matrik gold var bende
metastock anlık veri aktarımı nasıl yapılıyor
günlük veri aktardım
ama 5 dk verileri aktaramadım
Printable View
matrik gold var bende
günlük veri aktardım
ama 5 dk verileri aktaramadım
[QUOTE=truva;65988]matrik gold var bende
günlük veri aktardım
ama 5 dk verileri aktaramadım[/QUOTE]
MAtriks gold varsa MAtriks downloader ücretsiz olamlı. MAtriks downloaderı kurup oradan indirmeniz gerekiyor. [url]http://www.matriks.web.tr/download/MSDownloadSetup.EXE[/url]
"Web Gold Full Aboneliği Java Trader, Web Analiz ve MS Downloader`ı kapsar"
15 dakk system long gun system long
tek 5 dakk system short signalde
[QUOTE=hexen;65990]15 dakk system long gun system long
tek 5 dakk system short signalde[/QUOTE]
bir plan var sanırım Hexen baba.
[quote=hexen;65990]15 dakk system long gun system long
tek 5 dakk system short signalde[/quote]
Sayın hexen birde usd yi söyleyebilirmisiniz size zahmet.
31825 den short yaptım ama ,aşağı gidecek gibide görünmüyor.
[QUOTE=jelibon;65991]bir plan var sanırım Hexen baba.[/QUOTE]
jelibonum
33400 yeresinden gecen haftasona short girdidim neden girdidim ? teknik düsme potans vardı min 30800 ... 30500 yeresine amma 29700 yeresini gordu..
sindi nerdeyiz ?
33400 direnc artık 32400 yeresi.. bura yukarya asılır eyer yukselme dvam olur amma bura asayasında durum deyisik ... asayası dusme icün yetmez
düsme devam icun gün system short signal olma gerek
hem düsme olmaz hem gun icte trade eden can acır.. para kazanma olmaz para kaybetme olur..
[QUOTE=BORSACIOZGUR;65846][B]Günlük al satlardan vazgeçip olaya makro olarak baktığımızda
Ülkemizde duyduğumuz işten çıkarmalar hızlanmaya başladı. .
[COLOR="Red"] Önümüzdeki 2 ay içinde özel bankaların yüklü sendikasyon kredi geri ödemeleri olacak. [/COLOR]Bu kısa vadede dolara hızlı değer kazandıarabilir..
- Hala sert eğimli düşen bir kanal içindeyiz. Bugün bu sert düşüşlü kanalın üst direnç noktasına değdik yani kritik noktadayız... ..
[U]Düşen kanallar içinde LONG kalarak, yükselen kanallarda ise SHORT kalarak para kazanmak oldukça zordur..[/U]
Son bir söz daha. Son 100 yılın en büyük krizini yaşadığını düşünürsek
- 1939 buhranında amerikada dow jones endeksine bağlı hisselerin 3 te biri bankadaki nakit parasının bile altında ucuz bir değere satılıyordu. Ve kimse yüzüne bakmıyordu.. Hisseler daha henüz o kadar ucuzlamadı..
Bir yıl içinde dow un 5000-5500 imkb nin de 1 USD sınırının altına gelmesi işten bile değil..
Bunları düşününce LONG kalmak biraz daha kalbi sıkıştırıyor..
SAYGILAR. Bol kazançlar
[/B][/QUOTE]
[COLOR="Blue"][B] 04.12.2008 14:31:44 *FİNANSBANK 470 MİLYON DOLARLIK SENDİKASYON KREDİSİ SAĞLADIĞINI AÇIKLADI-CNBCE [/B][/COLOR]
yenisini bulmakta zorlanmıyorlar. Yazığın her şeye belgeli ispatlı piyasadan cevap geliyor. Şartlanma. Teend nereye sen oraya gidersen daha iyi olur. Bakınız imzam.
şimcik ecb için,
100, 125 uçurur,
75 normal, (piyasa için, aslında ecb için çok radikal)
50 desteğe çeker.
(dow için üçgen daralıyor, 8400-8500 arası hareket olur bu akşam) kırılım yaklaşıyor.
sevgiler.
[QUOTE=hexen;65994]jelibonum
33400 yeresinden gecen haftasona short girdidim neden girdidim ? teknik düsme potans vardı min 30800 ... 30500 yeresine amma 29700 yeresini gordu..
sindi nerdeyiz ?
33400 direnc artık 32400 yeresi.. bura yukarya asılır eyer yukselme dvam olur amma bura asayasında durum deyisik ... asayası dusme icün yetmez
düsme devam icun gün system short signal olma gerek
hem düsme olmaz hem gun icte trade eden can acır.. para kazanma olmaz para kaybetme olur..[/QUOTE]
saolun Hexen baba.
Arkadaşlar merhaba bu ilk mesajım umarım son mesajım olmaz :)Kısaca bir konuya değinip kapatacağım ve forumu meşgul etmeyeceğim. Hissenet sitesindeki ilk mesajım yüzünden 2 yıl ceza almışım ve bu sayede güzide sitenizle tanışma imkanı buldum. Hiç bir kural ihlali olmamasına rağmen Serenler isimli şahıs tarafından ceza verilmiş, sebebini görünce şaşıracaksınız :)
[URL]http://www.hisse.net/forum/showthread.php?t=28894&page=391[/URL]
Serenler isimli şahsın fevri davranışları bununla sınırlı değil ve siyasi-ulusal değerler konularındaki fevri üslubu devam ederse savcılığa başvurmayı da düşünüyoruz. Başınızı ağrıttığım için özür dilerim bu konuyu kapatıyorum ve vob hakkındaki değerli paylaşımlarınızı bekliyorum.
büyük buhranda %44 ilk düşüş dalgasının ardından %34, 5 ay süren düzeltme gelmiştir, ikinci dalga sonradır.
kaldıki o zaman büyük burhan hisseler yüzünden çıkmıştır tıpkı nadaq krizi gibi,
ancak,
içinde bulunduğumuz kriz finansal sebeblerdendir. 1973 krizine benzemektedir. %52 geri atmıştır, ayı rallisi 7450 ile başlamıştır. hedef 10000 dir.
sevgiler.