çok çarpılıyor bu aralar 5 dk lık.
[IMG]http://i37.tinypic.com/facwvd.gif[/IMG]
Printable View
çok çarpılıyor bu aralar 5 dk lık.
[IMG]http://i37.tinypic.com/facwvd.gif[/IMG]
[quote=YAVUZHAN;155816]çok çarpılıyor bu aralar 5 dk lık.[/quote]
YATAY mahvediyor işte üüüüüüüüü
enorton sen naapıyon bu arada şimdi?
ne şekil trade ediyon? 5-10 dk mı? 60 dk mı? ben kaçırdım arada senin son durumu.en son neyde karar kıldın kardeşim?
enerton periyodu uzattı sanırım.
tam slow trader olmasada epey yaklaştı :)
buenos dias voborsa
[quote=SEYYAH;155817]YATAY mahvediyor işte üüüüüüüüü
enorton sen naapıyon bu arada şimdi?
ne şekil trade ediyon? 5-10 dk mı? 60 dk mı? ben kaçırdım arada senin son durumu.en son neyde karar kıldın kardeşim?[/quote]
Bendeki 5 dklığa bile bakmıyorum trendsel bakalım arkadaşlar .Trend olarak şu anda değişen birşey yok.
DAX 5750'nin altına düşsün de o zaman efsanevi küskübar bekliyorum... :..:
hadibabi...küskübar isterik....opsiyonumuz var yahu..1 ay içinde 5000 puan lazım..klipteki apla beni bekliiiii
[URL]http://www.dailymotion.com/relevance/search/pakito/video/x37soi_pakito-video-and-stereo_music[/URL]
[QUOTE=Astatin;155822]hadibabi...küskübar isterik....[/QUOTE]
asteton görüüyorum göreyorum o dediğinden goreyorum gayri emme zamanı gelince soyleycem
İsmi YO ile biten ne kadar hisse varsa çoşmuş gidiyor. Bu piyasa tekin değil... Pala kafama silah dayasa yin uzun vadeli long pozisyon almam.... Kısa vadeli de almam, IMF açıklaması falan gelir şimdi.... 5dk'lıktan günlük tırtık modunda devam.... :cool:
selçuklu patron nerdesin yaw.. noooldu bizim ending diagonal... çayları palaya mı söyledin patron üwwww
[QUOTE=Astatin;155825]selçuklu patron nerdesin yaw.. noooldu bizim ending diagonal... çayları palaya mı söyledin patron üwwww[/QUOTE]
işi var patronun aaşkama gelcem dedi dün :::
%100 sisteme uymayı sağlayan bi sistem var mı?
yoksa kendime elektrik vereceğim histemden kurtulmak için gene histem gene zarar bıktım kendimden
Gurt taburlarını salalım artık Bay SAZAN..EW DJI da son demiş dün akşama..Bizde ED varmış (selçuklunun yalancısıyım). TOKOBA nın hayat bilançosu beklendiği gibi gelmiş, yani pozitif olması beklenen etki yok..KUIN 1.75 boyuyla kısayım diye bunalıma girmiş, 1 aydır foruma uğramıyo (nötr). Tedirgin şortcular ülkesinden çıkıp, bitik longcular ülkesine geçmek istiyorum..Oda olmazsa Kırklareli il sınırı da olur.. (Thracian ordasın biliyorum.. :) rakı nirde kaldı iraki)
[quote=ordi;155827]%100 sisteme uymayı sağlayan bi sistem var mı?
yoksa kendime elektrik vereceğim histemden kurtulmak için gene histem gene zarar bıktım kendimden[/quote]
Borsadna hiç anlamayan birini kiralıyosun. Yol+Yemek+SSK ödüyosun, sinyalleri uygulamaya başlıyo. Ama o adamı yatırım uzmanlarından tv yprumcularından en önemlisi ise net forumlarından uzak tutman lazım...Biz buna bio-mekanik sistem diyoruz...Bilinen tek örneğini Mistır Sazan kullanıyor (üstelik Yol+Yemek+SSK da vermiyor bildiğim kadarıyla):::
AYrıca Ordi,
kuş foli koma foli doli yağıyi doli
4 kontrat long taşıyorum 64 altına gelmeden de bozmayacagım bakalım ne olacak
jani Guzu abey nerdesin yuaw özledik
[QUOTE=Astatin;155828]Gurt taburlarını salalım artık Bay SAZAN..EW DJI da son demiş dün akşama..Bizde ED varmış (selçuklunun yalancısıyım). TOKOBA nın hayat bilançosu beklendiği gibi gelmiş, yani pozitif olması beklenen etki yok..KUIN 1.75 boyuyla kısayım diye bunalıma girmiş, 1 aydır foruma uğramıyo (nötr). Tedirgin şortcular ülkesinden çıkıp, bitik longcular ülkesine geçmek istiyorum..Oda olmazsa Kırklareli il sınırı da olur.. (Thracian ordasın biliyorum.. :) rakı nirde kaldı iraki)[/QUOTE]
Astatin gel seninle opsiyon yapalim!
