[QUOTE=abka;66035]ben de uzun gireceğim..ama çok emin olmamak lazım..çarpılırız...
:)))[/QUOTE]
Allah büyüktür:)
Printable View
[QUOTE=abka;66035]ben de uzun gireceğim..ama çok emin olmamak lazım..çarpılırız...
:)))[/QUOTE]
Allah büyüktür:)
[QUOTE=BORSACIOZGUR;66034]Satış için 31400-31500 son fırsat sanıyorum . Yarın akşam sonra bu mesajı dönüp okuyabiliriz..[/QUOTE]
yarını boşverin bayrama kısa girecekmisiniz?
şimdiden söylüyorum yarın olurum olmam bayrama %1 milyon uzun gireceğimmmm
triçe dezanflasyonu anlayana kadar enflasyon başlayacak. he he.
Bu saatten sonra 30725 altı kısa, 34000 üzeri uzun olunur o kadar, eğer bu aralığın içinde kapanırsak bayrama flat girilir, yarın 30725 altına sarkarsa kısada kalmak iyidir, fakat o zamanda bayrama kısada kalınırmı orası zor işet, saygılar.
[QUOTE=Vob Trader;66038]şimdiden söylüyorum yarın olurum olmam bayrama %1 milyon uzun gireceğimmmm[/QUOTE]
bende.
[B[B]] en iyi [/B]bürokratlar birbirini anlar[/B]..imf seçim arefesinde hükümeti açıkca sıkıntıya sokacak uygulamalar istemez..bulurlar halkın gözünü boyamanın çaresini...seçime kadar ucundan acıcık,seçimden sonra hepsi olur:)
[QUOTE=bull market;66040]Bu saatten sonra 30725 altı kısa, 34000 üzeri uzun olunur o kadar, eğer bu aralığın içinde kapanırsak bayrama flat girilir, yarın 30725 altına sarkarsa kısada kalmak iyidir, fakat o zamanda bayrama kısada kalınırmı orası zor işet, saygılar.[/QUOTE]
no trade diyorsun yani, long maliyet aşağıdan değilse bencede öyle.
aşağıdaysa devam longa.
bence ata yatırım bunlardan değil. onu sıkıştırıyolar
[QUOTE=BORSACIOZGUR;66034]Satış için 31400-31500 son fırsat sanıyorum . Yarın akşam sonra bu mesajı dönüp okuyabiliriz..[/QUOTE]
bayram hakkında fikriniz yokmu?
[QUOTE=Vob Trader;66044]bence ata yatırım bunlardan değil. onu sıkıştırıyolar[/QUOTE]
sabahki maliyeti iyidi, sonradan saçmaladı.
ah bende olacaktı o para ne realize ederdim onu aşağıda he he.
600 den long yaptım gün içi çerezlik