-
Nereye kadar devam. Kanımca vob ıx301208 spot piyasa fiyatının altına gelene kadar el sürmeden devam. Arada deneyeceğimiz pozisyonlar kar ımızı götürür sadece. Buralarda çıtır yapılabileceğini zannetmiyorum.
Ha vadeli bayramdan sonra spot fiyatın altına gelirse ki gelme ihtimali yüksek. Oralardan long denenip küçük ama sadece küçük bir çıtır yapılabilir..
-
[QUOTE=jelibon;65999]büyük buhranda %44 ilk düşüş dalgasının ardından %34, 5 ay süren düzeltme gelmiştir, ikinci dalga sonradır.
kaldıki o zaman büyük burhan hisseler yüzünden çıkmıştır tıpkı nadaq krizi gibi,
ancak,
[B]içinde bulunduğumuz kriz finansal sebeblerdendir. 1973 krizine benzemektedir. %52 geri atmıştır, ayı rallisi 7450 ile başlamıştır. hedef 10000 dir.[/B]
sevgiler.[/QUOTE]
Bu konuda sana katılıyorum.. Dow da beklentim 9600-10.100 arası.. Fakat Ocağın ilk haftası itibariyle düşüş bekliyorum . Nasıl olacaksa???
-
aşşa gelmesi iyi bayrama long gircem çünkü :)
-
[QUOTE=catedral;66006]31850 dende ben kısaldım:)
Şimdi 15:30 da da İşssizlik sigorta başvuruları verisi var.
ha babam kolay gelsin:)[/QUOTE]
helallllll.
sisteme uydun sonunda yani bacım......:)
uzunları 32050 den kapattım ya...ona seviniyorum en çok..
dün beni çok yordulardı...:) eksi kapatırmışlardı adiler
-
[quote=ÖZGÜR EFE;66002]650den takviye stop 300 e çekildi[/quote]
stoplattı malesef
-
bayram için ilk longumu 200 den aldım. x kdr aldım.3x kdr daha alım yapacağım.
-
neden sert verdiler..bilen var mı..
-
[QUOTE=Vob Trader;66017]bayram için ilk longumu 200 den aldım. x kdr aldım.3x kdr daha alım yapacağım.[/QUOTE]
Yarın da açık piyasa hatırlatayım dedim.
-
[QUOTE=VOBiX;66019]Yarın da açık piyasa hatırlatayım dedim.[/QUOTE]
ondan kademeli aldımya :) yoksa huyum deil direk alırdım :)
-
[QUOTE=VOBiX;65815]Bizim PY dün Dowun artı yapacağını bildiğinden önceki gün %7 düşmesine rağmen VOBu artı kapttı bugün de iyi kapatacak olsa bu kadar aşağıdan kapatmazdı. MAkasla ayarı çekerdi. Dün de 648 puan artı makas vardı VOB eksi spot artı oldu makası kapattılar. Bugün makas +584. Ayular sakin olsun bendeki tüm sistemler(4+1 adet) satta kapattı günü. Bakın catedral bile kısa girmiş. [COLOR="Blue"][B]32,475 yukarı geçilmediği sürece yön aşağıyadır.[/B][/COLOR][/QUOTE]
Bu seviye 32,200 oldu bende.
[QUOTE=abka;66018]neden sert verdiler..bilen var mı..[/QUOTE]
Sabah beklentiyi aldılar beklenti bitti yorgan gitti kavga bitti.
-
[QUOTE=catedral;66013]Bu konuda sana katılıyorum.. Dow da beklentim 9600-10.100 arası.. Fakat Ocağın ilk haftası itibariyle düşüş bekliyorum . Nasıl olacaksa???[/QUOTE]
aynı fikirde olmamız iyi.
olur olur vix böyleyken olur.
bize bayram yaramadı yanlız.
-
[QUOTE=Vob Trader;66017]bayram için ilk longumu 200 den aldım. x kdr aldım.3x kdr daha alım yapacağım.[/QUOTE]
umrumda olmaz ..flat girecegim..
kafa dinleyecegim...:D