jerfiiiin gı 64200 artık 64300 yeresi gayri bakhalım nolcek ::: herzamankı gıbın haklımı cıkacam acebea :::
Printable View
jerfiiiin gı 64200 artık 64300 yeresi gayri bakhalım nolcek ::: herzamankı gıbın haklımı cıkacam acebea :::
[quote=Astatin;155893]yavızhan ayrışta geeelllll...eski günlerdki gibi beaahhh[/quote]
longlardan 800 de kaçıp 650 den az bişey kısaldık,350 - 475 ekstradan 2 turda doldur boşalt yaptık o kadar patron.
pek ayrışmalık bi durum yok gibi piyasada bugün ama daha 3 saatimiz var nolmaz nolmaz :::
[QUOTE=fXci;155896]jerfiiiin gı 64200 artık 64300 yeresi gayri bakhalım nolcek ::: herzamankı gıbın haklımı cıkacam acebea :::[/QUOTE]
çenemi kapamayı övrenmem leazım gayri ::: 5 dk lık al gelcek nirdeyse üüü
boğalar gaza geldi..
way anasını..200 desteği pis çalıştı..yavızhan ayrışsana abicim ....üwwww..15 dklık 450 kapanışlı bardan beri alda..üwwww..ben hala satta üwww
stoppp:mad:.boks.
[QUOTE=fXci;155899]çenemi kapamayı övrenmem leazım gayri ::: 5 dk lık al gelcek nirdeyse üüü[/QUOTE]
deminki geri gelişte kırması rahat olurdu gayri artık bundan sonra yukarı guclenebılür piyasa ....
64600......800 üstü cort üçün tehlike buyuk [B]emme[/B] halen bu seviyeler altında corta umut var gayri
2 dk kutu açmaya gelmiyor,zıplatmışlar yine 500 üstüne..
fx çi nin dediği gibi 5 dk lıklar alışa geçebilir ancak fake olma ihtimali daha fazla bence.zira üst periyotlar sat ve flat durumda..
kopup gitme zor henüz..
550 den kısa .. aga yardıracak yukarı ıyı ızleyın.. ben ne zaman stopp loss yaparsam tepe ordadır..
[quote=Astatin;155900]way anasını..200 desteği pis çalıştı..yavızhan ayrışsana abicim ....üwwww..15 dklık 450 kapanışlı bardan beri alda..üwwww..ben hala satta üwww[/quote]
patron ayrışamıyorum,startta kalıyorum :::
geri geri ayrışmayı deneyecem şanzımanı dağıtacam o olacak :..:
[QUOTE=jerfin;155901]stoppp:mad:.boks.[/QUOTE]
ben halen istop etmedım dedıgım sevıyeler ustunde biraz acıtıcak emme ıstop olcem ...
emme dedigim sevıyeler altında davamı koruyacam gayri kımse donduremez benı aksı yone
550 üstünde tutunabilirse güç kazanmaya devam edecek kısa vadede..
ben 250 ye stop koyup uzuyacam 10 dk içinde :)
550 kısalar 575 stoplandı.. gorup gorecegi yer buradır .. 600 didi geri doner bu assa.. piyasayı rahat bırakıcam bugunluk gorunen o ..
64600 şindilik direnç kıvamında 600 yerelerinden aşaya dönüşle 64300 gırılırsa cortlar buyuk iş yapar gayri...
herşey 600 seviyesinin altında durmamıza bavlı 64800 ise herşeyin bittiği an ::: emme 64800 lerin felan üstünde long olmam ben
şortlar telef..şort devam..üwww
[QUOTE=Astatin;155910]şortlar telef..şort devam..üwww[/QUOTE]
dur gı emme panic sin gayri az sapret az kaldı ölümüme ::: emme cıkmadık candan umut kesılmez gayrı
[quote=Astatin;155910]şortlar [B]telef[/B]..şort devam..üwww[/quote]
baa badem kimi geldi :::
dövüyollar gene kısa periyotlan iş yapanları .dng
60 dklıkdaki ed, takoz makoz v.b. ucuna bir obo yakışır umudundayım..üwwwwww
long devam.
[QUOTE=Astatin;155913]60 dklıkdaki ed, takoz makoz v.b. ucuna bir obo yakışır umudundayım..üwwwwww[/QUOTE]
dediğin üçün buralardan 64200 yerelerine gitmesi levazım zort diye .....
benim beklediim büyük edef 63100 ::: emme sınırlarımı zorluyorum şu an gayri hadi bakelım sıkı tutunalıum
[quote=fXci;155911]dur gı emme panic sin gayri az sapret az kaldı ölümüme ::: emme cıkmadık candan umut kesılmez gayrı[/quote]
şortos devamosda..sistemle ters poza düşünce insan stres olayorrrr...son kıvranışlar bunlar...umarım..üwwww..akşama DJ çökcek abi..iyi artıdan az ekdiye ve zorlayarak artıy yaptılar bunu..istatistiki olarak bu akşam pis düşmei lazım..emme bizim foba fayda edermi bilemeyon
Efiksci Lem,
Hem forumcu dediğün, pozisyonunu delikanlı gibi yazcek, terse geldiyse ağlıyycek, düze geldimi çıldıracek :) çıldır çıldırrrr...yoksa red-kitdeki cenazeci gibi sadece düz pozisyonda çıkıp çığırmıycek...:) asalım asalım!!!!
