[QUOTE=aslan;155774]Birisi bana bu İş C'nin garan gibi zirve yapıp yapmayacağını söylesin. 7.50 olur mu?:..:[/QUOTE]
ne desek yalan olur aganın keyfinde isterse neden olmasın ::::::
Printable View
[QUOTE=aslan;155774]Birisi bana bu İş C'nin garan gibi zirve yapıp yapmayacağını söylesin. 7.50 olur mu?:..:[/QUOTE]
ne desek yalan olur aganın keyfinde isterse neden olmasın ::::::
[quote=jerfin;155772]bırak mart ayını o adam teee 1.5 yıldır doğru sayımlar yapıyor asti.. ne biçim ew takipçisisin..:D.dng
hatta ben kaç defa linkini yapıştırdım buraya A.Tiedje nin EW grafı diye...boks..kom[/quote]
hemi gı..valla aynı adam olduğunun farkında değilim..sabah bir arkedeş linkini göndermiş grafın..onu gördüm...buda ses gibi bişey demek..herkeste var ama kimi tenor, kimi karga :::::::::
yine alacaklar bunu..üwwww..
[QUOTE=artanis;155775]sayın jerfin birkez daha sitesinin adresini verebilirmisiniz gözden kaçırmışım.
teşekkürler[/QUOTE]
[url]http://www.godmode-trader.de/[/url]
sitenin adresi bu.. analistin adı da Andre Tiedje.. arada sayımları değiştiriyor, ama en azından yön konusunda yanıltmıyor..
ben biraz hafifledim..925 ve 950 den ..üwww
65025 den yine ağırlaştım...
Günaydın bol kazançlar pala çakabilir dikkatli olun arkedeşler.:)Çakışa hazırlık yapıyor.
tavşan bana baksana tiki tiki yapsana....hadi pala ne edeceksen et..görelim
5 dk.lık sistemim 65.000 e çıkışta al vermediği için kısalar fullendi.. stop 65.200..
yanlız saat 12 de ZEW endeksi açıklanacak.. dax'ın yönünü değiştirebilir...
Bana 11 harfli bir kurumdan gelen tüyoya göre 7 TL olacakmış. .dng
günaydın,kolay gelsin !
[quote=VOBiX;155785]Bana 11 harfli bir kurumdan gelen tüyoya göre 7 TL olacakmış. .dng[/quote]
Bu işlerde ayrılık gayrılık olmaz biri zirve gördüyse öbürüde görmeli. :p
Pala'nın Alaman versiyonu DAX'da sağlam operasyon yaptı sabah sabah bi aşşaa bi yukarı. Bizimkinin de başı döndü. 1 saat geçti açılıştan tepe dip arası sadece 250 puan....
hala alıyorlar..hedef 65700 sanırsam..
[QUOTE=jerfin;155779][url]http://www.godmode-trader.de/[/url]
sitenin adresi bu.. analistin adı da Andre Tiedje.. arada sayımları değiştiriyor, ama en azından yön konusunda yanıltmıyor..[/QUOTE]
Sn jerfin
siteden grafiği bir türlü bulamadım, yardımcı olabilirmisiniz ?
anlaşılan bugün kısa günü değil
65500 kadar lonkkkkkkkkkkkkkkkkk devammmmm uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuvvvvvv::...
[QUOTE=jerfin;155791]anlaşılan bugün kısa günü değil[/QUOTE]
Kilit de yoksa istop yapacakalr
[QUOTE=adiget21;155792]65500 kadar lonkkkkkkkkkkkkkkkkk devammmmm uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuvvvvvv::...[/QUOTE]
Bay SAzan sizin gurt taburlarındn kaçnn bir gurt burada yakaladım hemen .dng
cem uzan kaçmış heheheh...
rezillik...bu iktidar gidene kadar daha dönmez demek oluyor bu sanırım...
valla hiç düşünmemiştim iltica edeceğini...
long devam..
stop 64500 !
[QUOTE=hilm;155790]Sn jerfin
siteden grafiği bir türlü bulamadım, yardımcı olabilirmisiniz ?[/QUOTE]
son çalışmasının linki
[url]http://www.godmode-trader.de/nachricht/EW-Analyse-DOW-Jones-Die-Bullen-sind-einmalig-Rally-Dow,a1912615.html[/url]
64800 flat !
beni stop etmeden döndüler...lelele
65000 den postu giydik bakalım.
13.10.2009 10:48:39 *spk başkanı akgiray,"tek hisseye dayalı vadeli kontratlara şu anda gerek görmüyoruz, sektöre endeksli kontratlar daha anlamlı"
herşey sermaye lehine, onlara açığa satış serbest vatandaşa ııh
SPK BASKANI AKGIRAY:"HISSE KONTRATI ANLAMLI DEGIL" - HABERTURK
-MATRIKS-
msdownloader çalışmıyor bende sizde çalışıyor mu?
10 dk öncesine kadar çalışıyordu.
çalışıyor
:..:Pala 60 lığı düzeltemezse palayı düzeltecekler hahaha.:::
piff resmen şaka gibi 925 + 875 shortları en tepede kapatmısım 65100 de .. lol ki ne lol nasil bi panik ky olmusum oyle be.. su hale bak..
[QUOTE=SEYYAH;155803]msdownloader çalışmıyor bende sizde çalışıyor mu?
10 dk öncesine kadar çalışıyordu.[/QUOTE]
Bende de çalışmıyor...
10.54 çalıştı...
[quote=hilm;155807]Bende de çalışmıyor...[/quote]
Pala sizinkileri bozmuş.:..::..:
long taburları dağılın bakem..ayular on the road..küskü on the road
evet düzeldi...manyak bunlar ya...seans sırasında kesinti olur mu arkadaş? taş devrinde mi yaşıyoruz?
[QUOTE=SEYYAH;155803]msdownloader çalışmıyor bende sizde çalışıyor mu?
10 dk öncesine kadar çalışıyordu.[/QUOTE]
bende bi ara durdu sonra geldi.. ücretsiz kullanıyordum ya, dedim herhalde kestiler..:D
[QUOTE=VOBiX;155801]13.10.2009 10:48:39 *spk başkanı akgiray,"tek hisseye dayalı vadeli kontratlara şu anda gerek görmüyoruz, sektöre endeksli kontratlar daha anlamlı"[/QUOTE]
Böyle bir şey yapacakalrsa BNKTR gibi sektör fonları çıksın ona en azındna spottan hedge imkanı olur. Şimdi DOHOL en büyük adaylardan ama hükümet başını yer de KEPEZ gibi KEPAZE olursa hisse vadeli işi olmaz.
geçici sat var mevcut seviyede..
hisse vadeli çıkması,dogan gurubu hisselerinin paspas olması demek..
batmayan hisseler bile bu mantıkla batma noktasına geliyor..
çünkü basit dedikoduyla bile shortlanan hisselerin piyasa degeri düştükce ,borç oranı,yükümlülüklerin agırlığı,teminatlar artıyor..buda hisse degerini düşürüyor...[B]yani sarmal gibi hisse degeri düştükce ,görünüm bozuluyor..görünüm bozuldukca hisse düşüyor..[/B],doganlar herhalde 0.30 a inmişti..
citibk a bakın..yahu 25 dolardan 1 dolara bu mantıkla geldi..
dyhol taban....
uzan imparatorluğu çöktü.daha önce borsada kepez,çukelektrik vardı..şimdiki işc ,garanti ne ise o....son veliaht da fransaya iltica etti...ülkede olmayanlar oluyor...