gelmiş..etkisi nötr..günaydın ve bol kazançlar...[/QUOTE]
asti patron açılıştan ağlamaya başlarmıyız sence :::
vay vay vay...milletin EW cisi ne güzel saymış aylar önce..bizim EW ciler yıldızları sayıyolardı herhalde.kom.kom.kom şaka şaka..bana sorarsanız bir sürü alternatif sayım içinden bu sefer bu tutmuş..bi dahaki sefere kim bilir hangisi..
[IMG]http://i38.tinypic.com/33tmgqc.gif[/IMG]
[COLOR=RoyalBlue][B]Cümleten Günaydın, Bol Kazançlar..[/B][/COLOR]
[B]YORUM :[/B] 65.200 hedefine ulasan kontratta bir sonraki hedefimiz 65.900.Bugün için ana destek noktalarımız 64.750 ve 64.350.65.200 üzerinde belirli kriterler olusursa 67.700 hedef haline gelebilir.[B][U]Kısa vadeli trendin asağı dönmesi için 63.800 altında günlük kapanıs[/U][/B] , orta vadeli trendin asağı dönmesi için 60.600 altında haftalık kapanıs gerekmektedir.
Direnç 2 : 65975
Direnç 1 : 65550
Pivot : 64750
Destek 1: 64450
Destek 2: 63375
[quote=Kennym;155760]asti patron açılıştan ağlamaya başlarmıyız sence :::[/quote]
sen daha başlamadınmı..üwwwwwwwwwwwwwwww.kom
[QUOTE=Kennym;155755]cümleten günaydın ,
herkese bol kazanclar..[/QUOTE]
Standat göstergeler toplamda bşarısızdır. Çükü herkes aynı şeye bakıyor. Genel oalrak baktıysanız sorun yok.
[QUOTE=Astatin;155763]sen daha başlamadınmı..üwwwwwwwwwwwwwwww.kom[/QUOTE]
hocam 950 den ufurdum gitti.. gene yanlıs yaptım bılıyorum ama neyse..
açılışta shortları artırdım..
[QUOTE=Kennym;155765]hocam 950 den ufurdum gitti.. gene yanlıs yaptım bılıyorum ama neyse..[/QUOTE]
bende tam oradan satış yaptım..:D
Günaydın hayırlı işler arkadaşlar
[quote=Kennym;155765]hocam 950 den ufurdum gitti.. gene yanlıs yaptım bılıyorum ama neyse..[/quote]
kimbilir... ama benim fop kapanış tahminim bugün 33000..cibarı +- 5000 oynayabilir::::::
[quote=Astatin;155761]vay vay vay...milletin EW cisi ne güzel saymış aylar önce..bizim EW ciler yıldızları sayıyolardı herhalde.kom.kom.kom şaka şaka..bana sorarsanız bir sürü alternatif sayım içinden bu sefer bu tutmuş..bi dahaki sefere kim bilir hangisi..
[IMG]http://i38.tinypic.com/33tmgqc.gif[/IMG][/quote]
Bizim forumun EW cileri..sanmayınki sayfa geçti kurtardınız..bu grafı her sayfaya yapıştıracağım.kom.kom...adam taaa mart ayında saymış bunu beaaaaaa...dng.dng
[QUOTE=jerfin;155767]bende tam oradan satış yaptım..:D[/QUOTE]
jerf eger dusuk actıysa yukselecek demektir demedi deme.. :)
yuksek actıktan sonra dusuyo bu meret gun sonunu gene yuksekte kapatıyo..
bugun dogan grubundakı hısselerın satısıyla bı mıktar düşüş olabılır dıye dusunuyorum lakin burası turkıye haciz geldi devlet garantisi diip saldırabılırde insanlar .lelele.lelele.lelele.lelele
bırak mart ayını o adam teee 1.5 yıldır doğru sayımlar yapıyor asti.. ne biçim ew takipçisisin..:D.dng
hatta ben kaç defa linkini yapıştırdım buraya A.Tiedje nin EW grafı diye...boks..kom
[quote=Astatin;155770]Bizim forumun EW cileri..sanmayınki sayfa geçti kurtardınız..bu grafı her sayfaya yapıştıracağım.kom.kom...adam taaa mart ayında saymış bunu beaaaaaa...dng.dng[/quote]
Sen dji grafiğini haftalık kapanış olarak aç, sola ve sağa bak ne görüyorsun söyle. Aynısını XU30 ve herhangibir 30 veya 100 hissesi için yap ne gördüğünü tekrar yaz. :..:
Birisi bana bu İş C'nin garan gibi zirve yapıp yapmayacağını söylesin. 7.50 olur mu?:..:
[quote=jerfin;155772]bırak mart ayını o adam teee 1.5 yıldır doğru sayımlar yapıyor asti.. ne biçim ew takipçisisin..:D.dng
hatta ben kaç defa linkini yapıştırdım buraya A.Tiedje nin EW grafı diye...boks..kom[/quote]
sayın jerfin birkez daha sitesinin adresini verebilirmisiniz gözden kaçırmışım.
teşekkürler