goooççummm efiksci..bass bassss :;)
hemen tezahurata başlıyalım...kapanış tahminim 5...evet evet sadece 5 ...10 taban civarı bişi yani
[QUOTE=Astatin;155917]Efiksci Lem,
Hem forumcu dediğün, pozisyonunu delikanlı gibi yazcek, terse geldiyse ağlıyycek, düze geldimi çıldıracek :) çıldır çıldırrrr...yoksa red-kitdeki cenazeci gibi sadece düz pozisyonda çıkıp çığırmıycek...:) asalım asalım!!!![/QUOTE]
pala benı kolay lökme sandı asteton haha ha ::: zühtü palam benim
[QUOTE=fXci;155915]dediğin üçün buralardan 64200 yerelerine gitmesi levazım zort diye .....
benim beklediim büyük edef 63100 ::: emme sınırlarımı zorluyorum şu an gayri hadi bakelım sıkı tutunalıum[/QUOTE]
al bakım aste ... 642xx yeresini tepe tepe kullan geldik işte ....
kapanış tahninimi 5 den 4 e çektim..ayrışma var çünkü..djı da hrhalde 15 falan kapatır..malum orası daha derin piyasa alıcı geliyo her fiyata
5 dk lık direkten döndü..
300 den kısa,stop 700 !
uuyyyy.. fx ci..alt bollinger band gözüme ancelina coli gibi görünüyor..200 ün altında saatlik kapanış ayı çağını başlatır patronajjj
100 puan tepti..hemen ağlayalım..üwwwwww
Lem aste halen 5 dk al bozulmadı 63xxx yerelerine hareket üçün zistemlere cort gelmesi levazım kü destek kuvvetlerinin ekistıra cort iştahı gabarsın
5dk zistemlere cort sinyal gelene kadder buralardı gıvır gıvır gıvranır pelam hetta yukarıya gozu dıker goruruk sonra ayva formeyşınını
[quote=fXci;155926]Lem aste halen 5 dk al bozulmadı 63xxx yerelerine hareket üçün zistemlere cort gelmesi levazım kü destek kuvvetlerinin ekistıra cort iştahı gabarsın
5dk zistemlere cort sinyal gelene kadder buralardı gıvır gıvır gıvranır pelam hetta yukarıya gozu dıker goruruk sonra ayva formeyşınını[/quote]
benim 15 de alda hala..450 den bu yana..üwwwwww..ibnur daxxxx..üwww
forum ikimize kaldı efiksci..aç bi msn de daha kolay zırlayaylım..pambık da uzun zamandır zırlamayor...o dikkatimi çekti
bu sefer kurtulamadık..
300 kısalar bekler,stop 700 !
700 üstünde long !
[QUOTE=Astatin;155925]100 puan tepti..hemen ağlayalım..üwwwwww[/QUOTE]
dedim sana 600 gorebilecegi max rakam dedik 675 ten döndü.. +-75 de olsun artık ky lik den bu kadar hesap hatası cıkıyo.. emma terzi kendi söküğünü dikemezmiş orası başka.. benım kendımı sıstem yapabılmem ıcın ya peryotlarımı degıstırmem lazım :D hep tepe noktaları denk getiriyorum pozisyon kapatmak ıcın.. bunu 15 dk gecıktırsem dıbı bulucam :)) bundan sonar bı adam tutucam hamle yaptıktan sonra ters yonder hareket ederse pıyasa benı tutacak tüm gücüyle.. gozlerımın onunde pıyasa yukselecek sonra dusecek dustukjten sonra benı serbest bırakacakkı trade mantıgımdan bıseyler kazanabıleyım :D
yada ıkıncı bı sıstem su olabılır.. yaptıgım hamleden +-500 puan ustlerde olmalı stopp losum.. yoksa catım catım carpılıyorum agaya..
[URL="http://urlal.com/dqqf]"][url=http://urlal.com/dqqf][/URL][img]http://i0910.hizliresim.com/2009/10/13/1822.jpg[/img][/url]
Pala yerden yere vuruyor değilmi üwwww.:..::..:
iyi çalkalıyorlar.. bi tarafa sert kırılma gelecek..
3 kez döndüğümüz 275 seviyesinin bi tik yukarsından kısa olmak hafif bir korku yaratmıyor desem yalan olur :)
[QUOTE=Astatin;155928]forum ikimize kaldı efiksci..aç bi msn de daha kolay zırlayaylım..pambık da uzun zamandır zırlamayor...o dikkatimi çekti[/QUOTE]
ülem piyasa zırlaycak halmi bıraktı ::: üüü mort oldu gene yuaw mıy mıy mıy durur buralarda destevi gıramadı uzun soluklu düşüş üçün...
kayfemi içem barim belkim içerken kırar ::: ...
asteton kismelerle yakın temas kurmuyorum gayri hetta halen özel mesaj kutum %100 dolu... yanlış anlaşılmalara gelemeyorum kusvuruma bakma sonra üzülüyorum ... beyle en iyisi be
[QUOTE=jerfin;155932]iyi çalkalıyorlar.. bi tarafa sert kırılma gelecek..[/QUOTE]
Spot hacmi 2 milyar de. Endeks nerdeyse % 1,5 düşmüş. spottan 50 mlyonda para kaçmış. Kırılma ne taraf olur dersiniz.?