Saatlik sistemim sat versin, o sat 6000 puan kar yapsin, sana 6 sise raki göndereyim.dng
Bu 60 lığı nasıl düzeltecek pala biraz zor ancak çakarsa düzelir.:):)
[QUOTE=Astatin;155829]Borsadna hiç anlamayan birini kiralıyosun. Yol+Yemek+SSK ödüyosun, sinyalleri uygulamaya başlıyo. Ama o adamı yatırım uzmanlarından tv yprumcularından en önemlisi ise net forumlarından uzak tutman lazım...Biz buna bio-mekanik sistem diyoruz...Bilinen tek örneğini Mistır Sazan kullanıyor (üstelik Yol+Yemek+SSK da vermiyor bildiğim kadarıyla):::
AYrıca Ordi,
kuş foli koma foli doli yağıyi doli[/QUOTE]
Ya ben de bu konu ile ilgili birsey soracagim arkadaslar...
Sistem sinyallerini bilgisayar ekraninda gören ve o sinyallere göre islem yapan bir script yazmak ve bunu uygulamak yasak mi? Degilse bunu yapmak mümkün... Degilse ben de yapayim
2500-3000 puanlık düşüş görüyorum graflarda..::::::
[quote=thracian;155834]Ya ben de bu konu ile ilgili birsey soracagim arkadaslar...
Sistem sinyallerini bilgisayar ekraninda gören ve o sinyallere göre islem yapan bir script yazmak ve bunu uygulamak yasak mi? Degilse bunu yapmak mümkün... Degilse ben de yapayim[/quote]
Yasal enegelden dolayı Matriksde yok eyle bir şey. Script i yazmak kolayda, veri platformuna nassıl entegre edeceksin trakyanım..Get(char..) yani:::::::::
[quote=ordi;155827]%100 sisteme uymayı sağlayan bi sistem var mı?
yoksa kendime elektrik vereceğim histemden kurtulmak için gene histem gene zarar bıktım kendimden[/quote]
Yok böyle bir sistem :) . İnsanoğlunun özelliği bu işte. Duygusuz olamayız.
[quote=thracian;155832]Astatin gel seninle opsiyon yapalim!
Saatlik sistemim sat versin, o sat 6000 puan kar yapsin, sana 6 sise raki göndereyim.dng[/quote]
cık..bu opsiyon pahalı..ben 5000 puana ne opsiyon yaptığımı yazmıştım :) bi ona bak, bide altı şişe rakıya bak....kom
küskbarlarında dolanıyorummmm, gaybetttimmm şortumu.....(performed by Kenim) :)..ah kenim ah..açtın işallah o şortları yine
halen 64400 / 500 aralığındaki ortalamalarda destek bulmaya çalışıyor piyasa..
[quote=jerfin;155835]2500-3000 puanlık düşüş görüyorum graflarda..::::::[/quote]
İnşallah serap görmüyorsundur .kom
manzara belli, baskı belli, şort belli...dedim abi, bu ya takozdur ya ending diagonaldır ya sadece endingdir...oda değilse ** zaten :) 64200 altında enginlere sığmaz taşar bu formasyon
[IMG]http://i35.tinypic.com/2m81imo.gif[/IMG]
HerkeŞe merhaba.....
Sayfa: 2800....yokmu bir hızlı moderatör filan....
sayfa numaramız fezaya gidiyor aynı piyasa gibi...
Servera yazık çok yüklendik....
DAX'da 6 puancık küskü gelse yeter bence... Hadi koçum kır şu 5750'yi....
