-
[quote=Astatin;420780]heheheh..noolti akçakoca da petrol mü bulundu yine[/quote]
haci senin kağıt ipek enerjimi
arkadaş ipek matbaa idi bu üwww üniversitedeyken öbürüde kozadavetiye 1 liraydı 50 misli artmış arkadaş imkb30 olmuş vay be yatırım budur ..
-
gold ranmış seLÇukLu projeCtion Lives
-
[quote=seagate;420785]haci senin kağıt ipek enerjimi
arkadaş ipek matbaa idi bu üwww üniversitedeyken öbürüde kozadavetiye 1 liraydı 50 misli artmış arkadaş imkb30 olmuş vay be yatırım budur ..[/quote]
abi benim kağıt sır değil..daha önce de yazdım...Uşak Seramik...gerekçesini de yazöıştım..EKK nın sermaik sektörüne teşvik için çalışması var diye ağustos ayında gazeteey haberler düşmüştü... o nedenle ilgileniyorum..ama teşvik çıkar-çıkmaz, ne şekil çıkar, memleketin hali o aralar nasıldır gibi pek çok şeye de dikkat etmek lazım:D
-
[quote=Astatin;420787]abi benim kağıt sır değil..daha önce de yazdım...Uşak Seramik...gerekçesini de yazöıştım..EKK nın sermaik sektörüne teşvik için çalışması var diye ağustos ayında gazeteey haberler düşmüştü... o nedenle ilgileniyorum..ama teşvik çıkar-çıkmaz, ne şekil çıkar, memleketin hali o aralar nasıldır gibi pek çok şeye de dikkat etmek lazım:D[/quote]
hmm fuLL 1 gün önce uşak almıştım bilanço gelmişti direk ertesi gün taban olduydu **** :) ahahahha ordada macera var yaaa ****
-
[quote=seagate;420788]hmm fuLL 1 gün önce uşak almıştım bilanço gelmişti direk ertesi gün taban olduydu **** :) ahahahha ordada macera var yaaa ****[/quote]
:D:D haaa kısa vadeli tradeci için çok pis kağıttır..o ayrı..gömlekçiye kuruş yedirmezler...
-
225 ort şort cover..275 long, 400 long cover..375 reşort, 300 cover....250 reşort..ve fiyat 525 **...çekirge iyi sıçrıyordu ama son harekette patlamış olabiliriz..du bakalım
-
garan 60 dklıkda dipte mezar taşı olmuş hacı..bizim taş olmasın o..üwww
-
-
Ha ha..ha "uşaklar" ha..:) :)
-
Neyyyy Türkiye mars'ta üs mü kurmuşşşş :D
-
şinci şöle bişi yapalım.. başarılı tardelerimin saatlerini ve saniyelerini alıp bir on numara guponu yapayım..sinerji, metamorfoloji, sicim teorisi..:) son 250 şortlar kara geçerse eğer, o zaman o tradein saat dakika ve saniyesini banko çekelim...zararda patlarsa hiç oynamalayım o saatleri
-
[quote=Astatin;420796]şinci şöle bişi yapalım.. başarılı tardelerimin saatlerini ve saniyelerini alıp bir on numara guponu yapayım..sinerji, metamorfoloji, sicim teorisi..:) son 250 şortlar kara geçerse eğer, o zaman o tradein saat dakika ve saniyesini banko çekelim...zararda patlarsa hiç oynamalayım o saatleri[/quote]
Hoşgeldin michio kaku .dng