[QUOTE=Demirci;155843]HerkeŞe merhaba.....
Sayfa: 2800....yokmu bir hızlı moderatör filan....
sayfa numaramız fezaya gidiyor aynı piyasa gibi...
Servera yazık çok yüklendik....[/QUOTE]
eskiden 1500 sayfayı geçince yeni oda açılırdı.. harbi 2800 sayfa olmuş..:confused:
ben açıyorum gayri
62.500 e kadar bu kısalarda yatmak istiyorum, ama dayanabilir miyim bilmiyorum..:)
Buyrunuz::::::
[QUOTE=Astatin;155836]Yasal enegelden dolayı Matriksde yok eyle bir şey. Script i yazmak kolayda, veri platformuna nassıl entegre edeceksin trakyanım..Get(char..) yani:::::::::[/QUOTE]
Yok yok öyle alinmayacak.
EA calistirdigini düsün. Son bar, sondan bir önceki bar ve sondan iki önceki bar hep ayni pixeller (dikey) dahilinde. Al-sat sistemini renklere göre kurarsan son barlardaki renk degisimlerine göre gidip araci kurum sayfasinda islem yapabilirsin...
Yani karakter almak yerine ekrani pixel pixel taraman yeterli...
[QUOTE=Astatin;155839]küskbarlarında dolanıyorummmm, gaybetttimmm şortumu.....(performed by Kenim) :)..ah kenim ah..açtın işallah o şortları yine[/QUOTE]
patron 125 shortları 950 den ufurdum sonra 925 ve 875 den tekrar acmıstım ki palanın ters volesine geldim 65100 den kapattım .. sonra accaktım 65075 ten tekrar ama araya iş girdi maalesef 10 dk da bi baktım yalan olmus piyasa..
anlıcan paladan aldıgım 175 puanı pala benden geri aldı .. sonra düştü gitti..
yok yaf ılk basladıgımda cok gamsızdım gunde 1000 poınts gelıyodu ne ara shortlasam bu son haftalarda cok dayak yedım paladan ıyıce tırsar olduk hemen stopploss diyoruz ama hep tepede diyoruz.. kım aklıma koydu bu stopp losu anlamıyorum .. ısın kotu tarafı hep stopp losslardan zararlı cıkan ben oluyorum.. hep tepede hep tepede ::::::::::::
en temizi gamsız trade yok oyle stopp loss filan yapmıcaksın yada aralık uzun olucak 2000 puan fılan.. yoksa bole bole ınsan daha beter oluyo..
Yeni odamız hellim apla burayı kitler inşallah :::
[URL="http://www.voborsa.com/forum/vobjektif-seans-odasi-t5253.html?p=155848#post155848"]Vobjektif seans odası[/URL]
[quote=thracian;155849]Yok yok öyle alinmayacak.
EA calistirdigini düsün. Son bar, sondan bir önceki bar ve sondan iki önceki bar hep ayni pixeller (dikey) dahilinde. Al-sat sistemini renklere göre kurarsan son barlardaki renk degisimlerine göre gidip araci kurum sayfasinda islem yapabilirsin...
Yani karakter almak yerine ekrani pixel pixel taraman yeterli...[/quote]
:..::..::..: ekran kartın bozulursa....ölene kadar mokok:..::..:
hayırlı ossun hepimize gı :::
[quote=fXci;155851]Yeni odamız hellim apla burayı kitler inşallah :::
[URL="http://www.voborsa.com/forum/vobjektif-seans-odasi-t5253.html?p=155848#post155848"]Vobjektif seans odası[/URL][/quote]
Ne kitliyon efiksçi, tavuk mu kitliyon:..::..: bu topiği mersi açmıştı..onun avatarını kullanarak aç yeni topiği :) o avatar uğrulu geldiydi.lelele.lelele.lelele
asti ,pliz, geyik ,no...
nerde bu mersikız yahu
[quote=Astatin;155852]:..::..::..: ekran kartın bozulursa....ölene kadar mokok:..::..:[/quote]
yuaw asteton yeni topik açtım halen burdan devam edeyosun ayıp :::
[B]Yeni odamız hellim apla burayı kitler inşallah :::
[URL="http://www.voborsa.com/forum/vobjektif-seans-odasi-t5253.html?p=155848#post155848"]Vobjektif seans odası[/URL][/B]